Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

:palec:

Pa ne zdaj jest, ce gres na vecerjo, dobro ajde, naj ti bo (:P), sam kaksno malenkost.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Pac pa tistole - se pridruzujes Micku tamle - a nisi skorpijon, bi morala rentgensko skuzhiti vsakega. :) ;)

;) ...skužim že, tudi rentgensko, pa se včasih še nekaj časa farbam(neptun v 3. h mi dela meglo :o|o: , edini planet v škorpijonu), pa rabim včasih še CT naredit :vragec: , da si vse skup potrdim. No, malo sem zdaj zabluzila, drugače sem pa lev, asc. devica, luna dvojčki......en mix, vse kar češ x:Dx :vragec: x:o)x

Uf, sem se pa zdaj najedla! Popraženi jurčki, z opečenim kruhom x:px

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

hecno, menssezdi da sem ti ze drugic pripopala Skorpijona, sploh ne bi rekla, da si Lev, se manj Dvojcek... xscratchx ... no, devica pa... that's more like it. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, danes imamo spet nov rekord na LNF, je pa zanimivo, me zanima, kaj dogaja, saj smo vceraj imeli recimo kar za tisoc vec ogledov (posameznih) kot druge dneve v tem mesecu...

Picasso

Da se se jaz malo oglasim.. ne bom se sploh spravla brat za nazaj, ker vidim, da je ze 16 strani novega dnevnika, jaz sem pa prejsnjega nazadnje brala nekje..

NA faksu zdajle.. cakam na zadnje vaje.. grem danes prvic in upam, da se bo dalo kaj zmenit.. drugac so kar OK profesorji, mi noben kaj strasno ne komplicira, da me ni bilo prva dva meseca, tko da bom sicer morala bit malo bolj pridna, ampak mislim, da bo kar slo tale prvi letnik..

Se vedno brez interneta doma.. Tko da bolj odrezana od LN trenutno.. sem prisla napoved mal prechekirat danes, pa mam se cas, da kaj napisem :)

Ne vem kaj sem nekaj cudna.. tko se mi je vse lepo izteklo.. pa mi ta teden, ceprav je soncek, ni nekaj najbolj naklonjen.. Mogoce bi bilo pametno ustavit se malo in razmislit kaj me muci? Al pa mogoce ne..

V glavnem, imejte se ful lepo, upam, da se se kaj oglasim do praznikov, drugac pa se uzivajte v praznikih zraven..

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aha, Sonce in merkur v sekstilih z uranom in neptunom, mars proti koncu sco, pribl. v opoziciji z Luno (ni se, jutri bo natancno) itd. ;), jupiter pa je v tehtnici, torej v blizini tvoje venere, pa ni cudno, da ti tako dozivljas, da imas modne revije, da pripravljas hrano, si kupujes stvari in drugim, pedencas itd. :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hecno, menssezdi da sem ti ze drugic pripopala Skorpijona, sploh ne bi rekla, da si Lev, se manj Dvojcek... xscratchx ... no, devica pa... that's more like it. ;)

:8): ..res je. Že drugič...., je pa tudi res, da mi vpliv device ne da miru in raziskujem dalje... :)

<{POST_SNAPBACK}>Šele zdajle sem prišla domov! w:Iw Sem morala še v šoping,kupiti darilo za Chrisovo učiteljico angleščine in nemščine. Vzela sem ji izparilnik za dišeče olje, z dvema svečkama in eteričnim oljem vonja cool water. Prijeten in svež vonj. Upam, da ji bo všeč! x:)x Osebno imam zelo rada take stvari, sploh lepo pašejo lepe vonjave v teh prihajajočih prazničnih dnevih! x:px  :palec:

Jaz pa sem si zdajle zmešala eterično olje vanilije,pomarančnih cvetov in cimeta. Kakšen čudovit vonj me je objel! xsrcx

Fajn darilo. :palec:

Jaz imam tudi rada dišeče sveče, eterična olja....Tole mora biti pa super kombinacija, bom jutri poskusila, ko bom doma. x:)x

Sem še vsa pomokcana od delanja potičk, pa se moram malce še tle pofočkat. Letos bodo en mal exotične potičke, malce sem experimentirala in hudo nisem naredila orehove :sori: ki jo imam najraje..se bom napapcala pri tašči ona itaq naredi najboljšo.

Sploh ne sledim v teh dneh kaj dogaja na forumu, ker je stalno nekaj....kr neki xrolleyesx ...še sama sreča, da bo kmalu januar in bo situacija bolj calma.

Me mal mika da bi šla v nedeljo smučkat pa imam smučke že od lanskega leta na servisu :inocent: .... totalna **A je to** scena. Zdej smo si jih pa še neki med sabo menjal pa okovja pa kr neki, tako, da sploh ne vem na čem smučam letos....ampak glavno da prši x;)x

Lana1 , lepo te je spet videti malce naokoli x:Xx Pa tudi vsem makaronom x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Haj Cosma! Ja, danes imam čvekalni dan. Vidim pa, da ste nekateri preokupirani z raznimi zadevami okrog božiča in nl, jaz pa pravzaprav dokončam še tole nočno, potem pa upam, da me bo tudi zagrabilo bolj praznično vzdušje.

Ali pa jaz njega x:px x;)x

Evo mene iz večerje... :vio:

Mislim, adijo... Saj sem vedla, da bo kakšna taka... da "lahko prespim tudi pri njih" >_> Še hvalabogu, da je moj bivši taka lubica, da me ni neki baš forsiral, ko sem mu že četrtič povedala, da bi rada šla domov, ker bi preprosto rada spala v svoji postli, DOMA.

Večerja super, kongratulejšons to the chef... :palec:

Je pa točno tako, kot sem predvidevala, da bo... svetovi, oddaljeni svetlobna leta. Še hvalabogu, da je bila tam na večerji še ena druga lubica, s katero sva se že takoj našle pri plesu in kristalih, drugače bi ta večer že težko preživela. Ne morem verjet!! Ta dva moška imata ženske za okrasek poleg sebe... sicer z njimi ravnata kot s princeskami in jima vse nudita, ampak.... eh. Kje je pa duša, lepo prosim?

Bivši... enajst let nazaj sva bila skupaj... in on si je na začetku kar mislil, da me bo zdaj pa lepo lahko božal po starem pravilu in cartal in nevemkajševse :xx!: Lepo vas prosim. To delaš s človekom, ki ti je totalno blizu, ne pa kar tko :xx!: Potem, ko sem mu že ene tretjič odmaknila roko in spet razložila, da meni to sploh ne paše... potem je vedno prej vprašal, če lahko :inocent: In kaj češ drugega, kot človeka čohat po glavi, če se ti že zlekne tam po celem kavču in zraven prede kot mačkica... ajde, sem vklopila avtomatik in gremo :o|o: naj se ima vsaj eden izmed dveh fajn >_>

OOOOooooOOOoooooOOO :xx!: Tako sem že padla iz tega materialističnega dela sveta, da me še zdaj kar trese.... Bjek. Sori, sam res ne. Mislim, da me še dolgo ne bo na obisk tja, čeprav je postrežba bila super in vse, ampak.... NOPE.

Si grem en rooibos skuhat, tole meso mi ne leži glih najbolj, kar prebavne motnje dobim, sem se ga že tolk odvadla jest v velikih količinah x:Dx x:Dx x;)x

Sem (mal :vio: ) žalostna, ker nekoga ni. :sori:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

jutro... sončna ti nisi sončna... sej zmer sred noči pišeš..... xsrcx :mezik:

jz sem pa včeri mal šoping opravla, še ene par kozlarijc za darila kupla. ful mi je bil en štantek vščeč k so prodajal dišeče palčke pa storžce in podobne svari.. iii.. sem mogla kupit, sam najraj bi kr zase mela ne za druge. sebi sem pa šal kupla :inlove: :palec:

potem pa sem šla zvečer v kino gledat en beden film. bil je kao nek cosmpolitanov žur in so nam ful stvari potalal... tko da sem domov pršla s polno torbico. x:Dx x:px fil je bil pa res ful beden. čeprav sem bla pomoje ena izmed redkih k ga je sploh dojela... pol sem mogla pa razlagat...

no ja... en lep mali petek vsem skupaj! uživejte v četrtku!!! x:Dx x:Dx x:Xx x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro vsem. vsi pridni, pa darila, peka dobrot pa to...jaz pa še niti plana v glavi kaj komu, kje....itd. bo šlo še naprej po teoriji kaosa zgleda. pa saj to je že stalnica itak. jah sončna, ko ene stvari minejo, pač minejo....zmer bolj se mi zdi, da imajo določeno odnosi omejen rok trajanja....pol pa gremo dalje...

....mejte se...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Mah, sem mal zapretiravala zgoraj :vio:
xDDx :palec: Je ze OK, saj je dnevnik, niti najmanj se ne rabis opravicevat, saj je pomemben dogodek bil, cist kul da je tu. xyesx

Saj sem ze v napovedi napisala (ker je aktualno), pa bom se tu - nekaj sem sunkovito sunila in ob tem z arkado sunila v umivalnik in kljub temu, da sem si takoj dala leden obkladek, imam busko in me se kar boli. :|

Ne bom rabila sencenja in tega, bo tak naravni 'macji look', ko imam zdaj tako poudarjeno veko. :)

Drugace sem pa OK, mal vec dela me caka, ker me popoldne ne bo.

Spet je en cudovit dan - stopinje mi pa ne delajo, ampak mora bit kot druge dneve, okol minus 5.

Contesa, od mene tudi vsako leto kdo tole dobi. :palec:

Mick, pazi na zelodec, Donat si ubodi al pa radensko...

Bo treba osvezit temo Macek...

Picasso

Br' Jutr

marsa, sem mislila, da si že končala s tole serijo, bušk, urezov, odrgnin, opeklin....pobož x:Xx

Dan, tisočih sanj xsingx xsingx

Včeraj sva s frendico imele pomoč v pekarni Mišmaš. Hvala M.M. in A. x:Xx

Smo imeli kar skupne vaje. Je kar zabavno peči v teamu, bolj kot sam.

Sončna :palec:

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Mah, sem mal zapretiravala zgoraj :vio:

... ki je prejšnji večer šel na večerjo, sprejel ponujeno naštimano deklico v roke in seksal ene 6 ur grupiča.... in misli, da je seks šport in da to lahko delaš z vsakim. Mislim, halo. Potem mu pa razloži, kako je, če človeka čutiš, kako je, če čutiš kristal, kako izgleda intuicija in vedenje stvari... ker itak model v to ne verjame oziroma se mu zdi izmišljotina. No,  ampak je bil vseeno tolk vztrajen, da me je poslušal, pa še to po moje bolj zato, ker je hotel poslušat moj glas. :vio:

Pa še zmer ne štekam, kako lahko človek prosi, da ga čohaj po glavi in praskaj po (golem!) hrbtu, če vidi, da ti ni do tega, ker ti sploh ni do kakršnihkoli takšnih bližjih stikov z njim.  :angry: Mislim, adijo pamet. Pol pa ko vidiš, kolk bi mu to pomenilo, pa da je ful zmatran in da te ful lepo prosi... mislim, kaj pa naj... potem se že sam vprašaš, če si prtegnjen, ker ti ni do takšnih čist simple gest, ki drugemu ful pomenijo  :sori:

Bahhhh, se grem isfuravat v svoj dnevnik, da ne bom tule... Se opravičujem vsem, ki ste tole brali... :vio:

Sončna

x:Dx x:Dx x:Dx ne to si pa ne predstavljam,.,.... da bi lahk ga po hrbtu čohala enga xxxx -a...

Kak to misliš grupiča, če je z eno šel na večerjo? :inocent:

Mushi

V glavnem.. jst mam pa tak mirn lajf.. včeri sva se gužvala pa shopingirala.. med drugim kupila cimetove svečke pol pa še palčke pa bomo enkrat eno imeli prižgano in drugič drugo.. take božične vonjave.. pa vse vse vse... kar rabimo za contesine medenjake in zamorčka bom delala.. ah.. pa ene druge piškotke še.. bom šla recept vpisat tamle.... x:)x

ene slikce smo šli uokvirt.. dve poročni pa en fajni plakat od meni ljubega benda.

Pa dobiva to zadnji dan v leto.. iiii... kak bo fajn.. :2src:

Mushi

I want you, i need you, i love you, i fuck you xsingx xnckrivx x:px

V MB je nek Mick-eni, ki zelu nujno in nemudoma potrebuje pomoč, saj bo izdihnu, če ga ne bo v najkrajšem možnem času ena fejst pocartala x:px . Ker vem, da so na tem forumu lunatke dobrega srca, ki le stežka ne opazijo takšnega hudega trpljenja, vam to posredujem v njegovem imenu in v upanju, da boste mu pomagale, saj bo sicer prišlo do najhujšega - moral si bo pomagati sam. x:Ix x;)x x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

In sodil si bo sam x:Dx !

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Aha? Nekaj so restartali pol al kaj tacga - ker jaz sem imela (lenoba lena) skoz narobe cajt, pol me je pa Florijan al Stribog al pa nekdo opozoril, da imam narobe uro in sem si jo sla prav nastimat (sokol :D), zdajle pa vidim, da je spet vse narobe... Tako da ocitno bo pol kaj tacga - si mora potem vsak sam nastimat - saj je tam opcija - oznaci, ce ni tapravi cajt - al nekaj takega. :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...