Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zdej ste me pa cist zmedli, sem morala prav na uro na mobiju pogledat (ker je najblizje). :)

Ja, kul, se je cajt mal pobrkal, a ni fajn? ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

in kaj se je to zgodilo da nam zdej vsem tko ura kaže? a mormo v svojih nastavitvah popravt al kaj? nč jasn... me prov moti. k če bi bla res tok ura.... bi blo fajn...

iiii kaj je spet lep sonček. ta teden je pa res krasen. kok fajn da še šole nimam... in lahko popoldne še kšno urco uživam...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Ja, najprej nas vabi, ko nas bo pa cela rulja prišla gor, bo pa mrknu.... x:Dx  :vragec:

x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jest se pa počas poslavljam od vas, ker od jutri naprej nisem več v tej službi :palec: , doma pa nimam računalnika :o|o: ..tko da, se slišmo, ko se slišmo- ko bom zraven kakega računalnika x;)x ...

morm povedat, da je men ta forum en bolših, ful je kouzi in prijeten, tako da sem se počutila kot v prijateljskem objemu xsrcx

no, sej, se ne poslavljam za vedno..sam tko, sem rekla, da morm napisat(in case se bo kdo spraševal kaj je vzrok mojega izginutja x8Dx )

se čujemo! x;)x

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>jest se pa počas poslavljam od vas, ker od jutri naprej nisem več v tej službi :palec: , doma pa nimam računalnika :o|o: ..tko da, se slišmo, ko se slišmo- ko bom zraven kakega računalnika x;)x ...

morm povedat, da je men ta forum en bolših, ful je kouzi in prijeten, tako da sem se počutila kot v prijateljskem objemu xsrcx

no, sej, se ne poslavljam za vedno..sam tko, sem rekla, da morm napisat(in case se bo kdo spraševal kaj je vzrok mojega izginutja x8Dx )

se čujemo! x;)x

Surya - :palec: Moram rect, da mi je kar mal hudo ratal, ko sem prebrala. :||

Skoda, no.

Ampak cenim in lepo se mi zdi, ko si se prisla poslovit. :palec: x^x

To je pa lep odnos, res.

Upam, da bos zelo kmalu se spet pojavila. x8Dx :palec:

Imej se NAD! xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridivjala z roditeljskega (nisem se imela kam dat v mestu vmes, pri mami nisem mogla parkirat, ejjj, kaksna shtala je v mestu :eek:) - sem na napacnem prepovedanem parkirala, pa skoz bila zivcna, ce bom listek fasala. Nisem ga. xsuperx ;)

Zdaj pocakam Mitjo, da mu nekaj pokazem oz. pac se moram osebno videt, pol pa sibam spet v mest, ce bo se dost cajta, da se bo sploh splacalo.

Kljub totalni guzvi sem bila v 10 minutah v mestu (ker obvladam in zvizz-am in imam majhen avto), 15 pa sem jih porabila za iskanje parkirnega placa.

Blazota!! Kaksna je celovska, center! :O: Strahotno, bogi folk, joj ti prazniki...

Cist zabuhel uch imam (ne ni sploh tko grozno, skorajda se ne opazi (se :||), a jaz skoz nekaj migam s faco, pa me mal boli, ko premikam tole...)...

Nc, fajn bodte! :palec:

Picasso

Hhhheeeeeeeeeeeeeeeeej, folk:

http://planet.mobitel.si/login/login.asp :vtz:

Glej pod Novo. ;) :)

Osebni izracun, lunin koledar!!!!!!! x8Dx x^x x8Dx x^x x8Dx x^x

Yeeeeees, startali smo koncno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xsuperx

S ponosom torej obvescam, da si lahko na wapu vsak hip chekirate polozaj lune z razlago (podobno kot sms usluga), prav tako pa si lahko narocite OSEBNI HOROSKOP!!!!!!! :hepko: Z RAZLAGO!!!!!!! :palec:

LN, avtorski osebni horoskop in LK na wapu. :vtz: x^x :vragec: xyesx

V razlagi so npr. tud arabske tocke (razlage za tocko fortune in tocko duha), jih se NA SVETU nisem videla nikjer!!!!! Kot tudi ne taksne posvetitve npr. kulminantnemu planetu...

Kok sem dobre! :hepko:

Torej - tud ZATO ni letos LK-ja.

Je na sms-u in na wap-u. x^x x8Dx xyesx

xupx xyiyax

Picasso

danes me je en dogodek tako razžalostil. Kot božično darilo smo eni "revni" družini podarili pralni stroj. Jasno mi je bilo, da je revna. A ko smo prišli tja....... joj, takšne bede, revščine, umazanije in skromnosti še nisem videl.................... :V: tako mi je blo grozno, sploh nisem vedu, kako se naj obnašam. Hudo mi je bilo to, da otroci tam nimajo svojega zasebnega prostora - vsi v eni mali sobci, oprema tako skromna, okolica zanemarjena...........vsi so me gledal, kot enega strička, ki bo zdej vse rešu...... čevlje sem imel popolnoma blatne................imel sem slabo vest, saj vidim, kako se v življenju afnam in to v pravem pomenu besede. Morda sem naiven, ampak zares nikoli si nisem mislil, da nekateri živijo tako skromno................in to tukaj in zdaj............ x!x

Thanx, Soncna, Enja! x:Xx

To sploh ne mroes stekati... se jaz ne morem... xDDx

Blazno sem dobre, tok sem imela tud dober filing.

Pa ne sploh v zvezi sam s tem... nisem videla v tej perspektivi se... je bilo samo garanje, krch v zelodcu in nabijanje srca, ker 'mora bit narejeno' - ker pa pac ne morem dajat iz rok kar vsega, pac sem natancna in tko.... in tolk je tega... to je tak stres v bistvu - vidim zdaj, ko lohk spet diham. xDDx

In ker plutonovcu vse prihaja vedno hkrati, je seveda bila se kopalnica in se forum smo skoraj ukinili... ko ma hudic mlade pa to... a to je pa prav pluton... ni sans smooth, ampak ko pa zaruzhi... :vragec: x8Dx x;)x

Eh, ja...

Nekak nimam sploh besed... xsrcx

... kaj pa pol sploh cvekam, a ne! xDDx xrolleyesx xcivx x:Dx

Picasso

Sokrates :palec:

a ne kako se včasih zavemo kaj imamo v življenju, šele ko se soočimo s čim takim.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Marsa, super, škoda da sem na Simobilu :sori: pa upam, da je oteklina manjša...

danes sem bila v službi ful uspešna, ampak res, v dveh dneh sem naredila takšen promet kot prej v kakšnem slabem mesecu... se pozna, december x;)x

končno postavila drevesce... letos prvič nisem komlicirala, le kaj se to z menoj dogaja x:o)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...