enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Marsa hej pa saj je tako vedno...kup "sranja" naenkrat na glavo...ko misliš, da boš čisto kapituliral.....in KONČNO tudi rezultat......Ja, cvička ne pijem...a lahko nazdravim s čim drugim? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Lahko tud z vodo, sam da si tu. selene, dobra novica - bo tud na LN. Imava tako pogodbo. Sam to ni sam - se odlocit, to je ful garanja se, pa ceprav 'je ze vse narejeno'. :||Saj sem imela texte od 2000 januarja napisane... (no razen tega kar je v LK in na LN ze zdaj, ko je ze 13 let v igri)... ostalo - hise in to...Ampak arabske pa kulmin. in vzh. pa sem zdaj, jeseni pisala.Vmes ko sem benala koga al kaj tacga. - pa chekirala podtone v napisanem, ko sem dobivala prijave, zlorabe, jetra... :|||Z levo roko pa sem sproti jasno se tono ploscic tamle znosila... Ko se mi ribjost ocita... Da bi pa kaksen oven se sel kaj tacga? Malo morgencek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Ma ja "voda pa še za v koleno ni dobra" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Ja, jaz pijem pir sicer zdajle, samo nisem hotla sugerirat pa taksno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Union...pa nisem hotela izgledat kot..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Hotla sem ujet bistvo nazdravljanja. No, tu sem pa jaz pateticna nekako... namrec, zelo rada nazdravljam, hitro se ufuram, no tu bom pa res menda () oven... Ck, en tak stikec, pomemben (mors v oci pogledat, pa je tamal s kaksnim cajem bolscal totalno ), iskren, res dobre vsi pa tko, potem pa si lohk ze zvizz, pa je se vseen filing ta v zraku... a ni fajn... jaz, ki ne maram zabetoniranja, mi sede tak nacincek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Enja, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Sej pri nazdravljanju, ko pogledaš v oči, pa gredo dlake pokonci...to velja....pa tudi tu, ko zaželiš in privoščiš srečo(pismo, pa tako bad, bad day sem imela)..in si vesel za nekoga drugega.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ja to mi je tu ful všeč, nekako smo povezani, se veselimo skupaj, se tolažimo, čustvujemo, najdemo rešitve... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Hojla!Bom kratek....Moj modem je še vedno kaput, pa tud sicer imam vse preveč dela, da bi sploh bil na internetu... Med drugim sem izgubil redno službo in to na ful grd način......Nimam volje, da bi sploh kaj komentiral.... Lep pozdrav vsem lunatkam in lunatkom! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 ... ma, se ne spokam v mesto... klicala marjetko,,, jasno (hvalabogu) ima izkljuceno vse.Pismu tu bom tud menda riba - tolk nerada gnjavim koga kaj... No in ce se mi splaca (gorenjka?) no in nedosegljiva scena... ... skoda ker nimam wapa... no saj mensezdi imam... kaj ze imam? (*me je nekaj zmotilo)... aja, imam moznost kao, sam je rpevec komplike, oz. ni prioriteta... 24 ur je sestavljenih iz. : Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sokrates a ne kako se včasih zavemo kaj imamo v življenju, šele ko se soočimo s čim takim. ja res je...........nekako me že cel dan spremljajo te slike. Namreč nikoli prej nisem definiral besede revščina. pač, če je kdo rekel, revščina, si misliš svoje, ko pa to vidiš............. še zdej sem mal pretresen...............in to v 21. stoletju, da eni tko živijo????????? Fajn bi blo, da bi naši vrli poslanci kaj takega vidli!!!!!!!!! Natrixred - služba???? drž se............., še prej pa šefa na gobec.............. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 natrix očitno te čaka nekaj boljšega. držim pesti da se čim prej pobereš.. marsa ful sem vesela!!! kr na mobitelu!!! no zdej pa šibam ven mal naokoli... da nam zgnila tle v tej sobi.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Marsa čestitke Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Sokrat...več ljudi na visokih položajih in odgovornih za socialno politiko, družinske zadeve ...., bi moralo narediti take ekskurzije in potem ne bi razlagali, kako so ljudje, ki so socialno na dnu, prezahtevni Če nekaj takega vidiš in doživiš v živo, gledaš na take situacije in ljudi za vedno drugače.Sokrates Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 To, Marsa *sem vedela Selene... tebi se zgleda tudi odpira Natrix... kaj dogaja Drži se Sokrat ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Uf, neko izredno delo... ravno prav, ker nisem utegnil poslati svojim rednim strankam,saj jih večino vidim tukilegor! Torej božični !Pa eno za spletično.Pa za nekaj fantov, ki rabijo te dni! pIko Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Piko, si bom enega prisvojila, ker danes sem ravno takšne volje... jutri gremo na b. večerjo in jaz še vedno ne samo brez daril, ampak tudi brez ideje... v soboto na kosilo k mojimi (tole mi vedno mami pripravi za r. dan in sedaj nas je že kar vesela druščina) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hhhheeeeeeeeeeeeeeeeej, folk:http://planet.mobitel.si/login/login.asp ma daj, sredi vsega si še tole ... čestitkeeeee <{POST_SNAPBACK}>danes me je en dogodek tako razžalostil.tebe je razžalostil, njih pa je tvoj obisk razveselil... <{POST_SNAPBACK}>Ja, jaz pijem pir sicer zdajlejest tud ... u to ime, nutra ž njime (c-c-, bomo stare, zgubane in debele - menda ... grozota vseh grozot ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 bom mogu eno mobikartico kupit, simobil ne lovi.... ali pač? če je wap hm hm hm premal se spoznam anyway kašn dolg dan, začel sem ga na nadvse najboljši način, ajd pol sem šel spat, pol sem se zbudil.... mmmm tja nekje do 11.15 11.17 če sem natančen (zamudil sem za 2 minuti) sem prihitel na faks, bil tam par urc, pobegnil proti wajdovščini, imel božično srečanje z jogo, hm kolk paše, od 19.30 pa do 23.00 aaaa zdele mam čist umirjene misli in telo, ena lepa misel se mi je utrnila, za na voščilnico, k smo jih pisali nekaj pa to... 3 pravila:-ljubiti-ljubiti-ljubiti hja, kaj še lepega eno slikco sem narisal, videl sem mamo in oba bratca zvečer za par sekund tud očija, hjaja hm in zdaj grem spat, ahja imel sem šlogarski večer, čeprav ne na luninem chatu temveč na jogi..... mhm pozna ura, lsovenskih fantov zadna ura.... hja jutr bo lep dan, prvi dan počitnic, božič pa to, pravzaprav to je že danes ,sam.... seveda.... morem it še spat, se bom velik posvečal ljubiic, k mal pogrešam... lahkonoč LNF Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 LNF koledarčke prodajajo v vseh štacunah. Ufff dons sem bil v Strahomeru pr' stari sablji. Oh se nismo videli že pol leta. Se bo najbrž preselil k svoji punci v Kobarid. Pol sem pa šel še do mojih muck, da jima preberem uspavanko, pa še cerklat se mau. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 dobro jutro.včerej pila pir in prvič ne kadila zraven. bravo jz!!! sam preveč pojem. morm se začet brzdat. k to nikamor ne pelje. juhuhu.... četrtek in petek sem frej. kulj. bom počivala... yeah... k bi vsaj. to si sam želim, zih se bo ful dogajal. en lep petek vsem skupaj. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Živijo Pa sej ni to kar en xxx, je moj bivši, s katerim sem bila dobro leto Sam nekak... ni več tistega stika in ne moreš kar tako, no!! Hehe grupič... baš problem ... so šli na večerjo, pol pa domov še mal telovadit v štirih, al kako. Mah, actually, bites me. ja pozabla sem napisat e pred x-si... vem da bivši, sam bivši je ne, jst ne bi mogla nobenga bivšega zdaj po hrbtu čohat, niti si predstavljat da bi do te ideje prišu... Drgač pa vam morem zaupat da mam naslednji teden CEL teden dopust, hehehehehhe.... MARSA! ČESTITKE!!!!!!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Jutrčk vsem zgodnježem. Kok slabe volje sem se zbudila. Sinoči sem pri poročilih (?) zasledila borzni komentar, da je Jankovič prodal svoje (merkatorjeve) delnice. Saj ne vem ali sem slišala prav....47.ooo delnic Njegov komentar....ker se spreminja zakon o obdavčenju.... ...in to gre javno objavit. No, zanimivo bo spremljanje nihanja teh delnic. Najbrž jih bodo vsi povprek začeli prodajati. Brez veze, javna tajna je, da je Merkator zakreditiran do grla in še čez... Pa še nekaj drugih info sem včeraj dobila, ki nakazujejo na neko intenzivno akcijo gigantov. Kot bi hoteli prekinit tokove financiranja državne blagajne.... Ampak, to bi najbrž morala it pisat v neko drugo temo, pa sem se kar v prvo zaletela... Marsa...CARICA....saj sem vedela. Tam nekje zadaj si napisala, da si ostala brez besed. Čudno, ti - pa brez besed Aiwček, bravo. če si zdržala do zdaj, ne bo več problemov. Pridna Čohanje po hrbtu bivšega? Pa ne z mojo roko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Jutro Joj, kolk pišete, sem utegnila samo preleteti dnevnik... najpomembnejše pa sem seveda zasledila.. x!x Marsa & Mitja Čestitam za ta projekt, hehe, le kako bodo zdaj razmišljali, kako naj kopirajo... Bravo predvsem Marsi, ker je to AVTORSKO delo....ker določene stvari niso bile še nikjer napisane...saj ono o Luni, Soncu itd se je vsak lahko zmazal, ker gre pač za splošno znane stvari...tole je pa MEGA...komaj čakam, da preberem... ni kaj... Sokrat, fajn si tole naredil ...predvsem zate, za vse nas, da se zavemo...Jaz sem pripravila božične pakete za eno šolo, za otroke, ki doma božička verjetno ne bodo videli...nič velikega, po dve čokoladi, pomaranče, mandarine...sem na šolo samo zapeljala, potem pa prepustila učiteljem, da so razdelili...naredila sem 50 paketov...pa so rekli, da so dobili samo tisti, ki res NIČ nimajo... Drugače pa...tempo morilski...sam se že jasni...in dobro, da se je Merkur obrnil še pred koncem leta...naenkrat se nerešljivi problemi rešujejo.. ..zgleda, da bomo vse spravili pod streho do konc leta...ko začnejo veljati nekateri novi predpisi... mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts