surya 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 evo, dons sem še mal v vaši prijetni družbi..me vsi pr mer pustijo, ker sem zadnji dan tukaj in lohk visim na računalniku koker hočm dons grem na večerjo k tipu(sorry Mick, drugič ). bo njegova mama skuhala ful pojedino, tko da se mi že zdaj sline cedijo DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2004 Avtor Prijavi Deli 24. december 2004 Thanx prjatli, ful mi pomeni!! (*saj sem najprej vam letela povedat, delit veselje ). Sibam v mesto PO TELEFON !!!!!!! Se oglasim kasneje. Lep petek vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 uuuuhuhu! dolči tenksič. izpit sem nardila z 8 tralalalaaaaaaaaaa! sem tako vesela!!! pa firma nam je denar nakazala.... poračun al kaj nej bi to blo. dobila ful enih lepih darilc. in čokoladk (to mi ni lih všeč...) jz bi tud dons mela kšno spešl večerjo... bom že neki zrihtala... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 hojla,nikakršnje volje danes... Božično vzdušje, ne pozabi name Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Danes prvič imam sploh občutek, da smo že tako rekoč sredi božično-novoletnih praznikov. V službi še vedno dela čez glavo, a se vseeno najde (si jo vzamamo) kakšna minutka za kavo in par besed. Včeraj mi je popoldne uspelo nakupiti še par daril za najbližje, čeprav si nisem utegnila vzeti toliko časa, kot bi želela. Jutri pa družinsko srečanje Surya, upam da greš na boljše in da se kmalu spet beremo Imejte se vsi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Hej neprekosljiva forumovska ekipa evo, končno 5 minut, da vam vsaj voščim vesele Praznike. Moram napisati še dva mailčka s čestitkami, tole voščilo pa je za vse Lunatkice in Lunatke . Sem čisto v prazničnem vzdušju, stanovanje je okrašeno, diši po pomarančnem eteričnem olju, sinoči naredila bajadere in rajske dateljne , danes zvečer pa imam slavnostno večerjo, samo da ni ravno po katoliških reglcih , ker pač praznujemo Božič sami nekatoličani . Doživljamo pa ta praznik kot družinski, čas, ko se spomneš na drage osebe, in jim zaželiš mira in to je tudi čas, ko se spraviš sam s seboj in tudi oprostiš zamere drugim . Lepo se imejte vsi, vaše družine, najdražji, pobožni ali ne, eno pozitivno misel za vse. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Saj je nemogoče drugače, ker vsakemu posamezno lahko pišem cel dan! Vsem lep Božič, sreče in veliko veselja na forumu v 2005! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 alora, moji lunatiki, Vesele praznike in da bi najlepsi trenutki preteklosti ne bli nic v primerjavi s tem kar vas caka v prihodnosti! se vidimo drugo leto. posebno sporocilo za amis in cosmo: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Družba Vsem skupaj miren večer in pa da ga preživite, kot si ga želite. Za vse tiste, ki vas drugi teden ni...srečno novo leto. Tinka , sporočilo sprejeto a smo vsi preživeli? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Aja, a vas ne bo? Jaz bom pa še cel teden garala... In visela tle gor, jasno Fajn se imejte, tisti, ki vas ne bo (in tudi tisti, ki boste), uživajte življenje, ne preveč pit, da ne bo po Novem letu LNF postal "živalski vrt" (mački, tigri in ostala "mačja rodbina) xrosex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Cosma, pekarna Miš Maš že zaprta?.. Pr men kuhinja dela s polno paro...fajn, da pripravljam komaj za jutri... ..danes povabljena k bratu... Pravkar klical mož...pravi, tako, sam še nekaj naredim, potem grem pa pit... ..hm, no ja...saj ga razumem, res ima razlog... Pogrešam sneg, čeprav je bolj enostavno takole, ko so ceste suhe...čeprav je pri nas ful lepo, ko je dosti snega, ulica zgleda, kot da smo nekje v gorski vasici... Nimam ideje, kaj vse vam še naj zaželim, zato bom rekla samo, pridružujem se zgoraj napisanemu... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 naj vas ti dnevi napolnijo z radostjo, smehom, iskricami v očeh... lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2004 Avtor Prijavi Deli 24. december 2004 Ahoj vsem! Prej sem se samo pofockala, zdaj pa se 'lohk' mal posvetim bolj. <{POST_SNAPBACK}>Hojla!Bom kratek....Moj modem je še vedno kaput, pa tud sicer imam vse preveč dela, da bi sploh bil na internetu... Med drugim sem izgubil redno službo in to na ful grd način...... Skoda, natrix, da tole berem, upam, da se bo vseeno izcimilo najboljse zate (kot je vedno v zivljenju) <{POST_SNAPBACK}>marsa ful sem vesela!!! kr na mobitelu!!! Thanx, Aiwa, prijazno od tebe! , ja, na mobiju (no saj to je ze 1 leto, sms 2929, ampak na wapu pa je to zdaj prvic, in psloh prvi lunin koledar jasno na wapu, da ne govorim seveda o osebnem horoskopu, prav velik pa to, ne kot sms, 160 znakov, nisem se pogledala, kok pride enega charta, tako da pojma nimam). <{POST_SNAPBACK}>Marsa čestitke Thanx, Lana, ti ki si bolj mal tu, mi se vec pomeni! <{POST_SNAPBACK}>To, Marsa *sem vedela ... <{POST_SNAPBACK}>Bravo LN Team Thanx, Bobnar!! <{POST_SNAPBACK}>ma daj, sredi vsega si še tole ... čestitkeeeee Thanx, Mateja, ti si tud bolj mal dejavna zadnje cajte, ampak za pomembne zadeve pa vedno uletis!! <{POST_SNAPBACK}>Marsa,bravo čestitke! ..Contesa, hvala ti za iskreno navdusenje!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2004 Avtor Prijavi Deli 24. december 2004 *sem morala v dveh delih, se bezam s temle ze ene 20 minut... <{POST_SNAPBACK}>bom mogu eno mobikartico kupit, simobil ne lovi.... ali pač? če je wap hm hm hm premal se spoznam anyway Saj bo na LN kmal. <{POST_SNAPBACK}>LNF koledarčke prodajajo v vseh štacunah. Volk, prvic bi bili LN koledarcki, ker forum nima zveze, drugic pa jih letos ni. Tisto kar vidis, niso LN koledarcki. <{POST_SNAPBACK}>MARSA! ČESTITKE!!!!!!!! Thanx, Mushi!! <{POST_SNAPBACK}>Marsa...CARICA....saj sem vedela. Tam nekje zadaj si napisala, da si ostala brez besed. Čudno, ti - pa brez besed Hmmm.. No saj vidis, da imam kaksno se vseen v rokavu.. ;>)Thanx, Sati!! <{POST_SNAPBACK}>Marsa & Mitja Čestitam za ta projekt, hehe, le kako bodo zdaj razmišljali, kako naj kopirajo... Bravo predvsem Marsi, ker je to AVTORSKO delo....ker določene stvari niso bile še nikjer napisane...saj ono o Luni, Soncu itd se je vsak lahko zmazal, ker gre pač za splošno znane stvari...tole je pa MEGA...komaj čakam, da preberem... ni kaj...Astra, koncno okol, me je ze skrbelo malo, sme te ze pogresala. Thanx, *sam pripomba (moja natancnost) - ni sam moje delo, sploh si ne mors predstavljat, kok je tega - predprogramiranje za programerja itd., spravit vse v baze, lune, izracunat konjunkcije, vse, potem sele je programer in potem spet mitja... jaz pa vmes, izbor ozadij, vsako fotko razrezat, spedenat (*saj vidis, ko jo sam gor dajes, ena ti vzame vsaj 5 minut recimo - pa ce si predstavljas po 5 za znak...).Skratka - VSE v kompletu je avtorsko delo - vse vse vse... ikone, ozadja, glasbica (ta pa ni moja, pac pa sem jo osebno izbrala iz njihovega izbora) - sam tega se ni...Npr. bos imela celo pri svojem polozaju moj netreskec lepo...Dalec od tega, da so samo texti, to je se najmanj, je pa najvec za pisat, najbolj kompleksno, no in to je to pac, kar se vidi.Sory, najmanj bi hotla bit tecna - ko sem vzhicena ob vasih cestitkah, da nama privoscite in vse... a treba je pac tud to rect, ni prav da se samo mene hvali tukaj, Mitja pa je pol leta garal, poleg sluzbe in vsega...(*v tem letu sva tudi druge stvari, Moje zdravje, selitev foruma itd. ...)... Hvala skratka! <{POST_SNAPBACK}>Hej neprekosljiva forumovska ekipa ....Lepo se imejte vsi, vaše družine, najdražji, pobožni ali ne, eno pozitivno misel za vse. Tudi tebi, Ruby, in vse najlepse!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2004 Avtor Prijavi Deli 24. december 2004 Tudi od mene vsem vse NAAAAAJJJ!!! In hvala vsem za cestitke! x:Xx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Marsa, še od mene čestitke ....itaq! Veliko delo! vsekakor zelo vizionarsko. Čestitke seveda obema! Uživajta sadove svojega dela! Astra, lepo ko si pripravila toliko darilc. Jaz pa zdajle odpeketam v bolnišnico na obisk, voščit rojstni dan, potem se pa zaprem v restavracijo mišmaš, ker pekarna je že spekla vse potrebne količine cukrov.... Včeraj preživela neplansko fenomenalen ženski večer, celo udeležba z lf ....kaj čmo lunatiki smo res fajn. Še enkrat vsem skupaj res lep in miren Božič, pa imejte se radi! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 vidim da je bil danes spet rekorden obisk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 namesto voščila lep božični večer želim vsem lunatkom funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Mateja, zanimiva ura tvojega posta zelo lepo voščilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 wauw....beautifull ,,,, Matejapolepšala si mi "večer" tudi tebi... prijetno in mirno.... in toplo.... in vsem luncam prav tako.... in lunatkom ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 hja to ja, vsem prijetne božične praznike... zdej mam pa 1 teden časa, da se odločim kaj bom počel v novem letu kaj ne bom več nekaj v tem stilu ma kdo kako idejo? newyear resolution Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 vsem vse naj naj naj lepše in tako naprej......včeraj en super dober večer, pa čeprav spala sam slabe tri ure...nekam živa hodim po svetu...v službi -nič novega- ful gužva....pa se nisem nič oglasila tle...zdaj pa šibam dalje....daje me vznemirjenost....mogoče sindrom živega srebra tole (me je napadel merkur, al kaj...) cosma in tinka you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Mick, nazadnje sem bil pri polnočnicah 68 leta v mariborski frančiškanski cerkvi.Se še kaj dogaja tam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Da jih ne obuješ k polnočnicam, te bodo ožulili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 http://users.volja.net/hauptman/pancerji_lange_zenski.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts