Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ohhh.... :V: Malo prej bla še ful dobre volje, uno, preživela ful lep božič, družina pa fant pa njegova družina pa to....pol ure nazaj pa kliče sorodnica, da se je njen sin (moj ne pravi bratranec) ustrelil v glavo na božič.....leto mlajši od mene, ribica... :V:  :V:  :V:  :V: Tole pa pelje v spomine ja. :V:

O ti groza, ubogi clovek in uboga njegova druzina... :V: :sori: :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ribica Katja :V:

:detelca: za družino, sorodnike, prijatelje

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sem že hotela navdušeno pozdraviti žurerske podvige tega prazničnega vikenda (itaq da privoščim vsem x8Dx ), pa me je post od ribice Katje čisto prizemljil... ob takih dogodkih resnično ostaneš brez besed... :V:

Jaz sem pa po doooooolgem času spet tarok igrala in ugotovila, da se mi očitno obeta kakšna grande amore ( x:o)x )... cel večer nisem dobila enih spodobnih kart :o|o: ... pol pa še iz tistega, kar sem imela, nisem potegnila maksimuma xnckrivx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Mene je danes prizemljila že novica o tsunamiju. :V: Ko je samo trenutek in naslednjega te več ni.

Frendin lover je Šrilančan in ne dobi nobene zveze z njim :sori: bogi ljudje :V:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

joj kok enih groznih stvari tkole na praznike. :detelca: upam, da se popravi vse kar se da... jz sem dons še vedno čist boga, ampak v službi. ne vem zakaj nisem doma ostala, sej me je ta služba zastrupla. eh... bom vidla, če bo hudo grem domov. za enkrat se držim... itaq je šele 15 min... xcrossfingx x:Ix
spet se mi je na bolš poslabšal

Dobro jutro vsem x:)x !

Tudi jaz sem se s polnim želodčkom pripeljal v službo in kar debelo gledema tole mizo in ekran....Bi doma v postelji bolj pasalo...Kot pravi Aiwa, smo tako odvisni od službe...Danes moram še veliko narediti...jutri si pa privoščim lep dan...ob 11.oo greva s hčerko v Cankarjev dom na eno lepo predstavo....

Bodite lep in naj vam bo današnji dan darilo, kot so mi napisali na čestitiki .... Čao! x;)x

Hojla, dobro jutro vsem! :vio: :palec:

Ja, Tianti, naj bo lep dan (si ga bomo morali pa bolj sami tko zrihtat, vreme -v LJ- je namrec ogabno :))

Cosma na prejsnji strani - res, mene je kar zmrazilo vceraj, ko so rekli 9.800 ali koliko mrtvih, strahota. :V:

Tvoja frendica ne najde tipa zaradi zmede, ki je nastala (tako se mi zdi in upam). xcrossfingx

Aiwa, ti imas pa zelo plemenit znacaj, zelo prijazno od tebe, da si zrihtala svojima tole. x:Xx

Tamaro pogresam, upam da je zdrava (in njena tamaladva). xcrossfingx

...jaz sem OK, vceraj nisem napisala besedice, tako da moram zdaj najprej 24 kratkih textkov napisat, potem sele napoved, tako da bo najbrz pozno gor.

Namig - polna Luna bo seveda se delovala do kake srede.

Mejte se! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutro x!x :o|o:

Ribica.. :V: :C: ..

Potres v tistih krajih, kjer bi lahko bila tudi sama... :o|o: v tem trenutku, pa nam na srečo ni zneslo...je ena frendica dolgo bluzila, da bi šli na Tajsko v tem času...pa je bil prevelik finančni zalogaj.....

jaz pa se ukvarjam s svojimi mikro problemi, ki so zame seveda makro... x;)x ..zamašil se nam je WC... :eek: :xx!: 1000x hvala našemu vodovodarju, da je razumel stisko in prišel že danes ob 8h.. :palec: ..vzrok je tista plastična zadeva, ki jo obesiš na školjko..in je enkrat očitno padla noter...

In to se seveda zgodi, ko imaš gosta v hiši.. xrolleyesx ...ful nam je bilo neprijetno, ko smo morali včeraj reči, wc ni v uporabi....

Sicer pa mi je mala Američanka prirasla k srcu takoj, ko je z užitkom pomazala štajersko kislo juho...potem pa še skledo solate z bučnim oljem... x:Dx :palec: ..aja, mala je japonskega rodu..in je ful zabavno, ko se učimo japonskih besed... x:px

jah, pestro bo naslednje dni... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

..zamašil se nam je WC... :eek:  :xx!: 

x:o)x x:Dx

Sory ker smeh, ampak me je spomnilo, ko sem jaz na Silvestrovo 2000 (!!!) zamasila wc in vodovodar jasno NI prisel takoj. x:o)x x:px

Stajerska kisla? Kaj se cudis, jaz bi jo tud z uzitkom pomazala. x;)x x:px

Gosta v hisi? Nadrla bi ga, da je ocitno on kriv, ce se je to zgodilo ravno zdaj. :D :P

Sem tud nate pomislila vceraj (ko imas te mewle skoz), da si zdaj pac varno pospravljena doma. :o|o: x^x (ce se te ze drugace ne more 'prizemljit', te pa bolezen prisili :o|o:).

Picasso

Hojla vsem...madonca kr ceu teden me ni bilo...ni zneslo...no sm vas hotla sam pozravit pa povedat da sm fajn..da nisem več žalostna...da kukr je kazal da bo tale let se zaključil bol "asrano" pa kaže da bo čist fajn.....No tko...upam da ste fajn...upam da mate nasmeh na ustnicah in da ste že z kakim kuhancem nazdravili...mejte se še naprej tko al pa še lepš....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

eh marsek... mami si je ful želela da gresta skupej nekam (še najbl na morje) pa sem jima zrihtala apartma v piranu, sej plačov ga bo tko očim x;)x x:)x . jz sam upam da res uživata. poslala sem ju v soline po zdravo sol. nej mi jo kr velik prneseta... mmmm komi čakam... x:px x:Dx

sem danes jedla tu v službi... zdaj mi je pa slabo. danes sigurno nič več ne jem... upam, da bom vsaj to kar sem obdržala v sebi... lep dan vsem skupaj.

spet se mi je na bolš poslabšal

a zame je pa dobra polna luna v raku? Se ne morem odločit al je fajn al ne :inocent:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Da se vm spet mal javm! Kak ste lunatkice x:Xx in lunatki? Js uživam kt svina u kuruz x:px mam že fajn barvo, tlele tale sonce mal drgač seka kt pr ns! x:Dx xb:)x Morm pazt da se nom u mulata spremenu! x:Dx Bom ke u čvekarije spet kako fotko prlepu x:Dx sm že mal zmatran od vsakodnevnga žura, pa še program je zlo natrpan,tko da ponavad, k pridemo nazaj na ladjo al pa u hotel,kr popadamo usi. x:Dx Bo treba začet mal energijo šparat za Nov let, da me nou že ob desetih zmankal. V četrtk zjutri pridem nazaj, verjetn bom cel dan drnjohu, da pridm k seb, da bom lohk kej mignu u petek, k bo dan za nov začetk x:px x:Dx :vragec: x8Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Spet nove ikonce, Bobnarjeva mi je bolj vsec. ;) :P

(sicer je tale bejba blazno lustna, triple, a me moti, ko mislim, da je komentirala ena ful gas bejba, pol pa triple. :o|o:). x;)x

Picasso

Hehehehe,Marsa,mam še eno drugo u planu, sm jo hotu že dat, pa sm se mau zbau, da bojo kake hude kritike x:px k je zlo,khm :vragec: x:Dx ni nubenga dvoma kaj dela x:px mogoče jo bom pa za Nov let gor fliknu, nkol ne vem! x;)x x:Dx :vragec:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

ma saj ni tolk sploh v tem, saj pravim, kaj pa ce je kdo komu tolk grd pac... ali se mu zdi, da ima neokusno faco.. xDDx x:o)x x:px al kaj tacga, a pac - saj jo ima oni (pac pa je Bobnarjevo trenutno ikono veselje pogledat). ;)

Ampak gre za to, da poleg nicka se nekako 'orientiras' tud po ikonci, pa me kateri kar mal 'zmedejo' in tko... :palec:

Nic taksnega, bomo preziveli pac. :D

Fajn da si se javljal in da se prec javis. :vio: :palec:

Picasso

:C: :V: :C:

Kuham in imam prizgan dnevnik.... :C:

Kar dusit me je zacelo - 22.000 mrtvih (tsunami, indijski ocean), vse uniceno, jasno ce je tolk mrtvih, kok je sele ranjenih... ck, nam je to ena stevilka, to pa je 22.000 lajfov, ki so sestavljeni iz nestetih trenutkov, veselja, srece, hrepenenja, stisk, ... :C:

grozno... to je za ves svet katastrofa, v vseh smislih...

xcrossfingx

Bomo moral organizirat kaksne 'svecke', nekaksno akcijo energetske in duhovne pomoci tudi.

Picasso

tudi pri nas že gori svečka :C:

danes je bil na radiu zdravnik, pogovarjali so se o drogi, šokiral me je podatek, da je v naši občini čez 150 ljudi, največ mladostnikov, na trdi drogi :eek: totalno šokirana :V:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...