Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Cosma, :palec: ...ko pridem nazaj, se javim.

Ribica... :V:

Amis, na delu, kot se spodobi... x:Dx x;)x

lubčki, mejte se x:Xx ...jaz odhajam.Na morje seveda..thx mojemu bratu, da bo jutri Američanko odpeljal na Dunaj...tako lahko mi gremo ...

Spali bomo na barki, v bližini smo si zorganizirali večerjo..čeprav imajo tam silvestrovanje, so nam dali mizo sam za večerjo... :palec: ..šefica je rekla, vi ste nam vedno dobrodošli...potem pa ..odvisno, do česa nam bo....

lepo praznujte...si pišemu v letu 2005... x:Xx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Treba je biti pazljiv pri željah. Lahko se ti uresničijo.

Vržem v vesolje - naj se ta drek v službi že konča!!!!!!

In tako strelčevsko pozabim dodati natančno izdelano novo, boljšo in sploh...službo.

Kaj se zgodi?

Včeraj imamo nujni sestanek(nujni:...no) in izvemo slednje...zaradi izgub, ki so nastale(sicer ne po naši krivdi...izgube so pa le...) se ukinja dejavnost. Kar pomeni in da bo v skladu z zakonom - čez 45 dni sem na borzi. Jaz in čisto vse ostale..

Toliko o željah.

Me je včeraj imelo, da bi malo jockala. Tako..kakšno solzico spustila. Potem sem premislila..

Nekaj bo. Pa karkoli..saj znam in zmorem ogromno reči.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Treba je biti pazljiv pri željah. Lahko se ti uresničijo.

Vržem v vesolje - naj se ta drek v službi že konča!!!!!!

In tako strelčevsko pozabim dodati natančno izdelano novo, boljšo in sploh...službo.

Kaj se zgodi?

Včeraj imamo nujni sestanek(nujni:...no) in izvemo slednje...zaradi izgub, ki so nastale(sicer ne po naši krivdi...izgube so pa le...) se ukinja dejavnost. Kar pomeni in da bo v skladu z zakonom - čez 45 dni sem na borzi. Jaz in čisto vse ostale..

Toliko o željah.

Me je včeraj imelo, da bi malo jockala. Tako..kakšno solzico spustila. Potem sem premislila..

Nekaj bo. Pa karkoli..saj znam in zmorem ogromno reči.

:sori: :palec:

Moje sozalje... :V:

Nisi pa edina.... jaz tud danes cist off, vse mi je padlo dol, ker sem izvedela, da cash, ki ga dobiva, bova morala v celoti vrnit in v bistvu ga bo se zmanjkalo in tako si spet ne bom mogla nic kupit, spet bom gagala, nikoli ne dobim placila za svoje delo.... vse sam fucking za djabe! :C: :V: :C:

In kaj? Naj grem se jaz zdaj v sluzbo, da bova lohk se zivela (ker prioriteta nikoli nisva midva, ampak vedno LN, fak!), ce tako, potem pa se lohk poslovim od net dejavnosti...

In sploh se lohk poslovim od vsega ocitno... ker jaz sem itak hotla RISAT, se z GLASBO ukvarjat, pa sem si tale arbajt zastavila, koza neumna... :V: :xx!:

Tak lep dan, jaz pa cist of in dost mam vsega, naj gre vse skup v maloro! :xx!:

Sory, tako se pocutim. In nisem solzice potocila, ampak sem jih vec in zdaj ne mroem ven ker sem cist zabuhla in rdeca in nikakva. :xx!: xrolleyesx

Imejte se vsi lepo! :palec:

Bobnar, sam jamranje, a ne! x:Ix xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zakaj vrnit?

marsa, ne bom te tolažila ker nima smisla, ker ne bo nič boljše, no pobož velja x:Xx ... upam samo, da se ti bo pokazala kakšna nova možnost... danes res ni najboljši dan, tud zame ne :xx!:

Nataly, mogoče te čaka pa kaj dobrega :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Evo me, jz sm nazaj. Psihično čist uničena, zmatrana. Mystica, ja, Borko je bil. In ja, tipična riba, ljubezen je kriva.....ampak ni vredno. Njegova punca ali bivša punca je bla čist out....ni mogla hodit, so jo trije iz njene familije podpiral, da se je lahko premikala, da se ni sesedla. Čist boga. Jaz sem se nekako držala, dokler nisem pršla do vežice, tam me je odprlo....groza. Tko mi ga je škoda....če bi se dalo vsaj kej narest....pa je že mimo. :V: Uf, danes se ne bom nič učila, danes sem down, ne bo šlo.

Zdejle sm gledala na netu pod van-borko, kok enih odzivov na njegov karate.... :eek: No, nič več. :V: Grrrr!!! Aja, pa ugotovila sem, da ni eno leto mlajši od mene, ampak par dni mlajši samo.

Katja, zelo mi je zal, ubogi Ribakec, kaj ni mogel zdrzat revez enga dneva, ki bi bilo lepse mal... :V: :palec:

Pa uboga punca, ki jo zdaj stevilni 'obsojajo', ziher.... Grozno tud zanjo... :V:

Da o starsih ne govorimo...

In zdajle v tem casu, Bozicnem, ja med prazniki stiske veckrat se bolj udarijo ven, saj je nekak logicno v bistvu...

Bogi folk, ki tako dokoncno vzame... :sori: xcrrosfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bemu. Kakšne novice :V:

Res. Zunaj lepi dnevi..tebi(in meni...pa še komu drugemu ziher) pa take reči dogajajo.

Torej boš pač risala.

Jaz pa pisala.

Očitno je vsako hudo za nekaj dobro.

Oz. že mora biti tako..no..Matrajo me krediti - čeprav bo Š. še nekako zmogel tudi moje obremenitve...samo nekaj je treba v usta tudi dati...eh..

<{POST_SNAPBACK}>Cosma,  :palec: ...ko pridem nazaj, se javim.

Amis, na delu, kot se spodobi... x:Dx  x;)x

Astra

kolk si me narežala, astra...amis in spodobnost... x:Dx x:Dx x:Dx ...danes sem v službi sam za foro. včeraj je pa res bilo še ful delovno. danes pa skrajno nespodobno uživam v netkanju in zabušavanju. pa mal take fajne linke berem in se veselim, da mi ni treba bit normalna, kar mi povzroča veliko notranjo radost x:px ...dokler se naslednjič ne zaštrikam v kakšno normo... :vragec: x^x x;)x

nataly...držim pesti, da se ti pripelje tisto kar potrebuješ...ena nobel služba, delo, keš in podobne stvari... xsrcx

marsa, včasih je skrajno zaj* živet za sanje in od sanj...sam naš čas še prihaja :palec:

mick... x:Xx

pa vsem ostalim tudi...v ustrezni temi, jasno x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>zakaj vrnit?

marsa, ne bom te tolažila ker nima smisla, ker ne bo nič boljše, no pobož velja x:Xx ... upam samo, da se ti bo pokazala kakšna nova možnost... danes res ni najboljši dan, tud zame ne :xx!:

Nataly, mogoče te čaka pa kaj dobrega :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa moraš vrniti ves denar, če si ga že dobila. Ne razumem tega glih najbolje. xrolleyesx

A moraš plačniku vrnit denar, al kaj? xrolleyesx

ne ne, Selene in sati, ah kje, vse posteno in kul (btw, na Mobitelu so zelo korektni, tudi sms, ceprav zaenkrat se bolj ficki, redno hodi, tu so fer, v bistvu sploh nimava pripomb, tud vse se je dal zmenit in tko), ne, preprosto je bilo s kopalnico in z vsemi projekti zdaj v kratkem casu prevec stroskov in ko bova vrnila vse, nama bo se kaksen dolg celo ostal... To sam leti cash, sploh nama ni jasno, se programerja je treba tud placat se za to, pa tko...

Ne saj bo ze kaj, saj sem borec, ampak v kaksnem takem trenutku pa cist stekam vse, ki naredijo samomor in priznam, da tud jaz pomislim, sam sem preponosna pa tok sem proti pa tko se mi zdi... ne dam se, ne... nekak, samo stre pa tudi mene kaj... sem nekak globalno to dojela... kao zame pa nikol prav v cashu... juzni cvor v drugi in to... karma... bila sem nek plemic in tko... mah saj ni vazno, saj sem ze kul, ampak se mal zabuhla, mal spric spric z mrzlo vodo, pa bom kot rozca in ful of energy spet. ;) :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Vmes smo zbrali še nekaj denarja za Šri Lanko, da bodo kupili tablete za razkuževanje vode in pa nekaj zdravil. Če ima kdo možnost ali pa kje doma kako zalogo antibiotikov in bi jo lahko pogrešal, mi lahko odda.

Pomoč odpotuje 8.jan. z letalom direktno. Frendica zorganizirala prevoz in zveze.

Hudooo!!!!! :palec: x^x prima! xokx

Jaz jih ziher nimam, skoraj ziher, bom pa mal pogledala (starih pa itak nimam, mislim s potecenim rokom). Cestitke vsem za tole akcijo!! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:C:  :V:

A veste, da baje po homeopatiji zlato zdravi samomorilnost... xnckrivx Če bi nekatere stvari prej vedeli... :xx!:  :sori:

x:)x :palec: Fajn da si to napisala, POmlad - pejt se v Samomor napisat, ce se ti da. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

Spali bomo na barki, v bližini smo si zorganizirali večerjo..čeprav imajo tam silvestrovanje, so nam dali mizo sam za večerjo... :palec: ..šefica je rekla, vi ste nam vedno dobrodošli...potem pa ..odvisno, do česa nam bo....

Astra, super, ti privoscim morski zrak in mir! :vio:

lepo se imejte in vsem srecnega in zdravega! :palec: xcheersx

<{POST_SNAPBACK}>Bemu. Kakšne novice :V:

Res. Zunaj lepi dnevi..tebi(in meni...pa še komu drugemu ziher) pa take reči dogajajo.

Torej boš pač risala.

Jaz pa pisala.

Očitno je vsako hudo za nekaj dobro.

Oz. že mora biti tako..no..Matrajo me krediti - čeprav bo Š. še nekako zmogel tudi moje obremenitve...samo nekaj je treba v usta tudi dati...eh..

Nat, oprosti ker ti tole recem, a - bodi vesela, nekaj boljsega bo zdaj lahko prislo. Zdaj ne bos energetsko vec ujeta v temle, pa bo plac da sploh kaj lohk 'not pride' - bos videla, ce ne bo nic v treh mescih, me primi za besedo. x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

marsa, včasih je skrajno zaj* živet za sanje in od sanj...sam naš čas še prihaja  :palec:

Amis koncno tudi ti mal lenaris, a se spomnis, kok si bila zmatrana in vse, ti privoscim, fajn! :palec:

Hvala, saj to vem, sam sproti vcasih 'pozabim'. xDDx :palec:

Picasso

jah, saj vem...saj tud jaz včasih pozabim in takrat mi ni fajn. danes nekako uspevam držat vedenje o tem... :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Saj jaz sem tle hvalezna za svojo ribjost, muhavost cist rpav pride, zdaj sem cist OK ze.. xDDx - gledam ze celo tamle in si recem, evo vidis, veter pa zame dela danes spet, pa v majhnih receh, drugih, kaj jaz vem, pa imam blazno sreco... ne morem imet povsod in to sem jaz, mimo bi bilo, ce bi mi vse laufalo kot po maslu in pol od tega, kar sem, ne bi naredila, ce bi mi slo bolj smooth, ker imam ocitno rada tezje poti in sem si sma to izbrala..

Ma saj vse ves tkole... itak... sam... saj ves... :) ;)

Nc, mudi se mi, mejte se! :palec: :vio:

Picasso

Marsa :palec: Nekako takole sem tudi sama včeraj ponoči razmišljala.

Tudi jaz sem ziher, da imam nekaj zdravil doma..bom preverila rok trajanja.

Aja...ko sem zadnjič zabluzila malo...se izgubila v spominih...sem naredila tehtno napako..(heh) Stric ni bil Vladimir Gajšek, temveč Avgust Gajšek. AG.

Ves čas mi AG rojil po glavi..(so padale na pogrebu besede...ala..jaz sem AG, KDO SI PA TI??) in se spomnila, da je bil Vladimir sin. hmm...

Marsa xrolleyesx Ti bom pa povedala nekaj, kar sicer že veš, pa si pozabila... x:o)x

Pred enim,(dvema mesecema) si nekomu, ki je jamral, ker mora poravnat račun za že porabljeno električno energijo rekla, naj nič ne jadikuje, če mora plačati tisto, kar je porabil....

Ti si svoj denar pač pretopila v drugo vrednost. Malček si se uštela.... xrolleyesx

Pa, a nimaš več slivovice doma. Butni enga. x;)x

To je res, Sati, hvala, absolutno... otrocje od mene, vse... ampak saj sem rekla da je slo bolj za filing, za global... nekako. nisem se tolk pritozila kot sem postala zalostna...

Ne jamram, saj pravim da sem kul... moram ipak mal prebavit to...

Financni plan... :P

ja. x:o)x

Ma delno je tud... kaj pa vem, vse je prepleteno... ne moreva dva znat in vedet cist vsega, probava tko kot znava, delava dobro, torej ta del je gud... hudega nama ni nekako... to je tud ok... pac, tako je - povzetek. :)

Thanx vsem, ste pravi prjatli. x:Xx

Tim me ze ganja, mroam sibat! :palec:

Picasso

Pobarvat bi se mogla...sam pol bom jutr vsa sekasta... xrolleyesx

Al se ne bi? xrolleyesx

Ucit se morm... A bi se? xrolleyesx

Tipkovnica ni usklajena, je vse pobrkan. A bi zrihtala? xrolleyesx

Mah, itak ne znam...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Selene, Astra, Nataly, Marsa in vsi ostali xsrcx ...mi je fino videti, da nam ni vseeno, pa čeprav se dogaja na Šri Lanki, tako daleč od nas.

Zemlja se trese zdaj tu zdaj tam.....Bog ne daj, da se nam kaj podobnega pripeti.

Ljudje so na prostem, spijo na goli zemlji, pitne vode ni, s tem da trupla razpadajo in širijo se nevarne bolezni.

Bolnišnice pokajo po šivih.

Ravno včeraj sem razmišljala, kako so nam nekatere stvari samoumnevne, kako velike hladilnike imamo, hrano mečemo stran, ker je ne uspemo toliko pojesti, ko je remont v toplarni je tisti teden, skoraj nacionalna katastrofa, ker se ne moremo tuširati s toplo vodo in se nam to zdi zelo težko.....

Pač mi smo se odločili, da pomagamo direktno in ne prek RK ali kake druge organizacije.

Slike po potresu

Tukaj si lahko pogledate nekaj slik in si predstavljate v kakšni situaciji so ljudje zdaj.

Nataly :sori: za službo . Prepričana sem, da se bo obrnilo zate v dobro xcrossfingx

Vsi ostali pa imejte se radi in se zavedajte kako smo blagoslovljeni s tem kar imamo xsrcbumx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Spet duma! x:Dx Matr mate mraz tuki, so zgleda gor pozabl zakurt! :xmas: Sm skor zmrznu k smo pristal! :O: Sm biu prejle na tržnc, sm šu po suh sadje in oreščke, pa prau mopja trgovka,ja ke ste pa biu, k mate tako farbo? Neke k ni tok mrzl kt tle,sm reku! x:Dx Brrrrrr,tale moja klimatizacija me mal za.ebava x:Dx še dobr da kurm doma kt pr norcih...tok da lahk v kratkih rokavih okol skačm! x:Dx x;)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Katastrofa takih razsežnosti, kot je bil ta potres, te težko pusti neprizadetega.

Sama po sebi se poraja misel, ali se imaš sploh pravico pritoževati nad lastnimi težavami, ki so malenkostne v primerjavi z na tisoče izgubljenih življenj, porušenih domov, porazgubljenih družin, v katere je zasekala usoda...

In vendar se dogajajo usodne stvari tudi tukaj in zdaj, le v manjšem obsegu. Izguba pa ravno tako boli in žalost, obup, občutek nemoči je prav tako resničen.

Beseda tolažbe je le obliž na rano, ki potrebuje obsežnejše zdravljenje... včasih pa le pripomore k temu, da se ta rana hitreje zaraste.

Cosma, xsrcx :palec: ker ti ni vseeno.

Ribica :V: nočem ponavljati zguljenih fraz o tem, kako čas prinese olajšanje... drži se xrainbowx

Nataly... pošlji pravo željo v vesolje in verjamem, da te prav tista služba, ki je ustvarjena zate, že čaka nekje xcrossfingx

Marsa... trenutek slabosti? tudi ti si samo človek in vse bo tako, kot mora biti:palec:

Astra... ti pa maksimalno izkoristi dneve pred tabo, uživaj in vse najlepše :detelca:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Hvala vsem za +vibe, pomaga. xsrcx

Je pa grozno tole s potresom in tsunamiji, mojega matra, da bi kako dobrodelno organizirali v okviru Honde...za pomoč...

Cosma, a samo zdravila zbirate? Ker ne vem če mam kake, ne jemo lih tok tablet.... lahko kako drugače pomagamo...?

Joj, Nat, :xx!: :o|o: :V: upam, da boš našla kmalu kako boljšo službo! :palec: xwizardx xcrossfingx

Danes mam zadnjič smrekco, včeraj pač nisem šla. Danes sem boljše. Mi pomagajo tudi vilinci. xDDx x^x x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ribica Katja, zbiramo tudi denar. Vsak, ki želi kaj prispevati dobrodošel. Ljudje res potrebujejo, ta treutek. In če damo vsak po jurja, je to za njih že zelo veliko. Če lahko več pa več. Mi smo se zmenili, da prvo takoj posljemo direkt, brez posrednikov. Denar bo porabljen za nakup tablet za čiščenje vode, kot sem že prej napisala. Nekaj antibiotikov se je že nabralo.

To vse rihta moja prijateljica, jaz samo širim besedo, če je kdo pripravljen pomagati, takrat ko je res treba. Najbrž se večina ljudi ne zaveda, kako grozno je tam. Jaz se vedno vprašam, kako bi bilo meni na njihovem mestu.

Fanta pa le spodbudi, naj organizira akcijo :palec: beseda ni konj. Nekateri se bodo odzvali xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hej, vsem lep vecer! :palec: xDDx

... kok je lepo zunaj, zvezde se vidijo (prej se je Krvavec dobesedno krvavo -ampak lepo!- blescal x:)x) in jaz susim zadnjo letosnjo rundo. :)

Noro tamle pedenam, pripravljam, kuham...

Po kaksnem letu ali vec celo se spravljam juho kuhat... tko, da je na broju, nenazadnje zarad tamalega... pa tko...

Sem imela dober dan v bistvu. x8Dx

Zlosala se ful stafa enega starega, pometala stran ful... x^x Itd. ...

No tko zdaj grem kuhat in pedenat dalje (ce bo cas, naredim se kaj, Mitja vnasa Lune za 05, cakajo ga se konjunkcije...)...

Nataly, ma valjda, itak, sponamo dalje, kaj pa cmo, saj je dbest vse - a nam kaj manjka? xyesx

Cosma, ful dobro, kaj pogruntam, kaj cem dat, fajn da laufajo te cloveske zadeve vedno v krizi, tu smo pa fajn Slovenci! x^x

Katja, kaj vse se je vmes zgodilo ze, a ne? Upam, da si kul! xcrossfingx

Dobim ful poste, no to je pa svet zase - ne utegnem se sploh posvetit... a hocem rect, fajn je, da je ta povezava sploh...

Tud meni seveda dol pade pa ne da se mi ignorirat svojih tezav... potem je vse sam lapanje v prazno, ce se grem dnevnik, tako da ni vse neko tozhenje, jamranje... poleg tega pa sem tak clovek, da mi pise na celu in ce mi ne more pisat na celu, ker me ne vidite (in ker btw tudi na ikonci se cela ne vidi :)), pac pisem to, kar se sicer vidi - saj, zato so denimo mdr. tudi smeski.. :) Pa tak... No vse to razmisljam...

Ko bi vsaj imela vec casa za kuharijo in vse te gospodinjske zadeve... sem hecna, po eni strani sem cist off gospodinja, halo, kdaj pa kuham in vse... po drugi strani pa jemo samo dobro in vse in kar dobr imam vse popedencano, nimam pretiranih zalog, ne mecem hrane stran, a vse imam nekak na broju, znajdem se s tem, kar imam (hvalabogu za to mojo lastnost!) itd...

To kar vcasih napisemo, recemo, je le trenutek v bistvu...

Tudi pesnik, kaj jaz vem, kdo... se mu zapise... rece... pa kaj...

A kdo ne cuti v lajfu?

Nima stisk?

Kao zakaj pisem jamrajijo...

Morda pa tud zato, da eni, ki vidijo samo konec in nicesar dalje, vidijo, da tudi 'taf folk', kot morda mene kdo vidi, je tud kdaj tak... mu je bad in vse...

Tako menim, da je cist kul se do tolk odpreti - ko smo imeli teme iskrenost in vse, ko pa se z njo sreca, pa je morda kak posameznik tako ali drugace v zadregi...

Nic ni narobe, ce si tak kot si, ce se tako dobro pocutis in ce si zmozen ziveti lajf... xyesx

... in vse z vsem... se dobro pocutim v svoji kozi, to pomeni, da je vse ok. :vio:

... ostalo so pa vibracije, trenutki, misli... saj, grejo skozi mene, jih ne negiram, spustim skoz... in ko si vse to govorim (kakor pac jemljem dnevnik), postekavam, da halo!!! :att:

Imam obe roki, glavo ki zna mislit, telo in dobro regeneracijo in en kup enih sposobnosti... pa kaj pol... se bodo ze poklopile v cas - kot so se se vedno do zdaj. :vtz:

Mejte se, grem juharit! :palec: x:Xx :vio:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...