Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dobr jutr,mal je težka glava,drgač pa laufa! x:px x:Dx :vragec: Tole je blo noroooooo,dobr da ni tak vsak dan, k bi dušo spustu! x:px x:Dx Folk leži vse naokol,po postlah,po tleh,ena je še v bani spala, k sm šou na skret! x:Dx Js sm si postlo izboru,sam nismo nč spal,bo skoz pestro x:px :palec: x:Dx Jz pa šter beybe na ta okrogli postli-jihhhhaaaaaaa x8Dx Ob dveh grem do starcev na sarme, bojo prov pasale po vsem alkotu x:Dx pol pa spat,da nadoknadm,mam čist ritm zmešan! x:Dx

Vsem en dobr let 2005,pa kt sm že reku,velik sexa pa mal otrok! x;)x x:Dx :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

me čaka obisk pri tašči

Mene tudi. :vio:

Heeej vsi!!! :kiss:

Kaj je lepooo!! xloveyx x8Dx

Vsec se mi je zbudit v takle dancek. xyesx

Nikamor nisva sla vceraj, skoraj bi prespala NL, prisla od mame tolk utrujena, da sem sla mal 'telo polozit', pa me je Mitja ob 23:30 zbudil. :)

Potem pa sem gledala tv, ob kakih 5h ali malo kasneje sem sla pa spat...

mal sem mislila v K4, da bi se kaksne frende pa tamalo videla (gre na kanarske otoke v ponedeljek za nedolocen cas :sori:), ampak me je odvrnila guzva, ki je ne maram, poleg tega pa mi je bilo mimo placevati ful drazjo vstopnino, ce bi sam uletela za kako urco, dve, mal poplesat.

Pa sem se tako odlocila, da grem spat, zurat bom sla pa ob manj evforicnih trenutkih in manj masovnih scenah, men je vsec bolj na izi; poleg tega pa je tam ful mularije, res zelo mladih, ki so se zame premladi (x;)x x:px)...

Ful imam ene hrane (x:o)x - mi sploh nismo blazni jedci), zdaj pa na kosilo... :\

Nasi sosedje so imeli vecji in 10x razkosnejsi ognjemet kot na Smarni gori, tako nisva bila prikrajsana za ognjemet, kljub temu, da okna ne gledajo proti centru, pac pa proti Gorenjski.

Sem videla, da ste se eni kar 'javljali' in tko, kul. x8Dx :palec:

In VSEM hvala za cestitke, tudi na OS, mail in sms (kar naprej je 'civkal' mobi). xDDx xcivx

VSEM ZELIM DBEST PRVI DAN LETA 2005! xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Rabm spanc

:wacko: :ph34r: xzzzx :ill: :frog: :frog: :frog: :zz:

Blo pa ludo, skor prevec dionizicno :fool: :fool: xsuperx :onfire: :onfire: :hepko:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Smešen dan. Sestra mi je posredovala napačen vozni red in sem za 2 minuti zamudila vlak, naslednji pa je bil šele čez 2 uri. Sam ni blo panike, sem poklicala kolega, ki živi v bližini in sva šla na kavo. Mal me žre edino to, da bi lahko 2 uri dlje spala, ampak bom pa jutri... x;)x x:Dx

Novo leto že kaže na pestrost.... x:Ix x:Dx :vragec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pa si pol od kolega kej ful fajnga izvedla in si zdej ful vesela, da si zamudila vlak, da si ga pol poklicala, anede? xyesx xyesx x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

sploh ne vem al bi še spal, tkole po ene treh, urah, pa pol spanja, hm pa vse je čist nice, kot bi spal 10 ur, tist film (das eksperiment) me je čist uničil včeraj, nisem mogu spat, pa to, pretreslo me je čist, kr dobr film, sploh za nemce....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

čaka me pospravljanje, pa se mi ne da spljoh. Vse členke imam zatečene, okrog oči sem takšna kot bi jokala celo noč, pa ni bilo preveč alkohola, skoraj nič ni bilo alkota. ne štekam...

nič lepo bodite, uživajte v nedelji, naredite jo pravljično ;)

Jutro x:Xx

Sicer sem se vrnila že včeraj zvečer, sam bila ful utrujena...

Bili lepi dnevi.. x^x ..na barko prišli v četrtek zvečer, pa kr kmal popadali v postelje... :eek: ...kar ni ravno naša navada...in si privoščili 12-urni spanec. Potem pa čudovit dan, sonce, toplo...morje, modro nebo... x^x ..klatili smo se okoli, malo sprehajali in obujali spomine, ker smo bili ista zasedba v istih krajih...pred 20-timi leti... :o|o: ...skoraj nič se ni spremenilo, seveda tudi mi ne.. x:Dx

Ob 5-tih popoldan smo šli preveriti rezervacijo za večerjo...in smo poskusili vino, ki naj bi ga zvečer pili...pa je tako teklo, da nas je šefica nagnala...je rekla, idite zdaj, če mislite zvečer priti sem... x:Dx potem smo se preoblekli...v napol večerne cunje in šli na večerjo...vsako minuto posebej smo bili srečni, da ne rabimo tam silvestrovati...se mi je obračalo v želodcu, ko sem gledala, kako plešejo na "diridindonda, moja mala bionda" :xx!: ..po večerji smo se kr kmal zbasali, da ne zaspimo za mizo...se vrnili na barko, preoblekli v zimsko opremo, opremili nahrbtnik in šli čakat taksi, ki smo ga naročili pred dvema urama...seveda ga ni bilo.. :o|o: ...smo se že pripravljali, da polnoč dočakamo v marini, potem pa se je od nekod prikazal taksi, ki je slučajno tja zašel, ne pa un naročeni...in nas zapeljal do mesta... :palec:

v mestu prijetno vzdušje, osvetljena arena je imela svoj čar....muzika ok...vse skupaj prijetno, pa nič posebnega...bala sem se petard, pa ni bilo hudega....potem pa pogledam mojga gospoda... :eek: ..ves krvav...ga je delec ene petarde zadel v čelo...nič groznega, samo kri je pač tekla...

včeraj pa še en lep dan... x^x ..kolk je toplo na soncu...malo smo izpluli, se posončili in domov.

hvala vsem za sms-je....sem doma pozabila telefon...zdaj pa se mi zdi brezveze, da bi odgovarjala...

kar se mene tiče...hvalabogu, da je december mimo...jaz se rada veselim, ko je MENi do tega...ne pa takrat, ko me okoliščine silijo v to...

mejte se...in uživajte ta prelepi sončen dan... x:Xx x:)x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>...jaz se rada veselim, ko je MENi do tega...ne pa takrat, ko me okoliščine silijo v to...
:palec: xyesx Jaz tud. x^x

Zivjo Astra, fajn, da si se imela fajn :palec:, skoda ker je tvoj stari dobil tisto v glavo... :|||

Vsem lep dan! :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ojla luncki x:o)x

Jaz sem vceraj prisla iz Bratislave in je bilo SUUUUUUPER x;)x :onfire: xsuperx

Sicer z malo bogo nogo, ampak sem si uspela ogledati precej njihovih "znamenitosti", ceprav kot mesto, je Bratislava precej dolgocasna. DAAAAAALEC od nase Ljubljane x;)x

Drugace pa zur....skos... xnckrivx Novo leto smo pricakal v klubu, kjer ga je agencija najela...od zacetka je zgledalo klaverno, ampak kmal je postalo SUPER x:Dx O podrobnostih ne bom x:o)x x:Ix Fajn skoraj vse. Edino na busu smo imel neke bednike, k so se samo pritozeval... xrolleyesx

No, ne bom o tem. Vidim, da ste tudi vi uzivali.

Srecnega pa zdravega se enkrat x:Xx

Zdaj pa nazaj k normalnemu lajfu, jutri ze primem knjigo spet...pa smo tam :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Haj punce, me veseli, da ste OK, sploh vse, vsi... soncna tamle, vsi zivi... saj ne mroes vsakomur reci, kar bi zelel, imel pripomnit itd. xDDx

Fajn, da smo bolj ali manj v enem kosu in da pocasi kapljamo oz. uletavamo... x;)x

Picasso

ojla. sta žurerkice nazaj prišle! važno da ste se vsi mel fajn. in da je bil žur do jutranjih ur.

pri nas mami kuha nedeljsko kosilo. se mi že sline cedijo. jutri pa spet natrpan urnik. se šola spet začne in služba.

kva je spet lušten sonček zunej. sem šla na en kratek sprehod... :2src: xokx

spet se mi je na bolš poslabšal

Tudi jaz sem novo leto preživela v Bratislavi. Za razliko od Michelle je bila organizacija naše agencije KATASTROFA: Dobro, da smo imeli super družbo in ful dobre žurerje na avtobusu, da smo si naredili žur.

Ahhh....skoda :xx!:

Pri nas pa lih na busu ni blo najboljse druzbe ( razen ene 6 izjemic), ampak smo se pa z drugimi dobil, tako, da je blo fajn x:Ix

Bilo je pa malo prevec alkota...vsaj zame, ki ga nisem navajena. Sampanjcki in breezerji x:o)x Ma men je bil zakon izlet, se posebi zaradi necesa x:o)x ...drug let pa kam drugam :palec:

Slovenija je res ful lepsa kot Slovaska xscratchx xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hmmm, sem gledala statistiko - v decembru totalen rekord na LN - kar 100.000 obiskov (navadno je povprecno okrog 70.000), od tega kar 50.000 unique visitors...

Sam na Fredyja Milerja od tega 1417 al kolk... Sam napoved je prebralo (oz. nanjo kliknilo) vec kot 8600 obiskovalcev (s tem da je nanjo narocenih 1700 al vec folka in jo torej dobijo ze po e-mailu)!! :eek:

Tudi forum je imel rekord v tem mesecu, poleg Razglednic in Magazina in Modrih misli... in seveda Zdravja in strani danes (no to je itak vedno najbolj obiskano... pa izracun, jasno).

Kar kul. xyesx

Picasso

Kul, Marsa! Sem (smo) ponosni Nate (na vaju)! :xmas: :onfire:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

O Selene! x:Xx Ja, zarad fredija. xDDx

O pa se natrix! x:Xx ja, a ni fajn? xDDx

Kaj pa vem... imela sva tud oglas v eni reviji tiskani, pa je zgleda tud to mal delovalo...

Pa prek razglednic zelo velik (imamo blazno lepe vecinoma avtorske razglednice), pa prek napovedi (mensezdi da je navadno okol 7000, zdaj jih je dost najbrz iskalo kaj takega, pa pol tu naslo oz. kliknilo)...

Pa LNM je vse bolj obiskan, ker imamo tud vse vec avtorjev. x^x

Picasso

To zaenkrat se ni povezano - obisk ne pomeni casha, ker sva skenslala bannerje oz. sva se skenslala iz mreze...

Ampak narocanje na sms in wap zahtevki pa pomenijo vec casha... xDDx

Picasso

Evo specialno za vas, Krvavec izpred kakih 15 - 30 minut.

Picasso

:2src: :2src:

Sm gledala kr z okna dol taaakiii lepi soncni zahod....

Dear Human,

Še dobro, da se je tole novoletno **rajanje** zaključilo.

Dočakali smo ga v dobrem razpoloženju.

Včeraj vzpon na Šmarno goro, ki je bila obljudena kot Portorož 15. julija. Komaj smo dobili mizo, ljudi se je pa trlo, kot za stavo.

Danes smo zmagali Toško čelo x8Dx je treba mal pomigat, pa muvnit vse sarme, pršute, francoske, šampanjce....

Šele danes zvečer sem uspela biti doma in poklicati vso mojo silno sorodstvo na vse konce sveta. Sem rekla da je itaq time difference in da mi v Slo, šele danes voščimo. Ja pa če me ni bilo doma xnckrivx

Danes sem se uspela zmenit in zdilat za eno zadevco, kar se menimo že ene pol leta....in sem danes uspela doreči zadevo :palec: very nice, ugodno! Zadovoljna, nadvse. Moram preveriti, kako nam luna danes sije x:Dx

:palec: -tole za mene. Ker s svojo neposrednostjo očaram sama sebe včasih x:o)x

V glavnem sem te 2 dni preživela v obiskovanju in telefonarenju, pošiljanju sms z lepimi željami in obljubami, da se kmalu vidimo. Aha...do drugega decembra.

V zvezi z donacijami so se odzvali ljudje, za katere sploh nisem pričakovala, da se bodo xsrcx mi je fino, da se bo nabralo nekaj denarja za prvo pomoč. Vseeno še živijo ljudje, ki jim je mar drugih.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...