Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pr nas je taka gužva. so se vsi zaganl v delo v novem letu. kt da bojo ful ne vem kaj nardil. eh dam jim14 dni... pol jih bo zih minil...
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa se matram z napovedjo. :|||||

kaj mi gre tezko od... peresa...

vse se izkljucuje, vse se bedasto in prezveceno slisi.... bljek. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zdej pa že ne več x^x Je že v tehtnici.

Si zdej kej boljš? x:Dx  x:Dx

hehe nekako ob taki uri mi je postal dan že zelo všeč :P :) hihi mhm točno kt urca... :P k me je moja ljubica mal potolažila... mmmm ;) pol je blo pa kul, seveda zvezde še zmer štimajo lunca se je zamenjala iz devičke v tehtnico...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljeni (podavljeni, pospravljeni... kakor vam drago) še v novem letu xDDx

Verjetno se bomo v naslednjih dneh bolj malo brali, ker se mi je včeraj sesul notebook :V: ... glih neki tacga sm rabla :!!: (mogoče pa res x:o)x )

V službi pa... po starem... ful dela xrolleyesx ... ma, bo že... saj smo navajeni :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

contesa to pa je roba :P s 100 na 50 jurjev, skratka še zmer preveč zame :( hm sicer kakšen študent pa bi bil take oblekce... sicer pa sanjam kot pes teče, zadremam za dve urci in že sanjam spet...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kaj se je meni danes pripetilo, človek ne more verjet da je res... eno zadevico moram kupit, pa sem vprašala na banki, če je možnost na obroke(ker nimam redne služb, temveč avtorski honorar), pa pravi gospa, saj prodajalec ko pridete pokliče na banko in preveri, če vam lahko proda preko trajnika oz. mini kredita, jaz sem pa želela vedeti, če ima sploh smisel da hodim v trgovino... pa pravi - ta podatek posredujemo samo prodajalcu :eek: pa sem še vedno vztrajala, da je račun moj in da mi pač lahko povedo, ane... ona pa, ja račun dopušča, ampak glede na honorar bodo pa povedale prodajalcu, kar naj se pozanima... no in se pozanima deklica pri njih in izvem, da lahko kupim tole ampak da moram prej keš na banko položit (kao da ne vem tega), svašta :xx!:

večer vsem...ves dan brez neta, ker mi je nekaj štrajkal v službi, doma pa kljukice na seznamu nardit najprej. sicer pa zmerna akcija danes, pa vseeno dost nardila. nekaj me grlo zeza, mal glasa zmanjkuje pa tko...skratka, čakam, da virusi obupajo....sicer pa vreme za ga slikat, temperature zelo x:px ...vsaj meni x:Dx x;)x

selene pocajtaj se :palec:

pa tinka je nazaj vidim xsrcx

pa vsem x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Čau Tinka x:Xx welcome nazaj

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:C: Moj faks se je spomnu, da hoče met od pavzerjev 40.000 SIT ( x!x :O: :V: ) za četrto, peto in šesto opravljanje izpita.... če nardiš v četrto pač daš 40.000 namesto prej 6.000.... jz sploh ne vem, kje bom spraskala ta keš, pa tko se mi zamal zdi.... ker sem lani tipala teren in sem šla na kak izpit večkrat, ker nisem vedela, kaj moram znat in to... :C: če bi tole vedla, ne bi šla sploh... :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ojoj, to pa res ni kul, Katja, da se sproti spomnijo! :o|o:

xcrossfingx (se res nic ne da? - na foro, ce je denimo 'opravicljivo' al kaj tacga, kaj ce si v bolnici tedaj recimo?)...

Contesa - kaj dogaja? :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

En lep pozdravček!!! x;)x

Zdej me pa že kar nekaj časa ni bilo tu,oz. nisem nič napisala.No najprej naj vsem zaželim lepo,uspešno,prijetno,s soncem obsijano leto 2005! xsrcx

Drugače pa vse postarem,hm no ja lotila sem se par novihstvari,ful berem zadnje čase,pa tko naprej....vse štima! x:Dx x:Dx x;)x

Lep dan vsem,pa radi se imejte!!!! x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

O, haj Tihareka, lepo ko si spet okoli! :palec: x:Xx

Picasso

Mislim, da se ne da nič narest. Z našim faksom se ne da pogajat. Možnost imaš obročnega odplačevanja ( :xx!: :!!: ) če si ponižen in napišeš prošnjo za to... sicer pa so pritožbe na naš faks v večini primerov brez uspeha. Jz res ne vem kaj bom, pa bogi tisti, k majo dvojčka al pa boh ne dej trojčka, posebej poudarjeno, da morjo dat 120.000 sit.... ej jz ne vem oderuhi prokleti kaj jim je tega treba! :V:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

dan vsem...končno so mi pošlihtali net, da spet dela, pa lahko spet mal tle visim, ko ni glih ubitaćčne gužve danes. ne morem vrjet, tud to se kdaj zgodi.

ribica katja...naj se ti uredi xwizardx ...mogoče se bo pa pokazal kakšen nenavaden pristop v reševanju x;)x

bobnar...uživaj x:Dx

pa tihareka je pritekla malo mimo x:)x

mejte se...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hej hoj! :palec: :vio: x:Xx

Ej, sem postnila (ko sem danes dobila po mailu) v temi Slovenske ceste predpisane sankcije za prometne prekrske - izvleček kazni iz novega prometnega zakona.... morda bo komu koristilo.....

Picasso

Aja saj res - kaj dogaja Bobnar, si E-je zrl? ;) :P

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...