tinka 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 zivjo vsi ribica, slabo, da tako povejo, neodgovorno, ampak nic nenavadnega v bistvu, da se placuje.mogoce dobro za vojo samozavest v koncni fazi, ne bos hodila tipat, ampak se bos naucila in bos sla in naredila rekica helou! contesa, tole se ne slisi dobro, drzi se bobnar marsa a si spisala v miru napoved izkljucujoco? grem pogledat.lep dan nasmejan tinkan Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Bobnar, sej vem, samo šokiralo me je to, da so se spomnili sredi leta.... pa 40.000 je preveč. Ma jz sm se že odločla takoj k sm zvedla, da mi ne bo ratal narest lani, da bom letos zares začela, ampak za prvo leto na faksu, k nima skor nč kolokvijev pa še ti neobvezni, potem pa vse izpite naenkrat.... nimaš predstave, kaj moraš znat oz. kako se sploh učit. Sej sem vedla, da je treba plačat nadaljne roke, ampak recimo 6000 sem pripravljena dat za četrto opravljanje in končano. Zdej pa 40000... veš kok stvari si loh za ta keš kupiš (če ga maš). Drgač je prav da majo tako prisilo, samo sredi leta, iznenada, pa TAK znesek... Bemu, postajamo Amerika... Ma men se zdi da bi blo treba korenito spremenit tale način poučevanja na pravu... ker to, da ni kolokvijev je katastrofa... In letos moram plačevat za grehe za nazaj... tko da letos sem bolj zgledna, pa mi to nič ne pomaga.... če pa kot bruc nimaš pojma kako in kaj... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Danes, Kajuhova-Zaloška: http://www.bmw-klub.si/policija1.jpg http://www.bmw-klub.si/policija2.jpg http://www.bmw-klub.si/policija3.jpg Bobnar, What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ta je pa dobra... ...no, upam, da nobenmu ni blo nč hujšga you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko boš končala boš videla da so razni kolokviji in podobna navlaka le potuha kampanjcem, ker v končni fazi moraš obvladat. vse. in zadn cajt je da naši faksi postanejo bolj resni, ker me je včasih sram, kakšni cepci nardijo faks. Tko je to, ja! Js pa dons zvedu, da grem jutr na petdnevni seminar :xx!: heh,glih da se mi. Fajn bo pa to k bom sam u sobi(mislm nubenga sodelovca nou zravn) To bo že dobr,pa internet bom meu tud na dohvat ruke! Tko, da se bo prežvel! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 o-ouch, katja, bogi megan al avantime al kaj je... kapsa zrusit tkole... Svasta, no jaz nisem imela TAKIH polic. akcij v mislih v napovedi, kot tudi ne TAKSNEGA pojavljanja kapsev. :P Bobi a tko pol pravis, in direkt na skorpijonsko spet! Ja, saj tist imas pa tud prav, je tud tako, katja, res... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Marsa zgleda da je ugotovu, kaj je dobr! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 (popravljeno) se zdi da bi blo treba korenito spremenit tale način poučevanja na pravu... ker to, da ni kolokvijev je katastrofa... ... Kolokviji sicer so....v prvem letniku...politicna ekonomija ima celo 2? Ampak ni ga nujno narest, zato se folk ne uci, itak. Ustavno pravo ima kolokvij, ki ful vpliva na ustnemu sprasevanju. Pravoznanstvo ima kolokvij spet, samo je brezvezen. Rimsko pravo ima 2, ki ju je tudi zelo priporocljivo naresti, drugace so problemi pri ustnem. Kaj je se? Pravna zgodovina, spet ima kolokvij, ki spet ni pomemben, zato se noben ne uci. Pravzaprav ga edino statistika ( ki je tako in tako lahka ) in sociologija nimata ( mas pa seminar). Tako da, neki ze je. Glede tega placevanja, je pa res BOLANO. Nej ne pametuje en k dela ljubljansko ekonomsko fakulteto, tistim, ki delamo ljubljansko pravno ( maribor je spet druga stvar, kjer se dvojckov in trojckov nimajo, pa se program malce drugacen ). Ni stvar neresnosti, ce ti trikrat pades kazenskega dvojcka...tudi ne nesposobnosti. In temu en, ki dela ef ali fdv ne more kontrirati. Zato je 80.000 prevec. Ta nov clen se sicer mene letos ne tice, ampak vseeno se mi zdi OBUPNO. Sam ne mi se pametovat o faksih, katerih niste niti praga prestopili. Ker so razlike. In kar je se huje..razlike so pri enakih faksih, v razlicnih Univerzah. Zato se folk iz nasga faksa v MB prepisujejo, da lazje naredijo. Kje je kle fora? :xx!: Aja pa da naj se to dodam. Moje mnenje je, da je vecina predavanj na PF kvalitetnih.Po moje bi morali zmanjsati vpis, ker 400 rednih in 300 izrednih je cisto prevec. Zato si pa lahko privoscijo take stvari. Popravljeno 4. januar 2005 -> Michelle Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 kaj moraš znat oz. kako se sploh učit. Vsak ima svoj nacin ucenja, ki ga moras sam najti. Meni recimo pomaga podcrtovanje z markerji ( glavne besede) in stvari ki mi res ne grejo v glavo pisem na samolepilne listke in jih lepim po mizi Drugace je pa pri vsakem predmetu drugace. Pri pravoznanstvu sem umirala zraven, medtem, ko se mi je bilo ustavo v uzitek ucit...itd...Glavna stvar pri teh "1000+ strani" dolgih predmetih je, da najdes svoj nacin ucenja..potem gre use lazje. sej bo slo sicer je pa ta ukrep zacasen...we'll see Jaz sem tudi za ukinitev vpisa negativnih ocen...ki jih MB spet nima...Solstvo v kurcu :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Še en obhod nardim, pol pa predaja,pa domov! Yeeeeeeeee! Najprej mal u jacuzzi pol pa med rjuhe . Ka pa češ druzga, če je takle kilov vreme! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 jz mam tud tak načrt ja... dons grem med rjuhe... se mal muckat... z mucko... xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 Glejte to, kaj mi je ratal zdajle ujet... (nic se vtikala v barve in v nic!!, sam kontraste sem mal nasponala)... Nebo nad krvavcem iz mojega balkona, danes, 15 minut nazaj. spesl for ju folks. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Pa si res umetnik ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 , O, thanx Lia... Imam uch... pa filing mi je, pa je tako kot s sliko, kar ves, da bo dobra oz. vsaj da bo 'delala'... te kar potegne... sploh nisem videla, morda sem zamudila 'lepse prizore', ko to je bilo tik pred zdajci, naslednjo minuto je bilo ze temnomodrosivo nebo. navadno ti pade dol vse, ko se na fotki ful slabse vidi, takile lepi prizori, pa ker nimas recimo fotoaparata dobrega oz. z nic nadgradnjami, pac tezko kaj res ono super rata... sam, mi kar... Tud oni fabianijev vrt, prav lep je, komaj cakam, ze silim Mitjo da dava cimprej vse tele fotke na razglednice, pa pravi, ja, ja, to je najpomembnejse zdaj v tem trenutku in to rece kar jezno. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 No, hm, , pravzaprav je se ena ratala, casovno pred prejsnjo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Zelo, zelo lepa slika ...nisem ravno meteorolog, zdi pa se mi, da taka barva neba napoveduje slabše vreme.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ..vem ja, da je to umetnost Marsa....mi redko rata..... te pa čist zastopim, pa njega tud, da ne more kuj ...ne vem, če ti to kaj pomen, polepšala si mi dan s tole fotkoThanx ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 Ce mi pomeni, da komu polepsam dan, Lia? Se hecas? , normalno!!! meni pa je to polepsalo dan.. ... ja, a ne, lepo je v naravi, ko pa hoces ujet, pa ni to.... pogresam taksnole prckanje... Enja, thanx! Hmmm, ja, dosti vlage v zraku morda, sprememba, zna bit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 uaaaaaaaaaaaaaaau! jaz sem tudi tu cisto norela, ker je fantasticno, pa smo vsi ostali ravno brez baterij v fotoaparatu...grrrrr.... dbest marsaaaaaaaaaa!!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 pa je zgleda ratalo nekomu, da vidim, ce gre gor... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 he, pravi kic, tokrat malo bolj povrsinsko.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 Super pol! ja, zgleda da smo vsi gledali v nebo danes...In tud zato zabelezim, fotknem, postnem... ne zato, da dobim nek aplavz, kot kdo misli... Pac, ce bi pa to bila revija (kar tud je na nek nacin), bi pa pac nekdo fotkal nekaj... no in pac fotkamo - danes, v dnevniku, zdaj vemo kaksno vreme je bilo tega usodnega 4. januarja. Upam da je free videl nebo, vcasih dobim sms - pejt pogledat nebo. Free je kul, sem vesela, ko je spet mal vec around...Ce ne lapam v pogresane in ce se ne prepuscam pretirano custvom in navezavam, se ne pomeni, da ne cutim ali da ne opazim, da ni nekoga - sam spostujem voljo vsakega, med drugim.... Sem kar dobre zacela 2005. Pa tud s sceno tukaj sem kar zadovoljna, mislim da imamo res fajn svetek tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he, pravi kic, tokrat malo bolj povrsinsko.... kje pa, kich, ful dobro!!!!!!!!!!!!! velemestno, druga(cna) percepcija pac, zelo dopade! prima, da imamo tole vse - lej to, isti soncni zahod, isto mesto, lang., log., +- 10 km, pa cist druge scene, a vse fascinatno, kar se tice neba. Tvoja fotka sam kaze, da je bila fotkana se prej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pizdiš, pol se pa v Maribor vpiši, ko je tako enostavno, zakaj bi se matrala, ane? Na tehniških fakultetah je prostora več kot dovolj, če imaš pa zelo visoko povprečje pa tut na pravni ali ekonomiji... Nea bluzi nekaj, zelenka. Takih, ki se iz LJ v MB prepisujejo je mogoče 1%, pa še tisti študirajo izredno.Faks je faks, delat je treba povsod, za lastno neuspešnost (ali lenobo) se vedno najde izgovor.Sicer pa, kam bomo prišli če bo vsak mandlc študiral in doštudiral?Selekcija mora bit.Konec. Ne meni se ni treba prepisvat na MB pf ( ki je preprosto receno - slabsa), ker se tukaj ne matram pretirano, pa mi vseeno gre.Ne pa ti men zelenka o pf, ker ocitno o tem studiju nimas blage veze...Prav sita sem tega tvojega pametovanja... sej lahko dostudira vsak mandelc...ce pogledas samo dolocene smeri na filozofski fakulteti in fakulteti za druzbene vede.Aja, da more bit selekcija, se strinjam. Samo da mora pa nek student, ki mu pac naprimer predmet "finance" ne lezi, je pa super v kazenskem pravu, placat 40.000sit...je pa pretiravanje.Moje mnenje.O tem se ne mislim vec... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 uau bejbe...kakšne fotke ...tud jaz gledala v nebo, ko pa so bile take čist odpuljene barve ...za jih pojest you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts