Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

1. Sem inteligentna.

2. Kaksna prfoksa!?!?!? Ocitno si ti mal zabit, ce mislis, da si s pravno fakulteto prfoks. No sej si lohk ( na pravu ), sam ponavadi s diplomo s prava to pac nisi. C C C. Pa resnicno nimas pojma xrolleyesx

3. Mariborska pravna fakulteta ima veliko slabsi sloves kot ljubljanska. poleg tega velja za lazjo. Ne morem reci, da je, ker mariborske ne obiskujem. Sicer pa ze to, da nimajo dvojckov in trojckov nekak nakazuje na to, da je lazja. In prav to je razlog, zakaj se tisti folk ( tisti ki pac se ), prepisuje v Maribor. Kje si ti videl nesmisel? Pac povem, da se ne ucim 24 ur na dan, pa mi vseeno uspeva ljubljansko delat, zato ne vidim razloga, da se prepisem na lazji Maribor...To je bil odgovor na tole :

Kaj pizdiš, pol se pa v Maribor vpiši, ko je tako enostavno, zakaj bi se matrala, ane?

4. Nisem brucka

Dej nehi no...ker si smesen na zelo zalosten nacin.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

:switz: :switz: :switz:

prišla s telovadbe...sem mislila, da me bo konec... x:Ix ...sam me je bilo zarad drugih sram, pa sem stisnila zobe...

Moj lajf očitno še sam delo, obveznosti in telovadba... :xx!: xrolleyesx

bobnar ...kak fajn, da spet sco na sceni, je bil že čas... x;)x :palec:

lepe fotke.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Dons se pa vse sort dogaja! x:px x:Dx :vragec: Pustim jz avto v eni ulci sred mesta in peške prot Bossu. Skoz okn vidm dve zlo dobr znani beybiki :2src: k pijeta kufe al pa čaj,ne vem kaj je blo. x:Dx U momentu se spogledamo in spoznamo,ena gleda hladn kt špricer,tadruga pa mal prestrašn,jz se mal zasmejm in grem naprej! x:Dx Pridm u Bossa si kupm gvant in pol na večerjo u Operno klet,ker sm biu zmenen.Sm se nažru,kt prasec-to je za uno temo,dobr. Pridm dam,tm pa surprise u podobi moje bivše. Mi je prnesla kluč nazaj(kao)pol je pa jasn padu še en poslovilc,brez tega ne gre! x:px :vragec: x:Dx

Zdej se pa sestavlam,sebe in prtlago,da bom prpravln za jutr! x:Dx :vragec:

Ena nej bo pa drugič bl kurajžna,pa pride do mene,sej ma jezičk kr dobr nabrušn! x;)x x:px x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Mystica, stekam...mislim da majo MB pedagoska kratico pfmb...pa je zato takoj bleknil, ne da bi preveril xrolleyesx

Ampak glavno, da on ve o faksu za katerega niti kratice ne ve vec, kot eni, ki smo ze nekaj casa tam :o|o:

ne vem zakaj vam je v veselje brat ponizevanja...

jaz se umikam...

če še ne veš, pravnica, mariborska pravna fakulteteta je že po programu in namenu malce drugačna od ljubljanske

triple, ce bi hodil sem, bi ugotovil, da ce nek faks nima trojnih in dvojnih izpitov...da so vsi posamezni..je to veliko lazje narest...zato ima sloves lazje.

Prav, pametujte svoje.

:P hihi bobnar ja sam da se mal skrega pa je srečen :P

Bobnar tisti časi SDS so mimo ko so se kregali, prilagodi se novi drži al pa pojdi v opozicijo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

triple, ce bi hodil sem, bi ugotovil, da ce nek faks nima trojnih in dvojnih izpitov...da so vsi posamezni..je to veliko lazje narest...zato ima sloves lazje.

Prav, pametujte svoje.

Kva sm pa zdej spet kriv???

Js sm hodu na medicino,sm pa dve let štepu eno pravnico,to je edin kr vem od vašga faksa! x:px x;)x x:Dx :vragec:

Triple oprosti, neki sem zamesala x;)x Priznam napakce, jaz :palec:

Pol je bil pa tist post Bobnarju namenjen...da se ne razlikujeta samo malce xrolleyesx

Brezveze.

Sele zdej vidla...fajn fotka Marsa :palec:

Lep pozdravček vsem! x:Dx x;)x

Kolk se se je lep dan naredu :2src: ,hehe,včerej je bil pa tak smešno zanimiv dan xDDx .....no zdej vsaj vem nekaj....in sicer al da sem slepa ko ena kura,al pa tolk zblojena....nekej od tega! :xx!: x:Dx x;)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

zlomk ob taki uri auf :eek: ...ja, kr neki...bejž spat nazaj x;)x

jh...drugač pa sonce...službovska frka....raztresene misli...nekaj filozofije v glavi...sicer pa mirna. vsaj nekaj x^x

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobar jutar! :vio: :palec:

Selene, grlo te boli? :|||

A ves da mene tud mal... Mi je vroce ponoci, pa na stezaj okno odprem, pa se razkrivam, pa se mal prehladim. Med najbrz imas, agrume, vsaj limone, tudi. To najbolj pomaga, pa to, da si dobre, kot vidim. xDDx

Kaj ste se kregali nekaj vceraj tule?

Bobnar, xrolleyesx x:Dx , ejjejej, znas pa tud sekat ti...

Michelle, to mi je pa vsec, kako si reagirala, nic vec tok obcutljiva Michelka! x^x :palec:

ne se pustit! x:px x8Dx :palec:

Astra, sam se telovadba pa garanje? :D :P :D :P ;)

jaz se tud psih, prip. za fitnes, pa odlasam... zarad roke tud... kaj pa ce ne bom mogla, stran metala cash? :sori:

mal se mi pa tud ne da, priznam. :) ;)

Dobila vceraj za darilo polnilec za mobi za v avto, pa moram it chekirat, ce imam ali ne ono za chike prizigat, frendica trdi da imam, jaz trdim da nimam, ker je kar prazno tam vse, ker predhodnik v avtu ni kadil (za razliko od mene, ampak imam pac vzigalnik xDDx)...

Na zivce mi gre tole zretje, skoz sam jem. :|||

Greva s frendico zdajle ven, jo peljem v mesto (ker ne mara mesta, parkiranja itd.), pol pa se nekam greva.

Mejte se vsi! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsika, sej ni blo hudga! x;)x Smo vse poglihal! x:px x:Dx

Zdele mam do enih pauzo za kosiu! x:Dx xupx Kake hude praktikantke sm dubu! x:px :2src: Dve štejerki! x:px Prav predstojnik-"tile dve bosta pa teh pet dni pod tvojim okriljem,čim več jih nauči!" Se bom maksimaln potrudu! :onfire: :palec: čedalje lepše se pojavlajo u zdravniških krogih x:Dx Moje kolegice s katerimi sm študiru, niso ble bogve kaj xrolleyesx huuuuuu,ampak tole pa sta taprava komada! :fiju: Jih bom dobr izobrazu! x8Dx x:px x:Dx

Kul dan, ne boli me vec tolk, ampak se vedno sepkam x;)x

Sama doma, cakam da pripeljejo nafto...zamujajo. zato sem tu.

Joj ta fitnes xrolleyesx Ok, zdej mi je oprosceno...ampak vsaj za roke bi lahko delala xrolleyesx Sem dobila eno tako paleto utezi za bozic, pa jih se nism uspela dvignit x:o)x

Tak lep dan je, da grem potem samo s solsko knjigo in discmanom ven uzivat :2src:

triple, good for you...enjoy x:o)x :palec: x:Dx

Selene x:Xx pridi, bova skupaj čajčkali in limonado pili x:px

Mene tudi zagrabilo :vragec: ...pa se ne dam. Sem si šla iskati par kil pomaranč, limon in še nekaj malih razvajanj, bom udarila direkten vitaminski protinapad. Po moje bo danes overdose :wOOt: (vitaminski)

V lekarni ubodla Sinupret kapljice, baje zelo priporočajo,mogoče komu prav pride info v teh dneh. Skratka, se nalivam s čajčki in pomarančno-limoninim **koktejlom**

Drugače pa vsem skupaj, želim kilo zdravja, pa da bi se vas virusi ognili v širokem loku.

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...