Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Oh Sončna ti kar zavidam da še nisi sita feštic in žuranj. Samo tako naprijed. Če bom šu jaz takole naprej, bom čez dvajset let govoril samo še o tem kako so položnice drage :xx!: x:Dx .

Aja še nekaj!!!

Kristus se rodio!

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

dobro jutro vsem skupaj.

ful ne vem a nej grem dons na predavanje al ne... ne da se mi... nč ne bom odnesla... morm pa it povedat kero seminarsko bom delala, pa še ne vem a podpise slučajno zbira!!!! :OO: ampak tm je res :sleeping: :sleeping: več mam če doma spim.

spet se mi je na bolš poslabšal

Aiwa, sej se boš verjetno do takrat vsaj malo prebudila x;)x

jaz pa skoraj nič spala, mah, niti razlagala ne bom kaj se mi je pletlo po glavi... sej si glavo polnim z pozitivnimi mislimi in afirmacijami, ampak počas razmišljam ali so res prišli zame boljši časi, al je tole samo še bolj pot navzdol ali pa bom lahko počas začela uresničevat tisto kar si želim...ah grem pod mrzlo vodo si oči sprat, da se ne bo videlo da sem čist objokana...

selene pobož in medvedji objem... x:Xx

zlomk, ati pa spet buden :eek: ...pobož tudi zate x:Xx

sicer pa:... jutro vsem...

kaj novega? tle še nč posebnega...dnevi so tako daljši povsod x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Br' jutr

Še vedno vročina tukaj :xx!: ...bem mu, pa sem se nalivala s čajčki, pila, jedla vitaminčke...kwa zdej to, kr neki xrolleyesx

Grem v lekarno po nove doze, strupov :vragec:

:shuriken: -tole je ( x:Xx ) - pod masko, da vas ne okužim

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jutrček cosma :palec: ....pišuka no, dej ti te svoje čete virusov uspešno zdesetkaj....pa na uspešno nabavo novih doz ...pa en pobož tudi x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Br' jutr

Še vedno vročina tukaj  :xx!:  ...bem mu, pa sem se nalivala s čajčki, pila, jedla vitaminčke...kwa zdej to, kr neki  xrolleyesx

Grem v lekarno po nove doze, strupov  :vragec:

:shuriken: -tole je (  x:Xx  ) - pod masko, da vas ne okužim

Prebral pred casom: "Ce zdravis prehlad traja en teden, ce ga ne pa sedem dni" :vio:

Cosma, saj si si vedno želela biti hot bejba, ane??? x;)x

Ne vandarj okoli...saj veš, kaj pravimo...bolezen te včasih opomni, da je čas za počitek...

Na enga, da bo bolš... x:Xx

Selene x?x ...jasno, da ponoči ne spiš...skrbi, pomembne odločitve to prinesejo s seboj...samo pliss, ne zdaj spet razmišljati kaj in kako...

Drž se.. x:Xx

Amis, jutro...no, pa končno spet enkrat delaš... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Prebral pred casom: "Ce zdravis  prehlad  traja en teden, ce ga ne pa sedem dni"  :vio:

Jaz bi pa takole napisal, če se boš bal in pazil, da se ne prehladiš ali zboliš, ga boš dost prej pokasiral ali zbolel, zračite prostore pa kaj več na svež zrak pokukajte je najboljša preventiva, Cosma vseeno pobož ZATE xsrcx :palec: , lp x;)x

:palec:

Studij odnosov in vsega na LNF. :D

Cosma? :sori:

A mas vse na broju, ce kaj rabis, pisi, ce bom kaj okol skakala, lohk dostavim kaj. :palec:

selene, a si klicala modela, kdaj sta zmenjena?

Kaksna megla je se vedno...

Oj, dons je ze petek, nc, dost, dons napisem napoved, kot v 'starih dobrih casih' :P (sem nekam pomehurla se)...

V bistvu sem ful dobre volje, ampak razmisljam pa o blazno resnih receh, recimo sem se zapicila v zdravje, me je zacel kar nekaj skrbet pa tko....

kao - pol pa zrem ne vem kaj ob 22h ali kasneje. :|||

Tolk sem ponosna na to skoz, kok da sem fit, pa ugotavljam, da sploh nisem, ze kaksen mesec, kot stara baba, in da odlasam z vpisom na fitnes, tudi ni nic meni podobno.... kar neki razlogi, pa vse povezano, roka pa vse zivo... :|||

In pogovarjamo se o teh minimalnih placah, davkih, delu in vsem tem, pa zacnem v svoje vode se rolat, postekavam, kako razmisljam cist kontra kot vecina ljudi, in vcasih je to fajn, vcasih pa je... osamljeno... .... treba si je skoz govorit, se zavestno prepricat, da je vse kul, da si sami izbiramo pot, tud jaz pozabim to in se v sebi zacnem pritozevati in TAKO ZELO ne maram tega pri sebi... ker najeda mene, ce drugega ne.

tezko se je res znajt v svetu, kjer te bombardirajo s 'kaj je treba vse imet' in v koncni fazi, ko si si navesil zaradi omenjenega razlicne bolezenske tezave, s 'termoregulacijami' in podobnim stafom, ki ga lahko 'kupis' ali pa ne...

Ni cudno, da je clovek cist zmeden.

manj je vec. xyesx

Aja, vsem zelim dbest petek! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pri nas pa se plaho prikazuje pocasi. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pri nas tud soncek. ob ene 12 se mu grem z bukvico nastavljat mal xsrcx

Sicer sem pa slabe volje, ker sem danes izvedela, da se zmeraj ne morem vozit. Prav sita sem bit SKOS doma. Sicer se itak zdele pocitnice zacenjajo, ampak useen :xx!: Pa se miska ne bom vidla.... xrolleyesx :C:

Joj, Marsa ta fitnes! Zmigaj! x;)x

Vsaj kar se mene tice...razlogi za lenobo se vedno najdejo. Ok, ne vem kako je tvoja roka...ampak.... x;)x good luck x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kako izvedela? Ne ugotovila, mislim?

Thanx Michelle za spodbudo, se spomnim da sva govorili o temle ze nekje, ces da se ti ne zmigas glih, no jaz pa sicer kar se.. :D

Picasso

Ja, sej se ne x:o)x Utezi me se kar gledajo iz police xrolleyesx Tokrat mam za izgovor nogo x;)x Po moje je bilo tisto pri teku...nikakor se nisem mogla spravit...pa sm pol zamenjala za sobno kolo :sori: :o|o:

Ma poskusala sem vozit, pa mi takoj zatece pa boli, ko na sklopko pritisnem :xx!:

Anyway, grem na soncek...cau x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

aha, saj to me je zanimalo, torej si poskusala?

ja, seveda, nespametno bi bilo voziti, ce je tako kot pravis - kar raje se izkoristi pocitek, prav kmalu bos mroda se pritozevala, kok moras sponat skoz kam. ;)

Picasso

[

Amis, jutro...no, pa končno spet enkrat delaš... x:Dx

Astra

x:Dx x:Dx x:Dx ...ne morš verjet x:Dx x;)x ...sicer pa imela danes en oster službovski pogovor, pa upam, da se bodo stvari končno postavile na svoje mesto. je pa danes tak lep sončen dan, da je kar greh tle notr gnit...brez veze si skomine delat, če ne morem ukrepat....grem nazaj delat...

pozdrave in pobože.... x:Xx kdor pač rabi...

torej, prestavljeno na jutri, ker ima nek cenilni ogeld al kva že... mislim da bom jaz jutri taktiko spremenila... sem pa danes spoznala določene zadeve tako v službi kot doma - zanimivo... očitno je res čas, da poskrbim zase... če ne drugega je bila tole priložnost, da razčistim določene zadeve...

mah...

hvala vsem za pobože in x:Xx

tole redkokdaj rečem ampak rada vas imam in hvala ker ste...

Pobož vsem, ki ga rabite x:Xx

Sem zadnje dni tako kampanjsko tu gor, da se mi samo približno sanja, kaj dogaja. xrolleyesx

Dobra novica je, da s compom ni nič hudo narobe. Malo manj dobra pa, da bom po vsej verjetnosti ob svoje datoteke. Na srečo nisem imela gor nič takega, česar ne bi mogla pogrešati (bistvene stvari imajo back-up x^x ).

Mejte se vsi in lep vikend x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

:sori: :palec:

vem kako je - izbrisala cele vsebine LK-jev, pa izgubila folder s svojimi vec kot 400 (!!!) odgovori - razlicnimi, na vprasanja, ki so prihajala na urednistvo (po katerih sem tudi oblikovala forume in manjsi del najprej tudi objavila, ko se ni bilo obiskovalcev oz. drugih clanov foruma).

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...