El Nino 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Hehe js mam kolegico se piše Majeron.... kr zanimivo tole.... ji morem povedat kašn zloglasen priimek ma ... anyway gledam gor, kr neki raki in to... pismu hja to je pa moderen life... :c uboge mamice.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 V naših koncih je ena zobozdravnica Travica Ravnikar ( mogoč je že v penziji ) Sm spila glih en kofe z mlekom, morm obdelat neke zadeve....bo še dolga noč... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 Auch! Imam dve blazotni praski cez vrat... kot bi me tiger opraskal, me je pa Mimi... :|||Kar grlo me boli... diagonalno prek vratu dva rezilna spicasta reza...Kar nabreknila je koza, kot bi me s tenkim rezilcem po vratu stoknil pocez... Zdaj bo pa zgledal... kaj pa vem, kaj bo clovek pomislil ko me bo videl... no rutke zarad tega ne bom nosila, ampak ce me bo pa itak zeblo v vrat...In zdaj kak propolis na vrat tlacit rjav. Aja, super, se bom z alojo namazala kar prec (*** joooj, kok pece ) Po mojem se bom kmalu v horizontalo pomaknila....No v glavnem mejte se vsi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 po skorpijonsko jo dej nazaj! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 Ne tu pa nisem - nisem nic mascevalna, niti malo, tu sem ribja...Jaz prec vse razumem in se celo smejim, nisme mascevalna skratka... joj, kaj ce se mi vname, vse bolj in bolj me gricka in pece in boli, tim je rekel, u, shit , ko me je zagledal v predsobi... :||Pa ko bi vsaj imela kaj kozhe, 'speha'... jaz pa sam kost prec spodaj... :\ In mula si upa (ONA!!!!) zijat zdaj tamle nekaj! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ona... Če piješ kamilce, si jih še za vrat mal zlij Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Heh - naša pa je spet siničko fentala Ji nastavim poln krožniček nasekljanega mesa...ne. Madam poje dva mičkena koščka, potem pa ven. Se obira nekaj okrog oken in potem ponosno prinese pokazat. Ma..sem kar jezna nanjo. Pa na sosedovega psa. Čeprav mi je jasno, da je lačen ljubezni in na čisto dobri poti, da rata hudobnež, ampak si ne morem pomagat. Tako zelo je rad pri nas, da tvega batine od svojega gospodarja, mojo jezo(šic, ajd domov!)Sicer pa skoraj nic novega - če odštejem nakupe na razprodaji(pa sem spet rekla, da nič ne bomo kupili). In to, da sem izvedela kakšno vreme nas čaka to leto..jesen v glavnem deževna(pa bo letina za k. ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Hm kašno jutro se pa prav vprašam če se splača it spat... jebat ga ... čez 5 minut bom najbrž že spal lahkonoč vsem skp... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ah ja..danes ne grem spat...se grem kr ucit...Spet en dan za mano, imam novega bivsega,novo poglavje bo treba odpret in it naprej Najprej mal samskega zivljenja spet...bo treba. je vse kazalo na to Upam, da lepo sanjate lunatiki Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 mišelka te morm dobit na čvek. nč mi ni jasn... drugače pa dobro jutro vsem skupaj. še danes, pa mali petek, pa veliki petek... pa smo na konc tedna. te 3 dni pa še zdržim. potem pa dopust!!! dopust!!! tralala! uh komaj čakam... grem na štajersko mal h fotru na obisk. pa babico pogledat, je najman 2 leti nisem vidla komi čakam... dopustek...lep dan vsem skupaj. dons si grem (če bo vse po sreč) avtoradio nabavt. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 jutro vsemmmmm....brala dnevnik za včeraj. selene, se mi je kar zdelo, da maš mal ubitačen urnik. sem pa vesela, da maš dobro urno postavko!!! yessss nič nisem komentirala, sam sem pa opazla, da je free nazaj marsa, ti pa kar nadaljuješ v znanem slogu michelle aiwa...jutrček...ja, majaron je zakon! sicer pa je pri nas danes mrzlo in sem imela šipo okrašeno s kristalčki. včeraj sem zakuhala. že v službi se me je lotila vročina, doma pa je sledilo nadaljevanje. sem zvečer kar mrknila. nekam neznačilno, da mi zdravje škripne, je kakšen tranzit skoz okno uletu, pa dela kažin. no, bo že minil, če drugega ne, je moja vztrajnost bistveno boljša ...mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 včeraj sem si pa kupila nove škornje. joj kok so lepi! taki z robustnim podpaltom, črni, pa na vezalke do plovice meč. sicer sem dobila nov vzdevek "laibahca" ampakres so mi tok všeč, da sem sama seb všeč v njih. samo še hlače bi morala met zavihane, da se vidijo v vsej svoji krasoti. no ampak davek zanje sem morala plačat - IZGUBILA sem bančno kartico,,,oooo, š*******t!!!! in jo že danes zjutraj preklicala. Pa se mi javi na oni strani telefona en tip. Tak glas ima, da se mi je najprej zdelo, da je avtomatski odzivnik. Pol pa jaz: "Halo?" In mi odgovori s prijaznim, sicer avtomatskim a sexi glasom. In sva šla skozi proceduro. Ta telefonska za preklic je aktivna 24 ur na dan. Le kako je možno, da je tip že ob pol sedmih zjutraj tako prijzen? No, morda je zadrogiran, ali je pa glih prišel na šiht? Me zanima, če je bil un "nočni" tudi tako prijazen. Verjetno ne bi bil tok potrpežljiv, ko bi ga zasipala z miljon brezveznimi vprašanji... no tako so me škornji stali 3000 več, ampak boljš to, kot pa da bi dala zanje 100 tisoč... ah ja... pa sem SPET brez kartice,,, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 Mili, skoda za kartico, a kul za skorenjce - jaz tud rabim ene take, da bom lohk spet minico nosila. Aiwa, ti privoscim dopust. Dobro jutro vsem! Aloa ful pomaga, en rez je skor cist OK, eden je pa mal zoprn, pa tudi me boli, ko kaj glavo obrnem (to ma take kremepljce kot ziletke).Amis, ja, marsa style. Danes sem ful dobre, ze od navsezgodaj haram, ze dobila fidbek za vcerajsnje karte (tudi te po mailu) in me veseli, ko ga dobim (takega pa sploh)..... sploh sem pa vesela zato, ker pravzaprav nisem nic fajnega videla, fajn ko imam v glavnem z inteligentnim folkom opravka. 'Isti ptici skup letijo' pa to... se mi prakticno ne dogaja, da bi me kdo 'primitiven', cist off al kaj tacga baral za te usluge... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Mili those boots were made for walking.... sicer pa dobro jutro vsem! zdej grem pa na delo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 .. and one of those days they're gonna walk all over youa je to toja pa bi res koga lahko poteptalasmešno kok obleka vpliva na počutje - al pa obutev,res se bolj kako naj temu rečem - šarf počutim, ko že na videz ne delujem tako.še hodim drugač, tako mal se zibam, pa čigumi mi manjka da bi ga žvečla z odprtimi usti, razpotegnjenimi v zaničevan izraz, heh KOK JE VSE LAHKOTNO ČE JE ČLOVEK DOBRE VOLJE! ŽELIM VAM, DA STE DANES VSI DOBRE VOLJE (tudi če nimate novih škornjev)!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>res se bolj kako naj temu rečem - šarf počutim, ko že na videz ne delujem tako.še hodim drugač, tako mal se zibam, pa čigumi mi manjka da bi ga žvečla z odprtimi usti, razpotegnjenimi v zaničevan izraz, heh Bi pa rada to videla, Mili, vagica... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 ..tud jaz, Marsa...sanje pobožnega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 O, thanx, Contesa, kok si prijazna, je ze prec mal boljs. ... nataly, ti bi morala imeti zivalsko zavetisce, no saj ga ze imas, v malem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 kako lepi sončni dnevi so.. ..kr pozabiš, da je zima... Prejle sem videla...pa me zanima, zakaj LN ne tekmuje za naj slovensko spletno stran???? Marsa...fajn, da se celi Selene... ...samo dolgo tole ne bo šlo tako... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 kaj je to..marsa kaj te je mimi napadla??? pa mili.. sem se spomnila Andersenove pravljice Obuti maček pa ma kr neki mački mi po glavi hodijo....full bi mačka mela sam, zaenkrat še ne.... bom ga pa mela pa gugalnco pa bajtico, pa mushi gor na gugalnci pred hiško z enim takim debelim mačkom na kolenih.. Enkrat bo. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prejle sem videla...pa me zanima, zakaj LN ne tekmuje za naj slovensko spletno stran???? Ne vem kolk je treba placat, pa naju je mal odvrnilo, a mislim da sva se pol vseen prijavila, ker so nama prav poslali, ces, a se ne boste prijavili (mislim s strani njih celo mensezdi). ...Tu pa megla do prejle. :|Jaz pa vsa sveza svezcata, stusirana, glavo umito, s postrizenimi nohti, obritimi pajskami pa tak. Sem si prav cas vzela. x!xDa bom vedno na pol crknjena tamle ob 2h ponoci si pedenala, ko nic ne vidim. :||Mal me grlo boli, kok je tenka koza na vratu.Ja, Mimi, Mushi, ceprav reva ni nic kriva, ko jaz mal not padem, pa ji v bistvu nalasc nagajam.... ce ma tolk mehko dlako, da jo moram shtokat skoz nekaj. Pa ne mara, da jo dvignes, jaz pa jo rada dvignem in se prav tako nesramno s takim visokim zoprnim glasom objestnim grem proti njej (ker macka nima smisla za humor in je ponosna, ta glas dojame kot norcevanje - kar tudi je - no in na to jo vedno zafrkavam) - in zato sem vedno vsa opraskana.saj je kul - bo folk mislil, da mam tok strastnega in divjega ljubimca. Grem najbrz v mesto, mi je zmanjkal cist vsega za kreme.Kar nekam me vlece, pa ne vem kam... Mushi, a zuras? Gugalnico pa mushi z mackom na kolenih?ves kaj sem enemu frendu kozorogu naredila za rd?Mucko sem mu podturila, ker sem vedla da ne bo mogel reci ne. No ker je vedno shizil na nase macke vse, pa ni imel vec izgovora...Saj se ni prevec branil... To je bil prvi mimin mladicek - samo eden je bil - dvakrat je imela samo po enega.Dobr smo jo spedenal, da ne govorimo o Miski, jackici (mi je se vedno zal za njo)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 mi je žal...sem prejle pregledala seznam, mislila narediti akcijo...pa vidim, da LN ni na seznamu... :xx!: Jaz tudi "bi nekaj"...in nekam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 hvala--<{POST_SNAPBACK}>S se uporablja pred t, s, h, š, k, f, c, p, č (Ta suhi škafec pušča. ), Z pa pred vsemi drugimi. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Sej vem, sm hecu.V bistvu sem ti hotu neki rect (napisat), pa sem sproti pozabu, k se mi je odpirala stran.. tko, da sm kr neki Ampak mislu sm pa dobr, torej neki da das gor al kwa?? Aja, neki z antioksidanti ----------<{POST_SNAPBACK}>Ne tu pa nisem - nisem nic mascevalna, niti malo, tu sem ribja...Jaz prec vse razumem in se celo smejim, nisme mascevalna skratka... joj, kaj ce se mi vname, vse bolj in bolj me gricka in pece in boli, tim je rekel, u, shit , ko me je zagledal v predsobi... :||Pa ko bi vsaj imela kaj kozhe, 'speha'... jaz pa sam kost prec spodaj... :\ In mula si upa (ONA!!!!) zijat zdaj tamle nekaj! :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 Aja je ze konc zbiranja prijav, astra? Free, saj sem dala alojo (bi propolis, ce ne bi bilo po vratu), pa je boljse, pa meni se fenomenalno celijo rane in vse... Thanx, saj vem da nisi mislil da sem mascevalna, sam sem vseen komentirala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts