Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Mick to je zarad stresa, jaz sem bila tud priblizno tkole...Sam pac imam to sreco, da sem tolk ta glavnega spravila pod streho, da sem si lohk vsaj dan vzela... Pac, par uric vceraj in par danes in tko... :||Saj bo. Enja, ja, sam jaz se ne morem odlocit, kaj sploh hocem, potem se nikoli ne spravim k frizerju; to se tedaj, ko se odlocim...Ce ne pa kar ene spange kupujem, pa gumice za copke pa taksno...Pol se pa obvezno postrizem.Sam imam tole faco, nekak starinsko mal al kaj, majhna usta, in mi po defoltu tlacijo pazha (no saj res mi pase, sam si sit ene in iste frizure )...Ne da se mi skrbet, ker nocem bit odvisna od las, tega image-a, tam pedencat vsak dan pet ur, halo? Brez nic ni pa nic. :) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Marsa: majhna usta in paž frizura-te naredi strogo ..vsekakor bi si na tvojem mestu zaželela kaj nežnejšega in pa jasno, da ne potrebuje vsakdanjega dela....eh čista izguba časa postavljat laske vsako jutro na svoje mesto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 ne maram neznejsega. maram 'fantovsko', to je pa sam kratko... maram po marsovsko, po moje, sam... zdaj ni to. Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 pa naj bo po marsevsko, samo, da se boš dobro počutila ...saj bom tudi sama kratko, ampak po enjevsko! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 ja, saj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 haha js mam pa klobuk na glavi hehe grem dat v fotke... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 sonček je aja lunca je in jaz sem skuštrana ampak pismo jaz sem v zadnji uri že najmanj dvakrat čutila potres... ampak samo jaz, še papagaj ni trznil... svašta... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 selene...bravo za frizurco ma itak da zemlja še drhti, pa ni nič čudnega če zaznamo. bila na biciklu danes, pa so me skor krči v meča, ker je bilo kljub soncu mrzlo. je pa pasalo, da je kaj . nardila en kup svari danes...pa kar nekaj bi počela, pa ne vem še kaj, pol pa tle visim. žura se mi, pa ni nikjer nobenga, da bi mi družbo delal...eh...se bo treba znajt drugače.... mick...fajn poštimaj roko mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam - moje osebno skromno - mnenje - SE BOLJS! Bos videla, obljubim - primi me za besedo, ce ne bo, samo ne prej kot... kaj jaz vem, v dveh, treh mesecih. OK? Hvala, Marsa. Itak, sem takoj, ko sem zapisala (btw: napisala sem jim tudi pritožbo!), si rekla točno to: me pa že čaka kaj boljšega, lepšega, bolj cartanega... ena taka krasnolepafantastičnomoja mizica . Bodite sončno! Evribadi! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sonček je aja lunca je in jaz sem skuštrana ampak pismo jaz sem v zadnji uri že najmanj dvakrat čutila potres... ampak samo jaz, še papagaj ni trznil... svašta... Potem si kot ježek, saj ti mora "pasati" , jaz nič čutil stresov ali pretresov pa sem zadnje čase dost dojemljiv za veliko vplivov ...po mojem je moralo leteti perje, lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Amis, ti pa si pridna ce bi bla blizje, bi ti jaz delala druzbo v zuranju Mick, rokica Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Potresi - opozorilaPotresa 14. januarja 2005 2005-01-14 Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v petek, 14.1.2005 ob 8. uri in 58 minut zmeren potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 7 kilometrov severno od Cerknega. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 4,1. Sledil mu je še en potres ob 9. uri in 5 minut. Magnituda tega potresa je bila 3,8.Po prvih podatkih so potresa čutili prebivalci zahodne in osrednje Slovenije. Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so zabeležili na istem območju še nekaj šibkejših popotresnih sunkov (do 16:00): ob 09:0 3 z Ml = 0,8ob 09: 11 z Ml = 1,1ob 09:29 z Ml = 1,2ob 09: 51z Ml = 0,7ob 10:09 z Ml = 0,5ob 11:51 z Ml = 0,6ob 13:43 (dvojen) z Ml = 1,5 in 1,3ob 14:15 z Ml 0,6 ne trese mene zastonj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Selene vem za današnje jutranje potrese, mislil sem za zadnjo uro, da nisem čutil. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Selene, drž se ti za kaj, da nam ne boš kam padla! Drgač pa prid na naš konc, js tu nč ne čutim . Zdaj pa šibam, me dragi priganja. Končno se je priguncal domov... mu moram začeti peti ane... dodirni mi koljena... Fantastičnokrasenčaroben vikend želčim VSEM! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Potres 12. januarja 2005Potres magnitude 1,2 pri Zagorju2005-01-12 Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijosporoca, da so seizmografi drzavne mreze potresnih opazovalnic zabelezili v sredo, 12. januarja 2005 ob 17. uri in 22 minut sibek potresni sunek 40 kmzahodno od Ljubljane v okolici Zagorja. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,2.Po prvih podatkih so potres cutili (slisali kot bobnenje) prebivalci Sela pri Zagorju in okoliskih vasi. Agencija RS za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo Borism ni samo zadnja ura, je že kar nekaj dni, samo da v zadnji uri pri nas doma tole čutim samo jaz, dopoldne smo se v službi še kar nekajkrat spogledali ...nekaj se dogaja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism ni samo zadnja ura, je že kar nekaj dni, samo da v zadnji uri pri nas doma tole čutim samo jaz, dopoldne smo se v službi še kar nekajkrat spogledali ...nekaj se dogaja Sory Selene, se ne norčujem, saj ti verjamem, pazi-te nase vseeno, no nekaj sem se le spomnil, pred kakšnima dvema urama je pri meni v drugem prostoru nekaj od nekod padlo in zaropotalo, nič ne pogrešam, pa še tistega, ki naj bi padlo ne najdem, res se nekaj dogaja, pa nisem prišel iz žura, lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> resasto, različne dolžine na vsakem delu glave... ahm, men so tud tko kul take razne variante funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Bobnar, ne dvomim spljoh :OO!: ... ... kaj sem naredila prejle... svojga psa sem pomotoma zaprla na balkon ... malo mi je blo čudno, da je ni pod mojimi nogami, ko sem tapkala po računalniku ... potem pa grem nekaj iskat v sobo in slišim eno čudno praskanje zunaj .... odprem vrata in moj pes, na smrt užaljen in skregan, stopi noter, gre mimo mene, kot da sem luft in naravnost pod posteljo ... kolk je hecna, ko je skregana z mano, zdej bo trmarila pod posteljo, kot da se jaz ful sekiram za to funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Našo očala, ki jih že en teden pogrešam ....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 selene...tole drhtenje tal povzroča nervozo, nemir, pa še kaj bi se našlo...tud menitale bobnarjeva ideja je ful dobra, marsa...sicer pa, ti najbolj veš kaj češ michelle...ful dobra ideja, le realizacija je problemmatejin pes... ...si kar predstavljammick...zdaj pa ne bo več treba ... borism...a ti tud nisi bil na žuru ...no, saj tud z mojimi idejami ni blo nič ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 fajn.....Mick ...zdaj boš pa boljše videl..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>selene...tole drhtenje tal povzroča nervozo, nemir, pa še kaj bi se našlo...tud meni In kaj bi se še našlo? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... nazaj sploh ne gerem brat....k se mi ne ljubi vas kej gleda.....itaq sam nakladate mejte se.......jst se mam pa itaq 666 zlomkou.....tralala itak...ti boš še apokalipso prespal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Zdele me je skor kap...-12°C :xx!: Sam je sonček , grem s mojim dvema kužama ven, sem danes pasja mati Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdele me je skor kap...-12°C :xx!: Sam je sonček , grem s mojim dvema kužama ven, sem danes pasja mati Pasja mati ...pri nas pa minus 8 st.C, u se da dobro dihati zunaj , želim vam prelepo soboto FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts