Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Oh, hvala tudi tebi za lepe želje, Cosmica :2src:

Kar sline so se mi pocedile, ko si svojo mojstrovino omenila x:px

..i tata bi, sine x:px x:Dx

Prav tako bi morala tudi jaz izvest kakšno turo z mamo xrolleyesx . Samo ...da je ona hribolazka kot se šika, vsak vikend v hribih, oblazi vse živo, meni pa je cel podvig prisopihat na Slavnik x:Ix xredx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Včeraj je bil zabaven dan...

Hoj, Soncna, ne kopat po tem, ne zajemaj vsega hkrati. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Lenaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiiim m m m m m m m m 
priiiiiiiiiivoooooooosciiiiiiim m m m m mmmmmmm... (*in prav tako Amis :vio: :palec: xyesx) xyesx xDDx :palec:

Pa se, ker je ZAAASLUUUZEEENOOO je se tolk slajs, a ne, Mick? xDDx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni Ekipa :palec:

Ke brezvezna nedalja, poln kufer vsega :o|o:  :sori: 

No pa mal sem te tud jaz tam v slabo voljo spravila, ko si pac... razmisljala, ker sem rpakticno prisilila vas nekatere. :P

Brez zamere, Ruby, upam da si kul, kar se tega tice. Jaz sem.

xcrossfingx Na cimboljse pocutje in na pozitivnejsi ponedeljek! :palec: x:Xx

In da se cimprej pocajtas! xsrcx :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>Ojla vsem,

V bistvu vsake toliko časa naredim kako turco z materjo, ohranjevanje in nadgrajevanje nekega vmes izgubljenega odnosa.

V bistvu jo zdaj dojemam kot ful skulirano, včasih se mi je pa zdela iber zategnjena....ne vem a sem se jaz toliko spmenenila ali se je pa ona.

Potem sem se še povabila mimogrede na kosilo  x:px  je bilo njamsi dobro. Moja mama obvlada!

To mi je najlepsa lastnost pri tebi, Cosma. xsrcx

Pa ne samo odnos s svojo materjo, pac pa... imas tole skrb, pomoc, prihitis, se ti gre... TU si pa res tipicna Rakica v najbolj pozitivnem smislu. x^x

No jaz sem tu bolj... slampasta in taksna... Zal.

Jaz letim do mame, to ze, se mi gre, rada in vse, to ja, sam pol se skregava al kaj tacga... :D

No saj ne, samo mama nima NIC v sco in ne razume nekaterih MOJIH lastnosti oz. jih potem pripisuje mojemu ocetu. So pa moje, Preprosto. Ceprav cist vidim, stekam in 'priznam' fotrov moment pri sebi... a nekaj od tega pa sem pac samo jaz... mama pa ne razume... jaz pa se nisem tolk modra, da... me ne bi vsake tolk mal ob zivce spravilo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Shit. :sori: xcrossfingx

Vem kako je to, grozno... teh cajev nimas doma, za mehur in to?

Ja, vcasih zal kaze, da ni druge, kot da vzamemo antibiotik.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No pa mal sem te tud jaz tam v slabo voljo spravila, ko si pac... razmisljala, ker sem rpakticno prisilila vas nekatere. :P

Brez zamere, Ruby, upam da si kul, kar se tega tice. Jaz sem.

xcrossfingx Na cimboljse pocutje in na pozitivnejsi ponedeljek! :palec: x:Xx

In da se cimprej pocajtas!  xsrcx :detelca:

Marsa, vse je kul, res :palec:  Full sem zadovoljna, da se na Lf-ju hitro in brez ovinkov ali na kvarno zmenimo, ko pride do kratkega stika :palec:  x^x

Stvari se na licu mesta razčistijo in lepo furamo dalje. :palec:  x^x

Magari, da bi bilo tudi drugod tako v lajfu... :o|o:  :sori:  xrolleyesx

No saj ne, samo mama nima NIC v sco in ne razume nekaterih MOJIH lastnosti oz. jih potem pripisuje mojemu ocetu. So pa moje, Preprosto. Ceprav cist vidim, stekam in 'priznam' fotrov moment pri sebi... a nekaj od tega pa sem pac samo jaz... mama pa ne razume... jaz pa se nisem tolk modra, da... me ne bi vsake tolk mal ob zivce spravilo. :)

Ja, vem kako to zgleda :C:

Moja mama pa je na skrivaj Vaga, Luna v Ovnu, Ascendent pa na prvi stopinji Leva :o|o: . 'Kako si kaj?' -po defoltu vpraša, medtem ko se občuduje v ogledalu, pa ne sliši odgovora :V: . Verjetno so jo tisti Lev, pa Sa konj. Venera v Devici tako ego izmaličili.... xrolleyesx :C:

Ruby, xsrcx - a ne? Ko bi bili vsi sco ali vsaj imeli kaj tam, bi se prec vse zmenili? :vragec: x:px x8Dx x;)x xyesx

Punce, kul... zato pa smo (tu). :palec: x:Xx

Recimo ena tipicna moje mame in mene....

peljat na dolenjsko, dezuje blazotno, grauz od vremena, prvi novembri in taksno... ces, ce bo pa 'taksno' (kakrsno je pol bilo), pa gre mama naslednji dan s stricem.

No in me klice, a greva?

Jaz pa, aja, OK, sem mislila, da ce bo tko grdo, da pac ne greva, kdaj pridem pote?

Pravi, aha, te nic ne vlece?

Pravim, ja no, vlece me res nic (xDDx x:px), sam te pa z veseljem peljem.

In greva, vso pot ima uzaljeno faco, na koncu se izkaze, da ni kul, ker se mi ni dalo.

Sem rekla, si me vprasala, ce me nic ne vlece in sem po pravici povedala, da vlece me ne. xDDx

Ona torej po eni strani (tako je vedno bilo) hoce resnico, pravico, ko jo pa dobi, je pa uzaljena. x:o)x

No to.....

Drugac pa sem cist ok - sam povem... xDDx

Picasso

Tnx tudi tebi Sončna :palec: ,

uh, koliko pozitivne energije vedno prineseš sabo! x^x

Tata Velikan pa se v času bolezni strašansko pusti razvajat...pa tako :vio: x:Dx

Je pomlatil brez dihat dve rezini pravkar pečenega koruznega kruha s sirčkom, in zadovoljno prede zavit v odejo na kavču skupaj z Mačko x:)x

Ste kdaj opazili, da so moški bolj 'bolni' kot smo ženske? Večji paničarji in nič ne prenesejo oz. zdržijo? :vragec: x:Dx

Vseeno ostajam pristaš razvajanja ljudi in živali. Včasih je treba tudi v presežku crkljat, pa rihtat, pa tudi za koga živet, ni kaj. x;)x Kajti samo na tak način folk ve, kako to zgleda, pa dobiš ravno tako kvalitetno nazaj x;)x x:px xsrcx x:)x

Prežveu dobr vikend na mariborskm Pohorju,sneg bl tko, sam sm vsen mal dilce zmoču.... x:Dx Moje praktikantki sta ble res dobri vodički x:px sta mi razkazale vse podolgem in počez,klopa dobra,savna tud :palec: neki sm si hrbet pretegnu-sm mal preveč telovadu(pol je bla pa še zastonj masaža) x:px Punce rabjo mal dopusta, da pridejo k seb,jz pa šiht jutr,kaka krivica xrolleyesx Eh drgač, pa supr vikend,mal smo hvatal brawn boju,punci sta skakali u kopalkah po snegu in bli atrakcija! x:Dx Ja, pa še z eno lunatko sm se sreču x;)x zlo nice te je blo spet vidt! x:Xx x;)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Hm - tudi moja mama nič v sco. in tudi slabo razume kakšne moje finte - ja..tudi ona jih potem fotru pripisuje. Oziroma - kar je še hujše - babici! Ki pa je sco in to tiste najtahujše vrste. Tiste, ki jih zatolčejo, pa še pika...in to oreng..Ponovno ful hvaležna za strelca..saj, zato pa sem tri tedne prepozno na svet prišibala, ker hotela vsaj nekaj strelca odnest x:Dx

Ok zdaj pa k resnim zadevam. Car zaljubljen. Ljubezen v zraku :2src: :2src: Na drugem hribu spušča ljubezenske vonjave ena psica...in ni varjante, da sliši in reagira še na kaj drugega...samo pride se pokazat domov..malo napolni želodček..potem pa osvajanje. Mater - pa sama sem ga tam mimo peljala na sprehod :vragec: :vragec:

Sicer pa nič novega..danes me ponovno mikalo, da prestavljam pohištvo(vsaj posteljo...ker sem se odločila, da bi lahko knjiga za posteljo padla - pa ni in sem še vedno malo jezna :vragec: :vragec: ). Tak družinski vikend pač.. x:)x

Ruby ti se pa lepo pozdravi.. x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O pupe hvala x:Xx , mi je kar malce xredx .....trrrdamtrdamtidam lalala neki sem hudo dobre volje postala, to bo kaka luna spet....

Sem imela en super doooooooolg pogovor s frendico po telefonu in pupo meče, razganja, kar brsti :2src:

Tok mi je bilo dobro tole prežvekovati z njo in na nek način podoživljati, vse pripetije, ki se ji dogajajo na dejtih x:Dx madonca, malo sem pozabila na tele finte, kako se osvaja, hodi na zmenke, strategije itd...

Malce me je spomnilo name, že pred leti ampak takole močno podoživljanje je samo zato, ker sva si zelo blizu, strelka je...kaj pa drugega.

Ko pride z zmenka potem vse analizirave in potem se x:Dx seveda nama in najinim pametnim zaključkom :vragec:

Nataly x:Dx vam se pa vedno kaj dogaja.

Ruby, upam da se s tato oba čimprej pocajtata.

Sončkasta x:Xx hehehe, si res sončkasta pupa.

Marsa x:Xx

Eh se mi zdi, da sem danes zaljubljena v ljubezen :2src: oh majgad spet me neki meče, upam da je samo luna x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hej... se kar doma.. jutri grem do zdravnice, pa jo mam tu blizu, pa da se ne bom se enkrat brezveze iz Ljubljane vozila.. Ne vem, sem rekla, da bi se poslala na kaksne preiskave.. cist tko, za vsak slucaj.. Ful mi je cudno.. iz Spanije sem prisla ful okrogla, potem sem prisla na neke normalne kile, zdaj jih imam pa ze par mesecev 48 in nizje.. Mislim, saj ni panike, samo moja normalna teza je mal cez 50 in mam ful cuden obcutek.. ker jem vec, pa gibljem se tud ne nki strasno.. No, bomo vidli kaj bo rekla zdravnica..

Drugac prezivela ful simpaticno nedeljo... Kosilo, pol sem sla z ocitom in mami na enourni sprehod (saj se skoz neki bockata, ampak je ful bolj 'zdravo' ozracje v hisi zadnje case.. mogoce res tud to pomaga, da mene ni okrog kaj dosti..), zdaj pa 4 ure gledala Buffy, prvo sezono.. sem cist not padla in kar nisem mogla nehat.. ampak je zdaj dost..

Me je presenetil en telefonski klic danes.. in mi dal mal mislit.. kako nocem zgubit stika z dolocenimi ljudmi, ce bom ga prisiljena zgubit z enim.. sam kaj cmo, ena stvar potegne za sabo par drugih.. Nic, sem si rekla, da bom srug teden razmisljala o tem..

Macko me je prisel na balkon gledat in zdaj mjavka in prosjaci.. pa ne gre zdaj noter, ko grem jaz spat.. Zdaj imamo samo se dva.. najstarejso smo pokopali prejsnji teden.. uspavali.. ne vem, mi ful ni hudo zanjo, ker je dejansko se imela ful fajn v lajfu, pa 15 let tud ni kratka doba.. ceprav mi manjka na trenutke.. ampak se ima gotovo fajn, kjer ze je zdaj..

v glavnem, grem spanckat... vas pogresam malo, ampak ko mi tega interneta ne zrihtajo... saj bo...

Nocko

Aja, Soncky.. ful lustkana ikonca :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana - heh očitno tvoja odsotnost tvojima dobro dene x:Dx x:Dx

Petnajst let pa je res dolga doba..tako, da - ja. Mački je gotovo fajn kjer pač je.

Cosma -saj ne dogaja toliko..je pa res živahno. V glavnem non stop.

Aja - v soboto...mlajša hotela na sošolkin rojstni dan. Jo torej dostavim tja..me povabijo noter - da ne bom spanja odnesla...in potisnejo k ženskam. Ok. Prvič pri hiši in očitno zgledam ravno prav za štedilnik :vragec: Se domenimo potem kdaj pridem ponjo.

Medtem gremo starejša, Car in jaz na dolg sprehod. Vse premražene pridemo nazaj(Car se medtem zaljubi) in potem po ta malo.

Spet me potisnejo v "ženski kot". Očitne ženske debate - pralni stroj, pralni prah, čistilo, kuhinja, služba........jaz vlečem na uhe..kaj dogaja v moškem kotu :vragec: (presneta policija, ki stoji pred gostilnami - ok..takšno debato mirno pogrešam, in zato ovirajo razvoj Haloz x?x x?x Mislim halo??....in se oglasim(iz ženskega kota) navržem nekaj idej...me gledajo,kot da sem vanzemaljec..dajo na ingor(kaj te baba ve)..pograbim otroka in domov.

Potem križam...ja kje sploh živim??

Doma zatežim mojemu - če mi kdaj tole narediš...in temu podobne, potem pa se mi reži: Nimaš pojma kakšno srečo imaš...hm :inocent:

Torej tudi to je očitno sreča. Da nimamo ženskega in moškega konca in da moje sikanje in tuljenje in stokanje, da o zbadanju niti ne govorim, kaj kje zaleže..

Aja - zdaj sem vključila škorpijo - in bog jim pomagaj na roditeljskem sestanku :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sem kar zgodaj vstal glede na to da furam nočne. @12:45h. Tako da sem imel še cel dan pred sabo. Izkorisitil sem ga z muckama :flower: . Šli na en dolg sprehod po Poti, Spomina in Tovarištva mimo gramozne jame. Mala mucka je furala bickl, s taveliko sva pa veselo skakljala po poti in se držala za rokce :love: . Pol pa eno obilno kosilo, no ja bolj večerja, smo se najedli žgancev, zelja, mesa, solate. Mnjam, mnjam. Ja to je bil še en tak "običajen" dan, ki mi tako paše, tako me pomirja in se počutim varno ter ugodno. Prav to iščem. Iščem svoje sorodne duše, ki me za štirimi stenami pomirjajo in jaz njih.
Ja sam ka mali pao s lipe

OK - zelis da zbrisem tistole svojo airo tamle v postu (pac post)?

Picasso

dan vsem....

...napoved za ta teden se že uresničuje....začelo se je z manjšo vročino :xx!: ....to je prav tu mač :vragec: ....no, ja...gremo dalje....itak bom zmagala x:Dx

ooo, diana in ikonca... x:)x

aakhut, ti pa kr sonce gledaš :eek: :inocent: ....pobož

...no, mejte se..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Boga Amis, xcrossfingx, no v sluzbi pa se res ne bos s kisom cajtala... pa zatemnjene sobe pa tak. :P

Cimvec pij, ce imas vrocino.... ni fajn takoj zbijat, kar pustit pa tud ne, ker je obremenitev... Nic fajn...

Mogoce pa je kratkotrajno, pa si samo malo 'vrocicna', morda se cez dan ze umiri. :detelca:

Picasso

jah, upam da bo hitro mimo. ker to res ni značilno zame. sem se pa prav nasmejala, ko sem si predstavljala, kako s kisovimi obkladki po službi letam x:Dx x:Dx . sicer pa skor sam še na čaju žvim x^x ....sem se odločla, da se najbrž organizem česa čisti, pol ma pa take reakcije xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ucer hotu na kosil nekam.. pa mel cas in uletu na svetovno al evropsko razstavo psov :O: :eek: shvashta!! kaki vse psi, ne mors verjet. :O:

cool mi je bil ¸1 yorkserski terier al kwa je ze. :inocent: cist mejhn, glih za u stanovanje, pa ne rabs sesalca x:Dx

drgac pa so mel 1 tako glavo k 2 moje :O: BIG BIG

pa ena doga je bla tko velka da je mela vrh hrbta men skor do prsi :eek:

pa e bullterjer je biu full hud!! :palec:

no da vas mal lepo pozdravim iz dopusta. vreme je krasno... časa kr primankuje... mal vas pogrešam... ampak sej bom kmal nazaj, pa bom spet čvekala...

babico sem vidla po ne vem kolk letih... in se me je spomnila (je v domu ker jo je možganska kap in ji spomin oreng nagaja) sem bla ful vesela. se jo trudim čim večkrat obiskat zdaj ko sem tu. mal sem bla v šopingu v mariboru... mal zapravljala same fajn stvari kupla...

lep pozdravček vsem skupaj.

spet se mi je na bolš poslabšal

Naredila izpit na faksu!!!! Wiiiiiiiiiii!!!! :wOOt: xsuperx xsmx

Sem bla pol pri dragem, pa je šu na šiht, jz pa v shoping... sicer je skoraj vse že razprodano, ampak ok, sem celo našla dva poceni puloverja. x8Dx Pa mal v čajnico, pa v Müllerja, pa v Antusa.... pa čevlje sm gledala, ampak samo gledala. x^x Za spomlad bom rabla kšne, sam bom kar počakala do takrat, k se mi tut slučajno ne da it več po štacunah iskat odvečne številke parov po znižani ceni.... bom si že kupla, pa takrat "ornk". x8Dx Zdej pa utrujena doma, ampak je tko lepo bit doma na toplem... xppx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

En lep pozdravček vsem skupaj......in......upam, da še velja, da vam zaželim VSE NAJ NAJ V LETU 2005! :2src:

nekaj tišine je bilo z moje strani......dela je bilo veliko x:px , pa po nekaj letih me je ujela viroza :xx!: (verjetno ker so mi izpulili zob in čez tri dni sem že imela vročino), zdaj pa se borim naprej, ker je obležala še starejša hči :o|o: .......upam, da ne bo še tamlajša, ker že komaj čakam, da grem smučat v Flachau naslednji teden.....greva s sestrično sami in si vzameva vsako leto tri dni samo zase na snegu in.... x:Dx x;)x

Upam, da me niste preveč pogrešali :vio: ....jest sem se na vas večkrat spomnila....nekdo me je celo poklical in povabil na pijačko :eek: ...pa žal nisem utegnila :V:

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...