cosma 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ribica Candy, long time no see! Upam, da si zdaj ok Amis Danes zvečer pa REM koncert, če slučajno še kdo ne ve, pa bi rad šel. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 ribka dbest ruby, manj dbest ... tole je treba prpravit, potem pa ti priporocam dvomesecno kuro s cajem iz zlate rozge in brusnicami.meni je ful pomagalo...se mi ni vec ponovilo, prej pa kronicno....drzi se! amis tudi ti pazi nase, da bos spet poskocna in zdrava cosma, uzivaj na koncertu skratka, punce .... diana... ful si mi drugacna...ne vem...se bo treba navadit candle light helou pa kmalu na boljse.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Hvala punce moje za lepe želje! Ni bilo druge- antibiotike sem začela pit (ker sem danes ponoči zasledila v urinu malo krvi ) Tekla tudi po čaje, jogurtov sem nakupila v Slo že v soboto in tiste čuvene bacilčke, da ne bi šla v maloro flora. Pa dva kristala in en šumeči antipiretik za Velikana. Super za Ribičin izpit! Cosmič, naposlušaj se jih še zame! Tinka, hvala za nasvet , samo da se izkopljem iz najhujšega, pa si omislim eno tako kuro . Tole vnetje je čisto družinska zadeva očitno. Pranona je imela probleme s tem, dokler ni rodila moje none. Nona isto, dokler ni rodila mame. No, ko sem jaz imela prvo vnetje pri štirih letih, se je mama od hudega zjokala, ker je imela full probleme s tem, nosila 8 let poleti-pozimi pančero(dolge gate) . Mah, ne morem naročit dojenčka zgolj zato, da bi se znebila problemov z mehurjem Nataly , daj jim vetra, zagamanim dedcem turškim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>, . Mah, ne morem naročit dojenčka zgolj zato, da bi se znebila problemov z mehurjem : heh vsak izgovor je dober Sicer pa s temle čajčkom, ki ti ga je Tinka predlagala, se kar podvizaj, ker sem jaz imela isto in res pomaga Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 pozdravček vsem, na hitro sem preletela dnevnik, v vašo smer pošiljam čestitke ter pobože...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kva je za nardit, k ugotoviš,da nkdo gleda vate,pa te ne vid,se ti smejčka al pa tud ne, al pa sam mal začudn gleda,sam gleda in to direkt vate.... pa te spregleda,ne kt človeka sam kt osebo! Hehehehe,že vem, bo treba mal drgač pristop ubrat! Jihhaaaaaa,to bo smeha! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kak pa ti to veš? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Pol pa vredi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 xsingx Ariemčki so odpeli svoje in jaz tudi z njimi svoj omejen repertoar Koncert je bil meni pisan na dušico, publika se od začetka ni nekako ogrela, proti koncu se je pa navdušenje stopnjevalo, ščepec glamurja je dodal še Vlado Kreslin, ki je zapel Passangerja skupaj z Michaelom. Vladek je razturil , zvejzda pač. Kdo si pa nocoj ni želel, da bi bil na odru z njimi? HuhVmes so še nekaj ovacij poželi ob proti Bushevskih izjavah, izžvižgali smo usa gouverment in to je bilo to! Se mi zdi, da sem videla Matejo, ko je metala tangice na oder Pa še ena slikca REM za vse tiste, ki niste bili tam Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da sem videla Matejo, ko je metala tangice na oder ... se mi zdi, da sem še celo noč v spanju poslušala ariemčke ... ke dobro funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Kt Rdeča kapica še dobr da nism volk! Če pa dobr premislm, pa mogoče tud sm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> xsingx Ariemčki so odpeli svoje in jaz tudi z njimi svoj omejen repertoar Men je bilo super!!! Poleg Rollingov, najboljsi do zdaj Zapeli novejse komade, stare uspesnice, model ime stik s publiko, velik aplavz je dobil, ko je izrazil nestrinjanje z amerisko vlado Ma super Teh 8 jurjev res ne obzalujem, da sem dala. Predskupina mi pa ni bila ravno Srecala en kup znanih ljudi, potem pa s taxijem svignila domov. Prej sem dan prezivela z babico, sva sle mal v nabavo pa tak Danes zvecer naj bi pa snezilo.... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ja, nije nam lako... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri bo sneg. Sej kul, ampak zakaj ravno takrat, ko moram zjutri na pot ... A res ne se hecat. Samo najbrž imaš prav imamo danes shod čarovnice Michellka, tebe tudi ne videla na koncertu, ma važno da smo mi mal rokal.... Lep večer vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri bo sneg.A si me slisala, ko sem mami prej tole gor vpila? (po tem, ko sem vohala zrak in 'videla situacijo' )... Prisla iz mesta (zdaj grem morda nazaj v mesto), bila med drugim na roditeljskem sestanku... v dveh delih (kar je pomenilo tud parkiranje v dveh delih, vmes letela prestavit avto pa tak :xx!...Totalna organizacija in charanje danes z moje strani. Cist nezanimivo sicer, se mi ne da niti nakladat o tem. Po mojem se odrolam ven se danes. Ajd, mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Se morm dvema beybama opravičt, k sm jima mal nagaju! So sorry,ne bom več, ablubm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Umrla je Marjana Deržaj. V LJ je začelo snežiti. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Pada sneg , zdajle sem prišla iz mesta, mokra od snega in diši po snegu. Fenomenalen večer z ekipo iz otroštva , še vedno si imamo toliko za povedat. 5 čarovnic a ena je manjkala. V bistvu smo včasih skupaj slinile in potičke delale, prve ljubezni skoz dale, vse živo....danes pa vsaka svoj lajf fura ampak še vedno se dobimo na mesec ali dva da počvekamo kaj dogaja v domači vasi in pa z nami. Jojjjj saj smo že skoraj gospe Hči od S. je protestirala,da gre mami ven in ji S. reče, da oči tudi hodi ven. Ja oči gre in pride v eni uri, ko greš pa ti s svojimi prijateljicami pa prideš, ko jaz že dolgo spim malčica obvlada Marjana ne morem verjeti. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Marjana ne morem verjeti. Tud jaz ne Ah ta torek....precej dolgocasen. Malo dela, nic ucenja, malo pospravljanja, veliko spanja, poslusanja REM in na koncu dneva eno veliko presenecenje, o katerem moram razmislit Jutri bo huje. Nocka Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 jutro vsem....sneg od včeraj zvečer skopnel, zdaj sam še piha....marjana ....sicer pa nič posebnega. men se še zmer spi in sem v fazi zimskih medvedov. delo=nič novega...drugače pa nekaj zblojenosti, pa vseh mogočih filingov...spet nič novega... ...mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Marjana Amis, sam da si na delovnem mestu, sem takoj potolažena... Mick, fajn, da si se zimsko opremil, se res splača... Delnice? Mi smo otrokoma dobro naložili certifikate, če kaj zaslužita, pa jima kakšno delnico kupimo, sam tolk, da vesta, kaj delnica pomeni, potem pa se režim, ravno pred par dnevi je to bilo...ko vidim sina, kako pregleduje finančne časopise in komentira, katere delnice se splača kupiti... Sneg ..nisem prepričana, da mi je všeč... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Dobro jutro!Pa nas je zima le počastila s snegom, pri nas ga je napadel cel debel centimeter! A bolj išta... Zjutraj sem poslušala radio, apr Marjaninih komadov je bilo. Sva se še pogovarjala z možem, kako lep začetek jutra! Potem pa po poročilih novica... ah... Sem pa včeraj bila na dveh pogrebih... pravi tašča, da je to del življenja... ena gospa je imela 78 let, vitalna o nedavnega, pozitivka, avto vozila, samostojna - pa rak in adijo v enem mesecu.. čeprav ni bila več rosno mlada, vsakdo rad živi, nihče ne umre rad...zato pa izkoristimo vsak dan življenja!!!! Včeraj sem ugotovila, da sem se čist zanemarila. Edino, kar dam še na svojo "higieno", je tuširanje, sicer sem pa zvečer tako zmatrana, da se mi niti s kremo ne da več mazat. Kaj šele obraza čistit. Ali karkoli bolj zahtevnega. Noge si silkepilam le še enX na mesec!!!! Groza, ful mi ni lepo, da sem taka, a če bi mi vsaj mož kaj zatežil, pa mi ne. Ampak včeraj sem potem doživela miselni preskok, da se bom boljš počutila, če spet malo poskrbim zase. No in sem šla k svakinji po katalog Oriflejma in sem si izpisala vse kreme, mazila, pilinge... celo krtačo za masažo proti celulitisu. In takoj ko dobim, začnem s kuro! Ah, sneg.. včeraj sem šla na sprehod s tamalo in psico - obe sta se valjali po "snegu" (ivju) na jasi, tako sem uživala, ko sem ju gledala! kaj bo šele danes, ko bosta vidli tapravi sneg!!!! Zdaj pa še malo delat.lep dan vsem!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fino fino, nekaj bom morau zmrdat z vrednostnimi papirji... Ah, nakupi, meu bi, samo nakupoval ne bi Bom počakal na boljše cajte... sicer pa, itak mam vsega polno rit...naslednjo sezono... Hvala bogu, da ni (resno) snežilo. Bobnar, pod tole se podpišem, jaz tut nisem šla v nobeno trgovino, se mi zdi, da nihče nujno ničesar ne potrebuje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kakšn fuknjen vreme :xx!: sm mogu kidat navsezgodi,pol pa še ena stara soseda vn glavo pomoli pa mi reče-Joj gospod doktor, dajte še meni prosm,-pa mi je šlo nadalne pol ure,da v tem, da me je zebl u surlo,roke in noge nč ne rečm. Pfej pa še na šihtu mam gužvo! Mejte se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 hja pr nas tkole za ene 10 cm snega ... prav mirno je vse, taka muzika grem na zajtrk, al pa bom mal še kitarco igral vsekakor pa dobro jutro vsem lunatkam & lunatkom.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts