Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...a znata kaj ponucat, al se sam hvalita Zakaj pa dvojina? Sam hvalim se. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Huh. Ugotavljam, da me jezi sodelavkino obnašanje (ki je tudi vodja; čeprav je to pri nas, ko sva zaposleni na enoti samo dve, včasih pa tri, čisto taka brezvezna funkcija). Nikoli ne pove, kam gre (imamo terensko delo) in kdaj pride nazaj. Dela na 4 ure in včasih gre že zjutraj na teren, prejšnji dan pa se o tem še ni odločila (zelo težko se odloči prej kot pa tik pred zdajci) in potem sploh ne vem, ali je ženska v službi ali je zbolela, ali je zbolel njen otrok... in lahko samo čakam. Zdi se mi pa brezveze jo klicarit, saj se mi zdi, da bi morala za ta del obveščanja ona poskrbeti ne pa da jo jaz gnjavim. Skratka, grozno se mi to zdi. Mi je pa težko z njo o tem govorit, ker sva tako različna karakterja in se bojim, da bi mi zamerila... al kaj jaz vem kaj. Ženska je tudi starejša od mene (lahko bi bila moja mama) in imam tudi s tega stališča malo "rešpekta" pred njo, ima pa tudi seveda ogromno več delovnih izkušenj kot jaz in sem včasih v dilemi kako in kaj ravno zaradi tega (čeprav, žal, to očitno ni vedno merilo za pravilno delovanje)... DL, tudi mene bi jezilo takšno obnašanje... če sta dve zadolženi za neko delo, se mi zdi normalno, da se med sabo obveščata in usklajujeta Moški del foruma pa itaq rad izfurava svoj ego Kakorkoli že, nekam sem morala to zapisati. Pomagalo ne bo, ampak včasih res ne vemo, na kakšen čudežen način, se premikajo energije in svetovi z njimi! Ole! Tole pa nekam čudno sovpada z Marsinimi doživljaji ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 aja tole... sem pozabila komentirat..Ja, v tem primeru ima jasno danda prav, ce imamo porazdeljeno delo, je kul vedeti, se organizirat. mene bi tud jezilo. Sam da jaz tezko da bi bila tiho. Drugace v splosnem pa tu tud jaz bolj 'mosko' razmisljam in mi gre tud na zivce skoz ene racune polagat. Recimo v zvezi - kdaj bos prisel? kje si bil? S kom si bil? Si rekel, da prides po sluzbi, zdaj je pa ze 17:12. Vmes 'bi ze lahko'... pa taksno...Bil si doma, pa nisi poklical - bil je na forumu, pa ni odgovoril?Pa kaj se tolk vtikat, kaj pa vemo, kaj je imel oni! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 sem jaz tudi prejle hotela rect:fantje, mogoce pa je razlog, da danda to rabi vedet...ne je takoj sesut.nezne moske dusice ogrozene... aja, tole s telefonom: zadnjic sem pri materi doma, pa njenega tipa nekdo poklice po telefonu.on poslusa, nakar rece : gospa, a se vem je zrolalo?!mi ga buljimo, kao, le kdo bi to bil....on tudi sam buli predse...potem je odlozil in se izkaze, da ga je klicala neka XX gospa:da naj jo neha klicat,da jo ze cel popoldan klice in nadleguje po telefonu, in, da ce ne bo nehal, bo poklicala policijo! :OO!: on pa cel popoldan sedel z nami in smo gledali filme in tako dalje, v isti sobi, njegov telefon nedotaknjen na mizi. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>da naj jo neha klicat,da jo ze cel popoldan klice in nadleguje po telefonu, in, da ce ne bo nehal, bo poklicala policijo! ja, tele telefonske so pa tud svojga dnarja vredne! TZB smo se vse tri NE ENKRAT (samo ne vem ali je bilo 2x ali 3x) ISTOCASNO znasle na isti telefonski liniji!!!!!!!1x imam celo 'dodatno' prico (poleg nas, ki bi si kao pac lohk to skupaj izmislile) - en frend je bil pri meni in mi ni verjel, stopi zraven, pa slisi - vmes ko se pogovarjava z Lidijo, recimo, pa kar naenkrat slisiva krischko - halo? Kaj, kwa? In potem se nam je tolk dobr zdelo in smo vse tri cvekale.In potem se je vsaj se 1x to zgodilo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Tinka, tudi meni se je tko že zgodilo.... me je ena ženska kr nadrla po telefonu, jaz pa halo kaj ti je, sej nimam niti klicane te številke.... sm jo vprašala kero telefonsko kliče..... je rekla, da ve, da sem na debitelu... (pa nisem!) Se je izkazalo, da je nekdo imel preveč časa, je je.bal ljudi v glavo, ampak imel narejeno prevezavo na mojo cifro..... Se mi je pol una opravičla. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 ja, ful hudo, sam nerodno - kaj pa ce bi jo ravno tedaj orpavljali oz. je treba pazit bilo pol bolj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ful hudo, sam nerodno - kaj pa ce bi jo ravno tedaj orpavljali oz. je treba pazit bilo pol bolj... A taka si?? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 ma, tistole sem se nalasc takole pohecala, point je pri meni bolj ta, da ne bi rada, ko sem imela kaksne skrivnosti, da bi jih lohk kar vsak vedel in sem v nekaterih zadevah bolj zaupala skorpijonom kot levom. Za ene stvari, ki sva se menili z Lidijo, mi je bilo fajn, ce zanje ve cist samo ona. Drugac sem pa ziher tud jaz kaj orpavljala, normalno.. reces recimo - ti, a ni bila una vceraj cist mim? Kok se je obesala na onega. :D Pa tak... Je pa tedaj, ce drugega ne, bilo vec cajta, in zato zdaj, ce zaradi drugega ne, se mi zato ne da opravljat, pa tud - bolj zabavno je govoriti o sebi. kaj me briga, kaj ima oni... dolgcajt, ziher. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ja, zmeraj je moški ego... in ženska dušica Si koncno zasteku Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr eni se boš načaku! ja ampak pr tadrugi.... hehe ohja hudiča... nkol ne bom vidu frizurce... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Nino qulska ikonca Pa seveda tudi Dianina Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kaksn dan Sla v trgovino, pozabla tam mobitel...sele doma ugotovila, da ga nimam, vsa panicna nazaj v trgovino, kjer ga ni bilo nikjer. Preiskala celo trgovino, ga nasla med marmeladami, kamor sploh sla nisem prej Zivcki, zivcki... Cez pol ure pride ena, ki jo instruiram anglescino... Pol grem pa mal pilates trenirat, pa mal v savno...ker sm cist zivcna, ker je bil cel dan beden :xx!: Ce bi lahko le cutila tisto, kar hocem Nasvidenje Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Sem se danes nekajkrat spomnila na vas sem prišla v tadrugo službo in sem se režala ko pečen maček, zakaj je že dobro da mora mene v službi zebst?Dve službi in v obeh imam bundo na sebi... v ta prvi je 13 stopinj zjutraj ko pridem v pisarno, no potem se malo ogreje, v ta drugi pa sploh v prostoru rediatorja nima (kletni prostor) in imam električno zadevico, ki je danes čudežno ni bilo... ok, po eni uri so se fantje spomnili, da bi mene znalo zebst... čas ki ga porabim iz ene v drugo službo se,m skrčila na 20 minut hoje gor in 10 nazaj... in potem stojim v vrsti na pošti in rabim dve kuverti, takšni specifični, čakam in končno dobim tisti dve veliki oblazinjeni kuverti, spišem, se postavim v vrsto - ko odhajam iz pošte pogledam na uro, 45 minut sem zabila na pošti... bezveze...Marsa, pa je bil danes potres veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino qulska ikonca Pa seveda tudi Dianina (Ja, sem tut jz hotla komentirat, pa sem pozabla....no pa zdej) Nino, wow, ful hudo!! Diana.... sem prvič vidla, pa pomisnla, ok, nova, pa gledam slikco, madona, ta mi je od nekje znana.... pol sem pa prebrala tvoj post.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Joj, ribica Katja ti si pa na tejle slikci za avatar fuuul podobna moji cimri, tud ribica, asc v sco. Neverjetno, se vsakic na njo spomnem... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Hehe, ja prave ribe potem. Ampak neverjetno, kok ljudi mi govori, da sem podobna njihovim frendicam/bivšim puncam/sošolkam/sestram/itd. But I guess that happens to everybody. Ampak enkrat mi je blo pa smešno, ko sem bla podobna bivši od enga lušnega tipa, ime ji je blo pa Katja.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Jz sm en cajt sm hodla s tipom, ki je hodu s samimi Sabinami...Jz sm bla st. 4. Za menoj je mel se eno, pol se je pa koncal. Sam prou cudno in bedno obenem. Ja jz sm tud na trenutke komu podobna...baje. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 No ko ste ze glih pri tem - Katja je podobna tud eni moji znanki, pa nisem ziher ce je riba - mogoce je tud rak ali bik. Ampak prav taksna milina in tole...Pishuka, ce je katera tipicna ribetka tule, je pa prav katja, nic cudnega, da imas ze v imenu tole. Kaksen odstekan dan! Sploh ne vem, kaj naj si mislim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Devica, jst pa z enim, ki je hodu s samimi marsami (revez ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kje jih je pa najdu tolk? Ze moje ime je recimo redko, babe s tvojim nickom pa nobene ne poznam... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Saj sem se mal butast hecala samo. Jaz tud ne poznam, itak je vzdevek iz priimka, ni glih ime.Sam je hecno, ker mi pase pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja, kr tvoje ime pa ni tolk redko... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja, ni. :) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts