El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 hja spet gledam v prihodnost.... hja zdej grem še mal za klavir, pol se grem pa z digitalcem izživljat tolk je nice ko mam novo igračko sem že ugotovil da je omejena količina uploada..., tko da pojte pogledat fotke pol jih bom zbrisal in dal nove.... anyway, hm počas počas, bom še kam zlezu mal me ljubezen muči, ampak sej, tisti ki me dlje poznate... me ta lepa reč na L, tko al tko vedno muči, tko da zdej pa mal klavirčkat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 DEVICA A ti si SABINA Krasno ime za krasne rožice moja hči je tudi SABINA.... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Jaz poznam same simpaticne sabine. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Iiii Ej hvala... Men neki cajta ni blo glih vsec, ampak sm nekak zastekala, da to sm pac jz...Sabina Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Men je pa ime SABINA najlepše ime na svetu... zato sem ga dala ime svoji hčerki....IN kar poznam SABINC so vse tko krasne bejbike, za eno ne bi mogla reč da ni DOBRA tko al drugač... pa pa.... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Uhhhh!!!!!!!! Evo, da je uran!!! In to na izpitu!! :OO!: zanimivo pa je, ker sem hotla dat podoben primer (pa je ze bila passe debata, pa itak sem ze nakladala tole): 1x se kregava z Mitjo, jaz besno stopim po hodniku, nad mano 2m ali pac z roko je nisem mogla doseci, eksplodira zarnica. In Mitja iz dnevne (ko ni videl, sam slisal) - kaj si spet razbila? Jaz pa - EJJJJ dotaknila se je nisem, pravi jaja, malo morgen, komu drugemu ti to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Končno nekaj snega Zjutraj se sicer malo namatrala, da do doma prišla Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 O, Nataly, te nekaj dni nisem videla! Ja, sneg, a ni mega?Sam ga je ze konc.. :||Tam ene flikce mal tko... :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Pomanjkanje časa No, pri nas je še ostal -tistih par centimetrčkov. Sta naša mlajša in sosedova punca preizkusile "ritotišnice". Pes ves navdušen zraven laufal..mačko pa je zjutraj hotela kap, ko sem jo počila v sneg. Naenkrat ni vedela s katero nožico naj kam stopi in ful jezno me gledala(kaj si jaz dovolim ). Potem pa so očistili ceste in kar se mene tiči je lahko zdaj sneg do marca. Včeraj pa nabrala regrat. Ful dober Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ha ha ha ---------<{POST_SNAPBACK}>..sem večkrat razmišljala zakaj jih teh pevcev v kake oddaje ne povabijo več, pa sej ni treba da bi glih peli, .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 A mata tak delo da morta bit usklajena oz. sta odvisna drug od druzga? Konc koncev, kdo pa si ne dela problem --------<{POST_SNAPBACK}>Huh. Ugotavljam, da me jezi sodelavkino obnašanje (ki je tudi vodja; čeprav je to pri nas, ko sva zaposleni na enoti samo dve, včasih pa tri, čisto taka brezvezna funkcija). Nikoli ne pove, kam gre (imamo terensko delo) in kdaj pride nazaj. Dela na 4 ure in včasih gre že zjutraj na teren, prejšnji dan pa se o tem še ni odločila (zelo težko se odloči prej kot pa tik pred zdajci) in potem sploh ne vem, ali je ženska v službi ali je zbolela, ali je zbolel njen otrok... in lahko samo čakam. Zdi se mi pa brezveze jo klicarit, saj se mi zdi, da bi morala za ta del obveščanja ona poskrbeti ne pa da jo jaz gnjavim. Skratka, grozno se mi to zdi. Mi je pa težko z njo o tem govorit, ker sva tako različna karakterja in se bojim, da bi mi zamerila... al kaj jaz vem kaj. Ženska je tudi starejša od mene (lahko bi bila moja mama) in imam tudi s tega stališča malo "rešpekta" pred njo, ima pa tudi seveda ogromno več delovnih izkušenj kot jaz in sem včasih v dilemi kako in kaj ravno zaradi tega (čeprav, žal, to očitno ni vedno merilo za pravilno delovanje)... Kakorkoli že, nekam sem morala to zapisati. Pomagalo ne bo, ampak včasih res ne vemo, na kakšen čudežen način, se premikajo energije in svetovi z njimi! Ole! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Najprej sprejmi tisto kar cutis, potem lahko pride drugo in morda celo tisto kar zelis ----------<{POST_SNAPBACK}>Kaksn dan Sla v trgovino, pozabla tam mobitel...sele doma ugotovila, da ga nimam, vsa panicna nazaj v trgovino, kjer ga ni bilo nikjer. Preiskala celo trgovino, ga nasla med marmeladami, kamor sploh sla nisem prej Zivcki, zivcki... Cez pol ure pride ena, ki jo instruiram anglescino... Pol grem pa mal pilates trenirat, pa mal v savno...ker sm cist zivcna, ker je bil cel dan beden :xx!: Ce bi lahko le cutila tisto, kar hocem Nasvidenje free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 DOBRO JUTRO SLOVENIJA! rise and shine ... bla bla bla ... jipijej osebni rekord za ta teden v zgodnem vstajanju... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 no zdej se morš pa še zahvalt. zih te še par ure ne bi blo drugač. en prekrasen dan želim vsem skupaj. sem prišla domov včerej zvečer... drugače sem še vedno na dopustu... ampak se mam ful za učit. pa ful za pospravlat. je bil včerej mizar tle, pa je vse tako prašno... je treba vseeee pomit, posodo...omare... joj... ful vsega. nč en pospravljalski dan vsem skupaj... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 k si pa taka rit.... (glej ikonco) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 dan vsem....sem mislila, kako se bom naspala zjutraj, pol pa zrogovilila pred sedmo ...dopust danes, pa nekaj delam zase doma. mal vas tle pokukam, pol pa naprej........mejte se max fajn... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 danes sem vstala še prej kot ponavadi ob petkih in četrtkih...ob 4.45 ..ker mi je zasvetila lučka, da je olje na minimumu, pa sem morala najprej na pumpo... ..potem pa se ni sem vrnila v posteljo....ampak gnjavila moje, se mi je blo za pogovarjat... Drgač pa ful besna ...so hrvati sprejeli en zakon, ki sicer ne prizadene veliko slovencev...nas pa... :xx!: ...zdajle sem brskala, da sem našla zakon v originalni obliki..in nekak ne vidim nobene rešitve...prasci... :xx!: :xx!: ..sori, če morda širim nestrpnost... mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Conti, kaj pa slikca ...ne moreš kr sama, daj da mi ocenimo.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz mam pa bedno frizuro, pa mi 'vsi' govorijo, kok mas dobro frizuro, da najprej dvomljivo pogledam, ne verjamem in tko, a je morda zato, ker je mal spremembe..Tako da sem se na preci, no saj je res kar kul, samo zadaj imam predolge.Pa jezna sem na barvo, ker je ful dobra in ne unicuje las, samo tako hitro zbledi! :||| Pa naj bi bila 'trajna' (trajna, ja, malo morgen)... Sem se oldocila, da bom mal bolj zdravo furala kao... no kave ze nekaj cajta ne pijem, samo meni je boljs, da sem tolk 'neodvisna', da si jo lohk pa tud privoscim, zakaj ne. Pravi mitja zadnjic - a bos kavo?Ja, prosim.TO je zame boljse, kot ce si je ne bi upala pozirka vec naredit (ko imamo tam teme kadilce, pa namenoma ne pridem lapat not,. ker nocem zbijat morale folku, morda odprem novo temo - protikadilski lobiji al kaj tacga, mi gre na zivce in je hinavsko, tamle selene lohk dnevno golta so2, a kadit pa ne sme v lokalu, hinavscina hinavska!).Kadim tud skorajda ne, a ker pac vseeno kadim, ne morem reci - ne kadim.Moti me, ko vidim napisano - kadilci smrdijo pa tak! Ce bi pa kdo pri debelih ljudeh ali pri kaj jaz vem kom to napisal, bi imeli vojno tule, o tem sem ziher.Velik nestrpnosti... 16letnik lohk na metelkovi dobi dozo, iglo, ja, kaditi pa je res nezdravo. No sem tako vse pospravila najprej, potem celo telovadila (sicer pa sem v tem tednu ze 2x bila na fitnesu) malo, pocepe in to, da se mal pretegnem, potem sem spila en kamlilicno/tavzentrozin caj in zdajle sem celo jedla zajtrk! kruh s sirom in kefir.Kul.me zanima kolk casa me bo drzalo tole. Vsem lep dan! *Sem ze prej pozdravila, pa se je izkazalo, da je v napovedi (ko si vse teme naenkrat odprem). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> (ko si vse teme naenkrat odprem). Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 kakšno barvo za lase pa imaš marsa? A preliv, ko je full manj procentov peroksida notr? Kter pa, a kakšno uno Color Erbe, al kaj so že? Jst mam tud preliv zdej en, sicer hiter gre dol, barvo vidiš še dolg ko ti lasje full prerastejo se vid narastek, ko sem si iz črnih pustila spet rjave, pa mal je barva obledela, pa vseen se je orenk vidl od kje dalje se pa ne farbam več, no zdej sem se spet začela.. s prelivi.. pa mam full v redu lase zdej.Ah kar se razvad tiče, kje da bi se kave odvajala (recimo ko zdle se res kar neki ljudi mal špara), zdej sem skor še enga na njo navadila, zdle sem pa ravnokar skuhala en kofi za naju s sodelavko, takšnega kot že cel teden pijeva, po "njeni" krivdi, namreč v ponedeljek je mal zašuštrala in naredla sladko kavo, pa sva se zmenili da je pa to full dober, in zdej že cel teden traja.. sladka kava, pa sladko življenje nrdi še slajše.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Ma ne, neko ferio (feria color, morda l'oreal), ja, je pa manj onih zadevscin, manj % peroksid...Sam men se pol zgleda tud z naravno barvo nekako 'zlije' in vse skupaj potem cist drekast rata, a kar vec odteknov svetlejse, nekako... kar rumenkasta postaja...Drugace je to zelo intenzivni zlati baker, tako bi opisala to barvo. Ni glih oranzna, ni pa baker, ko si ga navadno predstavljas (drekast rjavkast)... tak je, zivozlat, huda barva no, sam hit se spere.Imam eno keune, te so bolj kvalitetne (v smislu 'trajnosti'), je pa malo mocnejsa, bolj na rdeco, meni pa je boljse bolj na oranzno... pa se narastek se pol skorajda ne vidi. Kane pa ne maram vec, sem se kako desetletje kanirala samo al pa malo manj casa, a vsekakor dolgo obdobje, vec let. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Super je najti nekoga, ki se res spozna na svoje delo in tudi uživa v njem! Bodite pridni! Joj, jaz sem tud prav happy, da imam good frizerja. Sem bla nekaj casa preskrta in mi je bilo skoda dat 14 jurjev...pa sem se odlocila, da se iz blond pobarvam na crno - in "tapoceni" frizerka je dosegla, da sem bila v glavo svetlo plava No, izucilo me je in zdaj hodim vedno k istim, pa vedno nasmejana ven pridem Sama doma se pa ne farbam, ker....tud slabe izkusnje Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Men se zdi tud skoda dat 14 jurjev, v bistvu mi na kraj pameti ne pade, da bi dala tolk za frizerja, totalni carji so ratal. men je se 7 velik, kolkor sem jaz dajala (za strizenje, barvam pa se sama ze ves lajf).Po eni strani je cist kul, da cenijo svoje delo in da ce so dobri, pac velik racunajo, po drugi pa - halo??? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts