Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 Ahoj!! Danes sem ful pozno prisla dam, sem imela kup opravkov majhnih, pa se pri mami sem bila.Kok sem se premrazila zunaj, ko sem bila vsa vroca s fitnesa, pa tak mraz... me se vedno v noge zebe... :|| Aakhut, dbest! Nataly, super, vsaj premikanje, upam da bos imela ful boljse pogoje!! Dons sem bila nestrpen voznik, no se kar...Vozi po Prusnikovi pred mano en stari 30 in potem mal manj... pa si mislim, OK, saj itak zavijem k mercatorju, pa ga bom los, nima smisla zivcarit...Nakar se model pred mano kar ustavi. Stoji par sekund, nakar jaz zacnem hupat, istocasno da sele zmigavc, potem zavija levo kao notri na parkirisce, a stoji na desni strani totalno, storasto se tam obraca nekaj...Ga napacno prehitim po levi, ker sem ga imela dost in parkiram.TIP PRIDE DO MENE (!!!!! ) in rece - gospa, tu je 40 omejitev.In pravim, ja vem, sam vi ste sli manj kot 30, sredi ceste ste se ustavili, brez zmigavca, ne mi s pravili... in se - ce ne znate vozit, pejte pes. :PUsajat se je sel in pregovarjat, medtem ko je za nekaj sekund brez kakrsnegakoli signala obstal sredi prometne ceste, sej ne mores verjet. Aja, in zjutraj pridem k avtu, imam vse brisalce dvignjene, kaj bi enega na gobec, ko parkiram najlepse od vseh, torej cist za brez veze, vedno ga tam parkiram, cist k drevesu, da grejo ja lohk vsi mimo... to mi po mojem kdo nagaja nekaj.Mi gre na zivce kar vtikanje v moj avto, in ce je torej oni kar presodil, da ga zivcnega dela glih moj avto, ker ce bi grdo parkirala, bi rekla, OK, ampak kar tako?Skoz hodim gledat, ce bom koga opazila se muvat okol, mu jajc dol zabrisem v glavo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aja, in zjutraj pridem k avtu, imam vse brisalce dvignjene, kaj bi enega na gobec, ko parkiram najlepse od vseh, torej cist za brez veze, vedno ga tam parkiram, cist k drevesu, da grejo ja lohk vsi mimo... to mi po mojem kdo nagaja nekaj.Mi gre na zivce kar vtikanje v moj avto, in ce je torej oni kar presodil, da ga zivcnega dela glih moj avto, ker ce bi grdo parkirala, bi rekla, OK, ampak kar tako?Skoz hodim gledat, ce bom koga opazila se muvat okol, mu jajc dol zabrisem v glavo. Veliko ljudi, ki ima avtomobile parkirane zunaj, pozimi dviguje brisalce. Obstaja možnost, da brisalci primrznejo na steklo in se lahko poškoduje guma na njih. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 ampak SVOJE, moj problem... kako imam jaz...Da ne zamrznejo ob sipo, jasno, potem hoces spucat, je prilepljen gor, lohk gumo odtrgas... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 sam mi ENERGETSKO ne sede, nikol jih ne dvignem..Tiste spice da ven strlijo... grr, brrr... to mi ni... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Je malce trajalo predno se je stran osvežila, pa si me prehitela z razlago Mogoče pa je kdo to z dobrim namenom storil http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 najbrz ti je tina ponoci hotela uslugo napravit, ko je sla ravno mimo... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 ja, saj... evo, tud pomislila nisem...prec na slabo, imas prav..sam nimas pa prav... po mojem... Ker res ne maram vtikanja vame... jaz lepo obzirno (*celo sem jaz 'uvedla' tole trojno parkiranje na vsaki strani, sem zadnjic postekala, ker sem marutija pustila vmes, ko smo sli na morje, no zdaj pa smo se tako navadili, da pridejo 3 v vrsto in mi stanovalci vemo - mors cist ob strani parkirat, da se lohk not zguzva se srednji... Pol pa kdo pride, pa pocez parkira, kot da je edini...)...Mah, parkiranje, zgodbe, saj to vsakdo pozna..Sam men so ze gume rezal, ventilcke pokvaril, not stlacil nekaj, kar je svinjsko in absurdno, ker nikoli nikogar ne zaparkiram.To so se kar eni ufurali, teritoriji kao (ki seveda sploh niso njihovi, so si kar prisvojili tamle ene konce cest - ob atrijih)...No in ravno zato, ker se mi ne da imet tezav s folkom, sem obzirna in kul.In pol mi gre na zivce, ce se vame kdo vtika pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Marsa, teb tut pluton seka... ..sem šla predčasno domov...je rekel gospod, daj, pejd mal v lj...pa se tam vsajaj... nataly, upam, da bo služba ...pa pozdravi se Ruby, no, ta hudo je mim, samo zdaj bo verjetno dooooolgo trajalo, da bo spet čist tapravi... Kolk sem nemirna... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Je malce trajalo predno se je stran osvežila, pa si me prehitela z razlago seveda, softver je kriv, da sem bila hitrejsa. <{POST_SNAPBACK}> daj, pejd mal v lj...pa se tam vsajaj... x:Dx Ja pa pejt! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam mi ENERGETSKO ne sede, nikol jih ne dvignem..Tiste spice da ven strlijo... grr, brrr... to mi ni... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Prejle dobila klic - glede službe - tako, da očitno bo. Menda je tudi plača ok.Torej - premika nekaj..upam res da na bolje.Hvala vsem na pozitivnih željah... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ahoj!! Danes sem ful pozno prisla dam, sem imela kup opravkov majhnih, pa se pri mami sem bila.Kok sem se premrazila zunaj, ko sem bila vsa vroca s fitnesa, pa tak mraz... me se vedno v noge zebe... :|| Aakhut, dbest! Nataly, super, vsaj premikanje, upam da bos imela ful boljse pogoje!! Dons sem bila nestrpen voznik, no se kar...Vozi po Prusnikovi pred mano en stari 30 in potem mal manj... pa si mislim, OK, saj itak zavijem k mercatorju, pa ga bom los, nima smisla zivcarit...Nakar se model pred mano kar ustavi. Stoji par sekund, nakar jaz zacnem hupat, istocasno da sele zmigavc, potem zavija levo kao notri na parkirisce, a stoji na desni strani totalno, storasto se tam obraca nekaj...Ga napacno prehitim po levi, ker sem ga imela dost in parkiram.TIP PRIDE DO MENE (!!!!! ) in rece - gospa, tu je 40 omejitev.In pravim, ja vem, sam vi ste sli manj kot 30, sredi ceste ste se ustavili, brez zmigavca, ne mi s pravili... in se - ce ne znate vozit, pejte pes. :PUsajat se je sel in pregovarjat, medtem ko je za nekaj sekund brez kakrsnegakoli signala obstal sredi prometne ceste, sej ne mores verjet. Aja, in zjutraj pridem k avtu, imam vse brisalce dvignjene, kaj bi enega na gobec, ko parkiram najlepse od vseh, torej cist za brez veze, vedno ga tam parkiram, cist k drevesu, da grejo ja lohk vsi mimo... to mi po mojem kdo nagaja nekaj.Mi gre na zivce kar vtikanje v moj avto, in ce je torej oni kar presodil, da ga zivcnega dela glih moj avto, ker ce bi grdo parkirala, bi rekla, OK, ampak kar tako?Skoz hodim gledat, ce bom koga opazila se muvat okol, mu jajc dol zabrisem v glavo. ja tole.. jst popizditis dobim ko se na blokovsko naselje spomnim, sva zdej razmišljala da bi si stanovanjski problem rešila pa kupla stanovanje v bloku al pa šla v najem za neki časa, ko dolgoročno jst hočem bajto met.. pa sem si zdej zarečenga kruha si kr odrezala ker sem rekla k staršem nilol živet, pa bova ravno to nrdila, torej k tašči in tastu, ampak avto bo pa nedotaknjen, ker jst bi se lahk stepla za kej.. pol bi mi pa nagajal.. pol bi pa se mi utrgal pa bi ne vem kaj.. začaran krog bi to bil.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 :palec: Bravo, superca!! ja, Mushi, ravno zato sem pa jaz 'pridna' - ker hitro pades v kaksne stose take... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 danes na davčni gužva čez cel hodnik, oddala ta kup papirja... avt.hon.dohodnina ufffff, viiiikeend here I come!! spet upam, da ujamem vsaj del astroseminarja elektivne astr.-čisti užitki Mejte se čimboljši! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 seveda, zdaj sem se šele spomnila, da moram nujno ovekovečit v dnevnik: Včeraj nepopisno uživala na košarkarski tekmi Asvel-Olimpija,naši so rasturali!! Bobnar čestitke! naj gre gor in še više in više! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Bobnar in Nat, čestitke!!! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> tko de zejle chajchi... .... .... hihi....posledica preteklega tedna.... kava neki zadne cajte ne steche po grlu prou rada... hihi, teb pa dogaja neki ----. Bla pridna dons, na faksu oddala seminar za spanscino, pa si sla 150 strani nekih drugih seminarjev skopirat.. Hmm.. ko smo ze ravno pri faksu.. A mogoce slucajno kdo tukaj, ki je letos na FF hodil na obco sociologijo 1? Mam mal tezavico... Sla stare starse obiskat, ostala se na kosilu.. Pa ful fiksno idejo sem dobila, da hocem danes v kikli okrog hodit in sem pol skor zmrznila.. fuj, kolk je mraz zunaj, res no.. Zdaj sem pa tlele na toplem, cist brez energije ostala, po moje se bom stlacla na kavc, strikat in tv gledat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 bobnik, fino! :$$: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 Heh... helou evribadi...danes nekam sibam zvecer (na dveh ali treh koncih zmenjena), jutri pa kot kaze sibamo v Kostanjevico in nas do nedelje ne bo, tako ze zdajle skljocam napoved. ... ... uhh... Bila pridna danes - in sploh v tem tednu... superca... Finishirala oni projektek, saj ni nic takega, je zmanjkalo 'placa' za dizajn, po drugi strani pa bomo cez kake 3 tedne ali prej imeli dodaten lusten poljuden in aktualen astro (krajsi) textek tudi na LN (*ker se ni, ne morem govort, garantiram, da boste ta prvi zvedli, ko bo... no saj, kot pravim, nic takega, pac pa cist lustna pridobitev)...Ni pa se LNsoftver do konca - nisva se tam... Imam resne nacrte... ze dolgo... zdaj bom skusala zacet realizirat... radio scena...in tako dalje.Skratka, sede mi vodnar. Drzte se! Saj najbrz bom se kaj opletala, prav velik pa ne, ker imam se ful stvari... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 madona kakšen dan...pa to ni res...ne vem kaj je to ...pluton uran al kaj tretjega...al pa kar tako...špon, pa kažini, pa vse v redu...energije za počit...pa saj se ne da opisat... nat, bobnar... uživajte... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Jaz tudi kar neki bluzim danes ... saj je čist ok, ampak sem nekako... brez obstanka... kar neki bi, pa ne bi, pa nič konkretnega itd.Mars konj. Pluton menda Nataly, Bobnar... fajn za dobre novice FB, Marsa Jutri moram v Sl. Bistrico in to že navsezgodaj... imam tekmo že ob 10.00 ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Je reku: ti sploh nimas pojma, kk si neki posebnga...jz sm pa sam stala pa ga gledala Pa tk se fajn lupcka Na pomoc! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 O, devica Naj traja ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Aha, stara garda v podobnem razpoloženju...nekaj bi, pa sam nemir..pa Nat, Bobnar... II, devička, fajn tole... Nič, grem ven, gremo s frendi pit..točno tako smo rekli... ..kaj bo jutri, bom pa razmišljala jutri... Mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Ja, ko bi trajalo... Jz ga grem tud pit s frendico...Boga...Zdej ji bom sam o njem nalagala Folk, mejte se...pa ne pit, kadar vozte...Sam nasvet. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts