MUCAMACA 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Dons ga pa sekamo. RAVNO NAS JE GOR 559 KOMADOV x!x Nam čestitam!! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> 559 KOMADOV ... pa kera dobra ura se je zraven (tam pri statistiki) izpisala - 21:21 lnf funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 uou ... medtem smo že nov rekord potolkli funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 :eek: Halo? ej, halo???ne stekam nic... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 a se heca folk?To je 3kratni rekord... (*vceraj al kdaj, torej danes se... - je bilo 202 al kolk)... to ni mozno... ?? .. to se je nekaj pobrkalo... ej.. kwa?a ni odstekan?berem vase poste 559.. neke cifre pac... pocasi pride do mene. KAAJ???grem chekirnit... ejjjjjjj, 602 al kolk... pa to ni res... zmeda, shtala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 550 al kolk gostov mašinca, a majo kakšnega sindikalca... obisk lnf-ja funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 sindikalca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 (popravljeno) kr dobr dan za luno v devici hehe spet vidu tnartabol luštno mucy... pa to... odkril nekaj zanimivega, ko se voziš po avtocesti in sneži, vidiš ta tunel, ki zelo jasno kaže pot, vse snežinke v soju žarometov letijo lih v pravo smer, ampak pol ko pogledaš izven tunela, spet letijo proti tebi ben pol še mal burje pa to ampak bistvo, ko v življenju peljemo po naši cesti gledamo naprej, koliko poti je ki jih ne vidimo ker ne pogledamo ne levo ne desno... P.S.: zdej sem se spomnu da mam podpis tud podobn hehe Popravljeno 28. januar 2005 -> El Nino Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Ti mas zihr full energije! ----------ja tole.. jst popizditis dobim ko se na blokovsko naselje spomnim, sva zdej razmišljala da bi si stanovanjski problem rešila pa kupla stanovanje v bloku al pa šla v najem za neki časa, ko dolgoročno jst hočem bajto met.. pa sem si zdej zarečenga kruha si kr odrezala ker sem rekla k staršem nilol živet, pa bova ravno to nrdila, torej k tašči in tastu, ampak avto bo pa nedotaknjen, ker jst bi se lahk stepla za kej.. pol bi mi pa nagajal.. pol bi pa se mi utrgal pa bi ne vem kaj.. začaran krog bi to bil.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>550 al kolk gostov mašinca, a majo kakšnega sindikalca... obisk lnf-ja Hudo, ej, ce bi se v zivo nas tolk zbral bi blo pa ze nagneteno <{POST_SNAPBACK}>kr dobr dan za luno v devici hehe spet vidu tnartabol luštno mucy... pa to... odkril nekaj zanimivega, ko se voziš po avtocesti in sneži, vidiš ta tunel, ki zelo jasno kaže pot, vse snežinke v soju žarometov letijo lih v pravo smer, ampak pol ko pogledaš izven tunela, spet letijo proti tebi ben pol še mal burje pa to ampak bistvo, ko v življenju peljemo po naši cesti gledamo naprej, koliko poti je ki jih ne vidimo ker ne pogledamo ne levo ne desno... Ja, ja, men ful najbolj vsec kar se snega tice.. ko se vozis po ravni cesti, prizges dolge luci.. in ti snezinke letijo direkt v obraz, tako cist carobno je, da kar pozabis, da vozis.. ja, ja, vem, ni najbolj varno.. je pa lepo.. --- Zabluzila cel popoldne pred racunalnikom.. gledala filme.. ma ja, vcasih si tud to lahk privoscmo, ne Zdaj grem spanckat, jutr pa res resno se spravt studirat naprej... nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Pa kaksno ikono mas ----------<{POST_SNAPBACK}>Pa res. šele zdej vidla Zdej smo že čez 600 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Snežno jutro! Me je kar stisnilo zjutraj, odprem garažo potem pa cca 20 cm novega snega. Nič splužene ceste še...hmm...vozila sem tako, da me celo naš pes prehiteval(šel zraven v dobri veri, da greva na sprehod )Potem ga le uspem spoditi domov(nič s sprehoda)..in počasi dalje v svet. Glede službe - se bo razčistilo danes - sem nekako nezadovoljna. Zato, ker sama nimam nobenega vpliva. Ok. Pred leti, ko sem iskala delo, sem bila jaz tista, ki sem očitno uspela prepričat ljudi, da sem za to delo..zdaj pa..se vse dogaja mimo mene. Občutek imam, da sem spet v neki sužnjelastniški dobi, kjer trgujejo z delovno silo in po možnosti še malo zaslužijo. Ok. Saj vem..marsikdo bi se mirno strinjal z vsem, samo da je delo, pa plača, pa ne vem kaj še vse...vendar mene tole jezi. Pač ne maram pogajanj pod mizo in še zaslužkanje po možnosti..eh...Grem se malo s snegom ukvarjat. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 ja js tud sem gledal danes zjutraj sneg pa nič spluženo... juck.. pol pa sem zvedu da mi ni treba it v Wajdušno, ker "wajdušna" pride k meni.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 pri nas strupeno mrzlo...z burjo... mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Kak to zdej, vsi govorite o nekem snegu pri nas pa sončno, suho...mal burjasto, ampak o snegu ne duha ne sluha , kot da je SLO neskončna.... pa lp iz gorenjskega konca, kidanje krepi mišice http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 vsem, 1 teden vam ne bom težila. Se grem **dričkat**. Upam da ne bom kje primrznila na sedežnici, kot dum and dummer se pravi, da moram držati za zobmi.Baje je celo nekaj snega na oni strani Alp. Molim za lepo in ne preveč mrzlo vreme. Veselim pa se odklopa in pa srečanja s starimi znanci. Mi ga pa žingamo in pa Anton aus Tirol . Najbrž bom pogrešala novice z lune, kdo menja službo, kdo je zbolel, koga so razkurili serviserji, a je sneg al dež v Kranjski gori ampak najbrž je nujno naresti kak teden odklopa, da se znaš spet veseliti vseh malih novic. Upam, da bo Andres prišel do pravih informacij kaj so sploh ženski čveki itd...itd... Vsem, ki potrebujejo pobožke pošiljam pobožajlote in pa THINK PINK Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 papacau, mejte se fajn, jaz tud grem od doma.. domov na kosilo, mislim, da me ribice cakajo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 uživaj cosma...pa en max dober odklop.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 hehe, Cosma pa zdaj ne bo vedela, da imam danes mačka... Triangelca, mej se Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Joj, cist odstekano, tu pa totalna... hm... pomlad? jesen? Ful lepo, sonce, malo piha, minus dve....A ni hec?Tule smo skupaj gor in eni kidate eni imamo pa sonce.No saj to itak, saj smo z vseh vetrov, ampak vseeno, slovenija je tolk majhna, pa se vseen. Nismo sli danes v kostanjevico, gremo najbrz jutri...V bistvu se nam ni dalo, pa ful mava dela, poleg tega pa je baje sneg in itak ne bi mogli v zidanico priti. ker gremo tud po cvicek, se za 'tasta'... Mal sem zblojena od vceraj, sem sla mal zurat, pa plesala do ne vem kdaj, pa me noge bolijo danes, ker sem bila vceraj na nogah kakih 20 ur. Pa ne sam na nogah, zelo aktivno na nogah.. Fajn ker spet hodim na fitnes. Sam ne morem delat vseh vaj, no saj itak najvecji del casa v bistvu delam druge vaje (ne na napravah z utezmi), recimo laufam, stepam, trebusnjake naredim, pa ful enih vaj sem si izmislila zase..... tako da tolk cajta tam zabijem, da imam komajda cas se za kaksno napravo - ker sem v krchu, parkiranje, listki in to, sem torej omejena na ono eno uro... no saj je dost. Ugotovila sem, da mi je idealni cajt ena ura in petnajst minut... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Lep pozdrav vsem Tata Velikan je v polni rehabilitaciji, iz postelje se je že drugi dan preselil na kavč .Tu v Trstu imamo tako hudo burjo, prvič v tej sezoni tako ledeeeeeeeeeeeeeno Ves čas svarijo po lokalni tv in radiu, da naj starčki ne hodijo ven. Temperatura + burja pa daje občutek, da je -17C° .Sem občutila danes zjutraj, ko sem peljala Velikanko v park-gozd. Sicer pa sonce oddaja tako močno svetlobo, celo stanovanje kar žari , iz toplega pa opazujem besno in spenjeno morje od burje, sploh se ne loči meja morja z nebom, Savudrijski rt se svetlika...na desni se beli Miramarski grad...uau, divim se tej čudoviti naravi in pogledu skozi okno ----------------------------------------------------------------------------------------Astra, želim ti, da odženeš čim prej nadležnega mačka Upam, da je Mateja danes že zdrava! Cosmici Čobanici lepo smuko, štrudlov, vročih čokolad in dobrega druženja! Nat in Bobu čestitke(še od včeraj!!) s tem, da držim ekstra pesti za Nataly, da se vse dobro razreši! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> vsem, 1 teden vam ne bom težila. Se grem **dričkat**. Upam da ne bom kje primrznila na sedežnici, kot dum and dummer se pravi, da moram držati za zobmi.Baje je celo nekaj snega na oni strani Alp. Molim za lepo in ne preveč mrzlo vreme. Veselim pa se odklopa in pa srečanja s starimi znanci. Mi ga pa žingamo in pa Anton aus Tirol . Najbrž bom pogrešala novice z lune, kdo menja službo, kdo je zbolel, koga so razkurili serviserji, a je sneg al dež v Kranjski gori ampak najbrž je nujno naresti kak teden odklopa, da se znaš spet veseliti vseh malih novic. Upam, da bo Andres prišel do pravih informacij kaj so sploh ženski čveki itd...itd...Vsem, ki potrebujejo pobožke pošiljam pobožajlote in pa THINK PINK Ojj, sploh nisem videla, ko sem imal tolk cajta odprta okenca za komentar...Prima se imejta!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Hej Marsa , jaz sem še ostala pri informaciji, da greš danes v Kostanjevico.Mah, boljše tako, če je vreme tako, mislim ceste. Nima se smisla izpostavljat kakšnim rizikom! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts