Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

O Ruby, ja, saj sem bila najprej kar mal slabe, ker sem tak zganjala vceraj, se cist razdrla, pa se morda bi mal dlje ostala zunaj, ce bi vedela, da ne gremo..

No, a je ze prav... pa pac lohk tud mal pocivam danes, ker je ze velik narejenega.

Pa rada bi sla, da se zlosam tastovih kant v kleti, pa tud tko... mi je spet mal cvicek zapasal... zelezo pa to, zdaj to najbolj rabimo. :)

Ja, ceste... ko zavijes z avtoceste, so slabe oz. zoprne ceste do tja, tako da je kar tura, kljub temu da ni sploh dalec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zdajle pa kuham.

So mi disale ribe, pa se mi ni dal mitje posiljat ponje, men se pa ni dalo ven, ker sem vceraj bila na trgu, a nisem nic kaj dost kupovala, ker nas kao itak ne bo.

No pa me klice, ko je sel on v trgovino, ker je moral se k racunovodkinji - a cem ribe vzet?

Glih fajn, so njemu tud zadisale.

Tako da zdaj kuham krompir za pire, rukolo sem ze spucala, pol pozrckamo, pol pa odletiva s tamalim za eno urco al kaj tacga na gorenjsko, ce bo se cajt.

Premal zelenjave jem...

ne maram umetnih paradajzov in tacga, zdaj pac ni cas zanje, brokolijev sem pa sita... no ce 'moras' skoz sam to.

Se dobr, da mam kislo zelje veckrat.

Vcasih sem cist shizila, zdaj pa tud, sam ga ne pojem tolk.

Ne da se mi v mesto ponj (ko imam izbrano svojo zeljarico) - sam po zelje, halo? parkiranje, parkirne hise - ali pa ful dalec hodit pol. :|

No tule v kosezah ga ima par stantov, a nekak ni cist taprav.... ni dovolj kisel al kaj... no, lani pa ni bil dovolj ulezhan...

Grem kuhat dalje.

mejte se! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kukuc xDDx x;)x

Cosmica, fajn se imej na snegu x:Xx

Ostalim pa pobožke, ki ste jih potrebni... nisem šla brat za vse nazaj, tako da... miru tistim, ki bi vam pasal... aktivnosti tistim, ki vam je manjka... vsega, kar potrebujete... xsrcx

Moj lajf je vedno bolj smešen, zanimiv, odbit, nor x:o)x

... se učim za izpit v torek, pa se mi nekak ne da... pa še vedno čist uizi prebiram zadeve... najrajš bi se brcnila, sebe in svojo flegmatičnost x8Dx zvečer grem pa verjetno na party, tko za ene dve tri urce pogledat :vragec: , da je ja flegmatičnost na višku x:o)x

... spoznavam nov folk... (včeraj celo enega všečneža iz firbca poklicala, če ima punco, da vem, kako veliko operativno področje imam x:o)x - in **eh** je že zaseden lepotiček x:Dx ) ... aja, in stari znanci/frendi kmalu spet priletijo nazaj v moje življenje, zaenkrat se še po tujini potikajo... xsrcx

... vmes ugotovila, da vem, da znam določene stvari, in da jih bom defintivno začela delat v življenju... xsrcx

... se učim na milijon malih niansah življenja in pašeeeeeee x8Dx (sam iz knjig ne, bemti xrolleyesx xcivx )...

... včeraj spet dobila popizditis, kar se naših doma tiče, res ne štekam, zakaj sploh še vztrajata skupaj... :xx!: najbolj smešno je to, da jima bom mogla kot otrokoma tole povedat, pa še vedno ne vem, če bosta zaštekala... :o|o:

... s sosedom slikarjem iz štuka sva se zmenla, da mi bo narisal akt... tko da sem nekak dobila zabavno slutnjo, kako lahko zgledajo "privat študentske slikarske urice" folka z ALU-ja in mi gre kar na smeh, ko pomislim, kolk jih je že in jih bo imel že tako v sobi xg:Dx

... že spet!!! ugotovila, da svet vidim pravzaprav zelo čisto, in da z mojim dojemanjem ni kaj preveč narobe xcivx , in da je že čas, da se neham prinašat naokoli, da nič ne vem x:o)x

se počutim kot utelešen paradoks, je enkrat Amis napisala... in direkt tako se tudi sama počutim zadnje tedne... ko zbiram kamenčke mozaika, na različnih placih najdem po enega, in vsi skupaj sestavljajo miriado mavričnih iskric, ki so čudovite, če jih gledaš skozi sonce, in grozljivi, če jih gledaš v noči duše... vse v enem, eno v vsem x;)x

ajd, se grem učit :madpro:

lep dan vam želim :flowers: xwizardx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kar zoprno je bilo danes vstati pred sedmo in hajd na pot v Slovensko Bistrico po mokrih in plundrastih cestah. Imam "srečo", da sem vedno izbrana za šoferja v najslabših pogojih. Na srečo vseeno ni zapadlo veliko snega... menda je bilo v MB dosti huje.

Pot se je vseeno izplačala, saj smo izvlekle neodločen rezultat v izenačenem boju. x^x

Nazaj grede postanek na Trojanah... krofi niso več, kar so bili... :o|o:

Kako bedno vozi folk tam, kjer ni avtoceste :xx!:

Clio je pa tak, da se skoraj ne da ugotoviti prave barve xrolleyesx ... mu moram čim prej privoščiti pranje.

Pobože vsem x:Xx

me veseli, da je Velikan vbolje :palec:

Cosma... saj veš... imej(te) se megastično :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>

Clio je pa tak, da se skoraj ne da ugotoviti prave barve xrolleyesx ... mu moram čim prej privoščiti pranje.

Na temle sem bila jaz par dni nazaj in sem rekla dost! x!x in - rocno ? x;)x - peljala avto v pralnico..

je zdaj tko nobel... x^x x;)x

Nocem pa prevec... malikovanja... to sem s petko zganjala... morda... najbrz... kot nekaksno... *protiutez*.. pozitivno naravnavanje... taksna varianta...

Nikol vec odtlej tok skrbela za avto... v takem smislu.

kot povsod, prehitro ugotovila, da ni NIC zdravo za gotovo - pa ce imas ne vem kaj.

Tako je s poroko.. s partnerstvom... starsevstvom.. oz. v familiarnih odnosih... in tako je povsod...

Ziher je sam to, da nic ni ziher. xyesx

Picasso

oj! kaj dogaja? samo, da je našemu Velikanu bolje :palec: ... cosma odšla (joj, me prav skrbi, če je toplo oblečena - en mora mamo špilat klele x:px x;)x xDDx - uživaj, Mici x8Dx :palec: ) ...

mene je danes Daša peljala mal okol xcivx x:Dx ... kr hecen tole, moram rečt, se moram navadit, prvič sedim na drugi strani avtorčka.... sam, sem dons bolj na gas pritiskala kokr na bremzo x:px

viroza pojenja (kaj pa če, sirotka) :P in zdaj sem sred noči lačnaaaaa.... najboljš, da se spokam spat

čau, luštn bodte še naprej :palec:

Hoj!

Ja, Mateja, haha, xDDx, tud jaz suvereno stopim proti vozniskemu sedezu bemvlna... pa se mitja smeje xDDx kaj pa ti?

Tako sem se odvadila bit sovoznik... sploh ne stekam... pasu sploh ne znam pripeti, v 'narobe' stran... xDDx

Sem pa tud jaz 'bremzala'... samo enkrat... mislim, na eni voznji... tolk intenzivno so0delovala... da stiskala bremzo v prazno... tja nekam.. pri sovozniku pac... :P kot da imam... nadzor pac... za TO gre (!), ko 'sodelujemo'...

No ampak dejansko smo se tedaj zaleteli in prvi dan poti preziveli na splitski policijski postaji s prepovedjo voznje (mitja) za pol leta... jaz izpit pol do enega leta al kaj tacga... 'za vsak slucaj!!! sem imela vozniskega s sabo, kao... nekoc si je nogo prerezal mitja.. ker pa se iz izkusnje nekaj naucim... si mislim, kaj pa ce si recimo nogo poreze.. pa bo treba kak km... peljat kje kdaj kam... morda...

Se izkaze... da v spremstvu policije moram jaz v nekih spolzkih drsecih patikah nenadoma upravljat velikega bemvlna (imela marutija, golf bi bil v teh pogojih ogromen, kamoli bemvl petka)... a je bilo treba. Ko pa je treba, pa... sem na broju...v lajfu...

In se izkaze, da v drsecih tenkcanih sandalcih obvladam v nulo (recimo razmerje kot da bi z Mackove v LJ tam se vijavajal z enim ogromnim avtom, ki ga se nikol nisi vozil - skratka... mal placa, neke... ceste ozke in taksno).. In na trajekt... no in po Hvaru se zacnem obnasat ze tko suvereno, uzivancija v vlogi voznika bmw, da se mi zdi, da grem 40 (maruti bi ze tank scena, zvocno)... pravi mitja, ejj, halo, omejitev je 40, ti gres pa 80!!!!! x:Ix

Po Hvaru - ozke, grozne ceste...

A - avto je kar sam sibal... z mojo sandalasto nogo nekoliko tezko... :P

ampak imam dbest lastnost - se ne ufuravam v nekaj, kar ni moje oz. v to, cesar ne morem imeti... najraje imam svojo fiestico. xsrcx

Picasso

:2src: :2src: Mene čist pobira...Fuck ej... :2src: :2src:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

... tko zdej grem pa spat... no to je pretirano... polozit, pocivnit grem telo...

caoci...

Jutri se 'vidimo' najbrz sele zvecer, ce sploh..

lepo nedeljo zelim vsem! :palec:

Picasso

Dobr jutr! :palec: xDDx

Uhhh!! Minus petnajst je zdajle pri nas!! :eek:

(*sem hotla se cunje obesit, predno gremo... :D)...

Baje je v Kost. ves dan snezilo, sam so spluzili...

Tako da gremo cez kako urco.

Picasso

dan vsemmmm....mrzlo, piha, sonce sije....če sedim za računalnikom me zebe v prste, tud miganje po tipkovnici ne pomaga :P

marsa, uživajte :palec:

mateja, me je spomnilo, kako je moj foter leta nazaj zraven mene sedel, pa bremzal v prazno x:Dx

devica, uživaj...malče prizemljitve pa le ohrani x;)x

zdaj moram pa še mal razmislit kaj počet...en kup dela že opravljenega...mogoče bom pa sam mal zabušavala... :rolleyes: :lol:

mejte se.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

heejj! x:Xx

Hvala, Mateja in Amis (res je bilo ful lustno)! x:Xx :vio:

Smo ze nazaj. x:)x

Ful fajn je bilo - mraz pa ko shus.

Ampak koncno sem mal bila in zraven clo 'migala' na zraku; avto smo moral 'dol' pustit, pa smo sli pes, gazili po snegu totalnem, Tim je cist shizil. :vio:

Vedno se tko dobre volje vrnem iz Kostanjevice - tolk fajn ljudje so tole, ful jih imam rada. Da ne govorim o najboljsem cvicku na svetu. xyesx x;)x

Ceste kar OK, kar guzva, ogromno Hrvatov (a majo pocitnice?) in Avstrijcev.

Scena pa res - totalna zimska idila, sam sledi od srn, zajcev itd.

Cist shizim... na tele bele... atmosfere...

sem razmisljala, ce je tako, ko umres. xDDx

Picasso

aja, p.s. Prvic v lajfu (mensezdi) sem si izmerila krvni sladkor (ta frend ima sladkorno in vse tele napravice, lakmuse in vse tole.. :)) in po kakih 5 ali 10 letih tud pritisk (vcasih sem imela zelo visokega, pri 20. tud 150/110 x!x).

Danes pa 116/76. xsuperx

No, sladkor pa me itak ni presenetil, da imam normalnega. x^x

Fajn, rada mam teste, meritve, izvide... Sam se mi ne da k zdravnikom.

Dajte mi tele napravice, pa bom vedla diagnozo - ki pa je POINT. In to tako redko kar vejo...

nekoc sem pripeljala tamalega k zdravnici, pa ni bilo moje - neka nadomestna (ki me se ni poznala).

Pravi, kok ma pa vrocine?

Pa pravim - 'ene mal cez 37...'

In ona? :att: :eek:

'HALOOOO! Kar od oka ste tole se sli!!! 30 let sem ze zdravnica, pa si ne upam od oka govort.'

Ej, mal je manjkal, da nisem rekla - dost zalostno... xDDx

hehe, in mu izmeri - 37.2 ali 37.3. x;)x :vragec:

Ne ti men x!x - saj mam nekaj filinga al kaj!!!

ne merim pac - mal potipam, pa priblizno vem - a je manj kot 38, itd.

A ona dohtarca, 30 let - pa ne ve... ehhh. :o|o:

x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ne merim pac - mal potipam, pa priblizno vem - a je manj kot 38, itd.

A ona dohtarca, 30 let - pa ne ve... ehhh. :o|o:

Na faksu jih takih ''prakticnih'' stvari verjetn ne ucijo x;)x

Jaz tud ribice jedla :) vse zivo.. sta mami in oci neki se ufurala.. ostrige za predjed (OK, sem probala, da ne bom si kdaj ocitala, da nisem probala.. ampak.. nisem cist prepricana ... :xx!: ), potem pa skampke in oradico ogromno. x:px

Pridem prejle domov v LJ, hladilnik neki vodo spustu, in dojamem, da je crknu.. In ga poskusam na vse mogoce nacine usposobt, ampak zgleda, da je dokoncno sel.. Hja, bo treba zdej ful hitr vse pojest ne..

V kopalnici mi je stojalo za zajfo odpadlo in poiscem sekundno, da bi ga nazaj zalepla.. Sej ne, da ne gre ven iz tube.. In pol fajn stisnem in si polijem pol tubice sekundnega po roki.. Zdej roka zgleda k en ogabno luskast krokodil.. Stojalo se itak da ne zalepi, oz. odpade, tako ko zajfo gor polozim, se pa v tistem trenutnu hladilnik divje strese in zacne nazaj delat, kot da ne bi blo nc.. Halo???

sem se kar v posteljo spravla in do zdajle ucila.. Zdaj se pa ne morem vec koncentrirat.. Bom sla bolj zgodaj spat, se mi zdi...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

odstekano... tole s hladilnikom...

aja, kaj pa zdaj? lepilo scena?

Pametna, jaz bi sla tud spat, ce mi ne bi bilo treba se napovedi do konca napisat...

Moram stratesko se lotit, ker bo tezek teden. :|

pol pac tolk vec energy vzame - ker furam iskreno... a... nocem pa... hm..

No saj ni vazno. xDDx

:palec:

Picasso

ne tezek v downu, ampak cist totalno naporen in zblojen...

Sicer pester, najbrz tudi zanimiv. Ziher zanimiv, v bistvu. :P

Picasso

Si sploh ne upam povedat... x:Ix

V petek jedla mastno prekajeno kračo s hrenom, pila vino z radensko, pomeni z gazirano pijačo, kadila čik za čikom...no, na koncu pa še nisem znala domov...smo morali še na eno čist spšl viljamovko.... x:px

posledice?...eh, želodec me boli..no, mal me boli, no, v resnici me precej boli...

ok, bom iskrena, boli ko hudič... :xx!:

včeraj dan prespala, danes preležala... xrolleyesx

Pliss, pa ne mi zdaj pameti solit, saj že sama vse vem... :wacko:

Astra

Per aspera ad astra

skoda, ker bom tole rekla - a - bravo!

treba se je vcasih vreci cez! :palec:

in si sla v... prav je tako... nikol ne ves, kaj te caka jutri...

kaj pa ce jutri umrem in zamudim nadzvocno zabavo? xDDx :vragec: x:px

Ker si pa vedela, si pac... se sprijaznila, ipak na nek nacin odgovorno se sla...

In zdaj se pocutis grozno, cakaj da prespis, vendar vceraj pa si se pocutila dobro... nenazadnje, ker si se tolk dobr pocutla, da si si sploh usudila... a ves...

najslabse je - slaba vest.

Pejt se rajs pocajtat, naspat - ugotovila, milijardotic, x;)x x:px, da je spanec najboljsi zdravilec mackov in tega.

Ni druge kot da prespis zadeve. V bistvu vedno... v stresnih situacijah...

:detelca:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...