Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

cvekam v nekih konjickih... napoved se bo pa sama do konca napisala.,. xDDx

al jo bo pa minister gregor napisal... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

mah... nekaj se mi je... saj ni vazno... sem tolk zmatrana, grem sam spat,,, da bom lohk jutri fitcana. :)

ciao.ci! xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx x:Xx Jutro!

Kva je bil to en razburljiv vikend. V petek sem šla v kino. Blo ful lušno... x:)x xsrcbumx xrosex v kinu je bla sicer po moje cela osnovna šola... ampak so bili kar pridni. :palec:

v soboto se zbudim zjutrej in pride bratec na obisk. ga neki sfehtam da mi radio namontiru v avto in prideva dol :eek: :eek: sosed mi je obe leve gume na avtu prerezu!!! da bi ga ..... prasca!!!! :xx!: :C: :C: na mojga unčija se gre spravt! eh. sem policijo poklicala sam k nč ne morjo k ga ni nben vidu. čeprov je logično da je bil on. mah... in zdej mam stroške. bo mogu moj lepi unči zdej dva tedna čakat. da bo plača in ga bom lahko poštimala. revčka. :C: :C:

no potem sem šla zvečer na PUNK koncert!!! hi hi hi aiwa na punk koncertu. x:Dx x:Dx :palec: blo je ful zabavno. čeprav majo kr krute. so se z žiletkam rezal... fuj. kaj čmo. :O:

nedeljo lepo prespala... uživanje... pa je spet služba... spet... en krasen dan!!! xsrcx

uuuu!!! sej res dons zvem rezultate od izpita. x:Ix :inocent:

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro vsemmmm....pa dan tudi x^x

aiwa :O: , pišuka no, kam gre ta svet...pobož x:Xx

marsa se naspala...mi bomo pa napoved brali...včasih smo res nesramni, ne, marsa... x:o)x x:)x

astra menda tud že bolje.... :palec:

aliana...naj se ti pocajta hitro in lepo xsrcx

še en zblojen teden :eek: :OO!: :icon15: ...tud če ne...znam sama zadost, ne da še zvezde dolagajo svoje....bo čist tu mač :V:

mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tričetrt noči sem prebedela, xrolleyesx zdajle sem pa kot bi me tank povozu. Mi je bilo full vroče ponoči, zdajle zjutraj pa vse mrzlo. Crknila centralna. Kolk je mrzla voda. :OO!:

Sam gledam malo, ste neki pozno ponoč pisali, a je kakšen virus nespanja v zraku? :eek:

Dum spiro, spero.

dragi moji, izgleda, da moje oči ne bodo več tako pogosto spremljale teh besed in iskric, ki tu nastajajo, prestopam v novo obdobje,

rada vas imam!!! Lepo si naredite vsak trenutek in vsak dan! ;)

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Še zmer u Franciji. Prjatlco opereral,nasledn tedn bo lohk premeščena u Lublano. Zgleda, da bo vse uredu,tud hodila bo še. :palec: Zlo vas pogrešam,še sploh ene par oseb! x:px x:Xx Mejte se, če bo cajt se še kej javm! x:Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:U: Vstala ze navsezgodaj, odsedela svojih 5 minut pred kamero, zdaj pa ze doma, se mi nekaj pospravlja, pa ene 50 strani seminarjev se preberem.. Ful lep soncek zunaj, sicer nimam pojma kolk stopinj.. Bi morala it avto oprat, ampak se mi zdi, da je pod 0 in mi bo zmrznilo pol vse..

Sem uspela ze skor vse lepilo z roke dol spraskat.. sam na clenkih ne gre.. tolk tenkcana kozica, da bom vse skup dol potegnila verjetn... pa rajsi pustim, saj bo slo samo.. scasoma :)

Ja, Astra, vcasih treba mal na ignor dat pravila :) Hja, pa pol tud posledice nosit.. Pejd spanckat...

Stankaa, to se men slis kot poslavljanje??

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Joj, kolk ste fajn.. :palec:

najprej nisem vedela, čem sploh napisat..ker se mi ne da poslušat.. :o|o:

Ne morem, nisem tip, ki bi zdržal vse nekak po reglcih... :inocent:

naspala sem se...jasno, da je spanje zakon... :palec: ..danes boljše, sam še ne čist dobro... :V: ..pa bo...jaz v bistvu vedno tako, z vsem...grem preko, pol si pa vzamem čas, da se cajtam... x:Ix ..sem vnaprej preštudirala, če si to lahko privoščim... x:Dx

Aliana, kolk sem se režala tvojim štorijam s hladilnikom.. x:Dx ..upam, da zdaj ok...kako si pa z lepilom rešila?..

Aiwa, :detelca: za dober rezulatat...

danes imam pa mamografijo... :o|o: ..se še nisem odločila, kaj si naj mislim...

mejte se!

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Aliana, kolk sem se režala tvojim štorijam s hladilnikom.. x:Dx ..upam, da zdaj ok...kako si pa z lepilom rešila?..

Hladilnik zaenkrat zdaj dela.. do nadaljnega.. So mi dons rekl, da obstajajo neki pametni hladilniki, ki se vsake tolk sami odmrznejo.. je mogoce to delal.. sam glede na njegovo starost mal dvomim, da je tolk strasno pameten.. :o|o:

lepilo.. sej pravm, cel vecer sm ga praskala dol z roke.. zdej sm ze mal manj krokodilasta.. Ampak cist vedno, ko jaz sekundno v roke vzamem ga vec na men pristane, kot pa tam, kamor je namenjen... Storasta baba do konca... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

astra, mamografija...smotano.

ampak v bistvu manj, kot ce ne gres.

samo, da ne ratas mamut tam... x:Dx

aiwa, povej, ce bos naredila (oz. ko bos naredila)

bodite vsi lepo,

en fini teden za vse vas!

xsrcx

aja, cosma vas pozdravlja in sporoca, da nicesar in nikogar ne pogresa na smucanju x:Dx :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Cosmi pozdrave nazaj...in ji povej, da je tudi mi niti malo ne pogrešamo... x:Dx

Hihi, sem gledala, Marsi pa se je včeraj pisalo..v kakšnih temah vse je bila... :eek:

Ja, mamografija je res :o|o: ..v bistvu se mi o tem ne da razmišljati...sam zjutraj me je spreletelo, ZAKAJ sem tolk težila frendici, da moram NUJNO na mamografijo...sem ji 3 x poslala mail, naj naju naroči... :o|o:

Eh, o tem bom potem razmišljala...

Stanka, kaj pomenijo tvoje besede.. x?x ..če se poslavljaš, bi pa ja posebno temo odprla.. x;)x x:Dx

upam, da tvoja pot vodi xupx

Astra

Per aspera ad astra

saj sem napisala... ne bom imela več toliko dostopa kot sedaj,

danes je zadnji dan, nekoč -upam, da bom imela internet tudi doma...

do takrat ...-pač se spreminja situacija! Saj še pridem, samo ne več takox

xnckrivx

x:Xx

pogrešana boš. pa čim prej si internet zrihti!!!

mojih rezultatov kr še ni....

pa so ene že dal gor sam je blo za en drug program... grrrr... zakwa mormo mi zmer čakat? pa ta zadni zvedet. če nav dons!!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx  x:Xx

no potem sem šla zvečer na PUNK koncert!!! hi hi hi aiwa na punk koncertu. 

x:Dx x:o)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

marsa se naspala...mi bomo pa napoved brali...včasih smo res nesramni, ne, marsa...

xDDx Amis, hvala za skrb, mah, nesramni, to ne, jasno, da ne, ampak pac hoces prebrat napoved, ce obstaja pac kao... ce naj bi redno pac bila... saj pac... na nek nacin jo rada pisem, v bistvu, no pac tako sem si zastavila, tako je naneslo (v bistvu je nekak prvi 'krivec' marjetka :))... x:)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Tričetrt noči sem prebedela,  xrolleyesx  zdajle sem pa kot bi me tank povozu. Mi je bilo full vroče ponoči, zdajle zjutraj pa vse mrzlo. Crknila centralna. Kolk je mrzla voda.  :OO!:

Sam gledam malo, ste neki pozno ponoč pisali, a je kakšen virus nespanja v zraku? :eek:

Brez centralne v temle mrazu? Oh... hmmm - a mas kaksne tele pechke al kaj tacga? ce si iz LJ, ti lohk jaz posodim za ta cas eno tako pechko... da ne bos zmrzovala...

<{POST_SNAPBACK}>dragi moji, izgleda, da moje oči ne bodo več tako pogosto spremljale teh besed in iskric, ki tu nastajajo, prestopam v novo obdobje,

rada vas imam!!! Lepo si naredite vsak trenutek in vsak dan! ;)

Ja, skoda, Stanka, saj bos ze spedenala, bos videla, po mojem.... saj to je vse bolj dostopno in se bolj bo. :palec: Se vidimo! xyesx

<{POST_SNAPBACK}>

Sem uspela ze skor vse lepilo z roke dol spraskat.. sam na clenkih ne gre..

:sori:
tolk tenkcana kozica,
x:o)x x:Dx x:px :palec:
da bom vse skup dol potegnila verjetn... pa rajsi pustim, saj bo slo samo.. scasoma :)
Da ne bi dol vlekla... saj se bo odluscilo... pri miru pusti... tale naravna mascobca, ki bo vmes, ga bo sesula, ce pa skoz drkas tam z vodo, zajfo, kaj ja zvem cim vse, pa ni gud.

<{POST_SNAPBACK}>

najprej nisem vedela, čem sploh napisat..ker se mi ne da poslušat.. :o|o:

x:Dx

Drz se! xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>

Hihi, sem gledala, Marsi pa se je včeraj pisalo..v kakšnih temah vse je bila... :eek:

Ja, nekam gobcna sem bila. :o|o: x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>stanki:

aja.potem pa ko bos velka in bogata, si bos kupla

kaj, sej sn ži vlka in bogata, mam vlko in zlato xsrcx

x;)x x:Dx

bobi a ti veš, da obstaja v Italiji reka: Bobibijo... x8Dx

za wc nimam takih procedur, ampak možu morm nastavit cajtnge al kakšnkoli bralni mat. na wc školjko, tud slovar tujk,ko je sila, če ni druga x:Dx x:Dx

Groza, kaj on tam fse preštudira!!!!!!!

O, Dnevnike bolj malo gledaam, tudi Luninegaa... paa sem opazil, kaako je daanes Stankaa v njem dejavnaa! In zakaaj?

Kakšnaa spremembaa jo čakaa v življenju?

Ne gre saamo za NET ali forum, spremembaa je veliko večjaa!

Torej, StankaA, tudi Enaa-Stanka, kaj se bo v kratkem zgodilo, ne vem, ampak definitivno si na neki novi poti, ki bo prinesla marsikaj zanimivega!

To so moje želje! xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Haj mujceki x;)x

Tudi s pomočjo ene lunatke sem preživel prelep vikend v Kranjski Gori in njeni okolici. Končno sem se odpeljal z eno barko tudi na Blejski otok in mal pocingljal za eno željo. Prisopihal sem tudi na vrh Planiške velikanke in :eek: ....vsa čast skakalcem-letalcem za pogum. Aja, ob vožnji skozi Gozd Martuljek sem se seveda spomnil na mojga prijatelja aakhutka x:o)x Pokukal tud v Podkoren in si privoščil v Šercovi domačiji ajdove žgance in gobovo juho ter ogledal črno kuhinjo, poskusil pa tudi "cimbo" al nekaj takega, če se prav spomnim žganje z medom in smrekinimi iglicami. Šel pa tudi na potep, med drugim ob reki al potoku, ki se ga zdaj ne spomnim, vodi pa pod goro Špik. Prekrasno :2src: :palec: :palec: Hehehe, mal smo se tud sankal, no x:Ix Ma, ful kul, res lepa je tudi Gorenjska. Sicer pa imam sedaj težave z muskifibrom. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dbest Mick! :palec:

Kok pase, a ne! x8Dx

jaz tud vceraj uzivala v snegu, zraku... pa na dolenjskem. xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...