Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

:O: Uf, zdele sem opazila, da nas Stanka zapušča.

Ne morem kaj, da mi ne bi bilo hudo. Stanka, drži se, upam da si ubodla en dober job.

Skratka, včasih je že ena sprememba kar tako, precej dobrodošla.

Držimo še mi pesti za tebe, pa da se čimprej spet beremo! :palec: x:)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hola x:)x :palec:

stankaaaaa, fajn bodi in čim prej se kaj pofočkaj tu :detelca: xupx :palec:

če kdo kaj cosmo vidi/sliši, naj ji pliz sporoči, da jo jaz tud čist nč ne pogrešam in sploh nič ne pomislim nanjo in sploh me ne zanima, ali ima dolge gate pa šal al ne :zoro: x:Xx

... jaz sem se danes peljala iz službe kot se za gospo spodobi (sam šit je to, da men to ni tanajvečja želja, ker u svojmu avtorčku rada za volanom sedim :sori: )... zdej imam svojega privat šoferja, ki je tko frdaman zagreta, da se bova vsak čas stepli za volan :sniky: :angry: :cry: ... popoldne sem bila pri zobarju (enga zobka mi bodo u keramiko oblekli... jah, pa sem res že gospa...) in jo prejle nekaj kličem, pa se oglasi njen fant 'živ! daša vozi že eno uro. je čist not padla, po moje se sploh ne bo ustavla!' .... Na, pa smo tam! Tamala že od nekdaj o avtomobilih fantazira... čist not pade pri igricah, kjer si lahko sama napedena tiste dirkalne avtomobile in potem žvizzz... na stenah ni imela kakšnih tipov, ampak športne avtomobile, na mobiju ima slikce nekih hudih avtorčkov... najbrž je bla v prejšnjem življenju niki lauda x:Dx ...

<{POST_SNAPBACK}>hola  x:)x  :palec:

stankaaaaa, fajn bodi in čim prej se kaj pofočkaj tu  :detelca:  xupx  :palec:

če kdo kaj cosmo vidi/sliši, naj ji pliz sporoči, da jo jaz tud čist nč ne pogrešam in sploh nič ne pomislim nanjo in sploh me ne zanima, ali ima dolge gate pa šal al ne  :zoro:  x:Xx

... jaz sem se danes peljala iz službe kot se za gospo spodobi (sam šit je to, da men to ni tanajvečja želja, ker u svojmu avtorčku rada za volanom sedim  :sori: )... zdej imam svojega privat šoferja, ki je tko frdaman zagreta, da se bova vsak čas stepli za volan  :sniky:  :angry:  :cry: ... popoldne sem bila pri zobarju (enga zobka mi bodo u keramiko oblekli... jah, pa sem res že gospa...) in jo prejle nekaj kličem, pa se oglasi njen fant 'živ! daša vozi že eno uro. je čist not padla, po moje se sploh ne bo ustavla!' .... Na, pa smo tam! Tamala že od nekdaj o avtomobilih fantazira... čist not pade pri igricah, kjer si lahko sama napedena tiste dirkalne avtomobile in potem žvizzz... na stenah ni imela kakšnih tipov, ampak športne avtomobile, na mobiju ima slikce  nekih hudih avtorčkov... najbrž je bla v prejšnjem življenju niki lauda  x:Dx ...

mati lauda, bomo povedali kozmicni... x:Dx x:Dx x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>... zdej imam svojega privat šoferja, ki je tko frdaman zagreta, da se bova vsak čas stepli za volan  :sniky:  :angry:  :cry: ... ..

Jaz mam tud zdej enga takega doma, ki se ga ne da vec izza volana spravt.. Naredil izpit, ugotovil kolk je fajn vozit... x8Dx No, ma to sreco, da je dobil svoj avto, da se mu ni treba npr. z mano kregat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Spet ponedeljkovo jutro....Kar pomeni, da se je začel novi delovni teden...Nikakor se mi ne da vstati iz tople postelje. Kar ležala bi in dremala ves dan. Ampak mož me v kuhinji že čaka z zajtrkom in jutranjo kavico. Pred jedjo se zahvaliva Jehovu za lepo jutro, nato sledi zajtrk in obvezno branje časopisov. Ker živiva v Strassbourgu, so seveda časoipisi v francoščini. Nikdar si nisme mislila, da me bodo službena pota pripeljala v Strassbourg. Ampak kot kaže se je zgodilo prav to. Oba z možem sva zaposlena na mednarodnem sodišču, s čimer sva zelo zadovoljna, vendar blazno pogrešam rodni Maribor in Slovenijo. Predvsem pogrešam, svoje otroke, vnukinjo, mamo ter dedka in babico. Zato se iskreno veselim vsakega trenutka, ki ga lahko preživim s svojimi ljubljenimi.

Po jutranjih formalnostih se z možem odpraviva v službo. Preden se resno lotimo dela se s sodelavci pogovorimo o vseh neformalnostih. Vesela sem, da smo tak enoten kolektiv, s katerimi se res odlično razumemo. pa še veliko sovernikov iz skupnosti Jehovovih prič dela med nami.

Delo se začne s pregledovanjem jutranje pošte, elektronske pošte ter s ostalimi prispelimi novicami. Ker delam na kazensekm oddelku, so na vrsti zasliševanja raznih prestopnikov iz tujih držav, ki so na tak in drugačen način zagrešili razna grozodejstva in kazniva dejanja. po zaslišanju me čaka sestanek z višjimi sodniki. Po sestanku se odpravimo na kosilo. Minilo je v prijetnem klepetu. Po kosilu marljivo delamo do petih popoldne.

Po službenih opravkih se z možem odpraviva po nakupih v bližnjo veleblagovnico. Pred časom sva ugotovila, da bi nujno potrebovala novo omarico za čevlje. In sva res kupila prav lično. Po prihodu domov si najprej privoščiva pravo turško kavo, nato pa sledi čas za duhovnost - preučevanje Biblije. ta nama daje novih moči in energije za najino delo, ki ga vedno ni mogoče pustiti za sodnijskimi vrati. Ampak slčužba je služba, tega se vsi zavedamo. Po preučevanju Božje besede mi ostane še delo za službo. Jutri me čaka namreč pomemben sestanek v Londonu, zato si je treba pripraviti dolečene stvari.

Okoli devete ure se usedem pred televizor, vendar kaj hitro ugotovim, da ni nobenega zanimivega filma. Tako se z vso vnemo lotim branja Stražnega stolpka, kajti izšla je nova številka. Z možem se zahvaliva Stvarniku za uspešno prehojen dan, hkrati pa ga prosiva za odpuščanje vseh morebitnih grehov, ki sva jih storila.

Tako, da sedaj, ko dokončam ta sestavek za Lunin dnevnik, hitro smuknem v toplo posteljo in se prepustim sanjam ter novim dogodivščinam jutrišnjega dne.

Mislimo drug na drugega, takó da se spodbujajmo k ljubezni in dobrim delom. (Hebrejcem 10:24)

:eek: pravljično :eek:

Zjutrej sme vstali...ni nas čakala kavica....in nisme brale časopisa....Nisme pogrešale otrok in ne bognas obvari vnukov...So nam cel dan brenčali okoli ušes...tak da zdele hvalimo Boga, k nam je naklonil teh nekaj urc miru, da lahko blodime po neti.... :2src:

Ne delamo na sodišču, pa vsak dan razsojamo kdo je prvi začel, tak da smo nočna mora kratkohlačnikov....z avtoritativnim ukrepom več ne raziskujemo in ne zaslišujemo ampak samo s prohibicijo kaznujemo vse udeležene v zločinu....

Nisme pogrešale pogovora z možem in nisme proučevale z njim božje besede....

Smo mu samo namočile noge v škaf vroče vode ( ker ne rabime omarice za čevlje, ker imajo sam ene) smo dodale mičkeno jabolčnega kisa, da le te ne bi smrdele in nisme mu obrisale noge z lasmi iz preprostega razloga, ker mamo prekratke. Sme poslušale kake dobre dela so pravile boljša polovica...so z rokami ujele ptička kraljička in ga rešile gotove smerti (vprašanje sicer če ga ne bo uničil ta mraz)....

Smukneve v postelja v upanju, da je prazna in da v njej ne mrgoli mladičev in z milo prošnjo našemu Stvarniku naj v tej prvi februarski noči nam nikar ne crkne centralna, ker bomo zmrznile xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Spet ponočujem... :o|o: Tole še napišem, pa se zrihtam za spat.

Že cel večer poslušam Queene, cele albume.... :irs: :listen: :2src: Pa sem si zaželela ene pesmi (Love of my life), sem si rekla, da si jo moram naštimat, je pa ravno začela igrat.... :2src: Ne bi nikoli rekla, da je blo to narejeno 1975.... kje pa.... to je zihr mlajše.... evergreeni. :palec:

Pa kakor za pesem sem se prej čez dan spomnila na enga frenda, da ga že dolgo nisem videla, sem si zaželela, da bi bil tam... čez kakih 15-20 min je bil res. :zoro:

Pa ugotovila sem, da ma fuuuuuul tipov, ki so mi (bli) lušni, sonce v vodnarju.... :inocent: Zdej majo vsi roj. dneve... ampak še vedno če sem bla z vodnarjem, polomija.... preveč smo različni... xrolleyesx x:Dx Ampak gledam jih še zmeraj lahko.... x:px x:px x:px x:Dx x;)x

Dogaja mi. w:Iw :OoO: :frog: Smotana sem. xrosex xrainbowx xwitchx x:Dx x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:flower: xsrcx jutro xsrcx :flower:

no včerej mi je končno ratal na predavanje pridt. sicer nisem ostala do konca, ampak do pauze... sam je blo pa kr zanimivo. bo še zabaven predmet. tle mam pa predstavitev seminarske naloge. hja... spet panika pa nastopanje.... eh... bomo že preživeli. :inocent: x:Ix x8Dx

ja izpit nardila s 6. sam da je za mano. zanimivo da je bla itak najvišja ocena 8. res je stroga. no sam da je za nami. xsrcx x:Xx :palec:

dons pa razmišljam, da bi šla mal v mesto... pa z kšno lunatko na čajček x:Dx x:Dx bi blo the bestič... upam, da bo mela cajt x:px x;)x

drugač se bo pa kr treba seminarske lotit... vsaj sprintat pa eneparkrat prebrat...in mal predelat... da nav kdo reku da je nisem jz nardila :inocent: x:Dx

xrosex xsmx xrosex

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro vsemmmm.....začetek je bil zlo ok, naj bo tako še nadaljevanje...priporočilo za knjigo včeraj je bilo upoštevano in skrajno in do konca dobrodošlo....sem brala včeraj in (ribica katja) poslušala queene x:Dx x;)x ...

aiwa...čestitke za izpit...sam da je mim xsrcx

jp, mene tud ne briga, če cosmico zebe x:Xx

lia... x:Dx z veseljem berem tvoje komentarje

marsa, itak, da se potrudiš in nam je fajn, čeprav tega zmer ne povemo...

pa še vsem ostalim, ki ste/niste tle.....mejte se.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kroko... x:Xx

tole pa moraaaaam napisat...

dobim pošto z davčne... :o|o: je kakšno uro niti odprla nisem...kaj dobrega že en morew biti...

potem pa le...in me obveščajo, naj se nujno zglasim na DU...ker so ugotovili PRESEŽEK na mojem kontu... :eek: 174.000 sit...

trililitralala...

:wOOt: :onfire:

Astra

Per aspera ad astra

Eh, Cocci....saj zdaj že razmišljam, da majo mogoče kaj narobe knjiženo al kaj takega, si ne morem predstavljati, da bi res nek keš dobila...

po drugi strani pa...nikol ne veš...jutri dirkam na davčno.. :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx x:o)x x;)x

:sori:

x:o)x  x:Dx  x:px  :palec:

Da ne bi dol vlekla... saj se bo odluscilo... pri miru pusti... tale naravna mascobca, ki bo vmes, ga bo sesula, ce pa skoz drkas tam z vodo, zajfo, kaj ja zvem cim vse, pa ni gud.

x:Dx

Drz se! xcrossfingx

Ja, nekam gobcna sem bila. :o|o: x;)x

čuj marsa da nis ti slučajno moj zobozdravnik.. :inocent:

ko mi je poleti plombo naredil pol čez dva tedna me je pa zob začel bolet..

pol sem pa hotla da mi ga slika pa da bi mi novo plombo naredu al kaj če mene tak svinjsko boli.. pa sem skoz neki zobe tam skupi stiskala če me še boli.. torej ves čas, potem ko me je bolet začel..

je reku pr mir ga pust, ne ga kr naprej drkat! pa bo.. x:Dx x:Dx x:Dx

pa je blo.. zgleda da tista snov pa neko reakcijo povzroči..čez čas..

Mushi

x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:eek: pravljično :eek:

Zjutrej sme vstali...ni nas čakala kavica....in nisme brale časopisa....Nisme pogrešale otrok in ne bognas obvari vnukov...So nam cel dan brenčali okoli ušes...tak da zdele hvalimo Boga, k nam je naklonil teh nekaj urc miru, da lahko blodime po neti.... :2src:

Ne delamo na sodišču, pa vsak dan razsojamo kdo je prvi začel, tak da smo nočna mora kratkohlačnikov....z avtoritativnim ukrepom več ne raziskujemo in ne zaslišujemo ampak samo s prohibicijo kaznujemo vse udeležene v zločinu....

Nisme pogrešale pogovora z možem in nisme proučevale z njim božje besede....

Smo mu samo namočile noge v škaf vroče vode ( ker ne rabime omarice za čevlje, ker imajo sam ene) smo dodale mičkeno jabolčnega kisa, da le te ne bi smrdele in nisme mu obrisale noge z lasmi iz preprostega razloga, ker mamo prekratke. Sme poslušale kake dobre dela so pravile boljša polovica...so z rokami ujele ptička kraljička in ga rešile gotove smerti (vprašanje sicer če ga ne bo uničil ta mraz)....

Smukneve v postelja v upanju, da je prazna in da v njej ne mrgoli mladičev in z milo prošnjo našemu Stvarniku naj v tej prvi februarski noči nam nikar ne crkne centralna, ker bomo zmrznile xrolleyesx

jehjeh.. xsmx

Z delom bom počasi zaključila. Odšla bom domov, kjer se bova z možem pogovorila o dogodkih našega dne. Nato bom postorila vse kar se postoriti da. Pogledala dnevnik na TV Slovenija. Odšla v kopalnico in se uredila. Se počasi odpravila v spalnico. Kjer bom pokleknila k postelji. Zmolila Očenaš in Zdravo Marijo, ugasnila luč. Se prepustila da bo mož moj Bog, moj Stvarnik, moje najsvetlejše. Nato bom odvihala spalno srajco navzdol in zaplavala v pravičen spanec do prekrasnega jutrišnjega dne...

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>sme vstali...nisme brale....Nisme pogrešale...

ker ne rabime ... Sme poslušale....Smukneve v postelja ...

lia x:Dx ... ko sem prvič tole brala, sem hiter še enkrat pogladala, kdo je avtor... in potem 'nemogoče, da bi lia...' :o|o: xrolleyesx ... potem sem šla še enkrat pozorno brat post pred tvojim (priznam, da sem najprej samo preletela Cvetkino pisanje - BTW - ima kljub vsemu njeno pisanje nek žmoht, filing ... kot bi se prestavila v nek drug svet, meni precej neznan - no, sem dojela point :blink:): )... ampak, v resnici opažam, da mladci (domnevam, da Cvetka ni del te generacije) nekam nenavadno govorijo in pišejo... dvojino zelo redki še pravilno uporabljajo - v pogovoru tako ali tako ne, ampak zdaj tudi pišejo takole: 'midve greve', 'nisme šle' ... res, no, zadnje čase sem že čisto prevečkrat opazila v pisanju mladih ljudi (pa so visoko izobraženi, recimo), da, ko mi pišejo nek mail, ali nek dopis, v njem takole to... :o|o: xrolleyesx .... to je bila včasih ena taka 'naša fora'... 'a greve zdej', zdaj pa vidim, da sploh ni več fora

*

tole pa, kokr da bi ena stara zatežena prfoksa nekaj težila kle po forumu xzobkox :madpro: :OO!: x:Dx

Pozdravljeni ekipa ! :palec: xsrcx

Uf, s polno paro sem zajadrala v nov teden, ker se mi po daljšem obdobju brezvetrja :o|o: FULLL dogaja in sploh, tako da sem že skoraj v svojem elementu. Če moram postoriti 100 stvari jih zguram 115, če pa imam le eno ali dve, pa še tega ne zmorem! x:Dx

Velikan se počasi vrača med žive :o|o: , huh kako huda je rehabilitacija :sori: . Pravi, da ko pride do avta, je že hin in da mu bobni v glavi.

Grem jutri v Kp in bom kupila alojo, da narediva eno krepčilo kuro, ker juhe gospe Rožnikove ne marava! x:px

A imate kakšno novo kuro oz. predlog za dobro rehabilitacijo po gripah, prehladih, smrkanju in teh zadevah?

Kroko :eek: :wOOt: :OO!: Samo da je mimo! fiju: xwizardx

Astra: to je res čudno, da dacarji kaj dajo (ampak le laufaj pobasat dinarje!! x;)x )Mene je tržaška davčna pravila skoraj v umobolnico. Dobim pred dvema letoma itsto njihovo klasično grozilno pismo, češ, da so ugotovili neke nepravilnosti in da se nemudoma pojavim pri njih :OO!: . Tri mesece sem hodila na davčno po dvakrat na teden in so me pošiljali od vrat do vrat, sploh ni bilo jasno kaj hočejo od mene in KAKŠNE IN KATERE so te nepravilnosti :OO!: :bomb:. Vmes so mi celo uradniki, katerim sem znesla na desetine fotokopij-pošiljali pozive za takojšnjo zglasitev pri njih :eek: :madpro:

Preden so me psihično dotolkli, sem najela odvetnika fiskalista in še poklicala na glavno davkarijo v Rimu. In se jih nekako rešila. Morala: jurja in pol evrov stroška za odvetnika :madpro:

Svoboda pa res stane :madpro:

kroko :palec: xcivx

sem ravno danes razmisljala, da bi sla malo v ribico zate, pa si me prehitel x;)x

ruby, super, da je bolje in da je akcija x:Xx

aiwa, izpit x8Dx :palec:

bodite fino vsi, jaz grem domov, dovolj imam, delam ze od ... skozi.

xrolleyesx

x:)x t

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...