Marsa 4. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Kak ste reveži! Kar,kar, mal rekreacije ne škod! Pa še fit boste! Men pa ni treba! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Bobnar, če te kaj potolaži, meni se je godilo podobno... ..zjutraj ob 5h sem morala najprej skidat tisto, kar je plug odrinil pred moj avto... :xx!: Iiii, jaz sem pa dobila avtodom postavljen pred hišo... Gre zdaj rakica pripraviti naš dom za naslednjih 5 dni... takole na prvi pogled zgleda kul ..prava hiša na kolesih z dvema spalnicama, koplanico z WC-jem, kuhinja, garderoba..dnevni prostor z mizo, TV in DVD... zdaj se pa že mal veselim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... je pa kot nalašč še ponoči ded s traktorom pločnike plužo in spet eno porcijo pustil pred ograjo, da sn mogo najprej še to spucat da sn lahko danes z avtom vun prišo :!!: :xx!: x!x Tumach!Ma, saj je res fak, pa ful je tezko, sploh ni tko sim pl kot zgleda, tole kidanje..verjamem, da si cist bogi..V bistvu je telovadba... sam skoz ene obremenjujes, to pa ni dobr. :\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 bogi bobnarček.. še en pozimi rojen pa ne mara beline.. pa da bi ti učke ponoč fajn služile. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Zbudila ob polsedmih, bila pri zobarju od sedmih do pol osmih... Potem šla zdravniku, pa spet zobarju, pol sem šla pa s fantom v novo trgovino za male živali. Končno prišla domov, pojedla zajtrk in že letela na banko, kjer sem čakala pol ure, ker so pokojnine Se dobila s kolegico, potem še s sestrično na kavico, potem pa pospravljat stanovanje, da bo mati vesela. Čaka me še obisk očeta v bolnici, še en zmenek, pol pa še hobi zvečer.Naporen dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 kva če bi vidva kej v naše konce prišla, a???kolk sem jaz dons utrujena... gledam astrološko karto in ugotavljam, da me še veliko dela čaka (tko v astrologiji kot v življenju). danes popldan frej, pa sem tko sesuta da ni šans da se česa v stanovanju dotaknem... aja pa tastu grem poljubček za r. dan dat...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 genij al pa čarovnica komaj čakam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Selenček moj Čarovnice se zbirajo na kupu, zgleda, tut v dnevniku Ja, bova prletela kaj.. za začetek še v avtu, za kakšno metlo je preveč mraz (vsaj zame no, za Zlomka ne bom govorila ). Ko bo taprav cajt. Tud jaz velik mislim nate Mene pa danes čaka pisanje poročil, po ene dveh letih spet...? Za faks, seveda... Drug teden končno grem eno zadevo odpikat na faks (kolokvij narest, se tole bere ), tako da danes štefnam po tipkovnici in se grem nasploh znanstveno obdelovanje psihologije dela... bolj natančno... Moja kariera x:Dx Tole bo še zabavno Zvečer poročam o napredovanju mojega (m)učenja Da ne bom sam planov pisala sem not, ampak tudi realizacije (ki jih je zadnje cajte nekam bore malo ) x!x Poljubčke vsem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Tudi pri nas bili radodarni s snegom. Enih 30 cm ga zapadlo včeraj ponoči. Prava idila..dokler sem gledala skozi okno. Čisto drugo mnenje o idili dobila, ko je bil na vrsti premik..in kidanje potem...pa delanje angelčkov..pa kepanje in ribanje - še psa smo nakepali Lia Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 iiiiiiiiiii...Nataly a kaj veš kdaj je jutri možno videt kurente, pa piceke na Ptujskih ulicah... a je samo v nedeljo povorka....imam domačo nalogo moram prit poslikat etno maske? Hvala ... že vnaprej za vsako informacijo! Imejte se skrajno lepo Bogi, pes ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 .....iiiiiii zdaj se me dobila. Dvanajst let bila Ptujčaninka zdaj nič več - na obrobje šla..Če me spomin ne vara(pa soseda ) je pa še vedno pestro dogajanje v Deželi Ptujski - zvečer okrog 18 ure...pred Mestno hišo in po ulicah našega velemesta.Če bi rada fotkala pa lahko prideš v moje kraje - jutri imam na obisku kurante -enih dvajset jih menda bo - (za piceke nisem ziher )Sicer pa je pustno dogajanje strnjeno v šotorih(Lancova vas, Ptuj..in takšni kraji in tam kurentov kar nekaj - celo tisti lancovski(to so z rogovi in manj nališpani kot Markovski(tisti kao ta pravi)... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Dons zjutri sm tud jest bil v akciji. Mal sem bil še munjen od spanca, pol sem pa vzeu metlo pa spucu njen, pa še moj avto. So se sosedje kar ponujali, da še njim spucam. Saj bi jim spucu. Računal bi 10.000 SIT na en avto. Nema tu džabe. Pridem domov, pa zvem da je zjutraj umrl sosed, star 34 let, od kapi. Sem bil tko šokiran. Že pr teh letih. Ja no ni bil glih vzor zdravega življenja. Velik čikov, malo gibanja, kilaža ter cukr. Že 2 leti nazaj je preživel prvo kap. Tale pa je bila usodna. K'r tko by the way, te nema više. Takšni dogodki me zmeraj opozorijo, kako smo vsi mi minljivi. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Joj - v mojih letih (jaz pa se žalim, kadar kidam sneg ) Tak - krivica. Jaz v službi - moji pa so šli ven - v šotor ga žurat. Atek Š. starejša in mlajša. Sta hoteli posiveti od sile, ker se je nekaj name ven vlekel(ne moremo iti vidita, da je mama v službi)..pol pa(vidve bosta itak zase, kaj pa naj jaz??????) Pol pa sem mu pač dovolila malo spogledovanja Samo da bo mir pri hiši Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 iiiii........kak sme veseli.....jaz tui tak mislim....kamorkoli bom ta vikend odbremzala po Ptujskeme poli ni vrag ka nebi na korenta narajmala..... ...svoji svojiga pozna¨.... ...priem jaz domu toti fašenk, te pa če všpričene prekle dol letijo.... ...problem je samo v tem, da čejo ovi etno maske med poslikane... ...pridem jaz na masken bal...či pa etno maske zamudim jih bom šla pa na Ptujski grad poslikat , tam je stalna razstava Ti pa le gledi Nataly, da jih boš dobro postrejgla, da ne bojo lačni pa žejni od tebe šli.... ..de tebi in tvojim domačim sam zdravja pa sreče prnesejo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Eh, ko tole berem, saj ne upam napisat, da pri nas sije sonček, pa enih 11° kaže termometer, pa.....kaj je to sneg...??a je slučajn bele barve, sem nekaj na TV vidu.....??!!Nisem napisal to zato, da bi vas rajcal, sem se le preselu dol, ker mi je bilo kidanja dost!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 --------.. pa.....kaj je to sneg...??a je slučajn bele barve, sem nekaj na TV vidu.....??!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Pa ti si ziher bla neki negda z naših krojef ke se tak dobro po naše mejniš Ok. Zdaj pa resno k stvari - še vedno je v navadi jemanje cestnine - če se boš iz Ptuja proti Videmu peljala te bodo ziher enkrat ustavili - logično plačilo cestnine sledi...boš pa imela piceke tamle, pa kurenti in orači. Pa zapelji se kaj proti Gorišnici, Mali vasi, Markovci, Bukovci, Stojnci..in če si že tam..še na ono stran Drave - Videm, Lancova vas...Soviče/Dravci slovijo tudi po izročilo Haloških mask... Bom te neke krofe jim dala, pa vina tudi, če jo le htejli piti pa flancate(danes pekla) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 hej hej...beautiful day... spet našla čas...da vas pridem malo pogledat.... v šoli je kul, zdaj že mamo bend, pa činele sem nove nabavla... ....v glavnem... uživam življenje.. kolko se da... jutri gremo na pusta hrusta party... pa slišala sem..oz. mi je Jure sporočil.. da se za marc/april...??... pripravlja nek LN-tabor al kaj... torej.. kr nism našla teme..vam sporočam...da se vam vrjetno pridružim... lep pozdrav vsem...vaša kristalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 čer. kwa sem pa jz cel dan prespala. prišla domov iz službe, pojedla kosilo se ulegla za par minutk pa je minil 7 ur. halloooo??? kva čem zdej. spat nazaj ne morm k sem se naspala, pa me bojo sam more tlačle. tko da bom pogledala če mam kšn fajn film spet zdownloadan. Kriss tebe pa res že dolgo ni bilo! en pozdravček!! sem ful vesela, da ti vse laufa in ptima! pa bend - super!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej hej...beautiful day... spet našla čas...da vas pridem malo pogledat.... v šoli je kul, zdaj že mamo bend, pa činele sem nove nabavla... ....v glavnem... uživam življenje..hej, Kris, WB funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Dobro jutro in še lepši večer Selene (danes je priložnost za norčije) Sama bom samo masko odvrgla... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Lia, si nasmešek zdejle prejela od mene, veš kaj se mi je sanjalo - nekdo mi je rekel, da je čas da se maske znebim ful sem že pridna, še nekaj elementov, pa se bo kuhinja svetila od čistoče... cunje se že perejo... potem si bom pa privoščila branje. Komaj čakam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Pri nas pa krasna zimska pravljica,vse belo,"ledeni pločniki"hudo in sem se veselo drsala in lovila ravnotežje do službe ,ceste pa že zjutraj polne "ljubljančanov " s smučmi.... lep dan vsem http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts