Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 ... ... a cem it po ribe na trznico? Prepozna?... mal zblojena sicer. Oj vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 hoj! jz tud ful produktivna danes. vstala potelovadila, pospravila.... se umila... edino sobo morm še pospravt. najbolš da se kr prec lotim dokler sem še v elementu.pol bi se lahko tud mal učila. drugače bi blo pa fajn it na kšn izletek. lep dan vsem!!! xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Hej a bo kdo krof.... sem jih zdej nardila prov take s krancljnom, hahahhaha... pa nafilala s slivovo marmeljad.... PS ta ni moj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej a bo kdo krof.... sem jih zdej nardila prov take s krancljnom, hahahhaha... pa nafilala s slivovo marmeljad.... PS ta ni moj jaz pa nč ne smem... :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Ne maram krofov! :xx!: :xx!: ....bljak Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Jooj, ja, jaz bi krof!Tolk sem not v temle studiju in cepenju doma, da sem se komaj spomnila, da so maskare danes.. Pa mislim, da bom kar doma ostala..saj v bistvu je pa v torek sele pravi pust a ne? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Počutim se, kot bi bila v pralnem stroju, premetava me iz ene strani na drugo.... Težje, kot sem mislila, je vse skupaj... Človek bi rekel, da rastem.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 kadar ste slabe voolje...poslušajte tole.... http://www.klub-odgik.org.pl/bajerne/be_happy.swf PA bo dan spet lepši..... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 Jaz sem pa cist off. Aakhut, vceraj sem te videla, ko sem plasc jemala v garderobi, pa se mi ni dal vec nazaj, ko sem se odlocila, da grem... al pa zjat tja prot teb. Sem uletela v K4 mal ob kakih 1h al kaj tacga, prej sva bila pa s frendom v daktariju.Pa je bilo kar fajn, sem ful plesala...Zdej sem pa kot da lebdim. nog sploh ne cutim, cist sem izi... Pa ful pozno bomo jedli (sojine polpete), ker tamal okol hara.Rib nisem dobila oz. so bile, pa me nobene niso 'poklicale', nekak sem bila ravnodusna do njih. Sem se v btc zastonj zarolala, pa se nekak mi je ratal, da se nisem odkonektala (ko sem po telefonu govorila ) z obvoznice pravocasno, pa sem pol cez Fuzine bluzila.Mi je pa pasal vozit.. tok me skulira voznja, se dobr (x!x ), da mam izpit. In avto, seveda. Vceraj pa nisem sla z avtom, sem se frendu pridruzila. zadnjic zgubila jopico v K4, vceraj kamen - mojo legendarno kameno strelo, ki me vec let skor vsak dan spremlja.Po eni strani mi je zlo zal, po drugi pa... kaj jaz vem... saj sem jo ful nosila... Pa komaj sem ruzak dobila, ker sem zgubila listek od garderobe - sta bila dva , pa skoz sem chekirala, ce ju mam... no pol pa enga ni blo. pa sem kar pricakujoce stala, odlocena, da dobim jasno, da se niti tipcek niti jaz nisva spomnila, da se lohk pogleda v torbo, v denarnico in najde osebno, voznisko in taksno. No mi je kar verjel, pa mi ga dal. sem zlo prepricljiva (ce cem). Pol pa nisem imela dost casha za taxi oz. sem se bala, da ga ne bom imela, pa sem nekaj kao pes da bom sla... (ene 6 km) :|||, pa nekje na sredi obupala in zastopala taxi - no pa se mi je glih izslo.Da se mi da, a ne? najprej ves dan na nogah, pol plesat, pol pa se pes dam kao nekaj. ma se dobr da se mi se vedno da... v bistvu pogresam tole... ta svoj lajf, muzko, ples in tole... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne maram krofov!Jaz tud ne.ceprav - zdajle bi mi cist pasal kaksen. Niso mi glih bljek, sam se strinjam, da so lohk tud - taki mastni pa tko. :||Trapast... tolk sem skrtarila na trgu pa v trgovini, ker sem bila cist brez casha, pol pa pride frendica in mi vrne pet jurjev. Zdaj se mi pa ne da se 1x ven.Aja skoda, brez veze, zdajle sem se sele spomnila - tamalega nisem mogla spravit v trgovino, ker 'se mu ni dalo' - trapa, morala bi rect, naj gre po krof(e) - to bi pa skor ziher sel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 No, party ppl, a pride danes kdo v K4? xrosex Ful bo fajn... luštna seksi nagajiva house muska, pa po moje bo prav vsak imel čez obraz naliman taaaaaaaaak blažen smajl, da bo kar veselo Drugač pa en lep pozdravček od mene... se že napol pripravljam za zvečer... z bouncy house musko, prav fajn sem že na fedrih x:Dx Včeraj... sem prvič v življenju na kup spravla vse dokumente, ki jih imam, v eno mapo, in to je blo dela še pa še Ampak hvalabogu, enkrat morš to vse spravt na kup, do zdaj sem brskala na tisoč različnih koncih, ko sem kaj rabla, pa ponavadi nič oziroma zelo malo našla Zvečer je prišel frend, da smo proslavili njegovo novo službo , potem sem pa še printala milijon zadev, ki sem jih imela zacahnane, seveda needless to say, da sem šla spet ob nenormalni uri spat Za faks sem tudi nekaj delala, sam premalo, tako da imam zdaj urice za faks, potem pospravljanje apartmaja, pol pa štelanje za ven Ribka Katja Selenčica Nice to see you around Kriss tebe tudi lepo videt tule po ful dolgem času Sem vidla v fotkah tvojo fotko - noro!!! Lepa si še pa še Marsa, veš da sem te prav hotla pobarat za dans zvečer, če prideš v štirko, pa vidim, da si si že včeri vzela Seveda te bomo tudi danes nadvse veseli, če se odločiš No, grem delat za faks... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 Thanx Soncna, a po mojem se mi ne bo dalo... rabim mal spanja tud. sem prisla ob kakih 6h al kdaj dam, pa ze ob 10h al ob pol enajstih vstala...Pa casha gre ful... ne sam vstopnina, ki je draga, kaj cem pol tam, ce nimam pol vec niti za drink, pa tud... z avtom? s taxijem? (€) Pes? Tko da - okoliscine predvsem... dal bi se mi cist... ce bi spala do 12h, bi mi nekdo kosilce skuhckal, ck, mal vstanem, aha, kul, no zdaj se grem pa 'rihtat' za zvecer. Kot vcasih. enkrat je tamala pisala spis v soli o meni (moral so si izbrat druzinskega clana, ki so ga potem opisali); no in je napisala nekaj takegA: moja teta je blazno bizi, ves dan je doma in vsi zivi pridejo, zvecer se pa nalispa in gre delat. 'Delat' pa je pomenilo bodisi rolat, bodisi snemat, bodisi koncertirat... (ampak 'slisalo' pa se je cist odstekano). ... tedaj smo pa mi bili v k4 tolk aktivni pa skoz na broju...Pa jaz ne znam... umirjeno, vedno cist do daske... ne morem tam sedet recimo... al kaj jaz vem... pol pa rabim en dan, da k seb mal pridem, ker ne morem nadomestit noci...Hvala no, se 1x, me pa vseen lohk se kdaj povabis/ta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 Thanx, Aakhut, , a glih pravim, da sem cist off, se clo mal mi je slabo.Aja, vceraj sploh nisem nic jedla. Niti niti. Pa kar pozabila na to.... Sploh mi ni disala hrana - predvcerajsnjim in predpred.. sem nek prebranac blazno mocen, da sem kar pokala.... mi je pasal bit mal lazja...zato sem pa tud taka, cist 'lebdeca'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 No, sej glih to - obveznosti še druge, vem. Ti se kar sama povabi, kot e bo prijelo, pa za rokav pocuki čez kakšne OS-e al pa telefon, pa se namenimo, ko ti bo. Spis x:Dx Jaz pa študiram, al bi bla Lara Croft za dans al pa kar jaz z zvezdico na čelu... Ej, a kdo ve, če so barve za papir in sploh "risanje" za okrasne zadeve (not so bleščice, pa direkt ven iz tube jo skoz en tak tulček nanašaš na papir al pa whatever že) - Javana Tex - kaj škodljive za kožo??? Ker jaz bi si to kar namalala dans gor na čelo, sam ne bi pa rada kakšne alergije dubla Tenks za info, če bo kdorkoli to vedu. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 aja saj res in se maskare! Pol pa ziher ne pridem - ne maram pusta, mask in tega.Zanimivo - ob TAKEM neptunu (ne sam da je tolk potenten zarad stelija v ribah, se prakticno se dushi od aspektov, mislim da ni enega planeta ali tocke pomembne, s katerim ne bi imel aspekta [sem sodijo tudi manjsi aspekti, novili, spetili, quintili in taksno])...No a ne maram blefiranja (ceprav bi bila lohk mojstrica, ce bi hotla).Maske maram, ce jih risem al ce bi jih delala, recimo... ustvarjala. ne pa da bi jih nosila.ne recem, da niso kaksne prave umetniske mojstrovine. Ampak ne vem, no... pac. ne maram mask.Kot ne maram klovnov.Pa ko sem bila majhna, sem se bala onega... one lutke, ki je igrala klavir... Tako da - drugic, ko bo cist 'navaden' dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 aja, tistole... ne spomnim se, kaj smo kaj mi - a sem uporabila kar razne sminke in taksno... sem pa mroda ze koga barvala s kakimi vodenkami. ()..seveda, tudi (zal pokojnega ) sosolca ... sem mu brke narisala pa vse zivo, pa je kar pustil. Pa se clo ni me povedal trsici (pa ceprav je dobil podpis v belezko zato)! Ko je rekla, kdo ti je tistole naredil, je bil Jack. saj je vedela, ko me je skoz presedala, ko nisem mogla bit pri miru, pa skoz sem klepetala ( ).. a kaj se je zgodilo? namesto da bi se jaz umirila, so oni zraven mene vzbrsteli, 'spregovorili', postali duhoviti in vse...Sam so mi moral pustit, da jim brke risem pa taksno. Glih zdravo in fajn torej ni... probaj s sminkami, pudri, senchili in tem... sicer pa, ce nimas drugega, vodene barvice... ampak jaz se ne bi. najbrz pa kake skode blazne ne bo... pol si pac spucaj dobro, mogoce s kaksno kislo smetano... pa tko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Tenks, Marsa Saj bom vidla, ne vem, ponavadi se mi utrže, pa pol kar spackam skupi... se spomnim, ko sem bla še najstnica, smo šli v italijo v diskoteko, pa sem si z alkoholnim flumastrom narisala tattoo okol popka (noro sem si ga želela, pa še nisem imela tega ), pol pa čez "pobarvala" s prozornim lakom za nohte, da ni šlo dol x:o)x Tko da ni zime za eskime, jaz temu rečem Kakšno nezdravo pa že morš dat vsake tolk časa nase, pa sej nismo sterilni Bom pa še vidla, itak Aakhut, tole bom jaz rajš sama, pa ob kakšni drugi priložnosti Saj ni dvakrat za rečt, da mi ni dans skor usekalo na to, da bi dans s tisto zadevco v žepu okol skakljala Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Ah, dej, to je noro! k so full dobri! PAD-i a ne?Sm jih gledu v bivsi avtotehni na bavarcu u lj. pa so 1/2 miljona res da so cool, sam 1/2 miljona dat za PAD-e Kolk si dal v avstriji, pa kaki so? s cinelami, slusalke? ojacevalc? Kwa mas MC v skorpiji al kwa? da same skorpije dobivas okol?? k to je pa zeres noro. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Kere skupla? verjetn Zlydijan al pa Paiste hah haha ha se rezi, kr sm biu ucasih cist nor na teke reci, mel doma cele skor knjige o tem kak cinele delajo pa to..Zlydijan so dobre in jih delajo menda VSE rocno. Bo se kej bobnar povedu na temo morda! ---------hej hej...beautiful day... spet našla čas...da vas pridem malo pogledat.... v šoli je kul, zdaj že mamo bend, pa činele sem nove nabavla... ....v glavnem... uživam življenje.. kolko se da... jutri gremo na pusta hrusta party... pa slišala sem..oz. mi je Jure sporočil.. da se za marc/april...??... pripravlja nek LN-tabor al kaj... torej.. kr nism našla teme..vam sporočam...da se vam vrjetno pridružim... lep pozdrav vsem...vaša kristalka free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Po današnjem spopadu z mamo, sem šla na eno ornk kavico, pa na netu visela, tipa crklala, ker se je neki poškodoval, pol sem šla pa še do kolegice, ki je praznovala rojstni dan, na večerjo.Zdej pa spet gor. Držte pesti, da mi uno truplo na kavču (alias moj tip) da kako masažo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Sej itak ne bo šlo drgač, ker že žaga... Moram pa zmeri sama za svoje ugodje poskrbet... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 hehe, skorpije pa to... bobi, potolazi se, jaz tud vedno nabasem nanje. Sam men to sede, smo tkole je pa res hecno... pol vprasas za nazaj koga, ki sploh nisi vedel, pa si ful hengal araund... pa skoraj vsak je sco...Torej mene privlaci, ker smo si tolk podobni, tebe pa, ker je cisto nasprotje od tebe to v bistvu, po drugi strani pa tud devici sede sco, tudi jarcu, da ne govorim o ribah, kjer imas venero...Tako da tko cudno spet ni.pac za vodnarja pa je to nenazadnje izziv. Danes norim, ker sem vceraj zabusavala.Mejte se, super nedeljo zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 Joj, sem vam pozabila povedat, kaksno dzazno sljivo imava doma! Point je v tem, da je mitja, ko je zacel delat, postavil 'pogoj' (mal za hec, mal pa zares) poleg place in dogovora se liter srbske sljive mesecno. no in nekak so rekli, joj to je se najbolj pain in the ass delcek pogodbe...pa nekak sva cakala tisti snops... ni sel nihce v BG al kako..Skratka, zadnjic pa pride z eno mekano sljivo, PIH! Hudo...Neka Sokolova al nekaj tacga...Mogoc kar zdajle eno dol udariva, totalna medicina, rpav res... ce bova,na zdravje! Sem ze sok naredila agrumski, preklete limone, kok majo pesk! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 ob 8.30 štartali, pred pol ure prispeli - tura po ustaljeni poti iz poletja. Enkratno vreme, sneg, me je presenetilo, ker nisva bili tako višje, na začetku poti, skoraj v mestu sva srečali dve veverice, tako blizu je pa še nisem videla. Lepo jutro in dopoldan... naj bo še preostanek dneva tako.Marsa, na zdravje, jaz sem si pa domačo medico privoščila, da me ogreje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts