Ksenia 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 na zdravje - jaz pa cvičkam (po tem ne boli želodec )danes sem ribica v prijetnem ribniku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick, na nek nacin si mal men podoben - popizdljiv, zivcen, zolcen, ampak frendly in za stos pa vedno, pa hiter se 'spuhava', a ne? Saj ti pravim..... Pa tud zmaja sva oba, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Aja saj res, no vidis. - ja, saj devica je nasproti ribi, pa po0leg lune mensezdi imas se venero v sco (no to je pa tudi nasproti moji veneri - ki jo imam torej v biku)... to pomen nekak mdr. vrednote podobne, nacin tud mal, vendar ti bolj osebno jemljes, prec se cist ufuras (strelec z LUNO [!] v sco), jaz pa sem ribje hladna vcas).Jaz velik dam na to, kako kdo reagira, kaj stori, kako se obnasa... v kljucnih in pomembnih situacijah... potem lohk svasta zanemarim, pozabim, odpustim...ce pa si v kljucnih govedar, pa recem nasvidenje oz. zbogom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Halo al kaj! Imam 4 vrste sira , kapre vse zivo... eejjjjj! :xx!: - nihce ni kupil kruha! ...Bljek.A ni brez veze? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Ma jaz shizim tud na kruh!! ce ni kruha ni nic... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 E, "jedi" ga sad.......no, saj kako dežurno trgovino mate v toti LJ tud, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 cak zdej pa je v igri ze mars v ribah... crnogorstvo pa to - snadji se varianta. ;I Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Ahoj druščina sinjega foruma A naj se prvo pohvalim ali da se požalim ? Ok prvo, da se mal požalim...boli me vrat oz. vratna hrbtenica za pop***. Bila danes na obravnavi zaradi tega, pa mi ni dosti boljše :xx!: kr neki, glava me boli od tega pa slabo mi je. Napisala sem mali milijon novoletnih voščilnic...huh upam, da jutri pa res vse oddam. Jih packam že 3 dni.Jutri se odpre pekarna Mišmaš-potičke in peciva po naročilu. Nakupila že skoraj vsa novoletno-božična darila, razen za očeta, ta je vedno zadnji, tako težko se je spomniti kaj za njega.V Mullerju so zavijali darilca in ena deklica mi je dala še en kos darilnega papirja, ki mi je bil všeč za domov. Hvala ji Sprašila ful denerosov, čeprav sem obljubila vsem, da letos ne bo daril, razen za otroke.....sam je vse toliko drago, da Bog pomagaj. In da bom samo malenkosti kupovala...pa se je kar nabralo Uspela kupit zase 2 nova pekača, čisto taprava gospodinja. Pa v Kompas sem si šla nabrat prospektov za potovanja drugo leto, si jih bom kar pod smrekco postavila ....itaq nimam kakih otipljivih Božičnih želja. marsa na pumpo po kruh..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A je to res Sončna Vila, da ti je zlomk fant ratu? x:Dx Pismu, folk, ko bi vi mal bolj skoncentrirano smajlije "brali", bi blo pa tut kul Ne, nisva skupaj, nisva fant in punca, sva se pa po ogromno časa spet našla (mislim, ezoterične razlage ) in sva še zdaj oba čist po luftu zarad tega lepo je spet objet frenda, ki ga nisi "videl" že približno 200 let Hmmmm... par dni me ni bilo na forumu (no, ja, kakšen površinski post tu in tam ), tako da nič ne vem, kaj se dogaja... Se bom vpeljala jutri, obljubim V tem času... sem se mal tipala s parimi novimi kamenčki... bom napisala v forum kristali Dve zelo zabavni izkušnji sem imela, ena še danes traja, mi po novem dela družbo nefrit (Zlomk podaril ) in seka v sto mater.... Adijo pamet, kolk so to zanimive zadeve, če si dovolj odprt in si dovoliš čutit... tolk intenzivno pa kristalov še nisem čutila nikoli. Hm. Velik je žurov, pa se mi nekak skoraj ne da več... Moja draga simaptija me je ravno danes povabila na party za jutri, pa se mi zdi, da se mi kar ne bo dalo... Nikamor mi ne bo utekel, če je namenjeno, tako da se mi sploh ne da laufat več za njim, pač pa puščam, da pride sam... Mami je bila operirana včeraj, so ji zrihtali neko cisto na jajčniku (benigno, seveda ), baje da jutri že pride domov... tako da se za vikend vidimo, ker tako ali tako pičim domov... Ful je smešno, ker nekak nismo kristjanska družina, pa vseeno grem za božič domov... Letos je prvič, da sem se kar sama odločila, da se grem cartat v objeme mojih najbližjih Huh... sem že kar zmatrana... grem spat, pa kakšne luštne sanje sanjat Lep dan želim tistim, ki vstajate Aja... pa Zlomku en noro lep na smrček za dobro jutro pa še en medvedji objem, seveda Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 jutro!Pa smo spet v službi... sreda je že. Ful grejo hitro dnevi mimo... ma se mi zdi da je šlo celo leto ful hitro naokrog.Včeraj sem šla darila kupovat, pa nisem nč kej preveč pametnega najdla. Večino stvari zase kupla. Edino mamici sem kupila uhančke iz ametista. Take čist mičkene, da jih lahko vsak dan nosi. No predolgo spet ne, ker je ful močen kamenček. Sebi pa sem kupila mesečev kamen. ful mi je všeč... pa mislim da mi bo prav prišel zdaj da me mal pomiri pri vseh teh odvajanjih.Plašč sem si kupla!!! Sploh nisem mela namena. Sem si ga želela pa sem rekla da ga bom drugo sezono, ker se mi zdaj ful ni dalo. Zdej pa grem mimo ene trgovine, mami stopi noter in jz jo čakam in gledam... pa gledam in ga zagledam. Pa sem ga šla probat in kot ulit. super je. Pa še slovenski proizvod. love it!!! ja lepo sredo vsem skupaj... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Lep dan vsem Bila včeraj pri frizerju - ostrigla lase.Dovolila spremembam vstop v svoje življenje In dobro spedenala tisti sprejem. Ponovno prišla do zaključka, da je črna pač zakon(pa še paše mi ).Sicer pa sem danes na trnih. Povabljena na eno avdicijo....jaz pa v službi..in zaenkrat še nič ne kaže na možnost menjave Glavno da je merkur Direkten Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Br' Jutr Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 mmmm.... kok mi lepo čajček diši. en metin čajček sem si zrihtala. ja treba je čike z nečim nadomestit... kšni čajčki sploh niso slaba ideja... sam da niso sladkarije al pa slanarije... ful mam suho kožo. po celem telesu. najbl me noge dajejo in to cele še rit zraven. vse srbi in trga... grozno. pa ne vem kakšna krema bi bla najbol. in tok sem lena... po vsakem tuširanju mazat? prelena... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 hehe, fajn, Mal premisli, ce nisi navdusen, treba se je naucit poslusat svoje signale (vendar jih znati opredeliti - zakaj ti nekaj ni bilo vsec, je samo izgovor ali je pac notranji opozorilni glas). Copntesa, sem ze objavila odgovor, pa ga ni.. skratka, jaz sem tud dost tole furala, johnson baby olje (pa sem mal 'pozabila' nanj, hvala ker si me spomnila spet), res je - na mokro in nic nisi masten, pac pa je taka mehka gladka in voljna kozha potem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Ouki, te ne bo nic okol al kaj, NAJ se imej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Aja, nekam sem butasta dons. ker nic ne blaznim in nic in sem nekak 'pocasna' (zase), ocitno sem dons tud v glavo pocasna. Fajn, pravilno. Jaz tud cutim v kosteh ene par (novih?) fajn stvari. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ja temu bi človk reku moralni maček... johnsona sem pa mela včasih... res super... sam sm ga za masaže uporabljala. dons grem kupit, še maskaro rabim... pa kšno kremo za obraz. a ma še tle kdo kašen dober nasvet. ful mam suho kožo, zelo suho in tudi zelo občutljivo. pa ne bi lih kašne drage... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 O, kaj pa ti tko slabe in tko zgoden - je to dvoje mroda povezano? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>.-pa ne bi lih kašne drage... Pejt v lekarno in reci mandljevo in NE hidratantne. Zdajle jih dela ta galenski laboratorij, pa jih dobis na bavarcu pa tud tule pri Evropi, na Gosposvetski v lekarni, pa tudi v drugih (vcasih so jih lekarne same delale, zdaj imajo pa v glavnem tele - BZG lekarna je tud mela dobre kreme).. To so solidne kreme, ki jih vecina kozh zelo dobro prenasa, niso drage. Za mlado kozho pa sploh ne rabis cesa drugega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ...zlomk... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ...he he...zdaj si nobena ne upa komentirat...jaz tud ne... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 kaj je že to malca kakšna malca, delam kot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Puzdravleni lunatki hehehehehe,ke js lohk kake fotke iz Egipta prlepm, da nom tle po dnevniku lepu?? Uživamo kt nori, sm čist ob dobr glas, spim bl švoh pjača teče u potokih, kokr čš,hrana zlo dobra,babe ful lepe, tiste k se ne skrivajo Tko,vas vse zlo pogrešam, sploh nektere .......Ke pol lahk tole mal gor dam,al pa dol,kokr čte! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 O, haj, uzivaj, lepo ko se javljas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 cela mašinerija.... ...uživaj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts