Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pa to ni reeeesssss....itak bom do petih v službi....ob šestih pa moram bit nazaj :O: :vragec: :xx!: :devil: :huk: :sniky: :bomb: :bomb: :bomb: .....jaz bom sam še xNNx xduhx :horro-cb:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:sori: Kako nazaj? Zakaj? Pa to so ti zdaj povedali? xrolleyesx

(Meni pa tamali danes, da imam jutri roditeljskega! :o|o: - kaj so nasli primeren trenutek)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, pred pol ure povedali :vragec: :xx!: ...za popi*.....presnete službene obveznosti.....men se pa tako strašno spiiiiiiii

Ja kaj bos pa zdaj? A ima smisel da dam skaces - no razen ce moras... sicer si privosci potem pac urico vmes, pejt kaj pojest, mal se posetkaj, ce bo se kaj sonca, najbrz zal ne vec kaj dosti, ali uredi kako stvar vmes... ker ce bos slabe in divjala, vsa besna, bo samo slabse... xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

celo slabe volje ne morem bit več, ker sem že čist na rezervi.....sam še posla pa spat tja nekam do pomladi.....blagor medvedom pozimi....

<{POST_SNAPBACK}>celo slabe volje ne morem bit več, ker sem že čist na rezervi.....sam še posla pa spat tja nekam do pomladi.....blagor medvedom pozimi....

Uh, tole pa res kriza... saj nima smisla, da kaj tolažim... drži se x:Xx xrainbowx xcrossfingx

sem že pred časom rekla, da bi pozimi morala biti medved... pa vidim, da to še zmeraj in vedno bolj drži x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi izvedela, da delam jutri cel dan! xrolleyesx Popotnica pred dopustom! :o|o:  Heh,bom že x:Dx (saj je samo en dan) x:Dx

Jaz pa še eno noč. Bi tudi zdajle lahko pozdravila "morgen", kot ponavadi aakhut x:Dx Pa...pridružujem se pripadnikom medvedjega kluba x:Dx x:o)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Lana :palec: x:Dx

Mick,vedeti moraš kdo je vreden zaupanja in kdo ne! Vsak ni! xrolleyesx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Težko je to oceniti, sploh če si človek, ki ljudem rad verjame. Se pa ščasoma izkaže, kdo je in kdo ne, to je pa res. Vem pa, da..........jih je zlo malo, ki so. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Amis :sori: xcrossfingx

Zlomk vidim da je dobil svojega božička xrosex

Triple se ima fajn xokx

Jaz sem pa take smešne volje od včeraj dalje... ne vem, a ima to kaj z nefritom veze, sem se včeraj prav trmasto odločila, da ga bom udomačila, pa ga imam skoz gor... in se spreminjam iz nežne spravljive punčke v brezkompromisnico skoraj :eek: :inocent: :vio: nič jasno, ampak slabo pa tudi ni... xcivx

Me je bivši klical, se je spet po fuuuul časa pojavil v Sloveniji (dela in živi v tujini), in me je danes kar naročil na večerjo k njim domov :vio: ja, tudi prav, čeprav se mi niti pod razno ne sanja, kaj zaboga naj delam tam cel večer, ker sta se najini poti tako razšli, da zna po moje zmanjkat še teme za pogovor :rolleyes: x;)x se bom pa potrudla bit čimbolj fajn gost, to vsekakor x;)x fajn ga bo videt spet x;)x

Mami me je klicala, baje je še mal boga postoperativno, nagnjena k bruhanju in to, tako da bolj počasi prihaja k sebi... Vem, da se bo lepo zrihtala xsrcx x:Xx

Včeraj sem šla na en žur v centru, izbrana ekipa, lepo jih je blo videt spet xsrcx Moja draga simpatija se je odločila, da naredi naslednji korak v vsej zadevi in tako sem včeraj celo prejela lubčka na roko, prav po gentlemensko x;)x Kolk je smešen xsrcx

Pa v ušesih mi zvoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaarghhhh, še vedno!!!! Že odkar sem vstala! Morm pogruntat, kaj to je, se mi je to jesen in zimo že parkrat pojavlo >_> x;)x

Želim vam lep dan, tistim pa, ki službujete, naj čimprej mine čas xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

lana, hoj, te je spet mal okol prineslo! :palec:

Hoj, Marsa! Mal so se mi prsti sprostili in se razgibavam po tipkovnici. V brlogu x:Dx

Drugače sem pa kar dosti tu, vendar več prebiram. Še vedno se mi zdi LN in LNF zakon. Dogaja se pa isto, kot povsod. Doma, v službah......kjerkoli.

Ah, ja, ti moram še povedat, da sem sprobala zadnjič avokado, kot masko za obraz. :palec: Pa še, jaz, kot gorenjka, se mi je fajn zdelo, da sem ga do konca porabila. x:Ix x:Dx x:Dx

Contess :palec: ..sej je tko ane? x:Dx x;)x

Hm js sem mal za luno, tud mal za luninim koledarčkom, ampak ka sem zdele prebral... da nasledn let ne bo koledarčka.... hm smrk smrk :C ohjej...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Grrrrrrrrrr, pa zakaj pri p.m. jaz tako zelo hočem verjeti ljudem kar mi govorijo?  xrolleyesx  :xx!:  x8Dx No, glavno da običajno tako ali drugače skužim, da mi govorijo le to kar bi želeli, da verjamem. Če oni tako želijo....pa zakaj jim tudi ne bi, če mi večinoma s tem ne škodijo..... x;)x  x:o)x

Meni se podobno dogaja, vendar včasih skužim prepozno xrolleyesx ...no ja, sam, da skužim x8Dx x:Dx

Amis, previdno, ne divjaj prevec, ko imas tale pikrich sam casa! In drzimo pesti, da bo hitr minilo! xcrossfingx

Mick, tle si pa strelec. :palec:

Lana, me zelo veseli, sploh ker te ni tolkrat, pa potem se mi se boljs zdi prebrat, da si veckrat tu. ;)

Avokado - jaz sem ga tud mela glih par dni nazaj na faci, ja, :P, cist do konca, men je tud vsec to, pa ceprav nisem (gorenjka).

Pac pa tistole - se pridruzujes Micku tamle - a nisi skorpijon, bi morala rentgensko skuzhiti vsakega. :) ;)

Soncna, xcrossfingx za tvojo mami, nisem zasledila ali pa 'pozabila',cimmanj jo sekiraj zdaj z zivljenjskimi pogovori. ;)

Pa fajn se imej na vecerji danes!! :palec: :vio:

Zistole pa - a ti moram res jaz to povedat xrolleyesx - zakaj ti sumi v glavi?

A nisi vsak dan na drum&basu, to smo vse TZB imele, tole 'vnetje uses' oz. vsi bobnarji smo imeli poslabsan sluh cez kak cas... a ne za stalno, jasno. x^x

jaz pa ful pedenam in psopravljam, ful enih smeti' se je nabralo (enih praznih skatel, ki jih sparava, letos pa jih ne bova rabila, ker ni LKja, Jure, hvala za pogresanje, a nama pa tako sede, da ga ni, evo, crknem, ce bi ga furnila letos, ne bi mi zneslo, pobralo bi me... :|||

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Soncna, xcrossfingx za tvojo mami, nisem zasledila ali pa 'pozabila',cimmanj jo sekiraj zdaj z zivljenjskimi pogovori. ;)

Pa fajn se imej na vecerji danes!! :palec: :vio:

Zistole pa - a ti moram res jaz to povedat xrolleyesx - zakaj ti sumi v glavi?

A nisi vsak dan na drum&basu, to smo vse TZB imele, tole 'vnetje uses' oz. vsi bobnarji smo imeli poslabsan sluh cez kak cas... a ne za stalno, jasno. x^x

jaz pa ful pedenam in psopravljam, ful enih smeti' se je nabralo (enih praznih skatel, ki jih sparava, letos pa jih ne bova rabila, ker ni LKja, Jure, hvala za pogresanje, a nama pa tako sede, da ga ni, evo, crknem, ce bi ga furnila letos, ne bi mi zneslo, pobralo bi me... :|||

Joj, Marsa, hvala! x:)x x:Xx Sej se nisem velik oglašala zadnje dneve, zdaj sem spet mal več na forumu, pa sem danes mal o tem natrosila v dnevnik... Itak da bo, vem jaz, zdaj sam more mal še k sebi prit - če sem mal zlobna - po moje ji prav paše mal bit "odklopljena" od vsega, drugač si ne da miru, če ni primorana bit v postli x;)x

Tole z ušesi... je blo tut že dosti bolj živahno s partiji, pa se mi tole ni dogajalo, tako da ne vem... smešno se mi zdi. No, saj jutri bo že nehalo. x:)x

Koledarčki... je kul, da zadihata, drugo leto pa s svežim vetrom dalje xokx :palec:

Ajd... grem gledat limonado s cimro, sta me navlekle na eno nadaljevanko... pa če se mi ravno ne da nič drugega delat, grem tja pred TV kaj jest x:o)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...