Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Ja Selene, pri nas baje tudi kričijo številke. Baje 80. Ko hodiš mimo njih jih sploh ne opaziš. In to samo mladi, celo osnovnošolci so med njimi. In to na trdih drogah.... :sori:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

xcrossfingx - kul, jaz bom tud nekaj nasla (eno ta veliko sem za Bozic skurila).... xcrossfingx

Mas kar slabo vest bit vesel in dobre... pa otroci, stari ljudje, ko jim je val nad glavo, so morali bezhat... sem razmisljala, kaksne slike, racunalniki, digitalci, za lajf gre, al te pa kar odplakne al pa odpihne. Fijuuu, pa te ni vec. :sori:

Kok zalostno... pa kok zgodb, to niso samo ti ljudje, so se njihovi svojci, prijatelji, to je vse prepleteno, teh zalostnih zgodb je na stotisoce vec potem...

Gledam pa z enim uchem sportnika leta in so me pa zelo razveselili otroci, pa presenetili s svojim znanjem oz. sportno razgledanostjo! :palec:

Mal slabe, ker ne bova dobila pred novim leta casha od Mobitela... :|||

In to zakaj?

ker nisva izstavila racuna. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mal slabe, ker ne bova dobila pred novim leta casha od Mobitela... :|||

In to zakaj?

ker nisva izstavila racuna. x:o)x

Komentar ? Mislim, da ni potreben... xrolleyesx x:Dx :xx!: ..ribja posla... xrolleyesx x:px

Svečke gorijo... :C: :V: ..kako vedno znova dobimo opomin...

Astra

Per aspera ad astra

Ribja posla!!! xDDx x:Dx x:o)x - to pa direkt (pa se neptun v 2. - Mitja ;), jaz pa juzni cvor x:o)x x:px :xx!:)...

Ne saj ni frke, ker sva en drug cash za nazaj nekaj dobila (sam ne tolk, torej ne bom se mogla kaj ven metat prevec, gagal pa tud ne bomo). x^x

Pa tud mam poln tank (sem imela dober filing zadnjic na pumpi - ker se zna zataknit in mi ne odpre, pa sem kar porabila cash zadnji - ker sem imela pravi touch in odprla vratca - ker ga itak kao dobiva x:o)x za benz). :D :P

Pa telefon imamo, kul, sem 'pozabila' da je daljinc, pa se pogovarjam z mamo pa se vedno tam cepim. :P Ob telefonu.... :D

Bi mi bilo vsec, ce bi bil sneg, samo ne mokrotni.

Zgleda da so mi dokoncno 'crknile' stopinje na racunalniku... Skoda, mi je ful prav prisel ta podatek.

Nisem nasla nobene svece (take, tamale mi itak skoz gorijo, v luckah, danes imam jelko, ker sparam pomaranco in zbice za silvestrovo)...

Se celo jaz nekaj trebuh dobivam, kaj sele pravi jedci - pa se vseen mi nekaj sladkega pase, izjemoma, in jasno ni nic....

Komaj cakam, da bom po kakih 15 letih gledala meaning of life (Monthy Python)... kaj pa ce mi ne bo vec vsec? :sori:

x:Dx x:Dx

mejte se. :palec:

aja saj res... :C: :V: xcrossfingx (jaz se pa tu krohotam :||)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem že danes opoldne svečko prižgala

Pismo, not good tale quake :V:

xyiyax

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Danes zapravila edini moj prosti dan (mimo vikendov) okoli praznikov, zdaj me čakajo 4 našponani dnevi; 31. bom itak do zadnjega kucala podatke v računalnik :o|o:

Zakaj zapravila?... doma sem si sposodila Da Vincijevo šifro, kar pomeni, da sem se parkirala v fotelj in nisem vstala, dokler nisem obrnila zadnje strani (no, ne čisto dobesedno, ampak ne dosti drugače). Sem že skoraj pozabila, kako paše predihati knjigo v enem zamahu... čeprav mi je bila to včasih redna praksa (celega Gospodarja prstanov sem predelala v kakem tednu in to davno, preden so posneli filmsko trilogijo) x:px

Marsa - ribja posla :inocent: x:o)x ... itaq (vse ob svojem času, pa tudi, če malo pozneje) x;)x

Tudi pri meni gorijo svečke (čajne in ena velika temno rdeča) :V: xrainbowx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

:palec:

Tole knjigo je pa ravno zadnjic nekje nekdo omenil (morda Michelle)... a pol pravis da je fajn...

Mah, nekako ne maram zgodovinskih teh stosev - tudi ne filmov.

No saj morda pa sploh ni taka, spet sem kar nekaj pametna. :D

Coccinelle, saj - jaz tud tko pravim, fino, se bom pac izognila guzvi, ker je ne prenesem, kar dushit me zacne pa nestrpna in zoprna postanem, celo kaj siknem in tko.. Pa tud nic se tolk krvavo ne rabi (ceprav ti gre na zivce, ce pricakujes 'vecji' cash, da ravno za novo leto bos moral skrtarit :|)...

Grem gledat film, upam da mi bo tako vsec kot mi je bil, cist noro (mesam dva filma njihova mal, ko smo tolk montiral, upam da je ta, ki mislim).

kar prehodi iz zgodbe v zgodbo, pa vse je ful odbito - ampak meni je to vsec (zdajle na HTV).

Ciaoci! :palec:

Picasso

Knjiga je čisto fajn, če imaš rad napeto zgodbo (ki se dogaja v sodobnem času) z dosti akcije (malo po Hollywoodsko), začinjeno z nekaj ugankami, ki počasi razkrivajo skrivnost o svetem gralu - tu je prisotno nekaj zanimive simbolike in podanih nekaj dejstev o kultu boginje, Kristusovih potomcih, templjarjih, Sionskem priorstvu in podobno... v bistvu nič novega (če poznaš Sveto kri in sveti gral), a kar zanimivo podano... v glavnem, za prebrati na dušek.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Super, je tapravi film! xDDx

najprej je bil en neznan predfilm, mi smo gledali od tu, ki se je zdaj zacelo... grem gledat...

Picasso

juterček vsem skupaj.

še en dan v službi... ma je prov fletno. še jutri potem pa malo frej. moje stanje se ni kej preveč izboljšalo, tko da mislim da bo čas da gremh dohtarju al kaj? sej počutim e ful v redu. sam vsake tok mi je slabo, pa driske se ne morm losat, zato raj kr ne jem. kaj pa čem? vse kar dam vase pride prec vn... pa še ritka me peče. x:Ix :cry:

no drugače imam tak dober filing da bo ful lušten dan dones. tko da tazga želim tudi vam.

svečke bojo tudi na mojem oknu. :sad: x:(x

spet se mi je na bolš poslabšal

Marsa :O: tole z računom mi je skoraj nekam znano x;)x ..sicer pa januarja tudi keš prav pride. Pravzaprav vedno prav pride :2src:

Astra pa obiske pri hiši :palec: in zadelan wc x:Dx

Zdaj pa tema...voščilnice

Letos sem se nekako odločala, da jih ne bi pisala. Pa na koncu nič s tega. Poštar je dnevno nosil cele kupe voščilnic. Doma izdelanih, kupljenih..z samimi lepimi željami. Ali dopisi - posebej zame - recimo od AYe - vzami si čas, talent že tako imaš...in vse ostalo zraven..Celo JanjaK se je oglasila s simpatično narisano pasjo šapo.

In potem se rodi slaba vest. Saj ne morem biti takšna in folku nič odpisati. Mlajša je imela ustvarjalni navdih in naredila nekaj res lepih voščilnic, nekaj vizitk izbrskala še od lanske zaloge(mami, zdaj pa le napiši).

In si odnesem cel kup vizitk v službo. Tam bom imela čas in v miru se posvetila vsakemu posebej. Izberem lepo za starša. Začnem z draga mama in ata....in natrosim cel kup neumnosti, pa želja, pa še malo pridige zraven...in jima na koncu povem, da ju imamo radi..takšna kakršna pač sta. (ne vem, če sodi tole k voščilom, ampak jaz itak nisem bila po jusu).

Potem na vrsti tašča. Tu bila malo bolj skromna..ampak ji vseeno zaželela kup reči..in zdravja.

Potem svakinje in svaki...pa sestra...in hudir...zmanjka voščilnic.

Jih vtaknem še v kuverto, preventivno zalepim, ker so nekaj lezle ven, pospravim v nahrbtnik in zadeva zame končana.

Ja. V petek se spomnim, da je tole le treba oddati na pošto.

V soboto mami - ko je ravno prišla naokrog - povem, da je vizitka komaj v petek dočakala pošto in naj je pred ponedeljkom ne pričakuje.

Včeraj dobim klic:"Hvala za vizitko!" in potem dolga tišina..."samo ne vem, kaj gor piše!"

"Ok. Pišem res grdo. Ampak da ne bi znala prebrati?"

"Prazna je...lahko jo boš pa še za drugo leto porabila!"

Meni milijon misli...kako prazna? Če pa sem posebej zanju se potrudila....

V glavnem...nekdo od žlahtnikov bo(je) dobil njuno vizitko...onadva pa prazno.

"No," sem na koncu sklenila," lahko pa sama napišeš gor kaj si želiš za naslednje leto...jaz pa bom podpisala x:Dx ."

Ne vem, če sem ravno omenila - prišla v finalni krog. Zadnjič.

Bilo nas je ogromno. Čakala sem skoraj štiri ure...in že utrujena urednika spravila v blazno dobro voljo x:Dx ..in se vidimo na ožjem izboru..

:palec:

Jaz tudi pekla.

Trojne kekse, sadni kruh in potico. Dovolj..

Itak so čudne lune. Požrešne in to..pogrešam nekaj slanega..mogoče bom edino še kakšne slanike poskusila nardit. To.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly... x:Dx x:Dx

Mick, si prepričan, da bo v novem letu boljše.. x?x

Kolk ste pridne s temi keksi...men se pa ne da... x:Ix ..pa tut nobene potrebe ne vidim...nas tako ne bo doma...in men je tečno,ker če bi lahko, bi jaz ostala kr doma...in enkrat za spremembo gledala TV...tako pa, kam drugam, kot na morje...mal gnjavim gostilničarje, da bi mi sam večerjo, ne silvestrovanja.... x:Dx ..pa jim nič ni jasno...

danes pa menda proti prestolnici... xrolleyesx ..tole sem si sama skuhala, ker bi si rada mala kupila kakšne cunjice iz evrope, pa ej moja predlagala nakupovalni center preko meje...jaz pa takoj odločno, a to pa NE...gremo v lj, no, zdaj pa imam 5 najstnic v avtu... xrolleyesx

mejte se x:Xx ...jaz pa bom poskusila preživeti ta dan...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>... no, zdaj pa imam 5 najstnic v avtu... xrolleyesx
Schtraufenpacht! :O: x:Dx x;)x

mej se! :palec:

Dobr jutrcek vsem! :palec: x:Xx

p.s. O, Nataly, cestitam za ozji izbor! :palec:

Da bi ti le uspelo! xcrossfingx

Picasso

Ne vem, kam bi tole razmišljanje "porinila", ampak tule vsi o potresu, žrtvah , svečkah........Tole vprašanje mi ne da miru: potres so zaznali vsi observatoriji na svetu , ga takoj locirali in izmerili jakost...in VSI so vedeli, da tak potres sproži tudi tsunamije.....in do Indije so valovi "potovali vsaj uro, so Somalije pa prav gotovo dve uri....KAKO, da niso takoj začeli opozarjat ljudi , da bi se jih vsaj nekaj lahko rešilo?Ne morem se znebiti zoprnega občutka sprenevedanja vsega razvitega sveta...in seveda žal mi je za vse žrtve.

ja saj, Enja, kot tu (sam prvic ne tako katastrofalnih stvari in drugic v manjsih razseznostih, a vendar) - Zasavje, 6x prekoracena (al kolkrat) vsebnost shtal raznih, folk nic ne ve!!

Sem gledala na CG (x:o)x) tv al kje, da prebivalci kao nekak 'vejo', kdaj se bo zgodil, ker se morje zarad sile ful 'umakne' najprej....

Ma saj, al pa 11.9.

Picasso

SAJ - jaz tud tko razmisljam, jasno, taka sila, kaj pa bo, ce bo 1km stran al kolk pac...

Ampak vseen.

No, sam mroda pa RAVNO zato - da ne bi bila se vecja panika, najveckrat je (ne tukaj, recimo v bajtah) za veliko skode folk sam kriv, ker rinejo, paniko zganjajo, pozivinijo... saj jasno nekak, ko gre za lajf...

Picasso

In največ je bilo mrtvih žensk in otrok, ker so bili prešibki....BITI TIHO, DA SE IZOGNEŠ PANIKI?...In potem razglasiti naravno katastrofo, ki bi jo vsaj deloma lahko omilil?...

Ja, saj je napisal Bobnar zgoraj..

ja, kaj pa mislis, Enja, to je ziher veckrat tako... tiho, da ni panike... prepricana sem v to, v bistvu...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...