Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Gledam - najnovejši član foruma je Vladimir Gajšek.

Ful znano...in pustim sivim celicam, da meljejo. In so zmlele.

Moj stric.

Že pokojni sicer je bil ta.

Pesnik.

Moja mama sicer zanj izbira čisto drugačne besede: uživač, lenuh, pijanec...in temu podobne.

Za ziher sta se sprla na pogrebu moje tete - mamine sestre..kjer je tip igral glavno vlogo v drami - moja draga mama levinja, pa mu ni hotela ostati nič dolžna...pa se je folk imel kaj za meniti...kar dolgo časa..Se spomnim tega pogreba - oblečena v svetlomoder plašček z belimi cofki. Ful nobelski. Na glavo pa so mi poveznili kapo - ki je bila prevelika in lezla na oči. S cofkom seveda.

Mama je jokala, bila nekaj jezna...pa spet jokala..nič razumela zakaj gre. In bila sem srečna. KOnčno je čisto nepričakovano prišla nazaj. Celo pred poletjem. Kako sem uživala v očetovem naročju...

Hmm, kam so me ponesli spomini..in ime.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x

Dobila sem pismo, od prijatelja, znanca iz interneta... Pismo, ob katerem so se mi zasolzile oci :C:, nezno, ganljivo pismo , v katerem se mi zahvaljuje za moje tolazilne besede njemu, ki ga nisem nikoli imela prilike in moznosti spoznati, za lepe misli, vzpodbude... Zahvaljuje se mi, za to kar sem naredila zanj...da me nikoli ne bo pozabil, da se dostikrat spomni name... dolgo pohvalno srcno pismo ... in na koncu se zelja:

Bodi srečna kot sem jaz, to je največ, kar ti lahko zaželim! :2src:

Kar pri srcu me stiska xsrcx

Toliko ljubezni je med nami :2src: , ki smo tu, na internetu, in mogoce bi bilo dobro, se zamislit, kako z besedami vplivamo na ljudi, vcasih celo na njihovo zivljenjsko pot... in verjetno tako kot on, nas je veliko taksnih, ki imamo tu na internetu sorodne dusice, prijatelje, ucence, učitelje... brez katerih nekako vec ne gre... navezanost? naj bo, v tem trenutku, ko je moj srcek poln ljubezni, mi je prav vseeno kako to imenujem... x;)x

Zelim vam veliko, taksnih ljubecih pisem :2src: ob koncu letosnjega leta, ... in tudi prav vsak dan, vsak trenutek :2src:

Grem mu odpisat.... :2src:

xwizardx

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Hecno Mick, glih dons sem se odlocila, da tam enga februarja pa toplichke padejo. x^x :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mah, zdej še morm do takrat preživet. :o|o: Včeri se glih ena kolegica na pol sesula, preobremenjenost pa to.......Eni nimajo mere pri priviligiranju posameznikov v škodo drugih...... :xx!: :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Enostavno ni već zdržala, pa je taf bejba......jok :C: , se mi je zasmilila, pa sem še del njenega dela prevzel....sm crknu skor.... xrolleyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

To je pa plemenito od tebe, a malce nespametno, ko si ze sam bolj na downu z energy... :||

Ampak OK, ko bo mimo, bos dobil pa itak nov energetski polet. :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick: :palec:

Marsa: tvoja ideja o toplicah, je pa tako prijetno topla...mmmmm..vedno sem si želela decembra na Maldive- no, sedaj bi bila pa tudi s toplicami zelo zadovoljna...otočke sem črtala s seznama želja.

A ni hecno? Zgleda da sem se postarala. ;)

namrec, NIKOLI nisem marala toplic... topla, vroca voda, groza notri plavat, kot v mlaki (jaz ne maram in celo ne prenesem vrocine, raje imam mrzlejso vodo, tudi na morju, ko je vsem cist premrzlo, je meni ravno prav, frendi zato nocejo na korculo, meni pa je tam tudi zaradi tega najbolj vsec)...

No, ampak so me ene toplice (atomske) ze 3x prijetno rpesenetile, ful dobro sem se pocutila, neverjetno, pac nisem plavala, ampak kaksen del kar iz vode zlezla pa prehodila, blazen uzitek je ven zaplavat, ko je sneg zunaj... ma, kul... res lustno, samo okolje mi je energetsko kul, vse zivo imas tam, se celo carovnisko dezelo al nekaj tacga, cokoladnico, pir domaci, vina... en tak plejsek zdravilni, en tak krog tam okoli, ful dobro, kar 3x, pa tko, profesionalna postrezba je bila in sploh vse...

Ko pa bila poleti s frendico v cateskih al kerih, to je pa groza... vroce, vidis fontanco, jes, se gremo osvezit, tam pa vroca voda ven spona, vroce okol vse se bolj! :switz: :D

Uh mensezdi da gre mitja. ;)

Picasso

Heh Marsa...toplice morajo bit tople....Čateške so mi prehladne ( pa tudi prekičaste)....torej 37+ stopinj...in psst, najtoplejši so vedno otroški bazeni(mogoče tudi zato, ker otroci lulajo notri) xDDx

Marska, topličke :P namakcanje dobro dene!

Glede frendinega Šrilančana je z njim vse ok. Ravno ta vikend je šel domov proti notranjosti. Pogreša pa brata. Tudi vsi, ki jih je tam spoznala, jih ni več :V:

Grem do knjižnice, mogoče odkrijem kako novo knjigico :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>

Glede frendinega Šrilančana je z njim vse ok.

xokx

Sem VEDLA!!!! x!x Se mi je zazdelo, ko sem rpebrala... :palec: nad!

(*ceprav se potem mal 'ustrasila', da te nisem prezgodaj tolazila, ob toliksnem stevilu mrtvih, ampak intuition torej dela lepo kot je treba x^x).

Pozdravi frendo reci cestitke za tipa nazaj, naj ga ima rada! x;)x :palec:

Picasso

Knjiznice Cosma!! Aja, seveda, 3 tedne :D - kajti zadnjic 1x sem tudi jaz sla istega dne v knj. kot ti...

Privlekla 3 vrece knjig. :P

Picasso

spet zamudnina :sori: ...ko pridem v knjižnico se mi že kar režijo...pa cifro ustrelijo...khmmmm ja kaj pa vlečem po 5kg knjig domov...velike oči :eek:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz pa sem sam 1x placala zamudnino, vedno vracam knjige tocno na datum (razen danes, je bil vcerajsnji datum, sam mi ni bilo treba nic placat)...

je taka lustna knjiznica, imam zelo dobre odnose s knjiznicarji vsemi, prima folk, taka dobra energija, grem rada tja, pa prec kaj zacnem govort, pa se o knjigah mal zgovarjamo, al majo kaksen lusten CDjcek pa taksno... x:)x

Picasso

Ne vem, če bom še kaj gor do novega leta, zato bom kar zdaj vsem čestital in voščil novo in predvsem srečno leto! Mislim resnično vsem, ne samo lunatkom, ampak tudi morebitnim obiskovalcem! x;)x

Upam, da bo novo boljše od starega.....sicer pa, kot si ga sami naredimo!

Mejte se! xsrcx x:Ix :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>glede frendinega Šrilančana je z njim vse ok. Ravno ta vikend je šel domov proti notranjosti. Pogreša pa brata.

upam, da je tudi z bratom vse ok.xcrossfingx

jaz pa sem danes klicala starse od frende (malo mi je bilo tečno, ker se sploh ne poznamo, pa še... kaj če... pa bom potem še jaz tam spraševala in dodatno stiske povzročala...) in se oglasi prav prijateljičina hči :hepko: ... kolk sem jo bila vesela xsrcx ... ponoči se je vrnila iz indije in tudi prijateljica, ki je v avstraliji, se je oglasila, da je okej... xrainbowx

Natrix, srečno Novo leto tudi tebi. Lepo praznuj pa eno dobro službo ti želim! x:Xx

Mickeni, lepo od tebe, da si pomagal kolegici, si jezikač imaš pa tudi xsrcx

Sem nazaj iz knjižnice. Skeširala dinarčkov za 1 novo knjigo. Sem si sveto obljubila, da vzamem največ 3 knjige :fiju: . Sama sebe zelo težko okrog prinesem....Pa še vedno ne vem zakaj si zastavljam težko izpolnjive cilje.

No domov sem priskakljala z 6 knjigami in pa še enim priročnikom katerega sestavljajo 3 audio kasete, 1 video kaseta+3knjige x;)x .....v bistvu se ne dam prepričati, da ne zmorem x:px

Jutri pripravljam party, samo zdele študiram, če čem namontirat kake liane s stropa, ker nimam toliko placa za sedet, kolikor pride ljudi, da bodo lahko vsaj s stropa dol viseli. Pa še vseh nisem povabila, katere sem nameravala, ker so že vsi z začetka liste rekli, da pridejo. Udeležba ubitačno živahna. Dobro da nimam velike bajte, ker bi stalno imela neka zabavke :mex: Think Pink! Pa upam, da se jim bo zdelo fino malce se stiskati :wOOt:

:xmas: xsingx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

[(če ne bom spet službe menjal prej, skoz mam neke prebliske, pa skoz enke ponudbe, bemu, ne zdaj, malo bolj pol :vragec: )

:fiju: x;)x

še nekaj dni pa bom jaz tud malce zadihala v službi, končno...

danes cel popoldne razmišljam o določenem pomembnem vprašanju... tako ne gre naprej, bom imela moč kaj spremenit? Se velikokrat na Berna spomnim (je imel prav), da moj Mars samo govori in bolj malo stori :sori: ampak ko enkrat zaplavaš splavaš ane... čeprav je prvi zamah povezan s tisočimi obrazložitvami zakaj še ne... srce pa pravi da je že zadnji čas... sej samo glasno razmišljam tule...

Hm... nekaj dni toplic bi se po tem ubitačnem tempu v zadnjih nekaj tednih res prilegle... pa ne bo miru v službi vsaj še tja do srede januarja... pol bo pa spet kaj novega :o|o:

Mozak na pašo, knjiga v roki, voda pred nosom, kakšna masaža... kaj si lahko človk še želi :inocent: x^x

Atomske (pardon, Terme Olimia) se meni tud zdijo fajn, pozitiven plejs. :palec:

Cosma, Mateja... vesela za dobre novice, pa čeprav sredi vsega gorja xrainbowx

In Cosma... ne dvomim, da bo party v vili Čiračara uspešnica :palec:

Natrix... želim tudi tebi vse najlepše v novem letu xupx :detelca:

Mejte se vsi xsrcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...