Volk K.L. 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Madona sem se ga nalezel, pa šmrcam k pipa k ne dihta. Vidm da ima Bobnar dobro ritko na svoji ikonci . Aja pa še nekaj! Z bratcem sva kupila digitalca Canon Ixus 430. Zdaj se me pa pazte pr' temah, kjer prevladujejo fotke . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Še en lep dan je prišel k koncu... sure, so potresi po svetu bili, sure, vse gre morda narobe sem pa tja komu... ehja lepo je.... Lahkonoč! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Sm doma... Zdej grem spat. Do novga leta nobenih žurov več! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 jutro vsem skupaj...jh, se dogaja po svetu, pri nas, v meni...enih stvari sploh ne morem komentirat, ker je prehudo...tole s potresi ...sicer pa bila dva dni na dopustu, če odštejem to, da sem morala včeraj za dve uri uletet nazaj na šiht zarad enih bedarij, ki bi mirno lahko počakale do danes. nobenga filinga za praznike, ne navdušenja, ne veselja s kupovanjem daril...kr neki....no ja, bo šlo mimo. pa mirna vseeno, le tega čutenja je včasih toliko, da komaj prenašam...mejte se...da vas ne naštevam vseh you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 jutro. amis evo jz sm dons na bolniški. sem šla zjutri kri dat. bomo jutr vidli kako pa kaj. šla sem v trgovino po prepečenc in mal različnih čajčkov. v trgovini srečala kolega in šla do njega mi dal ful dvdjev... no zgleda da mi vsaj nekaj časa ne bo dolgčas. potem grem še na pošto in na banko par stvari upedenat. ob 10ih bom v službo skočila, da študentom dnar nakažem, ker sem obljubila. potem pa domov pred tv. ne vem no. zjutri se zmeri ful fajn počutim... čeprov zdej še teto čakam... tko da me bo še to zvijal... no ja... sam da bo drug let bolš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Br' Jutr Eni ste že v elementu, jaz se moram še naštelat na pravo frkvenco danes, ki bo bolj turbo. V bistvu nič pametnega, včeraj sem šla pozno spati v imenu pripravljanja na današnjo žurko, zdaj pa gledam takole nekako.Bom mamici poklicala zdajle, da ji polepšam jutro Aham, uspela dobito karte za Hrestača, vse že razprodano, lepo, kultura osvobaja. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2004 Avtor Prijavi Deli 29. december 2004 Dobro jutro in lep dan vsem! Se sam fochkam, ker sibam ven, imam par opravkov, pol pa na Gorenjsko, ampak ne za ves dan, imam se nekaj dela (onega nujnega se vedno nisem napisala, ker so se fajli nekaj pobrkali, pa je bilo vse popaceno, pa je moral Mitja popravit).Vceraj sem padla dol ob 23h, pa se ob 3h zbudila in ne vec zaspala nazaj do kakih 6h, 7h, ob 8h sem pa vstala.... Pa tolk sem sanjala, pa ker me je ura zmedla, se nic ne spomnim, kaj je bilo... :|| Upam, da ste vsi OK (ja, vse vecja shtala potres pa to ).Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če sem ravno omenila - prišla v finalni krog. Zadnjič.Bilo nas je ogromno. Čakala sem skoraj štiri ure...in že utrujena urednika spravila v blazno dobro voljo ..in se vidimo na ožjem izboru.. Nataly <{POST_SNAPBACK}> ... ker ko men do konca dosadi znam poskrbeti zase in tudi bom.Upam, da res, da ne bo tut zate prepozno... <{POST_SNAPBACK}>A ni hecno? Zgleda da sem se postarala. ja, ja želja po toplicah je prvi znak...se pojavi prej kot gube... <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če bom še kaj gor do novega leta, zato bom kar zdaj vsem čestital in voščil novo in predvsem srečno leto! tudi jaz tebi natrix, drž se, pa eno fajn službico ti želim... <{POST_SNAPBACK}>Jutri pripravljam party, samo zdele študiram, če čem namontirat kake liane s stropa, ker nimam toliko placa za sedet, kolikor pride ljudi, da bodo lahko vsaj s stropa dol viseli. Pa še vseh nisem povabila, katere sem nameravala, ker so že vsi z začetka liste rekli, da pridejo. Udeležba ubitačno živahna. Dobro da nimam velike bajte, ker bi stalno imela neka zabavke Think Pink! Pa upam, da se jim bo zdelo fino malce se stiskati cosma, super boš videla, da se takšna zabava ful obnese...jaz tut nimam dovolj prostora, pa jih je bilo zadnjič 22... ...sede lahko za par minut samo tisti, ki ima poln krožnik... ..in žur se kmalu razvije v ples in zabavo...uživajte!!! <{POST_SNAPBACK}>jutro vsem skupaj...jh, se dogaja po svetu, pri nas, v meni...enih stvari sploh ne morem komentirat, ker je prehudo...tole s potresi ...sicer pa bila dva dni na dopustu, če odštejem to, da sem morala včeraj za dve uri uletet nazaj na šiht zarad enih bedarij, ki bi mirno lahko počakale do danes. nobenga filinga za praznike, ne navdušenja, ne veselja s kupovanjem daril...kr neki....no ja, bo šlo mimo. pa mirna vseeno, le tega čutenja je včasih toliko, da komaj prenašam...mejte se...da vas ne naštevam vseh Amis, sem bila prav presenečena, kako ni bilo tvojega jutranjega pozdrava.. ...sem pomislila, pa menda ja ne, da je na dopustu... ne sekiraj se zarad pomanjkanja navdušenja, saj ga ima redko kdo... tist, ki je december poimenoval VESELI december, si zasluži eno na gobec...tudi če želiš drugače, te okolje prisili v norenje in totalni stres... :xx!: ...v službi dela za znoret, še ful stvari treba narediti pred 31.-tim... ..pa tudi drugače vse našponano do skrajne meje... <{POST_SNAPBACK}>jutro. amis evo jz sm dons na bolniški. sem šla zjutri kri dat. bomo jutr vidli kako pa kaj. šla sem v trgovino po prepečenc in mal različnih čajčkov. v trgovini srečala kolega in šla do njega mi dal ful dvdjev... no zgleda da mi vsaj nekaj časa ne bo dolgčas. potem grem še na pošto in na banko par stvari upedenat. ob 10ih bom v službo skočila, da študentom dnar nakažem, ker sem obljubila. potem pa domov pred tv. ne vem no. zjutri se zmeri ful fajn počutim... čeprov zdej še teto čakam... tko da me bo še to zvijal... no ja... sam da bo drug let bolš Aiwa, pametno, da si končno ostala doma...tole je bilo več, kot samo mala slabost...pozdravi se čimprej mejte se... x!x ...jaz dirjam dalje.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jutro vsem Ha, jaz sem pa že v pričakovanju odhoda v Bratislavo, čeprav grem šele ob 23.30. Tolk mam še za naredit, pospravt ... pa se mi kar ne da. Kakorkoli že, dosti lepše je danes ven za pogledat. SONCE! Ga nisem videla že par dni. Človek je takoj boljše volje. Uživajte. Jaz grem tudi ob tej uri V Tivoliju???Sej po eni strani komaj cakam, po drugi pa ta poskodba.... Moram se vse spakirat...ampak to bom itak zadnji hip!Lepo se imejte, pa srecnega pa zdravega Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 fajn praznujte punce, pa ok vožnjo, klapo in sploh vse.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, sožalje. A to je fant z Obale, ki se je ukvarjal z borilnimi veščinami? Morda ne gre za istega, a nekaj sem zasledila.Žal mi je, da mladi ljudje ne vidijo izhoda in to storijo. Kje pa je to pisalo? Ja to je sigurno on, sej ni iz obale, je iz Lj, samo majo v KP stanovanje al hiso al neki in je mel tam punco. Grem v KP....tam je zelel bit pokopan. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 u lepotičke gredo v bratislavo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mi gremo z Dolgega mosta. Kaj si si pa naredila? Dej no, pol še žurat ne boš mogla? Jaz sem pa ugotovila, da sem si verjetno premalo dnarja vzela. MOram šibat še kkaj menjat. Ja tud z berglami se da zurat...i hope sicer pa upam, da jih ob koncu ne bom vec potrebovala Jaz mislim, da imam dovolj sabo, itak pijem ga lih ne...tko da....edin za hrano, pa kaksno stvar, k jo bom vidla in "MOGLA" met Se vidiva tam! ribica Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Nic ne vem o party paketu....drugace pa...da ne bova cist "zasrale" tele teme Hvala contesa, bom Cau! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Ribica jaz pa danes še vedno v polnem delavnem zagonu (sem danes ugotovila da mi ne morejo rečt ne - če le pridem do šefa ali direktorja, tajnice so ubitačne ), mi je zmanjkalo dni, če ne bi verjetno jutri še vedno vrtela telefon, no sej mogoče pa bom dobila po pošti darilo, prikupno Vilo trobentico - hvala zadnje čase dobivam samo Vilinska in angelska darila, mogoče prav mogoče mi bo tole pomagalo prebroditi naslednje dneve.Angela v odlitku sem pustila pri zlatarju, da mi naredi obesek (luknjico), bi ga imela skoz pri sebi, pa se bojim da ga izgubim (ena mojih lastnosti), tko da komaj čakam da jutri dobim nazaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 joj contesa.... res je fajn bit bliz tebe.... same dobrote zmeri pripravljaš... se čudim da ste vsi tako fit pri vas... no jz pa šibam še mal po štantih potem pa nazaj v postlo. ne morm bit pr mir, pa grem vsake tok mal po kšnem opravku... lepo prezivite ostanek dneva. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 naporen dan bil tole, vmes šla še nazaj v službo, nekaj stvari uredila, nato v trgovino, nekomu odnesla božičkovo darilo, hehe totalno presenetila, bi bil že čas da tud kaj jem, ane... sedim tule in čutim rahel potres - ma men se že blede...glede našega zraka - ne vem, ali so kaj spremenili, ker onesnaženost je na 0,čeprav smo dobili podatek od prebivalcev ene vasi, da podatki niso točni... kdo ve... če pa so podatki točni, bravo mi, uživamo popolnoma svež luft...smo pa prejeli ogromno povratnih informacij glede zadnjega obiska zdravnika, ki je govoril o drogah med mladimi, ljudje so zgroženi, tako da smo pogovor posredovali še enkrat, naslednji obisk naj bi bil en fant, ki je dal vse to čez, pa še koga od policije, ma imam poleg svojega dela še kup zamisli o teh zadevah... imam pač možnost, zakaj je ne bi izkoristila?mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Evo me, jz sm nazaj. Psihično čist uničena, zmatrana. Mystica, ja, Borko je bil. In ja, tipična riba, ljubezen je kriva.....ampak ni vredno. Njegova punca ali bivša punca je bla čist out....ni mogla hodit, so jo trije iz njene familije podpiral, da se je lahko premikala, da se ni sesedla. Čist boga. Jaz sem se nekako držala, dokler nisem pršla do vežice, tam me je odprlo....groza. Tko mi ga je škoda....če bi se dalo vsaj kej narest....pa je že mimo. Uf, danes se ne bom nič učila, danes sem down, ne bo šlo. Zdejle sm gledala na netu pod van-borko, kok enih odzivov na njegov karate.... No, nič več. Grrrr!!! Aja, pa ugotovila sem, da ni eno leto mlajši od mene, ampak par dni mlajši samo. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Js sem spet neck deep v težavah... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Zadnji kozarci že pomiti, v kolikor jih nismo razbili Družba zelo prijetna, papica in pupica tudi. Zakaj ni tako kar vsak dan? Aha, da ne pozabim jutri tj. danes 30.12. 2004 bo na valu 202 ob 10h, 5min oddaja o preteklem letu in pa v povezavi z astrologijo.Bo tudi moja prijateljica povedala kaki 2 pametni baje Vmes smo zbrali še nekaj denarja za Šri Lanko, da bodo kupili tablete za razkuževanje vode in pa nekaj zdravil. Če ima kdo možnost ali pa kje doma kako zalogo antibiotikov in bi jo lahko pogrešal, mi lahko odda.Pomoč odpotuje 8.jan. z letalom direktno. Frendica zorganizirala prevoz in zveze. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 jutro vsem .... uau, cosmica, kolk ste bli hitri in zorganizirani nino... namesto težav, naj raje traja kaj lepega ...hm...sicer pa razen običajnih kažinov nič bistveno novega...še zmer bi bla zimski medved... ...mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Cosma, tole je pa super... sem že malce akcije naredila...Spet nov dan, nove stare misli... lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo me, jz sm nazaj. Psihično čist uničena, zmatrana. Mystica, ja, Borko je bil. In ja, tipična riba, ljubezen je kriva.....ampak ni vredno. Njegova punca ali bivša punca je bla čist out....ni mogla hodit, so jo trije iz njene familije podpiral, da se je lahko premikala, da se ni sesedla. Čist boga. Jaz sem se nekako držala, dokler nisem pršla do vežice, tam me je odprlo....groza. Tko mi ga je škoda....če bi se dalo vsaj kej narest....pa je že mimo. Uf, danes se ne bom nič učila, danes sem down, ne bo šlo. Zdejle sm gledala na netu pod van-borko, kok enih odzivov na njegov karate.... No, nič več. Grrrr!!! Aja, pa ugotovila sem, da ni eno leto mlajši od mene, ampak par dni mlajši samo. A veste, da baje po homeopatiji zlato zdravi samomorilnost... Če bi nekatere stvari prej vedeli... :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Tud belo? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts