triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Sranje ja pa okol 20 000 je sam otrok! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 En kar prijeten dan je za mano... celo v službi je bilo malo zatišja pred jutrišnjim finišem... sem si uspela celo privoščiti en sprehod po Ljubljani v času malice Opravila še par manjših nakupov, dala v paco meso za jutri in se lotila projekta sarma. Novice iz Azije so vedno bolj grozljive ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, ful dobro, kaj pogruntam, kaj cem dat, fajn da laufajo te cloveske zadeve vedno v krizi, tu smo pa fajn Slovenci! Imam obe roki, glavo ki zna mislit, telo in dobro regeneracijo in en kup enih sposobnosti... pa kaj pol... se bodo ze poklopile v cas - kot so se se vedno do zdaj. Mejte se, grem juharit! Marsa, kaj dat? V bistvu že veliko daješ, ta čudoviti prostor, ki ga lahko uporabljamo za vse vrste neumnosti, vmes pa še za kako pametno in pa dobro delo. Nekaj lunatikov se je že odzvalo v pripravljenosti za pomoč.Hvala vsem, ki ste izrazili podporo. Smo tudi in ne samo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Sem opazila, da sem postnila ob 00.00 Srečno novo leto Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 jutro vsem... zjutraj je bil okrog lune širok mavrični krog. sem kar začudeno pogledala...pa še enkrat...hm...mogoče je bil pa bolj rdeče oranžen, sam prvi vtis je bil mavrica, pa precej oddaljena od lune... včerajšnji večer posvečen smehu...vsem se je nekaj trgalo...sam po moje, je sam napetost ven hodila, ker itak vsi vse čutimo....prav tako bi lahko šlo ven tudi skozi jok... danes z dovoljenjem šefov v službi zganjamo hrup. sodelavec prinese kitaro in orglice, jaz pa parkirala v en prostor didgeridoo in dva bobna...he he...tega služba še ni vidla....bodo basi do temeljev... ...sicer pa: ...za nas in ves svet... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 dobro jutro še zadnjič letos... amis vidim da si še vedno pridna. jz sem pa lih vstala. danes me čaka pospravljanje, da bomo loh zvečer spet vse posvinjal. ampak nč hudga, tko more bit. vse pospravim, grem v trgovino kupit kar je še treba (zadnjič letos) in potem koga pokličem. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Jutrček ...še zadnjič to leto. Bemu, kak je mesto prazno, parkplacov kolk češ Sem nekje slišal, da med žrtvami tsunamija praktično ni bilo živali..... Nič, grem še mal delat, da zaključim to sranje ovoletno...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 včeraj zvečer sva se v minuti odločila in odšla na žur sredi mesta - domov prišla ob 3. Sedaj sem v službi, sem pa ugotovila, da se bom morala zresniti - kar naenkrat sem norela s tremi prijatelji, bili smo prava druščina. Ampak sem se pa nanorela. Ko so svirali Bajaga sem bila v prvi vrsti ej šit, danes glavobol, tresenje rok, razbijanje srca...pravi moj danes- spet si bila stara ti. Aha kaj bodo pa someščani rekli dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 selenca!!! tko je treba! kaj te briga kaj bojo rekli. uni k ti prvoščjo tko navjo nč slabga rekl, uni k pa ne... pa njihovo mnenje itak ni pomembno. lep dan ti želim!!! cmok cmok cmok spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Še zadnji post v tem letu preden grem delat gužvo drugam... Danes je pravzaprav dan, ko si moramo vzeti kakšno minutko časa za to, da na hitrico osvežimo pretekle dogodke, jim pripišemo pravi pomen in ponovno ovrednotimo. Dan, ko bi se morale brisati vse zamere, plačati vsi računi in pozabiti vse nevšečnosti... Star Kitajski običaj narekuje, da si moramo ob izteku leta na listek napisati pet želja, za katere želimo, da se v prihajajočem letu izpolnijo. In naj bi ta listek bil vedno z nami, na vidnem mestu. Ni potrebno vsakodnevno prebiranje napisanega, dovolj je že to, da vemo, kaj piše. In bomo na koncu prihajajočega leta ugotovili, da so napisane želje izpolnjene... Naj vaše leto ne bo odlično. Naj ne bo idealno. Naj ne bo idilično. In naj ne bo najboljše v vašem življenju. Najboljše naj ostane čisto za na konec.Naj bo prihajajoče leto takšno, da boste iz njega črpali vse, kar potrebujete. Naj bo malo soli in malo popra, čisto malo čilija in naj bo na trenutke tudi malo prevroče....Ampak, naj bo dobro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2004 Avtor Prijavi Deli 31. december 2004 Ahoj, da vas pozdravim, predno nekateri odletite! Zadnji dan letosnjega leta je v LJ blazno lep, sonce, roznate barve, ful lepo, je pa mra - pri nas je minus sest stopinj zdajle.... Vceraj se mi je cist utrgalo in sem do 23h kuhala, pripravljala, pedenala..Ponoci pa nisem mogla spat, ker so ful hajcali, pa ne mroem dihat, potem pa na stezaj okno odprem, je pa ledenica v sobi. Lepo si napisala, sati, ja, treba si je zastavljat dosegljive cilje, imet 'realne' zelje... Cosma, me ful veseli! x!x Mick, glih sem razmisljala, skoz govorimo sam o ljudeh, pismu kaj pa zivali!? Uboge... A da jih ni bilo? No najbrz jih je bilo res manj, kajti zivali to velik prej zacutijo... Je odstekano 'nakljucje', da se je to zgodilo ravno zdaj, v bozicno-novoletnem casu, da bomo se bolj zavedali tega, kar imamo in tega, da lahko v hipu vsakdo ostane brez vsega. :||| Upam, da bo pomoc prisla do folka, ki rabi...Saj sem vam najbrz pravila', kako je frendica, novinarka, organizirala akcijo zdravil (mednarodno, prav tako) in jih niso spustili zraven!!!!! (ne vem ali rdeci kriz ali kdo,. skratka ena teh organizacij, niso hotli vzet ZDRAVIL!!!!!!!, ces da ker ni prek uradnega slo (ja ja, ker to pomeni, da niso mogli zraven zganjat kaksnih muchk) saj mi je podrobno povedala frendica, samo sem pozabila, ampak vem da je bilo govedarsko in tadva (njen italijanski fant, tudi novinar) sta totalno uspesno akcijo spedenala, a ocitno sta nekomu hodila v zelje in sta imela kup tezav, kaj naredit z vsemi zdravili in ce lkup komplikacij se potem. :xx!:Upam, da tu ne bo tako. Vsem zelim cimlepsi zadnji dan letosnjega leta! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Še enkrat vsem želim srečno in predvsem zdravo in zadovoljno novo leto.Imejte se radi Marsa, kot si rekla, poznam te zadeve že od prej, ko smo organizirali to ali ono pomoč....kjerkoli je okostnela organizacija je skoraj več preprek, kot pa **pomagal**, da stvari res pridejo do ljudi, vmes pa še kaka sredstva poniknejo, nažalost smo ljudje taki, da se s tem tudi okoriščamo Zato jaz vedno delujem direktno, kjer lahko. da bi šlo, kot je namenjeno Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 selene...ko šiša someščane sati.... ja, naj bo dobro...za vse.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Pozdravljeni v zadnjem dnevu letošnjega leta, ki sem ga komaj ujel za rep, da še kaj napišem .....vidim, da ste pridno pisali v tem tednu, če bom utegnil preberem kasneje, lepo praznujte danes, jutri in pojutrišnjem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Helou! Jz sm spet zaspanka. Vstala pol ure nazaj. Kok mi grejo na živce tile s petardami, nič jih ni blo slišat prej (hvala bogu), danes pa so zgodaj začeli, ampak nimajo navadnih petard, mege... :xx!: :!!: In zdej že cel dan bobni med stolpnicami, vsak pok ful odmeva in se sliši še enkrat glasneje kakor drugače... Selene, to bejba! Sem ful vesela zate, da si se mela tko fajn! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Jej nobenga ni vec na forumu ...Se vsi prpravlajo na zurko...Men se pa prou ne da ukvarjat s tem, ker ze vnaprej vem, da ne bo tako zelo fajn... Jutr se bomo pa zbudil v dan, ki bo cist enak vcerajsnjemu in predvcerajsnjemu, le da bo ena zmackana nedelja. :xx!: Nic novega torej... Vseeno sem sestavila nekaj zaobljub sama pri sebi. Med njimi je tudi optimisticno razmisljanje Bomo vidl, ce bo nasledn let ratal... Ajde folk! Fajn ga zurite. Pijte pa furite po pameti. Samskim zelim, da bi mogoce nocoj srecali punco/fanta svojih sanj, tistim, ki so ga/jo pa ze pa ful harmonije. Zelim tudi, da bi bili obkrozeni z ljudmi, na katere bi se lahko vedno zanesli.Naj vam novo leto prinese veliko notranje moci za uresnicenje svojih sanj, zelj, da bi imeli radi sebe in drug drugega, da bi bili zdravi in veseli ter da bi bili srecni zaradi tega kar imate ne pa nesrecni zaradi tega, cesar nimate.Zelim tudi, da bi se letos lahko udelezila kakega partyja, da bi vas lahk spoznala... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Devica, evo mene...želim vam, da uživate v tem dnevu, da poveste tistim, ki so vam blizu, kaj čutite, ne bojte se svojih čustev...želim vam, da ne bo jutri preveč tigrčkov okrog skakal, smejte se in uživajte, naj vam prihodnje leto prinese nasmešek in iskrice v oči - to bo pomenilo, da ste zdravi, ljubljeni, da ljubite, cmokecsicer pa kaj že tko zgodej pišem voščilo, sej sem tko doma Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2004 Avtor Prijavi Deli 31. december 2004 hej hoj!! Blazno na divje se od mene pofock, mejte se vsi maximalno! Postavili smo spet rekord [202] (in celo prejsnjega presli - 198 - na starem forumu, na tem novem pa je bil do danes 133 rekord) Ful dobre! Sibamo v mesto do mame, morda se se 'vidimo' letos. Ce pa ne, VSEM VSE NAJFAJN! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Vsem lunatikom želim polno sexa novega leta. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 To,Volk,to! Fuck me je včer una moja zmatrala,sm dons do šterih spau Pa še pol sva pr men nadalvala! Dobr žurite,js že! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Vsem lepe pozdravčke, voščil vam ne bom, ker sem vam v drugi rubriki.....he, he , he,... .....malo za šalo, malo zares! Uh, še tole, ja.... Marsa, nekaj mi ne da miru in ne spati! Kdaj se mi bo spremenilo ime Vseprisotni, v kaj bolj "krščanskega"! Se sliši, kot kak satan, oziroma, nelojalna konkurenca, našemu Luciju! Hvala za pojasnilo! P.S. Sorry, ker ti tu postavljam vprašanje! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Ejga Natrix, a si še živ? Tle vse pjano,ena je prejle z marelo z balkona skočla, da bo vidla, če bo poletela sej je, do tal! Dobr da bajta ni tok visoka,ni blo nč hudga,je fukn.a stran marelo in rekla,da je zanč! Hehehehe,zdej se bomo pa mal dohtrje igral,kandidatk je dost! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 srečnooooooooooooooooo............. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 lej ga mucek... letos že tle... nč enga vsaj tok dobrga k je bil ta si želim. in s takimi presenečenji k jih je mel zdej 04... če bo tok dober bo enkraten.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 hja SREČNEGA PA ZDRAVGA, pa za lunatke še en poljubček, za lunatkarje pa en stisk roke.... lejte da boste še naprej tako pridni.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts