lia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 [..nekaj lomila veje in mimo mene šiba tip - s kapo na glavi in aktovko v rokah:Pridem potem tudi k vam! Zaradi mene, sem še malo freht...in potem prišiba nazaj...Samo tja še grem, pa pridem k vam!A koledarje prodajate? "Ne, hišo blagoslavljam....""Aha...pol si pa vzamite kar čas......mojega še ni doma...pa vam nimam s čim plačat " ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Lia obstaja zmer še ena opcija(naturalije) Dobr jutr vsem. Bi še spau,k sm ponoč bl švoh Zdele pa naprej seminar,pol pa prakticiranje.... Uživite! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Aiwa, ..pa srečno vožnjo... triple..zate vem, na katerem tekmovanju bi zmagal brez konkurence... Jaz pa čist fuč... :xx!: ...mišice me tako bolijo...včeraj bila na badmintonu...sem mislila, da mi bo fajn, da se mal razgrejem....danes pa sam stokam... ...pa zvečer mam spet telovadbo... ..saj nisem tako planirala....samo tako je naneslo, da imam telovadbo ob torkih in četrtkih...badminton pa ob sredah.... po drugi strani pa se ful dobro počutim...že čutim, kako se mi vrača energija... danes sem doma....se spravljam k enemu kuharskemu podvigu... Lep dan vam želim.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala vsem za zdravilno energijo ačih....Ja Surya, težko je tole, še posebej če imaš tam koga oz. če poznaš, nekako čutim tudi sama z njimi, čeprav se me ni dobesedno dotaknilo...zadnje čase me vsi neki za job kličejo, jaz pa kar cincam pa razmišljam, ok, saj ni bilo izvedljivo vse - ljubljana, vlak, lokalček zapira po zadnjem vlaku za ta ampak sedajle imam pa 3 možnosti - tri odprte za še dodatno delo, ker tu kjer sem delam samo do 12 , torej bi men prav prišlo še kaj več ane... no in tista najboljša verzija je prišla včeraj, danes imam sestanek, držte pesti - pismo sami mene iščejo ne jaz njih mater mam tremo, pa je prav fleten in kul dečko, še poznamo se, samo tisto spremembe - sem pripravljena na njih... bodo porušile moj mir in tale občutek zadnjih dni... javim, vsekakor... (*nehaj s takimi 'bodo porusile moj mir', mir imamo v grobu, tedaj lohk pocivamo po mili volji). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Marsa, sej imaš prav, sej nisem mislila tisto, za počivat, ker potem bi itak zbolela bolj se dogaja, bolj žarim...neki sem v celofan zavijala, pa mi ni poratalo torej da javim, zdravje 80% boljše, popoldne pa k tipu na ogled (ne vem sicer česa ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 Saj vem da si to mislila, a je to enako, coln je v pristaniscu varen, dno mu bo pa pocasi zgnilo.Treba se je premikat v lajfu. Po mojem je pa pravi cas, saj nisi cist zadovoljna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 da javim... jutri popoldne začne, moram zbrat misli - v vodi sem, zdej mi pa ne preostane drugega kot da zaplavam... in jaz trot tud vprašala nisem za urno postavko, samo je pošten fant... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 Kdo zacne? Ti, ze kar job? A nisi vprasala? mah duh v ribah, poklici ga in ga vprasaj, to te MORA zanimat, ze zarad lepsega! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 res je... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Selene... ...jao... ...fant ZGLEDA pošten... ...pa saj ni čudno, da te lajf včasih tako obrača, če pa maš takšne finte... S svojim pristopom si pokazala že v štartu, da lahko s teboj počne kar hoče...čist možno, da te bo zdaj plačal manj, kot je mislil...saj, če si taka trapa, da niti vprašaš ne, kaj šele, da bi kakšne pogoje postavljala.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 ok, sem vprašala kako misli, na kakšen način, pa sva se dogovorila, samo urno postavko nisva dorekla, to bom jutri ampak dečve, dodatno delo imam , zakaj izgleda pošten?ko smo imeli prometno nesrečo in ostali brez avta in moj brez službe, je odkeširal za passata - povrnil mu je moj z zidarskim delom, pošteno, nič ni izkoristil,vem kakšno urno postavko imajo njegovi delavci, vem, da jih redno plačuje, ni vzel nekoga iz Zavoda,s komer bi lahko zaslužil, temveč je šel na to, da me pozna in ve, da sem pridna, strinjal se je danes z vsemi mojimi pogoji okrog načina dela, prišel bo pome in me peljal nazaj, priznal je da je nemogoče da prej kot v nekaj mesecih obvladam delo... jutri mu bom lepo rekla, kdo piše ure in da naj mi pove kako misli... zanimivo,sem mislila, da se bova kaj dogovarjala, pa je prec začel, sej tole boš ti uredila, pa tole boš vpisala, tole ti bom jaz vodil, ker ne boš znala...ne vem, filing je dober... torej če ob 1 začnem sem ob 5 doma. Sama sem pa dodala še sobote Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 Astra Pa se na neptun v 3. ne smemo pozabit. In pol en ne 'verjame' v tocko duha.ej selene je kozorog! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 No navdusenje je vsekakor cist fajn start, selene, sploh pa za rak/koz. kombinacijo, ti ze ves - samo da ves za v prihodnje... tedaj ko se menis, se je treba zmenit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Astra Pa se na neptun v 3. ne smemo pozabit. In pol en ne 'verjame' v tocko duha.ej selene je kozorog! x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Selene, ne bodi naivna...tebe je vzel zato,ker te pozna..in ti lahko zaupa...nobene dobrodelnosti ne vidi v tem...vsak ima rad delavca, na katerega se lahko zanese... A ni urna postavka najvažnejša... ribe...pa biznis... Seveda se duh vidi... x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Priznam in duh in kozoroga in svojo neodločnost in neumnost, jutri popravljam... če se ne strinja, mam itak v špilu še dve možnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Sori, selene, da smo te tako nazjale..sam saj veš, da je to zato...ker nas skrbi zate...in ti želimo dobro... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 ves kako je selene - meni je to za jezna bit nate, hkrati pa mi je to svec pri tebi... in cenim to... jaz denimo tud nikoli (!!!) NAJPREJ ne vprasam za cash... me zanima kaj, kako, pogoji, kaj se pricakuje, kaj jaz pricakujem...... ... ... in potem cash...tako da, v bistvu sem ponosna nate, da nisi s cashem startala, ce me razumes, a MORA pa bit v igri v prvem pogovoru resnem, nekak... tako kot pravi astra - zastavljas potem tako.In ker verjamemo v smeri, v pozitivne usmeritve torej (afirmacija sama ni nic, ce ni zraven smeri, energije te misli), je to tvoja najpoglavitnejsa naloga - postaviti se zase.In hkrati ne ruzhiti po drugih - ravno zato si 'dobila' v harmonijo nasproti trdnemu kozorogu tudi mehkega raka (riba in to, so pa subtilnejse scene, gre pa za podobne, vsekakor vodne, torej custvene energije). nadrle?Mozno, kaj mislis, kateri (oven, bik, dvojcek rak in tako dalje) nacin bi bil to... Ravno danes sem ugotovila, da imam (se vedno, pa ceprav mislila, da skulirala) lastnost, da se vtikam v druge... ces, jaz bolje vem kaj je dobro zanje... recimo da recemo temu - 'poklicna deformacija', ker se folk k meni obraca za nasvet, menim da jih lohk kar talam - ob tem pa pozabljam, kako jih sama ne maram, kot tudi ne pokroviteljstva.. blabla, civciv... moram sibat,...... peljem nekam nekoga.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 saj vem včasih res rabim brco v tazadnjo zakaj sem bila tko vesela, ker mi tole ne bo vzelo celega popoldneva, zaradi male, ker bom lahko delala tudi sobote, sama povedala kdaj in kako... to mi je bilo poglavitno... imam službo v kateri sem zadovoljna, v kateri imam super odnose tako s šefi kot s strankami, kjer lahko naredim tudi nekaj za te ljudi v tej dolini, vendar ker sem plačana od provizije, torej od plačanih računov, je včasih malo manj keša in tole je začasno, dokler ne dobim nekaj kar bi rekla -ok tole je pa zame, dokler ne grem v kakšno konkretnejši spremembo, super... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Jaz sem pa trenutno ful besna... ..zavist in faušija nimata meja.... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 ??? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Selene, ful dobre novice Jaz sem spet hot bejba. Ofišali . Napadel me je nek nasty vrus+vročina. Pa sem še dopoldne naokoli skakljala, kao aha....saj če ne ležim, ne bom zbolela, človek se ne sme uležt. Ne bom mehkužna...gremo naprej.Zdajle sem pa malce sesuta . Ena vesela novička, dobila sem smučke nazaj. So **preletile** na ski servisu od prejšnje zime ....sem že protestirala, kak mesec, da zdaj jih bomo pa res že počasi potrebovali....Sem mislila, da mi bodo parkirnino zaračunali Včeraj me je Marsa razveselila z darilom in donacijo. Evkaliptusovo olje, njena donacija, za mene, ker zbiram donacije , to mi je bilo tako . Še enkrat Marsa, hvala in pa res imaš veliko Tudi Tinka je pokazala, da ima zlato Grem se nalivat s čajčki, vitaminčki Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Hvala Contesa, upam, da te danes nisem okužila. Ampak baje si kužen samo 3 dni. Huh! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Molimo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 hm prejle me je conti vprašala če sem spil cel vodovod... pa nvem mrbit ga bom pa res kr neki sem žejen pismu kr žejen sem pijem pijem pa še sem žejen to ni dobr... preveč soli pojedu pr večerji Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts