sokrates 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 he he he, tam so ponavadi samo kake "stare tete", tko da grehi niso možni.......... cel večer pozdravljanje in lezenje v rit............ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Eh boš že kako mlado najdu! Pr teb se ni za bat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 ja taprava sta se najdla.....boga revčka, k se tko branta žensk!!!........ a vidva mislita da jst sexam 5 na dan ali kako??? Sej nisem v tko slabi formi............ (iz mojih ust, v božja ušesa) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 No pol pa zaokrož na deset-krat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 Civ civ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Civ civ Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Imam rad dinamiko pa to, sam imam rad tud svoj mir, ... zelo se podpisem pod to zdajle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 he he...se pridružujem... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 zakaj ti je pa čudno?....že par tednov sem v službi do večera. pa vsaj še dva dni ne bo nič bolje.mi manjka hoja, 3D socialni stiki, smeh...pa take čist življenske stvari... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Jz bi pa zdele meu eno boksarsko vrečo, da mal spustim moj energy vn! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi pa zdele meu eno boksarsko vrečo, da mal spustim moj energy vn! Oooo ... kva pa je to s tabo? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Hehehehe, mal se mi rola! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Neki se potulen plaz po forumu,snif,snif,sm jo zavohu ke maš zdej muda, k si dec,pa povej kva te žul? Al boš spet pol k bomo že vsi spal čivkala,pa svoje blabla-je spušala? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 ...tolk sem bila utrujena, da se mi je zdelo, da mi bo badminton prav prišel...sam sem si napačno partnerico za danes zbrala... Lahko bi mi prej povedala, da je nekaj let trenirala... ...na koncu mi je bilo že skor slabo...ker sem pač trma...in sem se borila za vsako točko...11:5 in 11:3...sliši se bl ...saj vem... Zjutraj pa spet vstajanje ob 5h..mogoče še mal prej, če bo snežilo...ker imam avto zunaj... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ni mi čudno, sam sem v istem sosu. jp...saj vem. sem prebrala. pa kar polno nas je takih. se tolažim, da bo bolje, ko se te retrozadeve mal u "pravo" smer obrnejo. se pravi, do spomladi enkrat... :xx!: ...eh...kot bi bili na preverjanju trdnosti in trajnosti materiala -preskus na utrujanje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Važn da se zdrži,pravm jz! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Grem js spat! Me čaka šiht jutr, ne morm spat do poudneva! Dobr spite(pa ne vsi)sam eni! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 lahkonoč.... zdaj pa par ur spat... (6) pol pa letet na faks... upam da mi danes ne bo spet nafta zmrznila.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Dober dan vsem...Me ni bilo nekaj dni..uživala doma. Recimo.No - v ponedeljek 13, je imel moj strelček rojstni dan. 37 pomlad že. Ali zimo..kakor koli..jaz pa v postelji. Dobesedno me sesul virus. Ne vem...ali tudi njegovo sonce tako močno vpliva name??? Bil popolnoma enak dan, kakor za moj rojstni dan. Bruhanje, glavobol, vročina..in potem prileze k meni še on in me greje..kaj češ lepšega. Drugi dan me sicer še vse mišice bolele, vročine pa ni bilo. Tako, da sem že navalila na peko keksov..in včeraj še na domačega prijatlčka...mislim..prava gospodinja na čase. Dobro - pustimo pospravljanje in ostale dolgočasne reči..pa likanje..tole prestavila na boljše čase..recimo..ko bo luna v devički..takrat bom itak kot ponorela laufala gor in dol..Aja -danes po skoraj mescu in pol v ta daljši službi. In izborila preostanek potnih stroškov za nazaj..kar v tem hecnem mesecu tudi ni slabo. Čeprav moj že o nekem šodru teži..Starejša danes poporavlja grajo. Upam, da ji bo le ratalo..končno..ker zdaj že vrabci čivkajo to snov..Mlajša pa tudi petice nosi..pridna. In celo brez tega, da bi se kaj učila...kaj bi šele bilo, če bi se.. Sicer pa je krasno pri nas. Ivje je obleklo drevesa in le tu in tam se kakšna rjava zaplata trudi priti na plan..... okey..grem garat zdajle Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Dragi dnevnik...včeraj sem mojo novo frizuro dopolnila z novimi očali....in postavila piko na I na moj novi look....letom primeren ....včeraj so me sicer fotkali ampak ni še fotk...ni pa ni....Amazonka je rekla da zgledam pupasta... ....pozitivno...hvala ji! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Nč ne vemo doklr fotk ne vidmo! Kje so fotke?? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 ja jz bi tud vidla!!!! pravjo da bo dons en ekstremen dan... komi čakam... začel se je fajn... sam nč kej preveč ekstremnega. je blo včeri bl!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Kr še ni, pa še bo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Bojo bojo bojo....jutr.. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Ja. Saj sem hotla ze takoj ob objavi teme, ker je sam note v bistvu, a je tako naneslo, ker sem dala moznost pac, pa tako nisem mogla zapret, takoj ko pa sem danes chekirala in videla situacijo, sem videla, da je vse jasno pac. In da ni potrebnih vec besed. Zdaj se pa psiholosko pripravljam da si grem lase pofarbat. Ciaoci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts