ribica Katja 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...99.php?Ara=1i13 What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> vem kako je - izbrisala cele vsebine LK-jev, pa izgubila folder s svojimi vec kot 400 (!!!) odgovori - razlicnimi, na vprasanja, ki so prihajali na urednistvo (po katerih sem tudi oblikovala forume in manjsi del najprej tudi objavila, ko se ni bilo obiskovalcev oz. drugih clanov foruma).Samo tole tvoje je bistveno hujše Mal bo abstinenčne krize čez vikend , pol ga pa menda že dobim <{POST_SNAPBACK}> http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...99.php?Ara=1i13 ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...99.php?Ara=1i13a daj nehaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 Coccinelle, kok si ti hecna, dobra dusa - moje je hujse! za vsakogar je njegovo hujse, vsaj ponavadi. No, ja, res zoprno, marsikaterega texta zato ni, ker se mi je frzmagal prepisovat iz starega LKja, a saj se da najbrz gor spravit pa itak je pase, bom nove, boljse napisala. Ampak za odgovore mi je bilo pa kar zal, ker je bilo svasta, najrazlicnejsa mozna vprasanja in odgovori (moji pac, kolikor sem vedela, no sicer jih itak nisem imela namena objavljat)... Ampak presenetljivo dobro jemljem taksne reci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Veš, Marsa, jaz najprej popizdim, pošljem vse živo v p.m., pol se kakšno uro sama sebi smilim, pol pa pomislim, da mogoče pa le ni vse tako črno, kot izgleda... tko da tudi zase lahko rečem, da kar dobro jemljem take reči (seveda če nisi v moji bližini v prvih minutah) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 No, si upam tvegati.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 tvegati zaenkrat so že vsi preživel ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 Saj to so se z mano. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 (marsa in coccinelle) uau, do sedaj kar super dan. celo na biciklu sem bla, ker je blo ful sončno in toplo, makadam pa je kr klical po gumah ....zvečer pa savna, kar je še bolj njami...vmes nekaj gospodinjskih opravil-živi dolgcajt, ker nisem na volji za to počet ...pol bom pa sam še u komo padla you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 O, amis, sem glih prej razmisljala, kje da si kaj, fajn! (*kolo pa to, )...Savna? Jaz si pa vodo toplim za kopel. Si dam kaksno etericno olje sproscujoce, sem tud jaz garala zdajle, pomivala kuhinjo in kopalnico (, to je zdaj skor najljubse opravilo, ko je vse novo in sijoce, pa je lustno vzdrzevat, ne pa one gnilarije vedno :||| - ki so povsod bile). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 he he...ja včasih je pucanje strašen užitek. saj tud meni kdaj...kadar me zgrabi, pol nardim, če pa nimam volje, lahko zarad mene mirno čakak še kakšen teden....grozne navade pravzaprav. sam kaj čem, če pa delo zmer raj z veseljem opravim...in pol pač počakam, da dobim navdih banja je super. sem si včeraj stresla sol pa nekaj dišečih reči. sam savna je pa tud prva liga...men zima itak ne paše, pa rabim pol kompenzacijo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 Hm, tu pa jaz drugace mal, maram zimo, ne prenasam vrocine... zato tud savne ne maram...Jaz recem, da imam raje zimo in mraz tudi pozimi (in ne samo poleti, ko je vroce). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Matr, čez pol ure pišemo kokr en test, pregled treh dni, k smo zdaj mel praktiko in seminarje, jz pa tle po luni skačm! Kolegica mi pa skoz čez ramo gleda, kaj pišm in se rola zravn! Bom zvečer sporoču kak mi je šlo, če nom preveč crknen, pa če nou kak bl pomembn deu vmes pršu! Pripravnice so zadovolne z mano, jz pa z njunim znanjem! Sm biu že pohvaln, da sm jih dost nauču! Kdor zna,zna! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 - drzi se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Hvala vsem za pobožke ....še vedno vztraja tale vročina, sem se jo pa uspela malce rešiti čez dan s pomočjo tablet. Pojedla sem 3 naribana jabolka s cimetom, to mi vedno paše, ko sem bolančkana No ja grem nazaj kampirat.Lep vikend vsem skupaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 cimet odpravlja vnetja, z jabolkom je spica! za zdravje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Hehehehe,sm zmagu Pisu 98% -tanajbolš moje prpravnice pa 89% bolš k marsker dohtr Sm biu ponosn nanju! Zdej pa dva dni lenuharjenja,no to glih ne,sam preskusov ne bomo več pisal! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Triplex čestitam vidim zgoraj banner za izračun na mobitelu, kul čestitam bila v Ljubljani, nora gužva, ampak edini dan ki je bil na razpolago, da tamali kupimo še preostalo smučarsko opremo... gre v šolo v naravi... ne počutim se ravno najboljše, ampak sile pa tud ni pretirane... ok, počutim se :xx!: žal mi je, da se nisem z enim lunatkom srečala, obljubljam ti, da naslednjič ko pridem ne izpustim tega, ampak danes sva bili obe z malo komaj na nogah...pa hvala ti, ker si me iz solzic spravil v smeh... jutri me po nekaj letih čaka delovna sobota, vsaj upam, da ne bo spet kaj padlo vmes..mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,sm zmagu Pisu 98% - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidim zgoraj banner za izračun na mobitelu, kul čestitam čestitke, Marsa in Mitja Selene in Cosmici en pobož .. jaz grem zdaj na pošto, da še na unicef nekaj nakažem (v novem letu sem nekako dobrodolena in se fajn počutim ... včeraj sem prinesla še v šolo zvezke, torbo, jakno, puloverje in majice za otroke v Mostarju... na tisti naslov, ki ga je dala Cosma, sem sicer bolj malo nakazala, ker me je minus na računu mal stiskal, bom pa danes mal več na unicef)... v šoli mi je uspelo obrnit sceno in enemu mojemu učencu ne bo treba v drug razred (ga je sicer precej lomil... morda se motim, a zdi se mi, da sem ga presenetila, ko sem se tako zavzela zanj in se šla bockat s celim učiteljskim zborom... will see... drug teden me sicer čaka še en sestanek, kjer 'bom' - se pravi 'moj učenec' - spet na tapeti, upam samo, da ga mali medtem ne bo biksal dalje, da bom lahko speljala do konca tole) lepo se imejte... jaz sem si danes omislila sadni dan (ker me nek prehlad šlata) in grem nakupit pomaranče, mandarine in limone funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 dan vsem....punce najprej za vas da se pozdravite-pa malčk tud zame.včeraj sem res sam še zaspala in do 9 zjutraj ne vem nič. lahko bi vmes tud svet dol padu, pa ne bi opazila. celo sanjala sem malo....no, saj vedno....sam se spomnim odlomkov. 3x-čestitam mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>En d best petek tudi tebi! Veš, da podobno razmišljam... zato sem mal boldala, ker si napisala točno tiste zadeve, ki tudi meni šumijo po glavi... Je čas za realizacijo. Soncna, sory, ker sva zgleda istocasno pisali, jaz sploh nisem videla tega tvojega posta in zgleda kot da sem te cist ignorirala!Hvala!! Pa tud da mi privoscis kopalnico, res je super, sem ful hepi, pa se da je ta lajf projekt za mano, veckrat pomislim, uhhh, sama sreca! <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,sm zmagu Pisu 98% -tanajbolš moje prpravnice pa 89% bolš k marsker dohtr Sm biu ponosn nanju! No vidis, bravo! <{POST_SNAPBACK}>vidim zgoraj banner za izračun na mobitelu, kul čestitam ... ... jutri me po nekaj letih čaka delovna sobota, vsaj upam, da ne bo spet kaj padlo vmes..O, thanx Selene, jaz ga se nisem videla, sem pa videla, ko ga je delal vceraj Mitja, fino! Pa thanx ker opazis in napises! Dobro delaj dons! <{POST_SNAPBACK}>čestitke, Marsa in Mitja ..... jaz grem zdaj na pošto, da še na unicef nekaj nakažem (v novem letu sem nekako dobrodolena in se fajn počutim ... včeraj sem prinesla še v šolo zvezke, torbo, jakno, puloverje in majice za otroke v Mostarju... na tisti naslov, ki ga je dala Cosma, sem sicer bolj malo nakazala, ker me je minus na računu mal stiskal, bom pa danes mal več na unicef)... v šoli mi je uspelo obrnit sceno in enemu mojemu učencu ne bo treba v drug razred (ga je sicer precej lomil... morda se motim, a zdi se mi, da sem ga presenetila, ko sem se tako zavzela zanj in se šla bockat s celim učiteljskim zborom... will see... drug teden me sicer čaka še en sestanek, kjer 'bom' - se pravi 'moj učenec' - spet na tapeti, upam samo, da ga mali medtem ne bo biksal dalje, da bom lahko speljala do konca tole) lepo se imejte... jaz sem si danes omislila sadni dan (ker me nek prehlad šlata) in grem nakupit pomaranče, mandarine in limone Hvala, Mateja! Jaz tud nisem ne vem kolk se izprsila, ampak kolkor sem se lahko, sva oba tisti sms poslala, pa se kaksnega bova, pa se eno malenkost Cosmi za direkt (oni frendici).Tolk kot lahko damo, tako sem Unicefovi poloznici brez slabe vesti vrgla stran (ker imam brez tega za vec kot 100 jurjev racunov).me ful veseli, da si pomagala onemu ucencu in da ti je uspelo! ja, je pa to zoprno po eni strani, ker si sprejela odgovornost na nek nacin...Drzim pesti, da bo tamali stekal in se tud na ta racun mal boljs prilagajal. mene tud spika v grlu mal, mam mal odebeljenega, pa sva tud dozo agrumov ze spila, ful mocno da me je vse popikalo po grlu. V tako lepo jutro sem se zbudila, pa vse pospravljeno in tko, sem ful dobre.Vceraj mi kopel ni ratala, tako si bom danes omislila, bom probala cimprej, samo je se mal premrzlo. Grem mal prckat.Lepo soboto zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Dober dan neprekosljiva ekipa LF ¨ Bolje ikad nego nikad- vse dbest v tem letu vsem! V nedeljo ponoči sva se vrnila s potovanja in jaz sem ne vem po kolikih letih grdo zbolela . Vročina (tretjič v življenju ), vneto grlo, kašelj in glava kot iz cementa.... do včeraj pila antibiotike in se zalivala z jogurtom.Danes sem prvi dan boljše, sem bila pridna in odležala, predvsem zato, ker je takoj po prihodu domov škripnil internet, kar so vrli Tržačani popravljali 5 dni . Sedaj se do sitega načitam novega na lfju, pa še kaj napišem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Pozdravljeni v čudoviti soboti, želim vam vse dobro in da vam tale melodija polepša dan in življenje, Borism Lep dan vsem! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Pobož vsem bolnikom...in čestitke Triplu.. ..včasih težko sestavim njegovo pisanje tukaj...z njegovo resnostjo pri delu in študiju...fajn, da se znaš tako sprostiti... Sem tudi jaz takoj zagledala baner... ...ker se mi zdi, da je tam napisanih precej stvari, ki jih ni nikjer drugje...bom malo radovedna...in čekirala stvar.. danes sem presenetila samo sebe... ...ko sem na glas izjavila, da ne grem smučat kljub lepemu vremenu...ker NE MARAM SMUČANJA...seveda smučam že dolga leta...ampak meni je to vedno muka...šla sem zato, ker sta šla otroka, pa prijatelji, pa ker je fajn na svežem zraku in tako...samo uživala pa v tem res nikoli nisem...in ful mi ej tečno, ker gremo v zimskih počitnicah na smučanje... ..v sebi sem že iskala izgovore...pa ni šans, ker se vsi tako veselijo...jaz pa večkrat pomislim, sam tole še preživim, pa bo pomlad... kako smo hecni včasih...leta in leta nosim to v sebi...odpor do smučanja...pa sem sama sebe prepričevala, kako je to kul...zaradi drugih predvsem...danes pa ... ..NE GREM..ker mi to ni fajn... komentar...kako sem jaz čudna....a sem res??'...jaz pa ful uživam v klatenju po svetu, trpim umazanijo, lakoto in neznosno vročino...pa v tem uživam...pa ne trdim, da so drugi čudni....ker jim je to off... mejte se...lep dan je.. ...jaz grem na sprehod... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts