Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

men tud nisi čudna, astra. eni pač ne maramo snega. pa kaj. men se zdi sankanje še kar zabavno....sploh, če se spustim po kakšni dolgi in ful strmi progi. sam po največ eni uri mam vsega dost. snega in mraza.

...še dobro, da nismo vsi enako naštelani... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hej!!!

Spet prisla malo pokukat sem gor :)

Mah, ful se dogaja.. na faksu je kar fajn, ze pridno zbiram knjige in zapiske pa racunam na to, da ze kaksen kolokvij zdaj februarja naredim..

Moj dragi je pred 2 dnevoma odsel v toplejse kraje za 6 tednov.. sem kar malo zgubljena se trenutno, mi manjka... ampak se bom pocas navadila, se vedno je lazje tukaj se znebit osamljenosti in dolgcasa, kot pa lani v Madridu.. Bom se pa koncno malo vec drugim posvecala :)

Sem prisla domov za cez vikend, mi mora bratec nekaj racunalnik uredit..

Z motorjem sem se vozila danes x8Dx Sicer samo kakih 15 km, prsti so mi skoraj zmrznili, ampak obcutek je pa bozanski :)

Cez kak teden, 14 dni dobim internet pri meni doma, tko da bom spet malo bolj na vezi...

Uzivajte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz mam pa rada sneg, ampak velik rajš v hribih kol pa v Ljubljani. x^x

Zdele sem ravno s smučanja in je blo ful dobr. Toplo pa dokaj malo ljudi. Drug vikend grem spet... :palec: x:Dx

Pa zdej skor 4 leta nisem smučala.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

O, aliana, sem te ze pogresala! ;) :) :palec:

Fajn da dobis net! xokx

jaz pa maram zimo in sneg, pa ceprav ne smucam in ne maram smucanja. :vio:

Danes me je kar picilo in sva sla s tamalim popoldne na gorenjsko, pa sva sele prej dam prisla, zdaj pa smo sele jedli - no zdaj pijeva caj, njami, mango... :yumy:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ojla,

uh, jaz se tudi navdusujem nad snegom...smucanje, drsanje, kepanje, sankanje...zimski cas, narava v snegu :2src: :2src: :2src:

Danes sva sli za par uric v Italijo...dokler me ni zacelo bolet...v glavnem-brezveze. Jaz vedno najprej zavijem v Esprit..sem dobila par majck, rokavice...seveda se nisem mogla upret eni torbici, za katero ne vem se cisto zraven cesa sploh pase x:o)x Drugace pa nic. Pa se to je bila nova roba, prejsna je v znizanju, ampak nic posebnega :o|o:

aliana, fajn te je bilo spet brat po nekaj casa :palec:

No, lep vecer...danes je en film Daj naprej...ali nekaj podobnega na POP TV. Je kar luskan :palec: Jaz dobim obiske, ampak vseeno...priporocam :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Aha, sam konc je nesmiselen, sem bila prav razocarana zadnjic, vendar je pa dober tamali in tudi zgodba je sicer OK.

Sicer pa v glavnem zame tamali ne igrajo dobro oz. redki - no ta je pa res ne samo lustkan, pac pa se fajn igra. xyesx

Tudi Helen Hunt je dobra - pa mi je bila zoprna prej (one nadaljevanke nisem mogla nikol gledat oz. naniz., oba sta mi bila zoprna), no tule me je pa presenetila, pa se zadnjic z Jackom Nicholsonom.

Prejle pa gledam eno tv nadaljevanko, adje da vidmo, ko je Metod Pevec reziser (pa Miha H., je ze skoz zabaven, pa tud jebiga je bil kar fajn film), pa ugotovim, da eden Timovih najboljsih frendov igra v tej nadaljevanki! xDDx x8Dx

Kok piha! Sprememba bo. xyesx

Fajn vecer vsem! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ti tut! x:)x :vio:

sm se so kopat na bled; sm se spomnu nate parkart, ks rekla da naj plavam - voda pa to... x;)x

Blo je super!

---------

<{POST_SNAPBACK}>..

Danes me je kar picilo in sva sla s tamalim popoldne na gorenjsko, pa sva sele prej dam prisla, zdaj pa smo sele jedli - no zdaj pijeva caj, njami, mango...  :yumy:

O, fajn, pametno! :palec:

Pa se super si se imel, me veseli, ko spet bolj dinamicno migas. x8Dx

Pa da si vec tu! :palec: xyesx

Picasso

Sem naredila en ta hiter giro okrog blejskega jezera, se čisto našvicala, potem pa navalila na hrano :o|o: , kar ne morem nehat.

Bilo je pa krasno, kot vedno xDDx , bled, mislim.

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Dost vas mam.

Spat grem.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>.. film "dogma"...

jaz tud (že tretjič)... meni je ful zabaven ... hecno je bilo, ko sem pred tem poslušala včerajšnje Šambra srečanje (Tobi) in je govoril o Metatronu, kako da je bila včasih njegova energija 'presilna', da bi se nam čisto približal...potem pa gledam Dogmo in se tam pojavi ob postelji Metatron s tistim ognjenim prihodom x:Dx

dobr jutr vsem xDDx ... kolk sem zgodnja ... zaspala ob dveh ali nekaj takega, zbudila ob petih, malo čukala, malo nazaj zaspala, zdaj pa že s kofetom. Včerajšnji dan je bil čisto 'po svoje'. Dopoldan sem Dašo oddala na vožnjo in imela še ene svoje plane, kako da bom preživela dan :8): ... potem pa se je začela improvizacija... najprej sva šibnili na điro za dve uri, vmes me kliče kolegica, da pelje hči v Tuhinj in bi se ustavila pri meni... samo Dašo odpeljem domov in šibam v mesto...čvek za celo popoldne xcivx ... nazaj grede me je nekaj 'vleklo' k staršem - ju grem mal pozdravit, si rečem... pa najdem doma očeta čisto bolnega, z visoko vročino :sori: ... ga spokam v avto in peljem k dežurnemu zdravniku, potem še v dežurno lekarno... in pridem domov šele zvečer... zdaj mi je ostalo kup ene pisarije za šolo :o|o: ... in se mi ne da xrolleyesx ...

... berem, da neka huda neurja po Evropi, nek divji veter in to :sori: ... zgleda, da je Zemlja resno zastavila s čiščenjem in preobrazbo... upam, da bo to delala tako, da ne bo več toliko ljudi pri tem prizadetih kot v cunamiju xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>...gledala film "dogma"...

noč

Jaz sploh ne stejem vec kolkokrat sem ga gledala. Ga mava z bratcem na divxu, na videokaseti, pa cist vedno, ko je po TV, si vzameva cas x:Dx Men je to en boljsih filmov zadnjih 10 let.. se spomnim kako ga je Cerkev kritizirala, ko je ven prisel.. Saj je vse skup ena ful dobra fora, ampak je vseen par zanimivih idej not..

Prespala doma, pa se na kosilu ostanem.. In visim tle na internetu skoraj ves cas.. da malo nadoknadim :) dragi je ze pisal, prezivel voznjo in se zdaj tam v DF po smogu okrog sprehaja. Pa 20 stopinj ima! Sem ful upala, da bo se soncek danes, da se en krog z motorjem naredim, pa zgleda ne bo nic iz tega :(

grem si se par stvari po googlu poiskat, da lahko pol zvecer napisem tisti esej...

Mejte se!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pol dneva se zvijala v menstrualnih krcih :xx!: :sori: Drugo polovico se bom pa ucila.

Ob 20h je v Cankarju Zaprta vrata, Sartre pa karte so zastonj.

Sicer sm dobila 59.sedez, ampak bomo potrpel.

Grem jest zdej. Sm lacna.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hoj Devica, jaz tud nekako tako... :|

Ampak ni tko strasno, pa jaz imam tavzentrozo (si ze probala, ful pomaga, sicer pa imas ziher doma majaron - je ta tud fajn proti krcem). :palec:

Aliana, fajn da je srecno prispel.

Ne, z motorjem pa se glih ni za vozit, pejd rajs pripravljat esej, pa sploh ni nic fajn, kar doma bodi. :palec:

Pa se kaj na net pribluzi. ;)

Mateja - vceraj sem hotla odpret temo (morda jo bom danes) Narava.

Totalen veter, danes sicer 'dela zame'. x8Dx

Lepo nedeljo vsem! :palec:

Picasso

Ne tavzentroze nimamo, sm se z rmanovim cajem nacejala... Ka pa z majaronom delas? Tud caj?

Dear Human,

Aha, rman je tud kul, 'univerzalen'. xyesx

Jaz v bistvu nic, morda sem 1x ali 2x (sem za tavzentrozo, ce imas veckrat krce, ti toplo priporocam, ZAKON!!! 100x bolj pomaga kot buscopan, spasmex, spasmocybalgin in podobne kemije, 1000x preizkuseno!!!), sicer pa, ja, kot caj...

Plevce (to je djabe v trgovini, pa ena mojih ljubsih zacimb, ker POMAGA!!! pri napenjanju [zato moja jota ne napenja], ni pa totalno mocen okus, tako da ga lohk das ful, pa ne unici okusa oz. da fajn okusek)...

Enako postopas kot pri caju skratka (cela vrecka majarona stane recimo 200 sit v vsaki trgovini).

Tavzentrozo pa dobis najbrz v lekarnah, jaz jo kupim v zeliscni lekarni maxija (zato tam vem ziher, da jo imajo), stane pa okrog 300 sit (ampak velik, recimo 100g al vsaj 50, skratka za vse leto imas, pa se komu lohk mal das)...

Ker vem da ti vsak ficek lahko narobe hodi, ti je lohk jaz mal odstopim.

Odvisno kje si, morda ti ze dons lahko dostavim, ker imam namen do mame skocit v mesto.

Picasso

Jaz pa se grem počasi učit. x8Dx

Prejle sem snela perilo in ga zložila, pa včeraj dala zmrznit ful posodic juhe (je mami pozabla dat v zmrzovanik), pa sem bratu rekla, da pa naj on kuhinjo pospravi (še od kosila včeraj ko sta jedla, mene pa ni bilo). Pa samo v stroj je treba zložit. Mal pult pomit in to je to. In on: " x:Ox Zakaj pa?!?! Sej je mami rekla, da bo ona pospravla!" :blackeye: Halo? A zdej bo pa to ves čas njo čakalo, dokler ne pride domov?? (je šla včeraj popoldne nekam in se vrne šele zvečer) A si lahko star 25 in ti je težko pospravit za sabo?? (sej to da bi pospravljal za drugimi itak ne pride v poštev, če še za sabo ne... :o|o: )

No, ampak on ima izgovor, "jaz hodim v službo, ti pa si cele dneve doma!".......s tem da je on DOBRO plačan za to kar počne, mene pa za učenje nihče nič ne plačuje, pa tudi po učenju nisi nikoli utrujen, to sploh ni delo.... :o|o: Tko da že več kot en mesec vedno mami in jaz pospravljava, tudi za njim, sej on itak nima časa al pa je utrujen.... blazno težko dat en krožnik v stroj potem ko poješ ane.... GRRRRR! :o|o: Ne vem, kako se lahko tko obnaša. :sick: :88: >_> :angry:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Aha :8): ...Majaron mamo, tavzentrozo pa morm nabavt. Trpim vsak mesec ko svina :xx!: Hvala za ustrezljivost, sam sem se na stajerskem, pridem sele proti veceru v lj. Bom doma mal majarona nakradla, jutr si bom pa nabavla.

:palec: :palec: x:)x

Dear Human,

Marsa: vedno, ko si govorila o tavžentroži, sem mislila, da piješ "tisto alkoholno":))...samo to poznam:)).Šele danes mi je postalo jasno, da je govora o čaju x:Dx

Devica:če daš v ta čaj, ki ti ga je svetovala Marsa še nekaj janeža, kumine in kamilc- ni vrag, da ne bi pomagalo :palec:

Heej, enja, saj se mi zdi, jih velik po mojem tko misli. xDDx x;)x

Je zelo grenka, enim je grauz, meni je zakon, ker jo *pijem v zelodec* oz. tja, kamor je potrebno dovajat te energije in zdravilne snovi. xyesx

Jaz ZNAM piti caje. ;)

Ma, prisegam, vecino akutnih tezav se da spedenat. jaz ze od nekdaj to furam, ker sem tud tako vzgojena, od kakega 20. leta pa sem tud folku caje mixala..

Kar kupila sem caje (iz svojega casha), pa nastimala mesanice, pa sem jih komu podarila, poem me je ze ful folka gnjavil s tem, kot tud s kremami, pa sem potem skulirala to 'dejavnost'.

To je hecno s temi zadevami - za ene zgledam zblojena cist, a jaz pa recimo temu vidim naprej.

Npr. so me frendice ganjale, pa daj zascitit, registrirat, kreme kao, zakon..

Sem rekla ni sans, so rekle, kako sem nepodjetna...

No jaz pa sem videla situacijo, ki bi se zgodila - najprej vsi navduseni, potem pa gre nekomu nekaj v nos ali pa celo kdo dobi kaksno alergijo na kaj desetega in to poveze z mojo kremo in nenadoma bi me zacel preganjat - opa kaksne kreme? A ma ta sploh kaksne sole pa tko?

Tako da - ni sans, se mi ne da s tem bezat, tako sam zase pa za par frendic to packarim. xDDx x;)x

Upam Devica, da je bolje. :palec:

Sem ze iz mesta, lustno je naredit en giro...

Zdaj pa mal napoved, mal pa chekiranje planeta, danes prisel en mail, da je bilo nekaj pomesano (tocka fortune in vzhajajoci planet al nekaj takega), zoprno. No vse se da zrihtat in zmenit, seveda. xyesx

Da sicer pa ful dobro, pozitivno in tko - prvi tak odziv, jaz v celoti textov sploh se nisem videla, mislim kako zgleda cist vse skupaj. :8):

lep vecer se dalje! x:Xx

Picasso

Marsa xDDx xDDx , najbrž si res veliko ljudi tako misli, pa ne reci, da smo vsi zato "kroniki"..mislim, da tiste alkoholne tavžentrože nisem nikoli pila, ker žganja pač ne maram xDDx ....Je pa lepo, da poznaš svoje telo in veš, kaj ti odgovarja.....sama sem šele zadnja leta pričela nabirat gorsko materino dušico in šentjanževko in sušit majaron....prvič skuhala "špinačo iz kopriv"..in bila navdušena in prvič naredila omako iz koprca...mnjami... :palec:

<{POST_SNAPBACK}>"špinačo iz kopriv"..

x:Dx xDDx x:px

Jaz tamalemu ze blitve nisem mogla kot spinace prodat, kamoli koprive!!! x:o)x x:Dx x:Dx x:px

ceprav probala vse zivo, kje pa, tud grama ni hotel pojest. x:Dx

meni pa fajn, jaz imam rada take nenavadne okuse, pa se izkaze da mi disi tocno tist, kar je dbest zame v tocno tem trenutku.

recimo mi kaj cist odstekanega zadisi, kar posluam to, se mi obnese ze ves lajf...

Ne vem al moras imet eno posebno samozavest za tole... odkod to pride... ker v bistvu en del mene razume, kako bi lohk bilo cist drugace...

Ma, lahko bi me pa tud medicina zanimala, poleg psihologije, astrologije, arhitekture, dizajna, glasbe, slikarstva, pa se cesa... kje pa mas tak fax? :|| Nikjer. Pa jeziki, kar kaj, pisanje, novinarstvo..., kriminologija, defektologija, vse zivo... samo je vse tko togo, da mi je najboljsi nacin za znanje kar lepo moj. xyesx

Najbolj simple, imam na broju, pa meni je lasten - kaj ces boljsga. ;) :D

Picasso

Ne vem al moras imet eno posebno samozavest za tole... odkod to pride

Marsa:vesela bodi!To je samo znak, da se človek resnično pozna..in zna poslušat svoje telo- otrokom je to dano, odraslim pač ne......

Eden od mojih otrok je pojedel na dan samo: mehko kuhano jajce in 2 dcl mleka ves mesec....sem mislila, da bo umrl od lakote...pa so me potolažili, da imajo otroci pač prirojen sistem in pojedo pač tisto kar potrebujejo....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...