Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Ma to se mi pa nekak se bolj bedast zdi, ce se ze vijavajam in mi je pozrlo cas in energy, naj potem to vsaj opravim! :\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Kaj dogaja, Aakhut? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej....ne vem enostavno ne morem vech sam spat vcheri pozhru 3 sanvale :xx!: pa spau 3 ure ochitno rabm za vsako uro spanja dozo :xx!: :xx!: :xx!: bo zgleda treba pochas kacga vracha u beli hali obiskat 666 zlomkou.....tralala Leta delajo svoje, kr navadi se! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Jaz tud vcasih hecno spim, sam mi se ni prislo na misel, da bi kaj pozrla kemicnega. jaz grem pol brat ali gledat TV, zadnjic sem gledala opro ob 5h zjutraj in halle bery (kul, da sem bvidela, da mi v bistvu ni zoprna). Pa berem dnevnik varuske pa kup enih knjig sem dobila zadnjic, kinga pa taksno... no in to me uspava, po dveh straneh zaspim. ne zret tistega no, je tak cudn vreme, mi ki smo bolj obcutljivi, imamo take probleme lohk - poleg tega je pa danes mlaj in je to tud zato /(sem pozabila napisat nespecnost, sem sam sanje) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Leta delajo svoje, kr navadi se! A že tako zgodaj se pojavljajo starostne težave? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 en pobož skoz pa tud ne more bit človk nabasan....bo treba kej pogruntat...protistrup ustrezne kvalitete da potolčeš nespečnost ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Oh no ja, pejt si nastimat kopel pa s sabo se ukvarjaj, ampak mal drugace. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 pridem jutr jst pomagat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Jaz sem pa danes imela totalno sporočilne sanje spet... Jaz pa sem sanjala Zlomka in Sončno.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Upam da ne, ker smo bli vsi zamorjeni in tečni in slabe volje... :xx!: :xx!: :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 :xx!: Ufff dons zjutri sem pljunu tak pljunk, k' da b' ga povleku v'n iz pete. Ampak mi zato n'č grlo ne boli več. Ponoči me je tolk svinjsko bolelo, poleg levega dela grla, še ušesa. Zjutri sm pa tak gnoj v'n povleku, da mi je ratal' slabo. :xx!: :xx!: :xx!: No v glavnem zdej sem mač beter. Hvala lunatkam za podporo, sem hitr pršu k seb'. Za 25.1. se menim za koncert, ki naj bi se odvijal v Italiji v Trevisu (Trbiž). Nastopal naj bi legenda iz Irske, Van Morrison. To bi se splačalo pogledat. Me pa zanima a sta Sončna in Zlomk sk'p al' ne? V zvezi s tem, razmišljam da bi odprl prov posebej temo, v čvekarijah, neki v stilu Zlomk in Sončna al' kej podobnga. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 no, vidiš kaj dela skupna energija zlomk, a ne bi ti tiste druge terapije raj vžgal, ki jo maš na sumu you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 ja, saj se mi je zdelo, da bi bila boljša sicer se pa službovska gužva nadaljuje...torej...na zahodu nič novega... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Amis, se takoj bolš počutim, ko vem, da si na delovnem mestu... men so pa očitno ženski instinkti zatajili... ...enostavno mi ni jasno... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 kašna uspavala pa pomirjeval pa zdej to? alo! ne morte tkole se s kemijo igrat. po 3 sanvalih bi spal.... in spal... vsaj še par ur več. lexaurinčki so pa pomirjevala... po njih... pa lah da se po 3 urah zbudiš... eh jz se z marso strinjam. odprem knjigo... in me ni. najbolši uspaval kar jih je... no grem kr zdele pod kouter... mi prov paše... služba in šola in to... kr mal zmatra... jutr grem pa prepis pa zavarvanje za moj avtek zrihtat. nočko vsem skupaj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Ej, sm 1 per spil, pa sm bil zadet pa naj se kdo rece, da ej vegetarijanstvo drago! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, sm 1 per spil, pa sm bil zadet (BTW - free, neki me čurunalnik zeza in ne pošilja mailov - TNX za vse infote, kolk si prijazen ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Na zdravljiot!Jaz pa pijem en simpaticen Beaujolais, lustno... Tamle pripravila en kup enih stvari, fen pa taksno, posodo, ponve, vse pomila, s kisom razkuzila, da dam lepo iz rok (zame je dobro, jaz vem, da je od caja , zgleda pa grauz vse temno, pa sem tamle pedenala), gor napisala... Kok se mi fajn zdi... iscem anorake in gumijaste skornje okol...Pisala tejle pobudi, da dajo bannercek, mitja pisal unicefu, da dajo bannercek, da direkt info, da ni treba v teme na forumu hodit...mal pedenamo Planet, popravki, chekiranje...En kup enih stvari...Sem dobre volje in fajn, mal sesuta od vsega, a sponamo.Aja marele!... mam ziher se kaksno...Uhh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Amis, se takoj bolš počutim, ko vem, da si na delovnem mestu... men so pa očitno ženski instinkti zatajili... ...enostavno mi ni jasno... Astra kar se pa instinktov tiče... ...mogoče pridejo nazaj...kaj pa vem, včasih je blo treba požvižgat, limance nastavit...na nekaj se bodo pa ja ujeli (instinkti mislim)... marsa, čestitke za planet...meni se sicer še sploh ne sanja kako se to uporablja, ampak bo že....s polževo hitrostjo ...sicer pa....mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Ma ja, tis full pridna! --------<{POST_SNAPBACK}>Na zdravljiot!Jaz pa pijem en simpaticen Beaujolais, lustno... Tamle pripravila en kup enih stvari, fen pa taksno, posodo, ponve, vse pomila, s kisom razkuzila, da dam lepo iz rok (zame je dobro, jaz vem, da je od caja , zgleda pa grauz vse temno, pa sem tamle pedenala), gor napisala... Kok se mi fajn zdi... iscem anorake in gumijaste skornje okol...Pisala tejle pobudi, da dajo bannercek, mitja pisal unicefu, da dajo bannercek, da direkt info, da ni treba v teme na forumu hodit...mal pedenamo Planet, popravki, chekiranje...En kup enih stvari...Sem dobre volje in fajn, mal sesuta od vsega, a sponamo.Aja marele!... mam ziher se kaksno...Uhh. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Ma ja, zaenkrat so ble sam besede -----<{POST_SNAPBACK}> (BTW - free, neki me čurunalnik zeza in ne pošilja mailov - TNX za vse infote, kolk si prijazen ) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 hahahahahaha, glih pisem (tebi zdajle), ma reci to moji mami... ki, hm...Pa zadaj tamle rece Marcel stefancic v Studiu city - 'ki je skepticna'. (ne vem kdo, pa zakaj gre, ampak tole je rekel). Haha, moja mama je skepticna do moje crnogorske pridnosti. No ja, saj sem... sam... mal drugac... Thanx!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 O, Amis, thanx!!!! Mah, fino, no, kaj naj recem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 .... ne čakaj poooomladiiiiiiiiiiii, ne čakaj na maaaaaaaaaaaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 V bistvu nisem vedla, kam bi tole dala, tko da je pristalo tule.... Pa mogoče je že kje na forumu... Satelitski posnetek pred tsunamijem..... http://www.mobisux.com/album/uploads/17348/pred.jpg ......in po njem..... http://www.mobisux.com/album/uploads/17348/po.jpg What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts