Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pismo, kak dan. Nč pametnega za zabeležit xrolleyesx eh...

Marsa, končno priznaj, kake vroče igre igrata z Mitjem, ne pa Mimi pa to x;)x Jaz bi šla na tvojem mestu, kar brez rutke, malce naokoli.

Kot že rečeno, nč danes!¨En velik nič.

Grem mal pospravljat, mogoče se mi kaj zgodi :inocent: zanimivega

x:Xx poboži in poljubi vsem, ki potrebujejo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

danes bila pohvaljena prosim v obeh službah ;)

v novi sem ful hitro noter padla.... obvladam x:Dx pravi šefe, kdor je pameten je pač pameten, prvič sem slišala da sem pametna x:o)x mogoče sem samo malce prehitra, ne znam ur nabijat ;) danes sem mu rekla, da bi delala samo do 4, sem imela en opravek in ni bilo problema, pa še zvedela sem da ima namen nekaj stanovanj kupit in jih dat v najem... hehe mogoče je pa tole res tisto ...

Astra, če bi se vozila v Ljubljano bi isto tak čas prihajala domov...Tamala je na kosilu pri mami, če je kaj takšnega da počaka, dobiva še midva, zjutraj vse pospravim, nalogo naredi pri njih, samo za učenje bo morala samostojno... je včeraj šla sama se naročit za alergologa, me je sestra poklicala in jo pohvalila... mah ne vem, imam en cilj in ga mislim uresničit, pa še časa nimam padat v razne svoje finte in drame...

Marsa, poznam tole od mačk, jaz sem bila vsa popraskana, boli pa ko vrag...

Kva je lepšga u takm meglenm vremenu, kot sedet u jacuzziju z eno beybo x:px in se delat, da sta sama na svetu! x:Dx :vragec: čez pou urce prleti k men ta lotusov cvet x:px x:Dx :onfire: da utrgam ga spet! x:px :vragec: x:Dx Kak se mam fajn! x:px x:Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Hja lahkonoč mucyce in mucki... grem js počas spat pa sanjat pa to... ;) hja tolk zgodi se pa ne spomnim kdaj sem šel nazadnje.... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, nimam pojma, samo vidim, da glasovanje že poteka...in da LN ni v nobeni kategoriji... :o|o:
Jebiga, ce moras placat, ne moreva se tega placevat, pa konc koncev je treba tud pripravit kaj, torej cash + cas + energy... Raje sva ta cash smotrneje porabila... Ja, skoda pa je. :|

Kaj cmo...

Hvala ker se ti gre! :palec: x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, končno priznaj, kake vroče igre igrata z Mitjem, ne pa Mimi pa to  x;)x  Jaz bi šla na tvojem mestu, kar brez rutke, malce naokoli.

Ja. kaj cem pol, priznam. :D

<{POST_SNAPBACK}>danes bila pohvaljena prosim v obeh službah ;)

...

Dbest Selene, koncno malo navdusenja! Fajn ! :palec: xyesx

Jaz pa bila pri frendih, prejle prisla dam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf, jz se še kr učim. xbookx Komi čakam jutr, da bom končno mal lažje zadihala. xcivx xinnox

Pa grozn pogrešam mojga.... se sam učim in sploh nisem šla ven od včeraj... :madpro: tko da sva se v tem času ful malo vidla. Tko da KOMI KOMI ČAKAM, da bo MIMO!!! :inlove: :zoro: :!:

Grem se nazaj učit, še kako urco dve, pol pa spat.... pa ju3 naprej. :o|o:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

jutro.

no včeri je bil pa kr produktiven dan. avto je moj, moj, moj. :onfire: :onfire: sm ga zavarvala, pa prometno mam... tralala

kwa je to d best. seminarsko sem zrihtala, da jo dons oddam... in pol mam mir. sam drug teden se morm ful učit. no sej mam dopust. pa če kšno urco na dan mal v knjigo pobulim mi ne bo škodval. lep mali petek vsem skupaj. poljubčke za vse

spet se mi je na bolš poslabšal

Našla mojo kreditno kartico, seveda takoj za tem, ko sem jo blokirala (no, mož je šel v tisto trgovino, kjer sem kupila škornje in od kadar sem jo pogrešala in glej ga zlomka - tam sem jo pozabila!!!!). Ma dobro, bom pač spet malo po bankah letala.

Mogoče, če jih lepo prosim, mi še staro nazaj odblokirajo.

Jutro! x:)x

Sončna - hvala xsrcx :palec: od OŠ sem se spremenila za 100%, od SŠ pa eno 50% tako da nič čudnega da me nisi spoznala. x:Dx drugače sem bolj malo doma, ker naj bi bila na faksu, pa na faksu sem zadnje čase tudi bolj malo, ker bodo zdaj izpiti in se učim :ermm: oz. se bom (takoj zdaj začela xDDx ) ... xcrossfingx

lupčke vsem x:Xx kar tako.... :flower:

(hm ikonco sem vmes zgubila, moram eno nabavt)

dan vsemmmm...

zjutraj mrzlo, da je blo kar grdo, saj zdej je tudi, le da sonce kuka in je zato bistveno bolje x:px . v delovnem zagonu, pa počutje je prec boljše, takoj ko se začne približevat petek x:Dx

itak delam sam še kljukice na seznamu opravil.

mejte se.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dan...tudi jaz samo na kratko...comp sicer dela...samo jaz nimam časa... :o|o: ..dirjam naokoli... xrolleyesx

prideite na Štajersko..pri nas že 10 dni sonce... x:)x ...bemu, če bi jaz živela kje na severu...bi zimo prespala...tako pa me to sonce kr žene nekam...

kartico odblokirala... :palec: ..vse ok, stalo sam jurja... x^x

zdaj, ko sem postala redna rekreativka... x;)x x:Dx ...zvečer v bifeju srečam ljudi, ki jih že leta nisem videla...prav lušno postaja tole...ko se dobimo...eden z odbojke, drugi s košarke, pa s tenisa, pa telovadbe, pa badmintona...včeraj sem si celo en pir privoščila...pa mi je bilo potem žal...kaj mi je tega treba... :o|o:

Punce izdale skrivnost...pred treningom se namažejo z anticelulitno kremo... :eek:...rezulatati :eek:

me prav zanima, kako dolgo me bo tole držalo... :o|o: x?x

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

aakhut....morgen? :eek:

A nis ti mau prevelik, da bi zamenjal dan in noč... x:Dx

surya...držim pesti...valjda da bo šlo :palec:

Danes pa že tretjo kavo pijem. :xx!: Mi bo želodec odpovedal, ampak kaj, ko kar ne pridem k sebi...

Astra,a ti si štajerka ??? Prepričana sem bila, da si iz LJ.

Sicer pa je tudi pri nas bil sonček, zdaj se malček skril, ampak bo ziher še pokukal... :palec: Morm popoldan malček na zrak, da mi ne bodo oči ven popadale od tega ekrana... xrolleyesx

Sicer pa danes pride en radiestezist izmerit sevanja. Sem prebrala celo temo tam o temu, pa ne vem, če sem našla tisto, kar sem iskala. Pravzaprav sploh ne vem, kaj sem iskala. Mi bo mogoče on povedal. Samo, da mi ne bo poskusil prodati kakšno stvar, ki je definitivno ne rabim.... :vragec: x;)x

Grem še malček delat, pol pa na zrak.

Mejte se :palec:

* mili...moj mož je imel celo obdobje takšnega pozabljanja...Je pozabil denarnico na strehi avtomobila, potem pa odpeljal. Ampak je tak srečko, da je raztresene dokumente in denarnico našel policist na kolesu in mmu jo nazaj prinesel. Valjda si je postregel že sam z nagrado, pa še mož mu jo je dal. Pa ene parkrat je pozabil kartice v trgovinah. Ampak on je totalni srečko. Vedno vse dobi nazaj. Nezlorabljeno. Bemu, včasih mi gre prav na živce, da ima tolikšno srečo. :vragec: x:Dx

Je*emo pa kataloška prodaja Neckermann!!!

Jao jim! Bom popizdla!!!

Sem pred 6timi tedni si naročila eno krasno stensko mizo, za katero sem bila pripravljena plačati dosti več, kot vem, da je vredna. Samo, ko je bila tako cartkana. Že takrat mi niso znali povedati, kdaj bo, vendar niso nič rekli, da je ne bi imeli. In jaz čakam in čakam in čakam (malo še pa bi ostarela in osivela zraven - no, to bi malo dlje trajalo, ker sem blont). Vmes dobim celo VIP kartico, kako kupec s prednostjo.

Danes pa le pokličem, da preverim, če kaj dogaja. In ah. Na VIP telefonu čakam skoraj minuto, pa se po operaterjevem glasu, da naj počakam, ne oglasi nihče... Toliko o VIP pristopu. (Itak mi dol visi zanj...). Pokličem na drugo številko. Dobim zdolgočaseno na pol odzivno operaterko (zadnjič sem se pa pogovarjala z eno tako full prijazno, živahno :palec: in res prijetno, da bi človk kr klepetal... da ne boste rekli, da sam šinfam), ki me po tem, ko povem kdo sem in mojo številko kupca vpraša, kaj sem naročila. Haloooo??? A ne vedo? Ne piše jim to kje? Jao meni... ji povem kaj. Torej: mizo (uno krasno sladko ravno-za-v-brlog mizico...). Ona pa meni: ja ta pa je pošla. Nimamo več. KAAAAAAAJ??? :eek: :eek:

Kako nimate več? In kako me niste mogli o tem obvestiti? Pa zakaj jebemo jim dajem dva telefona, naslov, pa še e-mail??? x?x (Ko od mene to res težko dobiš, če si en tak sluzavc in bi mi rad vse podtaknil!!!) In kako to nimajo več, če v novem katalogu pa je spet notri??? x?x Jebemo! (Se opravičujem, vsem, ki ne prenesejo kletvic.).

Sem se kar poslovila, no, še prej sem vprašala, če zdaj torej tega sploh ne rabim skenslat. Heh, ne rabim. Kako lepo...

Jao. Jao. Pa še dragega sem poklicala, da me potolaži, on pa nč. Kaj se bo on sekiral al pa mene tlažil... Ne dobi od mene nobene tolažbe več, smrkovc (saj bo še padel na kakšnem izpitu!!!).

Zdaj delam"nadure", ker jim bom napisala pritožbo in vrnila VIP kartico! Imajo, da me skenslajo in da nikoli več ne dobim od njih kakšnega gradiva. Niti po pomoti!

Huh. Mi je že malo boljše!

Se objemam sama... smrk, smrk :C: :C: za mojo mizo krasnolepofantastično....

pa je šla...

moja evforija...

papa

x;)x saj bo bolš! al!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>... ...  za katero sem bila pripravljena plačati dosti več, kot vem, da je vredna. 

To je tvoj odgovor. :palec:

Sicer mi je pa zal, ker si se ufurala pac in vem kako je to.

Sam - moje osebno skromno x;)x - mnenje - SE BOLJS! xyesx

Bos videla, obljubim - primi me za besedo, ce ne bo, samo ne prej kot... kaj jaz vem, v dveh, treh mesecih. OK? x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, in vsi, seveda, zivjo in vse tole! xrolleyesx xDDx x;)x

jaz sem nekak prevec... evforicna..., da bi kaj dost pisala, zaenkrat sam voham... moram najti parfume... xDDx x;)x

Picasso

Grrrrr, jaz pa sem se prvič odloču, da si kupim neko revijo z dvd-jem.......pa sem se to odločo v torek in zgleda prepozno. K sem trmast sem skor vse trafike dol udaro v MB-ju....ništa. Mater kolk sem se trudo, sm si ga ziher zaslužo, pa ovi gori ne j.b. za 5 posto. No, šlo pa je za Mladino in Buena Vista Social Club....grrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sniky: Pa pismo, kaj jih tak mal ven dajo al je tolk folka ta muzka všeč......nič jasn.... in mal jezn. x:o)x xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...