Marsa 13. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2005 aja, ker pa je bil? rdec al rumen? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2005 Pih! Odprem 'nove teme' (neprebrane, ker imam skoz odprto, in veckrat dnevno refresham, je malo neprebranih - jih steje kot prebrane, ce so naslednjic odprte oz. osvezene). Poleg Dnevnika, haiku, igre asociacij in gremo nabijat poste, so odprte teme:- Ljubimci in ljubimke- Orgazem- Varanje- Kama sutra- Dol sem ga dala, dol sem jo dal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 he he...teme pa take...saj ni luna v sco buena vista social club ...prva liga tile njihovi ritmi pa vsenardila že vse kljukice na seznamu, razen ene...bravo jaz grem še to nardit...mejte se...pa hvala enmu prijaznemu dečku you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Buena Vista Social Club....<{POST_SNAPBACK}>aja, ker pa je bil? rdec al rumen?jaz imam modrega (ampak ne od dons, kakšnih 8 let nezaj) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Čak mal......dvd al cd? Hehehe, obvladajo bejbe, pa to... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ... smotka jest (mam pa tud en dokumentarc, noo ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 o social vista imam iz te zbirkice Omaro oh bejbi ima tak glas Sem si pa po dolgem času zaželela Jan-a Garbarek-a sedel na ušeska in v Sicer pa danes eno tako **mimogrede** počutje, kr neki, pa čeprav luna v sco, mogoče sem malce ven iz ritma. Povabljena ven, pa se mi ni dalo, kaj preveč se socialno angažirati danes. Danes me je razveselil en lunatik thx, pa Sati in Astra za kartice, k nam kar same najdejo nazaj Selene, super, ubodla super službico in povrh si še zadovoljna. Malce me Ananta spravlja v dvome s svojimi napovedmi kaj zdej sploh vse skupaj pomeni. A sem samo jest tok za luno, da ne vem kaj pomeni to kar napiše? Pa malce spremljam Trenja karamba....a bo penzija ali ne bo? Saj če bo tako, kot Ananta napoveduje, je itaq ne bomo potrebovali Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Jana Garbareka .. tis taprava triangelca ... sam... včasih so mi z njim grozil (še v gimnaziji)... če boš preveč konfuzna, dobiš Garbareka, da boš vsaj vedla, zakaj ... še aakhut mi ga je podtaknu na cedejko ... zrihtala, da je mali ostal v našem klasu ... najboljše od tega pa je, da je tko reagiral na moje zaupanje... skoz me v oči gleda (prej je večinoma gledal stran) in ga ful pohvalijo, kako se je spremenil ... pedenčkamo spletno stran , ustanavljamo društvo (yeah, yeah!) in spet prihajajo k meni mlade ženske (ne sicer vse pripavljene na to, kar ponujam)... samo v eter sem dala, pa so pred vrati ... hecno mi je brati knjigo, v kateri sem omenjena... drugačen zorni kot nekih situacij, končno spoznanje pa enako ... gud filing funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Fajn, Matejčula, fajn..... Knjižna zvezdica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ... ejjj, saj res... a gre kdo na R.E.M.? funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ermm spet se mi je pobolšal na slabš.... zej bom meu 1 mesec počitnic.... iščem neki pametnega za počet... hm ma kdo kako zanimivo reč ki se jo da naredit v enem mesecu... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 17. januarja v hali Tivoli ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... ejjj, saj res... a gre kdo na R.E.M.? Jest, jest, jest! REM This one goes out to the one I loveThis one goes out to the one I left behindA simple prop, to occupy my time,This one goes out to the one I love. Fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem imela karte že koj, ko so jih začeli prodajati, sem se zbala, da jih bo zmanjkalo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 r.e.m.??? pa kje jz žvim da nč ne zvem? aloooo!!! đizs!!! no in tako vesela jz včerej da bom prvič peljala moj avto (k prej še ni bil moj) in ... NE MRDA!!! da mu je.................... (kletvic kokr čte). je šu akumolator. jao!!! in pol grem seveda z našim v leclerca da si nabavim radio tko k sem hotla... in seveda!!! jih ni več. kwa je bil to en 13 dan včerej! no dobr da je kolega mehanik. sem ga takoj klicala in pojamrala. pride dons zjutri zrihtat, sprot mi bo še zimske gume gor dal. no sej grem jutr tko z vlakom na dopust pa nej mi ga spedenajo. k pridem nazaj hočem da vse dela tko k je treba. đizs! eh... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 jutrček, danes je pred menoj samo ena službica, nato pa šele v ponedeljek štartamo dalje. Sem bila prehitra in sem za nazaj pomembnejše zadeve obdelala. Kašljam še vedno, najhujše je ko začnem in se ne neha...Danes moram še nekaj zadevic kupit za malo, gre v ponedeljek s šolo v na Pohorje, baje snega ni skoraj nič, razen na progah, da ne bo totalno gnila...sem bila včeraj po obeh službicah še na govorilnih urah v šoli... več brišem zadnje čase kot pa napišem, tko da, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 jutrček selene...lepo, da boš danes malček bolj na izi jutro vsemmmmm....jupiiii, danes je petek ...službe nima vica omenjat ker bo klasičen kažin. ampak si bo pa treba kaj zmislit za popoldan. mogoče bicikl al kaj podobnega. mal se mi ma socialne stike...bi pasal en dober čvek al pa kaj v tem slogu...ah...sam skomine si delam.... ...mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 jutro obema selene in amis!jz sem dons tud tko fajn razpoložena. samo še danes z nasmeškom na obrazu oddelam šiht... potem pa dopust. the best. komi čakam... prov odpočila se bom. sem ugotovila da sem tud psihično že zmatrana in rabm mal več intenzivne meditacije... bo prov super tkole med dopustkom. enkratno. pa kšn čvekec bi tud men pasov. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 micki kašn bo kej vreme jutr pr vas? jz rabm en tak fajn vreme za po mariboru šetet. dej zrihti! plosm spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 joj, pa res...petek je že... Mateja, pozabila sem ti čestitati za vlogo,ki si jo odigrala v življenju enga majhnega bitja... ...kul si tole s tvojim učencem speljala... Aiwa..v mb dež.. :xx!: ..zjutraj bile poledenele ceste... :xx!: Selene, snega res ni...samo tam, kjer so proge...pa fajn, da ti takole gre.. Nič, mejte se... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 hi hi hi ... bo dež... name pa sonce sijal... se nam nč prtožvala... ne bi jz dežeka... na moj dopustek... štajerski... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Dobro jutro zgodneži Aiwček - kdaj boš pa na naš konec prišla?Enkrat ziher anede. Pa se boš usput ustavila, pa greva k Pavu na eno kofe... Mick - s takim navdušenjem oznanjaš peeeeeeteeeek, da me slaba volja prec mine. Selene...ti si kozoroginja, anede? Se vidi. Garačica. Pridna punca Mateja...čestitam Čeprav ne vem dobro za kaj gre. Danes nisem glih na desno nogo ustala. Spet slabo spala. Pa mi je radiestezist včeraj povedal, zakaj... Tako, da je odločitev v hipu padla. Naročila, plačala pregrešno drago zaščito in zdaj nestrpno čakam, da mi to pripeljejo. Ampak, ker verjamem, da je dobra, bo stoposto tudi res dobra. In ker sem glih plačevala to, sem še na LN račun nekaj kapnila. Tole sem pa samo zato pripopala tlele, da tudi druge spomnim na to.... Aja, pri nas pa že sonček sije. Se bo ziher skril, ampak za zagon to tako pašeeee Mejte se radi in ne pozabit dihat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Dobro jutro! A je bil potres zdajle, eno minuto nazaj?Obesam cunje in zacnejo sklepetati omare, pa se se zaderem: EEJJJ!! (ko sem misilila da Mimi rine v omaro), pa kar ni nehal, kar kakih 15 sekund ali dlje je trajal... Lep petek vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 a je slučajno bil zdejle potres,prav tko orng sem šla s stolom sem ter tja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ja ljudje potres je biu... sam jz nisem nč čutla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Mater tole je pa kar ornk, spet je bilo (ena runda, a krajsa), kar miza se je tresla tud v kuhinji, Mimi se je ful ustrasila (ki je bila glih na mizi )... hmmm, aja, ZATO je tolk norela zjutraj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts