oona 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Folk, potres... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 mickeni!!! ful dobra dobrodošlica komi čakam da slišim tote štajerce!!! dolči lubica!!! ja pridem ... drug teden. vem na kermu koncu si sam ne točno.... da vem kje se ustavit!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 potres ja, ornk 2x že..............v roku 5 min........ ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Potres??? kje kje kje ? dobr da tlele ne bo tsunamijev... heh... zdej k mam jogi nič ne čutim ... bljak ehja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 zdle je po radiju neka oddaja ko frocki oz. smrklce pojejo take odrasle pesmi..npr. od Derende neko tako ljubavno.. joj kok pošastno.. neko 9-letnico poslušat kak se bo ljubila s kom...to bi mogl prepovedat... taki mališani naj pojejo take pesmi kot na tistem Veselem toboganu...GROZNO! Pedofili si ga zdle mencajo.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 He!Pih....Celo elektrike je zmanjkalo v centru pri mami, pa Mitje nisem mogla poklicat na mobi, je nekaj ven vrglo ocitno...Moja mama pa vedno ko je potres, nekaj pere ali pomiva... Jo klicem, pravi sem glih nekaj prala, nekoc je pridivjala ko je pomivala posodo, ko je bil potres, mene pa je bolj kot potres zmotilo, da me je prijela z mokrimi rokami!! :OO!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ja potres neki do devetih, pr nas se ni čutlo sicer.. pa kdaj bo kej mira pred tem.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 groza tole, edina stvar, ki se je bojim so potresi.jaz pa v 16 nadstropju.fak. :xx!: je bil 7 km od cerknice.4. po eni stopji in 3.8. po drugi. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Cerknice Jaz pa nič čutla... Pa skoz sedim tlele. Nič se ni premikalo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Jaz sem tudi vibrirala na potresnih sunkih, ležeč še v postelji sem mislila, da se kaj drugega gunca ....no pol mi pa le pripelje da je potres. Tole je že tretji v zadnjih 5 mesecih, ki sem ga čutila. Sem že kar malce paranoična Mateja, katera knjiga? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 ... mene pa v bistvu ni strah potresov in tega naravnega... pac... pomislila sem, na kaj najprej pomislis in taksno... Panika v takih primerih je vecji sovraznik kot sam tak pojav (denimo potres).... Jaz pa sem vceraj prehodila po dolgem in pocez ful enih hal, cist zmatrana bila in nic nasla. Probala ful hlac, skornjev... Nic mi ni bilo vsec ali pa ne prav. :||Sem pa ubodla novo ohisje za mobi (ki je bilo drekaste barve, neizrazite, pa sem se ze zdavnaj odlocila, da zamenjam, ker se da, samo jih niso nikjer vec imeli, vceraj pa sem slucajno odkrila v enem Mobitelovem centru).Padem not, dva lustna mlada tipcka, pravim, a maste ohisje za te mobije, pravita imamo, pa mi jih tam pokazeta kakih 6, 8 razlicnih barv.Pa jima recem - kaj menita, katerega bom?(*oblecena pa sem bila v crne hlace, crno bundo, crn nahrbtnik in imela sem debelejsi petrolej moder puli, torej bi 'morala' bit asociacija crn ali pa kateri od modrih, ce ze)...Pa v en glas oba izstrelita - rdecega. In jaz, ja, tega bom. Kako delujemo na druge... Grem v Limonija, ko je ena Lunatka mi ga podarila (vendar sem si ga sla sama izbrat) parfum po zelji.No in imam koncno ono vodico, ki v parfumih omenjam - KenzoKi - bambus, jess!!! Njami kok disi. Ampak - zagnjavim oni se za testerje kaksne, parfumov.... Pa kul bejba, je kar steknila prec kaj hocem... No, a mi da nekega rdecega Cartierja in se enega, oba ful cutna in mocna - cist premocna zame oba...No in tko je vedno - kar dajo mi take stvari, kao 'sco'.... Namesto da bi mi dali kaj jaz vem kaj.. Ingver, janezh, ce pa ze od cutnega, pa kaksen musk oz. kaksne take vonje...No in imam koncno tistole vodico disavno.. Cist blago disi...Tole ki sem probala ta mocno pa se danes disi na roki. :| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 sori, sem mislila na cerkno...sem bila tako prtresena ocito, da.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Ma Mimi pa dirja tule, tdm tdm tdm... pa na pa pod posteljo pa cist se ji mescha skratka, al bo se kaj al pa sta jo pac tadva potresa cist zdrmala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Daj vprašaj jo Marsa, a bo še ali je že mimo? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Ma cist je zmedena, nic mi ne ve povedati, lej jo no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa ejjjjjj!!! Okol Mitjatovega racunalnika nori, svincnike je dol pometala, da ne vem al je potres al Mimi. Rakica smotana. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 zdaj mi je pa jasno, zakaj tako počutje že včeraj. pa to ni za verjet, kako se te stvari čutijo že par dni prej... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Aha, cutis nekaj... Zival pa sploh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma cist je zmedena, nic mi ne ve povedati, lej jo no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa ejjjjjj!!! Okol Mitjatovega racunalnika nori, svincnike je dol pometala, da ne vem al je potres al Mimi. Rakica smotana. A nimave midve z Mimi na isti dan RD ....pa kaj če sva mal smotane Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Ne nimata, ona ima 19.7. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ja saj....meni so tudi povedali, da sem rojena na 19.7 Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Hej folk Ker dan vceraj....prisla sele ob 5 zjutri domov.Naredila oziroma ne naredila nekaj, kar si nisem mislila, da bom, ampak zal, se mi je zdelo prav tako.Namesto tega, sem bila 3 ure pri frizerju. Pa nisem nic cakala pa to, ampak tolk je trajal No, vsaj zadovoljna sem. Prvic pa v en fajn lokalcek sax, kjer so u zivo igrali na saxe, jasno. Cist notr pades Kasneje smo sli po doooooooooooolgem casu na metelkovo. In zdaj me doooooooooool casa spet ne bo tam Mogoce samo jaz nimam srece in se tepejo s koli, lih takrat k sem jaz tam :xx!: Me pa resnicno zanima, kaj zenske delajo na wc-jih razlicnih lokalov. Ajde, za moske bi se rekla, da nimajo tako spuscan, ampak zenske? A je tako tezko ZADET wc? Pa to govorim o cisto skuliranem lokalu. Papir vse povsod, posran wc...mislim? Pa to zadnje case velikokrat vidim... :xx!: Ok....dost mam Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 miška..sem se jst tud spraševala.. kaj za vraga babe delajo na skretu? In to ne sam TAM, pač pa tudi pr umivalnikih.. da so okrvavljen tamponi pa vložki kr v predprostoru ležal, da je pa vse mokr okol školjke da ne govorimo..to je blo enkrat na morju.. Drgač tega pa tud ne štekam.. da je tko skozlan videt tud drgač vse..... pa ne sam ob 2 ponoč v kakem lokalu.. ko so pijane tolk al kaj da mim gre vse..a doma tud to delajo???Sramota za preostal normalen ženski spol.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Enkrat je pokazalo na Tv, mislim da je bil Pop Tv oddaja Preverjeno. Kakšna so stranišča v **nobel** lokalih.Klientela naglancana v iber, punce zrihtane, naglancane, kr šajnale so se od finoče in lepote, potem je šla pa kamera na stranišče in prozor je bil :sick: Sem se isto vprašala, kaj ta folk doma dela? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Pa ne vem....po moje doma, da nimajo tako. Gre bolj za nespostovanje tuje lastnine, ce mene vprasas. Ker doma je treba slej ko prej spucat...? Ogabno. Najbolj pa razlicni vlozki in tamponi, ki tam lezijo - s tem, da imajo ponekod prav za ta namen posebne vrecke Ma men se ne opravici, tudi, ce je zenska pijana. Vseeno se da zadet skret. Vceraj mi je kar slabo ratal, ko sem sla tam na wc. Sem sla ven, V GARAZNO hiso, kjer je bilo presenetljivo zrihtano ( mgooce zato, ker rabis kartico, da prides notri)... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ma sej ni opravičila, sam da si v normalnem stanju pa to delaš pa še manj razumljivo..cosma, doma majo pa tako k jim spucat pride eno bogo čistačico enkrat tedensko, k mora vso svijarijo spucat ko jim z riti pade..smo se menl enkrat da tist folk k se najbolj opicani, pa tko res se nos in to.. da majo največjo svinjarijo doma.. smo se z enimi tipi menli da so njihove izkušnje take, da je baba v nulo spicanjena pol pa prideš tja ko žvi, da da ti skor želodec ven vrže.. jst pa ne vem, ko nisem z nobeno hodla.. niti se s takimi afnami neki družla.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts