aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 uuuu ja marsa pobarvat!to je zmer tok fajn. jz se ful rada. si pol drugačen pa se morš spet mal navajat... paše! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 A ne, komaj cakam, sam se mi pa ne da spravit, sem mal cakala Mitjo da poklice, ker sva bila zmenjena da ga k mehaniku peljem, pa en obisk sem dobila... zdaj pa (oocuh, zdaj pa na stezaj zracim totalno!!!!!!!!!) ** sem sla ze zapret... sam zdaj si pa ne morem las pofarbat - ker je zverinsk mraz tam zdaj... moram mal pocakat, se nekaj naredim pa en caj si skuham prej... Hude psiholoske predpriprave imam (res, mi je kar skoda blond zdaj na eno stopnjo drugam spravit, lahko sam se na rdece pol stopnjujem, ampak hocem mal spremembe in tok shizim na svoji glavi tale zlatobakreni imidzek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> MARSA....dobr napisala.... (pa zaklenila za sabo )... 666 zlomkou....tralalaSe strinjam tuki (matr, Zlomk... tud jst ugotavlam, da se zadne cajte kr naprej neki strinjam s tabo... neki dogaja ) Drugače pa nič novega... še kar naprej gužva v službi začinjena s situacijami v stilu retro Merkurja... moram danes narediti neke izračune, pa program počasen za popizdit... no, dobra stran je pač to, da vmes, ko čakam, lahko kuknem malo na luno Lep dan vsem skupaj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Polnikov preveč letos ... pol pa tut zlomki niso več kar so bli Enga zate (preden naju kdo v drugo temo napoti... pa nimam glih cajta za chat) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 [COLOR=blue][B]Lep pozdrav.... Sem na šihtu, doma pa mam probleme z modemom, tako da.... Lepo se mejte![/B][/COLOR] Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hej,Natrix a si še žiu? Matr kako barvo si pa tole ubodu? Hehehehehehe! Nč, mejte se, grem jz bc,bc,domu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>[COLOR=blue][B]Lep pozdrav.... Sem na šihtu, doma pa mam probleme z modemom, tako da.... Lepo se mejte![/B][/COLOR]Aja, oj, jaz pa sem glih danes pomislila, kje da si kaj!No lohk fino izkoristim - hvala za sporocilo zadnjic, sem se ti pozabila zahvalit (jebiga, ce se ni dalo, ti si pac naredil najvec kar si lahko in thanx! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 No jaz si grem pa se tadrugih 5 las pobarvat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Jest mam pa dost lnf-ja...dons mi je že 4 poste zamrznilo...pa tko sem se ufurala v temo...se razpisala...pol pa... :xx!: bolš, da sam naredim, pa je... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 heh, jaz pa kamilchke pijem namest kave... Astra, kaj ces tok cvekat pac... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Dragi dnevnik in vsi bogi reučki k boste mogli tale moj post brat......sej ne vem pod kaj nej tole napišem ampak sem tok fucked up da morm tole iz sebe dat....A se spomnite k sem pred časom napisala da sem zaljubljena in da zadeva ni šla čez....no...pol se nisva nč slišala čeprav sva do določene mere poslovno povezana, sam je kolegica za njih zadovžena tko da men ni blo nč treba nardit...no skrat al pa zdolga sej ne ve...danes sem imela eno stranko za njega da jo pokontaktira in sem mu mogla eno povratno informacijo dat...in me je poklical...in službeno predebatirava in pol me praša "Kako si" in najraj bi mu povedala da sem adijo pamet :xx!: in da edino kar si želim je da me objame, pa sm mu rekla da sem uredu, kaj pa čem služba je služba. Roke so se mi tresle, v momentu sem zakuhala pol zmrznla, hotla bi se pogovarjat z njim sto let, pa je blo treba delat naprej in sva prekinla....in zdej sem adijo...vrti se mi...slabo mi je in sploh se ne morm skoncentrirat....ceu Fak...sej vem da se morm skulirat...in sem mislila da sem že bolš...evo...kot da sem bila učeri z njim....vem da nč ne morm nardit....ugriznt se u jezik in pogoltnit knedl..it dam in objet Polono, ker ker ker ker....hudiča....ker jest ker jest sm totalno zalublena...Dost o tem. Tko da veste...smotka smotana... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Lepo da si zalublena, sam, daj malo v akcijo. Kaj te čakaš? Boš vsaj vedla pri čem si, sej pa nisi stara 16 , čeprav ko so v igri čustva, postane funkcija zrelosti vedno vprašljiva. Daj, polkliči ga, tak da bosta lahko najdaljšo noč (pa še katero po njej) konkretno izrabila It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Apolonija, ko človek misli, da je že ok, ane...pobož Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hvala Selene. Milf - k ni tok simpl. :xx!: Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Apolonija - al je al pa ni. Ce je, JE. Imam farbo gor... zdaj si jo grem sprat ze pocas... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zlomkarije..... Heeejj, jaz pa schtraufenpacht barvo! (mal je sicer kar ultra, , ker sem imela pofarbane, blond, pa so namesto zlatooranzni baker v bistvu zivordeci lasje )... sam saj se boljs. bo bolj zalegl... Kul... sam zdaj mam se brisaco gor...jooooj, zadnjic ko je astra dajala one fotke, je mene picil, ko sem na eni taaaaaaaka halo! - pa je nisem nasla, niti 'taskrauzlane' (ne trajna!) niti 'tadebele' niti onih kartotek za borisa (zdravstvenih, za nesrece). :xx!: In mam na eni ene 3 brisace na glav zavite v turban pa se volnen sal (kana scena), pa nek pulover s patentom, da se tako guba naredi hecno , da zgleda kot da imam... hm, pac oprsje kot melone in cist tam dol nekje.. Mislim kaksna fotka!!! resda sem mal vseen necimrna in bi jo najrajs kar stran vrgla, sam je nisem, imam nekje ziher, ze 1x najdem.. to je tak joke tista fotka, pa kot da bi ena stara bakica bila odstekana, pa je rped timom bila fotkana, ja res no, halooo. No priblizno taka sem zdajle - aja sej se lohk slikam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Kaksen mail prijazen sem danes dobila na urednistvo LN (me vedno v dobro voljo spravijo) in ker ni nic takega, osebnega in se ne ve za koga gre, ga moram delit z vami, upam da mi avtorica oz. posiljateljica ne bi zamerila... Živjo! Pred kratkim sem odkrila vašo spletno stran in še vedno se ne morem naèuditi vsem možnostim, ki jih ponuja. Vsakiè znova, ko surfam po internetu, jo moram obiskati. Pohvala vsem, ki so naredili eno takó kompleksno stran, polno informacij, pregledno, prijazno, zanimivo ... in sploh najboljšo internetno stran. Le kdo se spomni kaj tako imenitnega! Le tako naprej! Lep pozdrav. Pa se dve prijazni obvestili sem dobila. Eno o donaciji (ki me je spomnila ze 2. danes da osvezim) in eno o sodelovanju in ravno to kar rabiva v bistvu. Fino, cim sem se pofarbala na 'domaco farbo'.In VSA sem cist v rdecem zdaj. Da me ne bo slucajno razgnalo. 'Smradim' danes pa jaz z zeljem. Spomnila sem se in mi je totalno zadishalo zelje s pire krompirjem (Mitja pravi da ne pase ta kombinacija, jaz pa cist shizim). No in mal smrdi po zelju, sam ne zlo, sem takoj vse odprla pa itak imam citronelo v lucki.Njami, grem zdaj stlacit krompir, zoprn, pri tem me ful roka boli. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Jaz pa na prednovoletni žur... ..čeprav me mal skrbi, kako bom tole...alko pa žur... ...ker sem ravno prejle zvedela, da pridejo moji kompanjoni s poti po Bangladešu... ...pa nisem ziher, da bo šlo s čajčkom tole srečanje skozi... Popoldan sem spala... , zdaj pa sem čista koma...pa spomnila sem se, da moram zjutraj ob 5h gospodiča v službo peljat... ..težka bo, pomeni, da moram vsaj do takrat biti doma... Marsa...sede tak mail Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Astra uživaj Marsa, včasih pride potrditev iz nekje kjer niti ne pričakuješ....Sonček, uživaj v večeru Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Oj vsem!! Pa fajn se mejte! Astra, ne pretiravaj!! x!x (tecka ki ti ne privoscim, a ne! )Selene - a se kaj boljs diha?Contesa - mene tud kar en folk klice, ko nisem bila leta v kontaktu... saj... Joj kok je blo dobro zelje pa pire. Zdajle sem pa mandarino, pa kar se kaj bi... mitja ima kakije (jaz jih pa ne maram prevec, pojem enega na 3 leta al kaj tacga)... imam pa breeburn jabuka, to je pa gud, grem enega tega hrustnit.Aja saj res, kje pa je kaj Krokoslav? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Še mal počekiram predn vn skočm! Čakam frenda da prleti pome! Hehehehe,dons bi pa hmal eno na haubo dobu,pa kako debeu sm pogledu, k se mi ta personca zareži in mi pomaha! Pol ji pa pomaham nazaj,pa pokažm nej pride k avtu,pa res, pa se zicne not pa reče živjo triple, men pa kr čelust dol pade Ena lunatka,k še ni blagovolla svoje fotke gor prpopat,hehehehe,pol je pa padu en drink,pa drug, pa tret, pa četrt, pa debata,pa pet pa šest, pol pa nism več štel,uglavnem blo je megastično! Sej se še kej vidva, a ne lunatkica(ne smem povedat kera ) važn, da sva na vezi,a ne? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 ampak jaz te pa sigurno ne bi v množici prepoznala se vidi, da se odklapljam... danes nekoga cukala za rokav, mislem, trdno prepričana da je moj stric... ups, potem pa odšla mimo frendice, kot da sem na smrt skregana z njo. Sej sem jo videla samo ni si bila podobna, skoz imam filing da gledam nekje od daleč, megleno... ampak če me zdejle vprašaš kak zgledaš, nimam pojma, tko da jaz ti sigurno ne bom skočila pred avto Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Heeejj, jaz pa schtraufenpacht barvo! Jaz imam tudi od danes frišne bojne barve na skalpu, samo še zdaleč ne prav divje <{POST_SNAPBACK}>Kaksen mail prijazen sem danes dobila na urednistvo LN... Pa se dve prijazni obvestili sem dobila. .. <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa na prednovoletni žur... ..čeprav me mal skrbi, kako bom tole...alko pa žur... ...ker sem ravno prejle zvedela, da pridejo moji kompanjoni s poti po Bangladešu... ...pa nisem ziher, da bo šlo s čajčkom tole srečanje skozi... AstraFajn se imej ... saj se da tudi brez (ali pa z mini) alkota zabavat <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,dons bi pa hmal eno na haubo dobu,pa kako debeu sm pogledu, k se mi ta personca zareži in mi pomaha! Pol ji pa pomaham nazaj,pa pokažm nej pride k avtu,pa res, pa se zicne not pa reče živjo triple, men pa kr čelust dol pade Ena lunatka,k še ni blagovolla svoje fotke gor prpopat,hehehehe,pol je pa padu en drink,pa drug, pa tret, pa četrt, pa debata,pa pet pa šest, pol pa nism več štel,uglavnem blo je megastično! Hehe, xxx... tebi pa kar neki dogaja <{POST_SNAPBACK}>se vidi, da se odklapljam... danes nekoga cukala za rokav, mislem, trdno prepričana da je moj stric... ups, potem pa odšla mimo frendice, kot da sem na smrt skregana z njo...Uf, tole se pa tudi meni kdaj zgodi... večkrat sicer druga varianta... se šetam okoli zatopljena v neke svoje scene, se skoraj zaletim v znanca ali znanko, pa mi še ne pripelje, da bi vsaj pozdravila ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Sem preletela Coccinelline povzetke, zato vem kaj dogaja Danes uletela na mesto nesreče, avto zbil kolesarja, je bilo kar krvavo po cesti ....eh upam, da bo vse u redu s kolesarjem Uspela dokupit dekoracijo za jelko, ki sem jo postavila na pol ....sem naredila drugače kot prejšnje leto, pol pa zmanjkal kar sem si utupila v glavo, no pa so še imeli. Priporočam Pro-mak na Vilharjevi ogromno skladišče-trgovina z vsem dekoracijskim materialom. Če kaj potrebujem najdem tam, pa še super ideje imajo kako kaj pripraviti.Potem uletela frendica pa sva utušile buteljko domačega, super dobrega terana, sem kar vsa vijolična ...res dober vin Hvala bogu da je petek, pa še milijon malih stvari za poštimat. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Dobro Jutro in lep petek vsem! Če berete od doma, zunaj zna biti kar spolzko, zato previdnost ni odveč, lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts