Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Povejte mi prosim, koga naj zadavim:

sej ne moreš verjet, da tudi banki ne moreš zaupat!!!!

Namreč: pred dnevi sem kao izgubila kartico in naslednjejutro jo preklicala po telefonu. Šla skozi proceduro, tpu odgovarjala na ena vprašanja. Končala sva pogovor in torej jaz siguna, da je kartica blokirana.

Oddahnem si, jebi ga, zihr je zihr, čeprav mi jo taisti dan mož prinese domov, kre sem jo pozabila v uni trgovini (s škornji).

Bom drugič bolj pazila.

Potem pa včerajhočem plačat z eurokard, pa mi zablokira. O šit, sem šla čez limit, sem si rekla. Mož pa ni bil zihr, pa je reku, naj še Bančno dam. In glej ga zlomka - PRIJELA JE!!!!!!!!!!!!!!

Najprej sem mislila, da je tip bil tako lesen, da mi je blokiral napačen račun (iamm dva, a sem mu ga recitirala, tapravega). Ma ne! Nazadnje sem ugotovila, da imam res blokirano eurokartico zaradi presega limita, ampak:

bančna sploh ni bila blokirana!!!!!!!

KAJ, če bi mi jo dejansko ukradli, jaz veselo prepričana, da je ok, nekdo bi pa veselo zapravljal moj denar?! Saj ne, da je dosti gor, a to ni point!!!!!

KOMU naj se pritožim, kdo je tu zamočil??!!

saj je ok, zdaj, ker ni škode, ampak kaj pa če...????

grrrr za crknit

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Uh,, šit mili :xx!:

Blokada in nova izdaja eurocard kartice pa najbrž stane malček več, kot blokada in nova izdaja bančne kartice. Par tisočakov ti bo šlo. Poskusi se pritožit. Najdi tistega tipa... xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Folk, potres... :wOOt:

mi smo moral evakuirat otroke... v copatih in kratkih majicah so potem zunaj zmrzovali, da so se šefi pozanimali na seizmološkem, kaj in kako... kolk so bli prestrašeni... kar vršelo je med njimi 'cunami, cunami'... nismo smeli nazaj v šolo (edino po oblačila) zaradi varnosti... eto, pa smo že doma ... x:)x

mili jst bi ga prtisnila nadrejenim..

če bo kakšna sankcija.. sej veš strankam ja gospa, seveda gospa, blabla.. pol pa rečejo baba tečna..

ampak ti kr..

Ker če gledaš kaj bi blo, če ti kartice ne bi blokiral, tle ni debate, te stvari se MORJO poštimat. In tu ne more bit, kao da je pozabu, da si je nekam zapisu, pa ga je telefon zmotil..

če bi mogl blokirat račun bi ga moral blokirat. Pa bo naslednjič se to bolj zares vzelo..

Murphy... še dober da ni po celi črti deloval, pa ne bi bil sam neblokiran račun, pa tud prazn.. :V: :xx!: :vragec:

Lahk pa tud banko zamenjaš.

Men je pa enkrat bankomat kartico požrl.. še na začetku bolj ko sem jo imela, pa sem neki cifre zabrkala, in bla 100% da je takšna x:Ix , pa jo tretjič odtipkam in čao.. in ta bankomat je glih pr banki. Pa pol povem in se ni dal nč pomagat, naslednji dan poklicat ko pridejo oni tipsoni bankomat odpret, in kličem pol in kao da bojo če je kartica not jo tko v mojo matično poslal in pol jst ne bi bla jst, mene tak odgovor ne zadovolji pa kličem čez par ur in prav ona ženska tam, da moje kartice notr ni blo. Pa da sem kje drugje jo mogla pozabit. (Sej verodostojno res nisem mogla delovat, če se trikrat zaj.., ampak valjda vem kter bankomat mi je kartico požrl ):vragec: , pa sem ženski že mogla rahlo grozit, ko me je hotla kr odpravt da je ni.. Pol pa se je le potrudla in me poklicala čez dve uri da je notr pa da se je nekje v tistem mehanizmu zataknila..

Mushi

Pa ko sem si mislila, jaz naivnica, da na banki pa že morajo bolj resni bit, pa daaaaaaj!!!!

Fora je v tem, ko se tip ni predstavil sploh, jaz pa ga nisem vprašala po imenu. ma daj.

Dejansko lahko zaupaš samo sebi (kar se tiče teh javnih ustanov...) - povsod te lahko nategnejo. In vsi.

<{POST_SNAPBACK}>Aha, cutis nekaj... xyesx

Zival pa sploh...

Menda res... :o|o:

Naš maxi pes Fik x:px x:Dx (Velikanka) je veselo smrčala med potresom, ki smo ga čutili (kakor kdo x:Dx ) tudi v Trstu. Monitor je veselo bing-bong plesal, miza se je tresla, mačka je tudi smrčala zavita do vratu v mehko dekco na kavču... x:Dx

Tata Velikan se je ravno tuširal, pridem v kopalnico-vprašam- a si čutil potres- :eek: -kakšen potres?

No, veseli me, da moje kosmate punce ne doživljajo travm pri takih zadevah :fiju:, predvsem pa, da potres večje škode ni naredil!!!! fiju:, :palec: :switz:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Iskrene čestitke vsem za dobre nakupe! x;)x :palec:

Kar se pa stranišč tiče..... :xx!: :xx!: :xx!:

Čistoča je moja šibka točka in samo sum, da so kje packi.... :V: :xx!: :V:

Pred časom so na Rai kazali kitajske restavracije po Italiji :xx!: , fuj in fej, že itak je za Kitajce čistoča bolj mnenje kot nujnost, ampak to, kar je bilo moč videti na dokumentarcu- samo 10% preverjanih lokalov sanitarna ni zaprla xrolleyesx :O: , kuhar umival lase kar v kuhinjskem lijaku, pa spal v omari pod lijakom.....sanitarna ni mogla ugotoviti, katere živali meso so imeli na zalogi

:OO!: :OO!: :OO!:

ma fak, nagnat golazen in gomazen, če pa pride Slovenec študirat v It, pa ga na Kvesturi peglajo in zaj. da te mine volja, da bi tu študiral :V: :vragec:

No, vsaj enkrat na mesec je fajn pokukati v minutnik, (urnik je nekaj povsem drugega) ali dnevnik, (zame je postal bolj mesečnik)

mi je prišlo na misel, da bi se letos pa že lahko enkrat dobro kopal!

(kakšen Bernardinček, Riviera ali kako se reče tisti klorirani morski vodi...)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

O zivjo Ruby!! x:Xx x;)x

Ja, tole (saj smo imeli nekje pogovor, pa ugotavljali smo, da so neverjetno celo zenske veckrat bolj packaste, ravno o temle smo govorili ze).

Se strinjam, grauz!! :sick:

V Zlati ladjici (!!!) sem nekoc UNICILA kavbojke, sandale, ko je bila greznica, za Cocacolo pa sem mroala placati ne vem kolk, blazotno, ful drazje kot drugje, kao fancy! :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hhehehehe Ruby... si kr predstavljam spalce jedne.. kok smrčijo pol pa naj kter reče da žival opozarja pred naravnimi nesrečami, pa čut in tko.. mogoče če je tak potres da vse ruši, pa se pol kakšno strašno bobnenje prbližuje.. xnckrivx

ejte, kaj včeri vidla..

enga audija..se je pred nama peljal in pol kr pr rdeči spelje na sredino križišča pa se pol tam zadnji čas ustavi, ko so se z ene strani fural( desne), z nasprotne pa na srečo ni blo nobenga (leve), ko je ravno jim pot zapiru.. in pol se pelemo naprej pa mi na voznem pasu, eni so se pa vključeval zraven, pa taisti tipson kr proti onem pasu ga je vlekl.. in pol vsa križišča komaj da je sfuru pr vsakem zavijanju pa nobenga žmigavca, nakar se je pol nekje le s ceste spravil na bankino, pa kr zavil in to tak divje in pol tam obstal..

ma kaj je to? Droga, alkohol, norost, nepoznavanje predpisov (da sploh ne zna furat, nima vozniške al kaj?) xrolleyesx

Mushi

En lusten biznisek sem dobila vceraj, saj res... Mi bo prav pasal, je pa dedlajn spet divji. x:o)x xDDx

saj ze povem, ko bo cas... ;>)

Pa dons je en igral na trgu take lepe melodije, pa sem mu dala sto sit, ko sem glih tolk imela. :vio:

Tko da sem dobre. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mi je prišlo na misel, da bi se letos pa že lahko enkrat dobro kopal!

:OO!:  :OO!:  :OO!:

x:px

(kakšen Bernardinček, Riviera ali kako se reče tisti klorirani morski vodi...)

Ja, dobra ideja, mi tudi kdaj zavijemo v tiste kraje. Radi smo hodili recimo v portoroške terme(menda hotel Slovenija xrolleyesx ), samo- ne pustijo več notri s coklami, japonkami ali kakšnimi drugimi šlapami, kao- nehigjensko :eek: . Moraš biti obvezno bos :xx!: , no nazadnje ko smo bili, nas je prišel nek nadzornik 'sezut' zraven mene pa je stal debeluh, ki je imel stopala prekrita z raznimi bradavicami :OO!: , mene poa je v hipu začelo vse srbet in smo se jadrno pobrali stran za vedno! :xx!: :vragec: :V:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Marsa :palec:

Kaj češ, jaz v takih primerih rečem, da sem bila tam trikrat: prvič, zadnjič, pa nikoli več :vragec: :xx!: :vragec:

(me pa od jeze zvije :vragec: )

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Mushi :palec: , kultura vožnje je ...........................slaba :V:

P.s. Moji smrčalki sta over kill hedonizma x:Dx , mah, si mislim, vsaj kdo na tem svetu. Ko se prihodnjič rodim, bi bila rada moja Mačka ali Psica.Kdo bo pa potem JAZ? :eek:

<{POST_SNAPBACK}>Ja, dobra ideja, mi tudi kdaj zavijemo v tiste kraje. Radi smo hodili recimo v portoroške terme(menda hotel Slovenija xrolleyesx ), samo- ne pustijo več notri s coklami, japonkami ali kakšnimi drugimi šlapami, kao- nehigjensko :eek: . Moraš biti obvezno bos :xx!: , no nazadnje ko smo bili, nas je prišel nek nadzornik 'sezut' zraven mene pa je stal debeluh, ki je imel stopala prekrita z raznimi bradavicami :OO!: , mene poa je v hipu začelo vse srbet in smo se jadrno pobrali stran za vedno! :xx!:  :vragec:  :V:

x:Dx x:Dx x:o)x x:px xcivx x:Dx :palec:

Crkavam od smeha tule zraven.. :D... ko te je v hipu zacel vse srbet in vse in ste se jadrno odrolal. :D :P

Spon! xokx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>mene tud vse srbi zdaj.. ko na te bazene pomislim...  xrolleyesx al pa da si v počivališču v savni ktera pete na nogi strga..  :O:

Nehite s takimi, k se mi ze vse obrača :xx!:

Največje svinjarije sem videla v italijanskih termah in vsepovsod kjer se kopajo italijani. Sorry nothing personaly ampak....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

To je moja frendica dozivela, pa tud tu se mi zdi da smo ze pisali tole...

Tumach!!

Jaz znorim ze na morju ce je kaj takega, v rekah, ne pa v TOPLICAH - torej da je se TOPLO! :sori: :OO!:

(*gljivicasto... :|||)

Picasso

Pejt v kaksne ciste toplice, atomske al kaj tacga, saj to je vseeno prej izjema kot pravilo...

Imam osebno pa kar dobre izkusnje.

Sploh je prihodnost Slovenije tudi v toplicah - ce bodo znal sfurat...

V bistvu dbest, kar pejt.

je ful konkurence, se morjo trudit pa tko... xyesx

Pucat, vse...

Picasso

O Ruby Fotospakićka x:Xx kjesti? Tudi vstala že od skoraj pomrlih?

Moj moto je sledeči:

Što ne ubija, to jača.

Ne daj se Floki, ostani psina do kraja....etc....to so moje pozitivne arirmacije, ki si jih stalno ponavljam v borbi z virusi.

Lep pozdrav iz naše planote

deine Heidi

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Fajn blagor teb... jaz pa se nekak ne odlocim... imam kar na hojladri. Vse skupaj nic. Vse nekaj strli, ene prece kao nekaj... :|||

A pazha sem sita! xrolleyesx

Pa cist kratkih tud, sem desetletja imela... xrolleyesx

Picasso

Heeej!

Dobila mail od tamale (necakinje):

" Ciao, Marsenicka...!

Evo mene na Kanarskih otokih, ni cist tko, kot sem si predstavljala, Ibiza je res cist neki druzga... ... " xDDx

xDDx Tamala raztura, ful je jackica in sem ponosna nanjo. x8Dx (riba/dvojcek/dvojcek)... Povsod se znajde, je zelo prijazna in ful pridna in lohk se nanjo zaneses (neverjetno pravzaprav ob tehle najpomembnejsih polozajih). x^x

Tako da sem zelo dobre volje, pa se zarad drugih stvari...

Pravkar pomila kopalnico (x;)x xDDx) in posesala stanovanje, vse zivo napedenckala, zdaj grem pa pod tus, dobim en obisk in pol grem pa se ven, sem nekam povabljena.

Skratka, kul (razen frizuro mam bedno :o|o: xrolleyesx). xDDx

Picasso

Mick- porihtaj svojo rokico, pa fizioterapevtke ne nadleguj preveč...napolni akumulator!

Marsa: še nekoga poznam, ki bi NUJNO moral k frizerju..odločitev padla...torek je dan za crkljanje....hm...tudi sama sem danes presenetljivo pridno čistila sesala, celo postelje odmaknila...uf, temeljita, pa vse z veseljem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...