Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

A je brrrr mraz? Jaz sem se pa pogumno zmenila za na Šmarno goro. Oh mater bom dihala k čriček :fiju:

No da sem mal pohvalim, danes pečem torto x:px jooooooooj kok sem jest pridna x:Dx +pečem torto, ki je sploh ne maram, že to je dosežek. Sem obljubila, Saherco za RD in ker obljuba dela dolg.....

Sicer je pa to ena tistih, ki jih ne maram in ker jaz načeloma ne kuham tistega, kar jaz ne maram, je tole res podvig, nadčloveških razsežnosti :vragec: x;)x

Počakam da se testo še malce speče potem pa via Šmarka in pa na kosilo k prijateljem, ribice x:px tole mi bo odtehtalo, saherco danes.

Sicer pa ribe zelo rada jem, jih pa tudi ne pripravljam doma, ker sem mnenja, da jih znam, samo uničiti :sori: ...no zato pa bolj uživam, če mi jih kje pripravijo x:px

Upam, da se je tole tresenje ponehalo, ker jaz sem potem še stalno čutila neke potreske ali sem jih pa imela samo v glavi, glede na to da se v 10 nadstropju, guncam na nekih valjih je kar zabavno a la Gardaland, adrenalinski park, bi temu rekla Amis.

Če je kdo malce avanturista, vabljen x:Dx

Lepski dan vsem skupaj x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

men se danes tud nič ne da...

poslušam glaso, berem, pripravljam cunje za malo, bemu je menstruacijo dobila, pa za en teden gre na Pohorje... mi je všeč, ker to jemlje čisto drugače kot mami... hehe, me preseneča mala...upam, da mi je uspelo nekomu na lica nasmešek priklicat, sem se kar potrudila... zjutraj sem že imela doma bitko generalov, mah, kaj bi jaz če se mi ne bi skoz dogajalo... grem brat naprej... mejte se xsrcx

No da sem mal pohvalim, danes pečem torto x:px jooooooooj kok sem jest pridna x:Dx +pečem torto, ki je sploh ne maram, že to je dosežek. Sem obljubila, Saherco za RD in ker obljuba dela dolg.....

Cosmica Čobanica, :2src:

Saherca je moja najljubša torta (ohne šlag) x:Dx

Sicer pa ribe zelo rada jem, jih pa tudi ne pripravljam doma, ker sem mnenja, da jih znam, samo uničiti :sori: ...no zato pa bolj uživam, če mi jih kje pripravijo x:px

Jaz pa obvladam pripravo vseh ribjih zadev x^x . Tudi v Trstu je velika tradicija uživanja morskih zadev, pa imamo v mestu kakšnih 30 in več ribarnic :eek: :palec: . Zato te vabim na morske dobrote, od hladnih predjedi, pa toplih, pa kakšnega brancinčka, oradico, sampiera ali listek za glavno jed....

Ti pa zrihtaš desert :fiju: x;)x x^x

Da, ne?

-----------------------------------------------------------------------------------------

Danes bili v Kp, tata Velikan se je šel frizirat in jaz sem na tržnici naredila dobro zalogo vrtnin in drugih dobrot za čez teden. Kupila krasen motovilc x:px , zimski zelen radič v šopkih (se že dobro uro psihično pripravljam, da očistim vso zelenjavo :xx!: ). Potem sem dobila za 150 tolars rdečo peso :eek: in jo kupila 3 kg za naše jutranje energetske napitke+ 2 kg korenja. Pa zeleno, nekaj koromačkov , da jih bom naredila na pari in za jutri, ker bo nedelja- brstični ohrovt x:px za pocrkjat malo x^x

Potem sem obiskala še našega zeljarja in kupila krasno želje, da bo za joto, ki jo obožujemo in naši prijatelji tudi :o|o: :vragec: x:px (nikoli ne skuham dovolj). In tip mi je dal res dobro vago, od kar sem ga nazadnje zasačila, da je bila slaba vaga za dosti šoldov x:Dx (pa je stric zeljar pokasiral škorpijonsko jezo :vragec: :fiju:)

Nakar je bil tudi Velikan že lepo ošišan :2src: :2src: , nakar sva šla še po zalogo dobrih mok, semen in kvasa za našo novo mašino za peko kruha xrolleyesx , ki speče taaaaaaaaaaako dober kruh, da ga veselo jemo v neprimernih količinah! :vragec:

Potem sva zavila na hribček v romantičen lokal na kosilček :2src: in potem domov temeljito pospravit stanovanje :o|o: .

Zdaj pa peljem Velikanko na sprehod.

<{POST_SNAPBACK}>sonček je aja lunca je in jaz sem skuštrana ;)

ampak pismo jaz sem v zadnji uri že najmanj dvakrat čutila potres... ampak samo jaz, še papagaj ni trznil... svašta...

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so zabeležili 14.1.2005 na istem območju še nekaj šibkejših popotresnih sunkov (pregledano do 15.1.2005 ob 12:00):

ob 09:03 z Ml = 0,8

ob 09:11 z Ml = 1,1

ob 09:29 z Ml = 1,2

ob 09:51 z Ml = 0,7

ob 10:09 z Ml = 0,5

ob 11:51 z Ml = 0,6

ob 13:43 (dvojen) z Ml = 1,5 in 1,3

ob 14:15 z Ml = 0,6

ob 16:12 z Ml = 0,6

ob 18:55 z Ml = 0,9

ob 19:29 z Ml = 0,9

ob 23:47 z Ml = 0,5

glej glej xrolleyesx

[quote=Ruby72,15. Jan 2005 ob 18:23]

Saherca je moja najljubša torta (ohne šlag) x:Dx

Ti pa zrihtaš desert :fiju: x;)x x^x

Da, ne?

Deal xokx Ribji slow food, to smo se že šli enkrat x:px nikol pozabila. Ok, zakurblam mixer še enkrat če je treba x;)x

Btw v moji najbližji trgovini ni maxi deserta :o|o: ....bomo še malce prečekirali.

Selene :eek: pismo a veš, da jaz skos mojemu tumbam, da še vedno trese, da nekaj čutim....na šment. Upam, da se tole umirja.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kaj se trese, kje se trese? Jaz pa nic :eek: Pa dve leni macki tlele v moji sobi tud ne trzata.. :o|o:

Ja, spet sem bla na kosilo povabljena in se kar odlocila, da cez vikend tu ostanem.. Sem vsaj malo online.. tisti internet v mojem stanovanju mi ze skor 2 meseca obljubljajo.. Pa se ruleta se mi je zlomila in mam zdaj temo v dnevni/spalnici.. Bomo popravili :)

Sem se spravla mal k ucenju.. tko, na easy.. berem Foucaulta, zgodovino seksualnosti.. in se zraven sprasujem al je bil prevajalec tko cuden al je ze avtor kriv.. zakaj je treba stavek tko trapasto napisat, da nima ne repa, ne glave in ti se po tretjem branju ni jasno kaj je hotel povedat... A to fora, da potem izpades kot en strasen intelektualec al kaj? Ko bi se dalo naredit iz enga stavka s 6 vejicami in podredji, priredji, ki so se popolnoma napacno postavljena (mal pojma pa mam o slovenscini in tisto NI slovensko sestavljen stavek :xx!: ) dva stavka in bi bila stvar popolnoma razumljiva... kr neki.. Je pa zanimivo branje, tko da.. pac, bo treba tud to prebolet x:o)x mogoce sem pa samo jaz prevec blond... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mene je tresl vcer, sam sosedi popravlajo stanovanje, pa cel cajt tresejo, pa sm misla, da so oni krivi xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>selene...tole drhtenje tal povzroča nervozo, nemir, pa še kaj bi se našlo...tud meni

In kaj bi se še našlo? :inocent:

kaj? ma ful je čutit nekakšno drhtenje...vpliv na počutje ful različen. dokler se pripravlja in se ustvarja napetost je vse nekam zamorjeno, skor depresivno, apatično...pol se pa sprosti, pa čist druge energije...jp, povezava med nami in planetom šiba 100 na uro...no, sej mogoče ne dojemajo vsi tako...kaj čem... x;)x

...zemlja se res še ni umirila....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x Jz se grem ucit. Cetrtek pa petek...2 izpita na kupu... x:o)x x:o)x

Bom spemenila naslov pocas iz xxxx v LJ- Polje. x:o)x

x:Dx x:Dx

Me bo prisel kdo obiskat? x:o)x x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

No v četrtek mi je ratalo iti na Ratitovec. Sem bil opozorjen da si vzamem dereze zaradi poledice, pa sem bil trmast in jih nisem vzel. No pa sem imel svoje. Sem se zjutraj namatral po tistem ledu, posnel veliko fotk, veliko video insertov, kjer stalno spodrsavam. Tisti ki so imeli dereze niso bili nič kaj boljši v hitrosti. Potem pa srečam starega modela čez 70, ki hodi skoraj vsak dan na Ratitovec, pa je bil brez derez x:Dx x:Dx x:Dx . Me je pomiril, da ko bom sestopal da se bo led stopil in da bo bolj znosno za hodit, ko bom šel navzdol. No ja na srečo se je to res zgodilo. Gor še nekak prideš, ampak dol če je zmrznjen hmmm :eek: . V glavnem včeraj sem se najedel tacosov, jih je mucka pripravljala, me ni hotela spustit v službo na nočno. Mi je kar hudo pri srcu :V: :sori: .
Ja sam ka mali pao s lipe

Bravo Volk, ti pa mas kar ture tkole... :palec:

Selene, dnevno je sto (pac pretiravam, recem eno cifro) takihle manjsih potresov, nima smisla vsak dan vse podajati, ker bomo samo zmedli folk...

Hocem reci - to je nekaj dost obicajnega (0.4 in 1 in taksno) in to se dnevno dogaja, cesar pa 'nepouceni' (navednice zato, ker se lohk vsak dan poucimo ce zelimo) navadno ne vemo oz. s tem nismo seznanjeni.

Tako da - don't worry. xyesx

Aliana, lepo te je videt okol. :palec: :vio:

In vse ostale, je ful za pokomentirat, samo si ne morem vzet casa, pa se prevec je tega in ne bi prisla skoz s smeskoti)... :vio:

Jaz sem v petek zurala (Kenzoki je ocitno na meni dbest, saj ... no ja, saj je vseeno, zakaj... skratka,. dbest! x;)x)...

V soboto, vceraj, sem si ze odprla teme, da bom komentirala in res tud ze zacela komentirat, potem pa sta me zmotila dva obiska in pol smo sli pa na Rakitno voscit 'tastu', ki je imel rojstni dan. Pa smo prisli zvecer domov, pa se mi ni dalo vec na racunalnik.

Jutri se vpisem na fitnes. xyesx x^x

OK, lepo nedeljo vsem skupaj! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:V: :sori:

sicer pa: dan vsem.......kolikor ga pač še je. nekaj dela za dušo danes, možgani na off, nekaj hoje (brrrrr mrzlo), zdaj pa eno delo na računalniku....pa jasno: najljubši šport (telefoniranje x:Dx )...heh treniram neke nove veščine...vikendovsko kuliranje x^x x;)x

...mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pozdravljeni Ekipa :palec:

Ke brezvezna nedalja, poln kufer vsega :o|o: :sori:

V glavnem, že drugi dan imam vnet mehur, zjutraj sem komaj vstala iz postelje :V: . Zato pa je obtičal v njej Velikan, gripa ga je čisto zvila :O: . Božec, z vročino, siten in tečen, nima obstanka nikjer, tokrat ga je res zmračilo, ker nima sploh apetita :eek: :eek:

Jaz pa sem cel dan nekaj brkljala v kuhinji, skuhala juho, pa gomilo sarm, ker sem morala porabiti kislo glavo zelja, naredila rezance in jih dala sušit, pa očistila in oprala motovilc in radič za cel teden. Sedaj se peče koruzni kruh za bolnika. x:Dx

Potem sem skoraj ponorela, ko sem iskala italijanska imena za neka zelišča, ki jih nameravam kupit jutri.. :o|o:

Ma šajs nedelja. Pa tako sonce je bilo xrolleyesx

JOJ RUBY, NE TEBI....ne privoščim ti take nedelje....privoščila sem Micku lenarjenje..

Tebi pa , da pozdraviš vse neprijetnosti in da bo nasledja nedelja veliko lepša :palec:

Hvala, nisem zlobna in posi so se malo križali...res ti ne privoščim vnetega mehurja, vem, da to zelo boli....če ti po uspelo s čaji stvar odpravit je :palec: , drugače pa le poseži tudi po zdravilih......vsekakor Ruby :palec

Ojla vsem,

Danes sem jo mahnila lagano-sportski na Rašico. Potem sva pa z materjo imeli en tak sprehajalno-opravljalni dan x;)x

Sva pošimfale čez fotra, k ga včasih mal biksa po svoje, da ne bo kdo mislil, da sva res opravljale vsepovprek. V bistvu mi je ful smešno, ko mi **zašpeca** fotra, ker tega nikoli ni delala. Kot bi se pogovarjala s kako svojo frendico.

V bistvu vsake toliko časa naredim kako turco z materjo, ohranjevanje in nadgrajevanje nekega vmes izgubljenega odnosa.

V bistvu jo zdaj dojemam kot ful skulirano, včasih se mi je pa zdela iber zategnjena....ne vem a sem se jaz toliko spremenila ali se je pa ona.

Potem sem se še povabila mimogrede na kosilo x:px je bilo njamsi dobro. Moja mama obvlada!

Oddala torto, Ruby, baje sem zmagala s tole Saherco x:Dx

Spehodila sem nove štumfe, ki sem si jih ubodla za smučat in se nekako potolažila, k so bile ful drage. Ne vem kako so lahko štumfi dragi za popi*dit.

Sicer mi pa že **kuzla v rit skače**, sem skoraj čisto brez kondicije, pa smučat grem kao čez 2 tedna :sori: pih...grem zdele mal bicikl gonit.

Tati Velikanu en zdravilni pobož.

Mickeni, lenušček x:Dx

Vsem ostalim x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Saj vem Enja :palec: , malce sem se pohecala, ker sem opazila, da sem te s postom prehitela x;)x

....boli pošastno, tankam čaj na golide, ni druge, samo če jutri ne bo boljše, bo treba v laboratorij :o|o: xrolleyesx , kajti reč je treba dobro pozdravit, sicer se ti vnetje rado ponovi :V: :O:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...