Amis 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Amis, sam da si na delovnem mestu, sem takoj potolažena... Sneg ..nisem prepričana, da mi je všeč... Astra ...jp, kr na delovnem mestu. jaz sem pa bistveno bolj navdušena nad tem, da jutri ne bom ...en dan na offkar se snega tiče sem pa čisto prepričana, da mi NI všeč... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Uživajte! Bomo ko nam boš pokazala fotko nove frizure Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa danes po dolgem času delam samo dopoldne,bo pa jutri in pojutrišnjem zato celodnevna tlaka. Triple ne vem kje si ti sneg videl, edino če je padalo samo okrog tvoje hiše. V centru je samo mokro po tleh, so že včeraj izdatno posipavali s soljo, kot preventiva! Popoldne me čaka sestanek, pa obisk frizerja,so mi že toliko zrasli lasje, da bo zdaj res lepa oblika! Uživajte! Ej, k si ti še spala, ga je blo mal več kt zdejle! Glih tok, da sm se mogu matrat! :xx!: Jz bi tud vidu svežo frizuro! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja... pismu že dve miški mi morata pokazat tnovo frizurome zanima kera bo prva.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Pr eni se boš načaku! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Jao, kolk ogabno sem se udarila v komolec, da me kar stresa se vedno, mrazi, uhh.. Imam gor obkladek. Drugace pa - sneg!! Nagradno vprasanje - kaksna je bila danes voznja po celovski in koliksna je bila povprecna hitrost? :xx!: mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Hvala bogu, da ni (resno) snežilo. ja, , ko bi blo tak še do konca zime.. čist fajn se je blo danes peljat, čeprav mal ga je pa tud vrgl, ampak ni blo blema.. Pa Marjana Deržaj, men glih ni bla neki full všeč kot pevka, ampak je bla pa faca, taka energična, razigrana, sem večkrat razmišljala zakaj jih teh pevcev v kake oddaje ne povabijo več, pa sej ni treba da bi glih peli, če recimo to ne počno več, tko da bi kej povedal zanimivega kak je to včasih blo, pa kakšne prigode s teh festivalov.. Zlata leta slovenske popevke so ble dobre oddaje, samo, a zdej jim pa niso bli več interesantni, al pa so se sami odmaknili... Ampak, verjet pa mi je vseen težko, da je ni več, se čuti, da se neka era izteka.. tko nekak kot vse legende tud svetovne, ki so zapustile tak pečat, da ti je pol hudo ko prebereš, da jih več ni. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Huh. Ugotavljam, da me jezi sodelavkino obnašanje (ki je tudi vodja; čeprav je to pri nas, ko sva zaposleni na enoti samo dve, včasih pa tri, čisto taka brezvezna funkcija). Nikoli ne pove, kam gre (imamo terensko delo) in kdaj pride nazaj. Dela na 4 ure in včasih gre že zjutraj na teren, prejšnji dan pa se o tem še ni odločila (zelo težko se odloči prej kot pa tik pred zdajci) in potem sploh ne vem, ali je ženska v službi ali je zbolela, ali je zbolel njen otrok... in lahko samo čakam. Zdi se mi pa brezveze jo klicarit, saj se mi zdi, da bi morala za ta del obveščanja ona poskrbeti ne pa da jo jaz gnjavim. Skratka, grozno se mi to zdi. Mi je pa težko z njo o tem govorit, ker sva tako različna karakterja in se bojim, da bi mi zamerila... al kaj jaz vem kaj. Ženska je tudi starejša od mene (lahko bi bila moja mama) in imam tudi s tega stališča malo "rešpekta" pred njo, ima pa tudi seveda ogromno več delovnih izkušenj kot jaz in sem včasih v dilemi kako in kaj ravno zaradi tega (čeprav, žal, to očitno ni vedno merilo za pravilno delovanje)... Kakorkoli že, nekam sem morala to zapisati. Pomagalo ne bo, ampak včasih res ne vemo, na kakšen čudežen način, se premikajo energije in svetovi z njimi! Ole! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kt na gestapu! Bi crknu, če bi mogu komu račune polagat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 .... a narod to izbaci..... [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Halo?kaj se (mi) je zdajle zgodilo... Nic jasno...Sonce ful sije skozi okno in nekaj razmisljam, ko pisem nekaj, in nenadoma SE SAMA OD SEBE PRIZGE LUC (majhna svetilka)!!! Hudo! Tud dotaknila se je nisem.Tako je bilo, kot ce bi 'se vrnila' elektrika, samo da ta je ze skoz, saj pisem tule in vse, vse mi normalno dela.Sploh ne vem kaj je zdaj to...Itak je cez noc ugasnjena.Ej, ne stekam nic, ni realnega pojasnila za tole,... Svasta. aja zakaj sem pa sonce omenjala?Ker je nenadoma kao mocneje zasvetilo se kar na vidnem polju se desnega ocesa (ker je na levi strani)... tako da je bilo mroda celo tako, da je hkrati sonce mocneje zasijalo in se prizgala luc... a to nisem ziher, ker je pac bolj zasvetilo... pa prehitro se je zgodilo pa nisem bila pozorna, ker sem nekaj razmisljala, pa sem gledala v prazno v bistvu... Ker to se mi fulx dogaja, da prizgem luc in crkne al kaj tacga, a da dam gmah in se prizge luc, to je pa hudo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Po mojem je pa luč že prej gorela, sam ti je nisi videla Neeeeee, hecam se! Gvišno te je duhec spomnil, da se ne smeš več v zid zaletavat! Pazi na komolec! Pa na uč! pa na....kaj se ti je že dogajalo..... Spet se hecam....nimam pojma zakaj je tako. Grem raj dol. Bom jutri prebrala rafal... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Mah videla, ce sem OPAZILA, s kotickom ocesa, jaz krozno vidim, imam 'ribji uch', ze itak, tu pa je itak vse na 1 metru. sem gledala v to smer, ne pa v luc.Rafal. ratatatatatata! Skoda ker nimam nobene 'price'. Vedno jih imam pri vseh svojih taksnih zadevah.... da ni kar ono, da si zmisljujem - vem pa, da jasno ni sans, da bi mi kdo verjel (oz. vsak pomisli, je ze kaksno stvarno pojasnilo.Sam ga ni. Ce bi bili tu, bi videli, tko pa sam berete (kdor). Ampak a ni hecno, da se take stvari kar zgodijo oz. se nekaterim skoz dogajajo? Vceraj sem bila pri frendih na obisku in se ravno pogovarjamo o trinajstici (sedela sem pa -prav tako vceraj- na roditeljskem sestanku z mamo timove sosolke, ki je rojena 13. marca, pa je mama se poudarila, je bil petek, sem rekla aja saj res, je bila presenecena, kako pa zdaj to vem, sem pa pac tedaj tudi jaz bila v porodnisnici in je spet bil petek trinajsti marec), no in s frendi o tem cvekamo, jima kazem osebno in voznisko, da 'dokazem', da je na prvem mestu SLUCAJNO (jasno) na obeh identifikacijskih dokumentih 13 na prvem mestu!! In spravljam nazaj denarnico (to smo pri vratih ze stali), pa se mi zablesci na omarici tocno pred mano 13 ..tek (ostalo se ni videlo)...pa pravim EJJJJJ, glejta to, pa ravno smo govorili, pa nismo 13.ega, zakaj kar 13 tam - naenkrat (bila je ze prej, samo sem sedela drugje in nisem videla, to je bil nek majhen koledar, nekaj prekrito cez in bilo je cetrtek, jaz pa sem videla samo tek ali ek... - kao petek... OK, je bil pac koledar - a star in ravno TAM se je 'ustavil'). 13 je ziher uran, saj to 'smo' ze ugotovili. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Pishuka prej je pa flasha sama po tleh padla, sem ze mimi nadrla, sla pogledat, pa videla, da mimi tamle spi.Sam je bila plasticna flasa, prazna, tako da je lohk kaksen veter (sam od kje? )... no a sem pomislila na potres...No tolk pa ni rukalo, da bi se kar stekerji prizigal pa ugasal. Zdaj mi kar luc gori, ceprav je ful svetlo... se mi jo zdi kar... 'skoda' ugasnit. , pa se - mal cakam, ce bo zdaj pa kar sama ogasnila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 parapsihologija... :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Duhovi na delu Marsa! Men tud dons skoz neki blinka u pisarn, ne vem kaj je to! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Mah ves kaksne zgodbe imam dnevno... skoz ze, ves lajf... tako da kar je enim cist halo, je meni cist nekaj obicajnega in ko potem tule vcasih gledam kaksne teme... Recimo - ali se vam je ze kdaj zgodilo, da... recimo je oni ravno poklical al kaj tacga... Kao enkrat se mi je pa res. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Hehehehehe te čist štekam! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Zdajle me klice 'tasca' in pravi, kaj si hotla?In jaz Pravi - ko si klicala?Jaz - kdaj?Pravi, ja zdajle, prejle kao. Jaz imam pa mobi na mizi, tule skljocam in okol skacem. Kao da ni dvignila telefona, ko je zvonil, in ima zdaj izpisan neodgovorjeni klic - moj. Pa so res duhovi, luci prizigajo, klicejo folk namest mene... No skratka - ce koga danes klicem, to nisem jaz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Marsa.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ...a znata kaj ponucat, al se sam hvalita .....meje so rahlo zabrisane, med domišljijo in dogodki... :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot da je tebi treba vedet kam gre in kdaj pride, delaš svoje delo in zdravo Sovražim poročanje kam grem, kdaj pridem ipd :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Kt na gestapu! Bi crknu, če bi mogu komu račune polagat! <{POST_SNAPBACK}>...in ova celo od vodje to pričakuje :xx!: mislim, što sve majka rodi <{POST_SNAPBACK}>.... a narod to izbaci..... <{POST_SNAPBACK}> sam she za dovoljenje bi te morala vprashat...che sploh sme it :xx!: 666 zlomkou....tralala Okej, vzeto na znanje. Ne rabim vedet. Ko je treba evidence vodit, tud ne rabim vedet. Kdo bo v pisarni in kdo ne in seveda kdaj, tud ne rabim vedet. Pač nobene ne bo, ne, ko bom tud jaz šla na teren. Pa zakaj bi sodelovali, če lahko en mimo drugega delamo!?! Nima smisla vam razlagat. Ko ste se takoj začeli počutit ogroženi... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 nima smisla.... :xx!: saj gre tako ali tako vse v maloro.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>nima smisla.... :xx!: saj gre tako ali tako vse v maloro.... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Pa so res duhovi, luci prizigajo, klicejo folk namest mene... No skratka - ce koga danes klicem, to nisem jaz. :OO!: ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts