triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> S frizuro zadovoljna,prameni so sicer zelo gosti,tako,da zgledam še bolj svetlolasa,ampak je zelo naraven videz. Hm,daj da vidmo, kt je rekla Astra! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jap, se strinjam....nekak tko pride...pa 3 ure sem tam. Ce se ne barvam, ne dajem pramenov, potem pride skoraj pol manj...tako pa toliko Mah za take stvari kar dam...sem pa pr drugih stvareh bolj skrta za tolko, k sta mojadva dajala za cigarete, ko sta se kadila, bi sla lahko skor trikrat na mesec k frizerju ( primerjava pac) eni to, drugi drugo. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Seveda, Michelle, pa tud ce imas... normalno. ... jaz potem nikol nimam, ker ima vedno nekaj drugega prednost, ko pa je mal vec casha, je pa tolk drugih stvari, da tako spet to ne pride na vrsto... je kar cifrca... jaz dam manj kot tolk za 3 mesece fitnesa vkljucno z enoletno clanarino. Velik rajs dam, to pa mam, pa tud to si ne morem vedno odtalat. :||Sam mam pa placan, kar me nenazadnje prisili, da hodim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 jao kana... kak drekec..sem se v SŠ dvakrat, enkrat z rjavo, ko so rekl da bo kr črna, da je tak temna.. pa ni blo tak, rjava neka.. pa enkrat s črno, ko sem še trajno mela in so bli lasje na soncu zeleno-modri, čist porozni al kaj.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Hihihi....dans mi je ena lnf-mujcika polepšala dan Odprem kasl in v njem paket ....v paketu pa Mladina z unim BVSC dvd-jem Hvala ti mujcika , vedno, ko ga bom pogledal al pa poslušal to muzko se bom ziher spomnil nate in ........ Tenkjuverimač Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 :palec:Dbest, se posebej, ker sem se se jaz vpletala s cd.ji nekaj. Super, to je pa res lepo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 uh a lahko še jaz vskočim z enim vprašanjcem o cd. Prijateljica je pred ene pol leta slišala en cd, ki ga ne more pozabiti.Izvajalec je baje neki Claude sawe ali sale ...ker seveda ne zna francosko, si je to zapomnila po posluhu. Glasba je baje malce elektronsko obdelana in se ji zdi, pravšnja za vadbo yoge. Torej, če ima kdorkoli kako info o misterioznem Claudu ali da ima kaj podobnega na zalogi mi prosim sporočite. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Seveda, Mick, dobis, nisem pozabila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 kako to mislis, ce si upam, tam je se drazje? Ja, 'vmesni cas', verjamem... - sam kako pa da je pol tam drazje? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 hehe dobro da živim na vasi za striženje in barvanje dam 7 jurčkov... pa tip ful obvlada, samo v nepravem mestu živi...evo mene iz druge službe, sesuta... moja hčera pa se je smučat naučila tralala, no danes se s sanmi vozi, fulll koleno boli, pravi, mami glino kr pripravi jutri Mick a niso najboljša takšna presenečenja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 na poti iz LJ sva z Dašo čist očarani zrli v 'nenavadne pojave na nebu' ... najprej zelo hecni oblački, potem pa krasen sončni zahod, okoli njega pa mavrični oblaki (vijolično, turkizno zeleni)... ker nisva imeli fotkiča s seboj, sva škljocnili kar z mobijem, vendar se tisti pisani oblački sploh ne vidijo (nekaj malega v desnem kotu)... ujeli pa sva tudi enega od zanimivih oblačkov, ki so posamično 'pluli' po nebu funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>na poti iz LJ sva z Dašo čist očarani zrli v 'nenavadne pojave na nebu' ... najprej zelo hecni oblački, potem pa krasen sončni zahod, okoli njega pa mavrični oblaki (vijolično, turkizno zeleni)... ker nisva imeli fotkiča s seboj, sva škljocnili kar z mobijem, vendar se tisti pisani oblački sploh ne vidijo (nekaj malega v desnem kotu)... ujeli pa sva tudi enega od zanimivih oblačkov, ki so posamično 'pluli' po nebu Hudoo, sem gledala, pa se hotla kaj, pa napisat, pripomnit, pa se mi ni dalo... sem sam gledala, pa razmisljala, da sem taksno ozadje dala za vodnarja ali asc ali luno in da je danes prislo sonce v vodnarja. Za 'mobi fotko' ful dbest. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Idi v EU k frizeru če upaš Na storitvah se da zdaj v "vmesnem" času ful zaslužit, dokler se naše cene ne izenačijo... hja če daš za obleko ki jo enkrat oblečeš 150k pol lahk daš tud za frizuro k tej obleki 30k Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Matejčula slikca. Jaz imam pa **popolni četrtek** ali **sam doma** Sem si prižgala na drugem programu zborovsko petje, tale zborček ful obvlada. Ker če bi bil dragi doma, bi lahko samo pozabila na kak tak **zatežen** kulturni program po njegovo.Pred tem sem se na pamet učila Old habits die hard, ki jo prepevajčka jagger, madonca bolj star bolj dober Danes imam glasbeni dan Aja jutri zjutraj grem v Zagreb, dragi gre službeno, jaz ponavadi zraven se malce sprehodim in si ogledam vse tisto kar mi nimamo. Predvsem vedno ugotovim, da je umazano. Ampak trgovine in izbira v njih pa ful dobra.Jutri bo spet en materinsko-hčerinski dan, sem povabila še mamo na pohajanje, bova tacale naokoli, dokler ne omagave , to bi moj oče rekel, ko bodo zapirali trgovine, ampak bova že prej odnehale.Potem pa en kosilček v priljubljeni restavraciji pa bo. Si grem malce glavo spihat, ene čudne misli me, zadnji teden obhajajo. Nekdo, ki mi je bil včasih zelo ljub je storil nekaj res groznega ....še kar ne dojamem.Me ta bed energija, malce dol tlači. Lep večer vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Aha! .... A je tud tolk bolj kvalitetno pol? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Pozdravljeni ekipa Lf! Nehala z antibiotiki zaradi vnetega mehurja , dalje pa pijem tiste bacilčke za floro, ker so mi priporočili, da naj jih jemljem vsaj en mesec.Pa na čebre čaja: preslica+ursi in najmanj 2 šalci tavžentrože na dan. Ampak uspeh je tu, nimam več bolečin! Tata Velikan pa je vsak dan bolj kripl . Peti dan gripe, pa vedno višja temperatura . Pa kosti ga bolijo, pa siten je, nima več obstanka, ubožec, se mi tako smili . Samo.... en kup stvari se mi je nakopičilo, saj ne vem, kje naj se lotim Ma bo že sem nepoboljšljivi optimist! Vsem lep večer! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ruby, tole pa pri vas ornk ... držte se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Hvala Mateja. Več let nismo bili bolni, pa nas je sedaj še za nazaj pošteno pretumbalo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby Sončna Tnx, Sončna tudi tebi! A veš, da smo imeli pri noni enega takega glodalca kot je na tvoji ikonci, ko sva bila z bratom še majhna Klical se je Biskus in ga je nekdo prinesel iz Indije menda, sicer bi šel za kosilo kači Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ruby, tebi in tati Velikanu, čimprejšnje okrevanje in veliko pobožov Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 jutro vsemmmm....pa lahko noč zlomku ...eh, spet služba, pa tko lepo je blo včeraj...no, ja...ruby72 ....pa še za vse, ki rabijo se pocajtat......mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 dobro jutro, vsem ki rabite pobože en velik medvedji pobož kolk sem jaz utrujena, o kriza....kakšne štorije sem včeraj imela - pridem lepo v drugo službico, sedem počasi začnem, me kliče šefica prve, vsa panična, v desetih minutah najmanj 10x, eni računi blabla davčna blabla... ji povem, da so v računalniku, blabla... potem jo imam pa poln kufer,pokličem drugega šefa, lepo povem za izostanek ene ure, da bom malce odšla, grem peški v mesto, mino avta šefice, ki lepo je v eni gostilni, v službico, sprintam dva računa, ju nesem na občino, in grem nazaj v drugo službico - 40 minut... no in moja šefica še vedno je... A jim bo mogoče kapnilo kak sem jaz zlata vredna tam pri njih danes se moja dečvica vrača iz Pohorja, juhuhu. mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Jutr kako lepo jutro, tudi v Ljubljani sončno. Grem čez kako uro v Zg. Zdajle letim v banko so mi nekaj total namutili. Za ene 100 jurčkov so me preveč carinili, majko jim bančno Ponavadi sploh ne preverjam transakcij, včeraj pa sem in neka totalna štala. zame! Lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Dobar jutar! Solnce navsezgodi, kaj češ lepšga! Pridm na šiht,pa me čakajo pred pisarno tri beybe. Kva zdej to, sm mislu, da narobe vidm? Da se morjo pr men zglasit zarad prakse! Hm, kličm predstojnka in zvem, da mi je pozabu oment, da pridejo dons, ne u pondelk! Čist kul, nimam nč prot! Zdej bom pa bizi,jim je treba razkazat, pa dat navodila,pa skoz bojo za mano caplale, ker pač morjo! Hehehehehe,sm povedu, da je na urnku dežurstvo in nej se zmenjo kere dve bosta delale in kera bo frej? Pa pravjo, da bodo vse tri delale.....dons nou dolgcajt Hehe,gremo dejlat,da kaj nardimo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts