El Nino 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Triple... so ti tri sekire padle v med a ž P.S.: Dobro jutro vsem! ki vam je padu med na sekiro Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Dobro jutro dober dan vsem skupaj, se že dolgo nismo brali pa se vam samo javljam pozdravljam pošiljam poljubčke....Lep dan Apolonija Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Tako da sem se na preci, no saj je res kar kul, samo zadaj imam predolge... Čisto kontra si "naštimana", meni niso nikoli zadosti dolge... Apolonija kje hodiš, pogrešana! Takoj nadoknadit tulele! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 dons je pa mal dolgčas tlele v dnevniku. se nobenmu nič ne dogaja? al se vsem tok dogaja da nimate časa pisat? druga varjanta ne? hi hi hiseveda... jz danes pospravljam in lenarim... mal se morm še učit potem bomo pa vidli kaj bomo zvečer počeli... lep dan vsem skupaj!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ha ha ha harevček... rabš kej? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Hoj vsem! Haj Apolonija, lepo te je videti (pejt hiter v pogresane!!!!! )... Aakhut - moje sozalje, pejt nazaj mal spat, pa mal vode spij al pa mal zelja pojej, ce ga imas doma. Al pa eno skledo solate pojej, al pa eno juho. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Sm ko cota. Tale izpit me je zdelu totalno. Živci. Zdej rabm eno sprostitev...Ker dan je dons? Petek. Petek je kul za sprostitev Ka kej igra v kino? Šla bom na eno totalno holivudsko, lahkotno, da ne rečem plitko komedijo, ki ne bo preveč vzburjala mojih čustev in živčnega sistema. Tapru morm pa spakirat pa zviznit ( da ne rečem spizdit ) iz lj. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 no pejdi na en relaxek. si ga zaslužš... pa vse 4 od sebe... tko k jz... uuuuu. pozabla sem it na masažo. kaj pa zdej? pa kako sem lohk tok trapasta?to lohk sam men rata. sem rekla da bom šla zdej... in valda jz se ne premaknem iz stola... kwa sem smotana!!!grem se jz po glav tovčt. ajd. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Aiwa, kam hodiš na masažo? Tuki v lj? Al je to masaža al "masaža"? Sm jz tud cela zategnjena. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 hi hi hine vem kaj si mislila z masažo ali "masažo" jz bom šla v salon ypsilon (ker mam bon, ki sem ga dobila za rojstni dan) ne vem ti še povedat kok je kej dobr... drugač se zmer najde kdo ki masira... čeprov zdej že dolg nisem bla zmasirana.... bo treba začet jamrat... hi hi hi tale y je v šiški, pa mislim da tudi nekje drugje (center se mi zdi) spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Kaj se delaš, da ne veš Z "masažo" sm misla visokoraslega Fernandeza, ki pride masirat na dom Pa praviš, da je y... Dej izkoristi... Jz mam fizioterapevta v familiji, pa sm bla do zdej enkrat samkrat zmasirana , pa sm cela pošvedrana Ahjej, kovačeva kobila, blablabla...No, sej sm tud sama kriva, ker premal tečnarim Ja, kaka fancy masažica ob svečkah bi pasala zdele...Joooj... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Men bi tud pasala masaza. Sam ko dobim ponudbo, pa nikol ne grem. :||Pa rajsi bi videla, da bi me moske roke masirale, bolj mocne pa to...To je na nek nacin zelo intimen stik, jaz pa ne puscam kar svakojakih rok po sebi motovilit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...moško-žensko prijateljstvo je definitivno možno......... Pa to ti ze skoz govorim. Kwa sva se z Mushi sfajtale, ko je uletela, v kaksni takile temi. A se spomnis, Mushi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ------<{POST_SNAPBACK}>no pejdi na en relaxek. si ga zaslužš... pa vse 4 od sebe... tko k jz... uuuuu. pozabla sem it na masažo. kaj pa zdej? pa kako sem lohk tok trapasta?to lohk sam men rata. sem rekla da bom šla zdej... in valda jz se ne premaknem iz stola... kwa sem smotana!!!grem se jz po glav tovčt. ajd. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Pishuka prav z veseljem bi sla zhurchknit :||, pa me ne vlece v K4 - sami mladichi pa guzva blazotna - zato ze prejsnji teden nisem sla, pac pa na metelkovo rajs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Ti ga sereš...ccc... Dons je drum'n'bass mnde tud na metelkovi... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 ja, saj... a ona masivka v K4 mi je mal ultra...Pa vstopnina blazna pa tak... :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Sm se z enim frendom iz lj enkrat pogovarjala. Pa prav: pa sm šou na meto... Jz pa: kua!?? Kok dolg si že na tem?!! Pr nas rečemo meta metadonski ambulanti... Mi je blo pol kr nerodn, ko je pojasnu Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Slisi se fajn, Aaklhut, naj hvala, sam te nisem hotla gnjavit, ko po mojem nisem edina. Nimam navade tezit folku s tem - ce mam cash, grem, ce ne, ne. Ampak thanx!!Kok mam cajta da se odlocim? (*mitje se ni, morda bi on sel zurat, prejsnji teden sem sla pac kao jaz).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> CHE ZHE TONEMO TOVARISHI....POTONIMO S PLAPOLAJOCHIMI ZASTAVAMI zlomk Ne, nooo... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 HVALA!se javim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Fajn ga žurite...pičim jz u Cjele po vesjele... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Aja, ti si iz Ce? A nisi rekla da gres v kino?To si mislila doma, v celju? Ajd, fajn se imej tud ti, lep vikend, pa ne se jezit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Js pa danes veselo v MBju. Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Uh, en čuden dan Sinoči smo proslavili eno abrahamko (sicer še od lani), pa se je stvar kar zavlekla. Mi je en tip malo na dušo pihal, pa je potem kar , ko je beseda nanesla na leta in je izvedel mojo približno starost. Je menda mislil, da osvaja 30-letnico In ker Murphy vedno čaka v zasedi, je po relativo mirnem delovnem tednu prav danes izbruhnila delovna vročica... nekaj časa kar nisem vedela, kaj naj prvo v roke primem... pa vmes še sestanek in en kup neplaniranih aktivnosti... za povrh me je pa sredi dopoldneva napadel glavobol Nč, dober žur vsem, ki greste ven in lep vikend vsem Wow, Aiwa, ti imaš pa vsakič bolj hudo ikonco ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts