Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Dobro jutro boris!!!

in tudi vsem ostalim...

danes je blo pa zelo zabavno... ponoč sem se zbudila mal pred drugo k sem mogla na wc... in se plazim čez jogije, pa mam ful enih reklam pa cajtengov na enmu in hočem vstat mi spodrsne in letim, letim... se mi je zdel da sem bla sto let u luftu, da sem poletela... in še pomislim (ja ne me jeb...) in prletim na tla... si rečem ne ne nč me ne boli vse je kul (k boh ne dej da ne bi mogla nazaj zaspat) in mi je res ratalo. zjutrej pa se zrihtam in grem vn... direkt tri korake nardim in spet u luftu... ma ne vem a se učim letet dons al kaj!!! sem se na srečo ujela na roko... ampak bože to je čist tu mač adrenalina za eno noč. in potem mi je vrečka letela po celi ulci.. sem mogla mandarine pobirat... in jih lovit...

no en pester dan tudi vam... pa pazte da se vam kej ne zgodi!!

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Fuck,glavo mi bo raznesl.......sm zjutri probu spravt kej vase,pa sm lohk sam jogurt od Mullerja z eno čokolado,pa sm meu filing da žaganje žvečm x:Dx sam je šlo pa vsen dol, ne gor! :palec:

Hehehehe, Aiwica js tud meu letalne vaje x:Dx Včer stopva s frendom iz lokala pa mal po ulci, pa sm biu na tleh x:Dx frend se začne rolat in prav, matr nism vedu da s tok gibčen da kr špago nardiš in namest, da bi mi pomagu vstat se rola k norc in se še on zvrne x:Dx Pol sva ene par minut sam sedela na tleh k sva se tok režala, da se pobrat nisva mogla.Pol pa ena stara ženica iz sosedne bajte ka je nš "1188 info. Lublana počakite trenutk" prav, ja gospod doktor a ste si kej nardil?

Jz pa-Ne,ne, sam mal je leden,morte jutr zjutri pazt x:Dx :vragec:

Pol pa dons zutri stopm že na oddelk,čistilka je pomila po tleh, pa nč znaka postavla,jz pa itak s kopreno čz oči.flk,pa sm biu spet na tleh. Sam zdele zutri mi pa ni blo smešn k mi je kr zazvonil u glavi xrolleyesx pa še sprejemka je kufe kuhala, sm mislu, da bom kr jelene poklicu, k sm ga zavohu. Zdej se pa tle z enim čajem tolažm, pa čakam, da mi neha alarm zvont. Še dobr da dons ni ordinacije, pa da je zadn delovn dan! x:)x Pol pa uživancija! x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>... letos naj bi vplival ful na bike, škorpije in ovne...

ja, ker je bil retro aprila in zdaj - torej delno v obd. ovna, bika, in potem v sco - strelca si pozabila - to je pa zdaj in se vedno je retro. :)

Ja, fajn je mal brat za sabo - saj ves, ne, da mamo temo avto test al nekaj tacga?

Cosma prebere povzetke - tako sem jaz vcas od Soncne. ;)

Oj, kwa, je ze petek al kwa! :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja, ker je bil retro aprila in zdaj - torej delno v obd. ovna, bika, in potem v sco - strelca si pozabila - to je pa zdaj in se vedno je retro. :)

:

Strelca...ja :sori:

Moj mož je strelec, pa je avto razbil, po stopnicah letel, izrazite težave v službi ga že ene dva meseca matrajo, ves čas toži, da je zmatran.... :sori:

<{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da se ni lepo smejat nesreči drugega...ampak tole...tole me je narežalo.

So se mi kar slikice delale pred očmi, ko sem videla aiwčico in triplexa letet x:Dx

hi hi hi dolči!!! ti si moja dolči.... no sej prej k slej se bom navadla na sati... sam za enkrat si še dolčica... x:Xx x:o)x

Samo enkrat sem ga spremenila (tista vmesna sprememba v Mardi ne šteje, ker je veljala samo en dan). Zdaj bom Sati... x:o)x

Kakšen sindrom? Da mi ne bi slućajno kakšne etikete prpopal :vragec:

Ne Aiwa, a nisi videla, ko sem spesl odprla temo, da ga letos ne bo... :||

Pa da se ne bomo tule tako zacvekale..

Hmm, nekaj me zanima - kako so videti ti msn-ji pa to (jaz tega ne poznam x:Ix) - mislim a je mozno, da se nekateri zato na tak nacin pogovarjate - recimo aiwa - kot v chatu v bistvu - po en stavek, par besed...

Potem sem razmisljala, kaj pa ce je zarad tega - da so navajeni, pa ne opazijo, da je motece - nekateri smo na novih objavah stalno in refreshamo...

In potem je vcasih tecno, ce gres pogledat odgovor, pa je sam Aha. Pa gres drugega, pa je spet nekaj takega, pa gres 3., 4., pol se pa navelicas, tema pa zvodeni...

Mislim ker moram veckrat opozarjat, pa temo sem specialno odprla - samo ne gre samo za dnevnik oz. te dnevne cvekaste zadeve - v vecih temah opazam to...

V bistvu me zelo moti, res pa je, da se lahko vidi potem tudi tako, da jaz pa tudi uletim kdaj sam s smeskom (no saj dejansko mi je milf to nekje oponesel, ko sem en post nazaj opozorila, potem pa se 1x odgovorila), se mi pa zdi, da se je treba NAUCIT nehat. Dialog.

Vem da nekateri ze zaradi vljudnosti priletite nazaj - ampak ni vedno potrebno, scasoma pa je lahko celo obremenjujoce...

Poznam sama to - ti pise folk, joj kok dober sajt, al pa meni, kok mas dobre slike, potem pa se jaz vljudno zahvalim, pa potem recimo oni nazaj pise al pa po moznostis e kaj vprasa... pol je pa pocas lohk ze pain in the ass.

In se mi zdi, da zlasti nekateri ne znate nehat.

A je OK?

Ja, Ok.

Aha, OK pol.

Ja, OK.

Ok.

Torej - vsaj dva OK-ja sta cist nepotrebna tule (se posebej ce si za njih 5 porabil 5 postov). :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne marsa, sori nisem vidla. ja po moje mamo to razvado iz msnja. sej se trudim da ne čvekam povsod. sam je tok lušten ta forum, se včasih kr zaklepetaš al pa se ne morš upret da ne bi kje komentiru. dolgih postov pa sploh nisem navajena pisat. pa še v službi sem in potem jočem čim prej napisat pa fertik... xnckrivx :flower: :flower:

<{POST_SNAPBACK}>

ja po moje mamo to razvado iz msnja

Thanx, me je zanimalo, ce prav razmisljasm oz. sklepam (sam ker kot pravim, nisem se nikoli bila na msn-jih in podobnih stosih, nisem vedela, sem si sam priblizno predstavljala).

ja, pa folk je v sluzbaah pa to, saj stekam...

sam pol gres pa mal na chat rajs pa tko... v bistvu gre za to, da tam se zbrise, v chatu (msn ne vem kako funkcionira), tu pa ne.... pa se tako vsa ta solata skoz potem valja...

Ampak saj se prilagajamo pac drug drugemu - saj ni nekega najustreznejsega modela, ker se slednji sploh se niso imeli cajta oblikovati, ce drugega ne. :)

Picasso

Nič ne bo, pejt telefonirat drugam x:Dx

Pri nas je danes sivina, dol tišči. Naredila sem vse, kar je bilo absolutno nujno, za več pa ne zberem volje. :xx!:

Popoldan pa še en sestanek, ki mi ne diši. In že danes mi gre na živce ponedeljek, ker vem, da bom dobila slabe informacije :xx!: .

Grem pa danes zvečer stoposto v savno, da si pregrejem kosti, še pred tem pa malo na kolo, da si operem vest. Zima ni glih moja preferita.... :xx!:

Danes sem bila že zjutraj nekaj nataknjena pred službo, kot da bi vedela, da bo norišnica (no, saj norišnica je že nekaj tednov skupaj, samo tole danes :xx!: )... tempo čez ves dan, nobenega odmora... se zdajle počutim kot ožeta cunja... pa še zabava me čaka zvečer xrolleyesx Eh, sam za žur se bom že k sebi spravila :hepko:

Zunaj pa... ni da bi govoril... kar naprej ene sirene... bogi folk si zgleda kar noge lomi :V:

Nč, mejte se :palec:

(pa :vragec: za dobro jutro enega x:Xx

upam, da ne hodim keri v zelje x:Ix x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Jaz mam pa rada zimo, sam bajdvej Doli, je se jesen.

Aja, sati ;)

Picasso

:vio: :vio: :vio:

ej, daj ti mačke pusti pri miru, pa rajš lupčke pobiraj tule po LNF-ju, si že enga fasal od Cocci, pa enga od mene x;)x

jaz sem pa sanje do konca poštekala!!! xsmx adijo pamet, kakšen vpogled!!! :palec:

Sončna je dobre volje, nadvse xsrcx x^x

Surya, uživaj! x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...