Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Selencica - pazi no kod hodiš x;)x :palec: Mogoče pa bi razmislila - da se morebiti ne preobremenjuješ???

Ok..še novica - tista daljna služba je zaprta. Kar se mene tiče ok. Itak samo stroški in jezikanje da smo potne stroške dobile. Tako da je tole ok.

Se je zadnjič sodelavki med potjo do tja pokvaril avtomobil. Logično, da ni mogla na delo..če je obstale nekje bogu za hrbtom. In potem za popravilo avteka dala 80.000 tisočakov. Ki jih je lahko od nekod zbrskala...za toplice, ali pa fitnes pa ji je zmanjkovalo keša. Za pleh ga pa daš..seveda, ker pač rabiš prevoz. Če pa nisi zdrav pa ti tudi prevoz nič ne koristi.

Torej - redno vzdrževanje x:Dx

Mi je včeraj bil Š. faca - pride po stopnišču, ter na vrhu pravi: pokaži mi usta x;)x x;)x , potem me pocrtlja(kar sem ravno rabila - eno rundo) in pravi: ja kaj ti ženska delaš sama s sabo :vragec: :vragec: Jaz pa še niti ugovarjati nisem mogla x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Heh - zdaj bom not spravila za cel teden. x:)x

Danes je Vincenc - prvi rezač. Za vas - nevinogradnike prevod - danes se lahko prične z rezjo. Sicer je folk že pohitel in smo mi eni redkih, ki še nas to delo čaka. Ampak, da bo v skladu s starimi običaji in v skladu z naravo - danes, ko pridem domov - okrog 16 ure - bom šibnila v vinograd in obrezala prvo trto. Vejice pa dala v vazo zato, da preverim kakšna bo letina. Za katerim listom požene grozd, tako bo(lani je bilo za k. - dobesedno).

Tina je zmagala :palec: Čestitam :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj ostala brez zoba :C:  :V:  Puljenje..in grozna diagnoza :O:  :O: gronolom...naj pri svojih letih brez zob ostanem :O:  :O: Totalen šok. Sicer imam lepo in dokaj zdravo zobovje...pol pa tole :O:  :O:

Še vedno vsa razbolela. Pijem kamilico.

Potem začnem z žajbljem - izpiranje..mah..še vedno :O:

Probaj še mal GOH forum pogledat....

MAP - pa Activ H ti bosta pomagala....pa mogoče malo dodatnih vitaminčkov....

Poznam dva, ki se jima je zobovje fantastično popravilo...... x:)x :vio: :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mala ni nič omenila kakšne poškodbe, kul, hvala svetnikom in vsem prej naštetim...

aja Nataly, mislim, da sem malce zaplavala pri prečkanju ceste v drugi svet, ampak res nisem videla avta, pa sem prav pogledala...

na obisk je prišla prijateljica katero že nekaj časa nisem videla. S seboj je pripeljala sina, 8 mesecev starega Tima, sem preverila bikec z luno in asc v devici... mali me je šokiral, ful, najbolj so me fascinirale njegove oči, kar nekaj časa me je gledal direktno v oči, resno, na kaoncu se nasmehnil... mulc :2src: ko je odhajala z njim, je nekaj trenutkov zrl vame, nato v mojo malo in spet vame... in ko sta odhajala po hodniku mi je pokimal... grrrr tale je v sekundi osvojil moje srce... xsrcx

Fajn, das ze zdrava! :palec:

-------

<{POST_SNAPBACK}>ojla  x:Xx ...ma kr neki gužva v službi, pa nadaljevanje zvečer....pol pa na brzino uletim mal pogledat  sem in se mi včasih še komentirat ne da  x;)x ....he he...drugač sem pa ko utelešen paradoks...vse hkrati x^x

...en lep vikend vsem... :palec:

michelle uživaj še namesto mene na snegu  x:Dx

ojla, free...fajn te je spet brat :palec: ...jp, virusi podlegli...karakterju menda x:Dx ...sicer pa danes spet nardila en kup stvari...pa tko, na izi. pa biljard igrala do prejle...ene par udarcev je blo prva liga x:px ...mal pa tud bluzenja x:Dx

mejte se... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Wow kok vas je za prebrat. Manjkaš en dan, pa moraš dva dni brati, da si na tekočem x;)x

Tako lep sonček sije v Ljubljani, da se mu ne gre upirati. Bo treba na hrib malce mišice sprehodit. Drugi teden gremo smučat jaz pa še kot mala žolca :vragec:

V petek sem se v zagrebu, čisto navdušila nad ponudbo, ki jo imajo, đizs lj. je res malce zadaj. Tako da priporočam kak shopping izletek v zg. sploh pa čevlji :2src: little Italy. Pa še z mamo sva bili skupaj cel dan. In sem preživela x:Dx .

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Js še vedno v MBju. Včeraj bila na tako krasnem sprehodu v parku in potem sva našla en hribček, kjer je bil fantastičen razgled na Maribor. Luškano, res.

In ste opazili: Marsa ima novo ikonco! (razen če nisem jaz za cajtom in jo ima že več časa.)

Marsa: :palec:

Tina zmagala včeraj, super! Kako ji privoščim! :medal:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Ne vim xnckrivx . Mogoče je pri nas ceneje kupiti **podpisane** obleke. Jaz sem se navdušila predvsem nad izbiro čevljev, ki je res much better, kot pri nas v Lj.

Znamke, ki jih na žalost ni pri nas. Pa ne kake extremno drage, temveč dobri designi. Kot če bi šel v Italijo.

Pa tudi nekaj dobrih domačih oblikovalcev imajo.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, saj zg je bil vedno meka za cote... :palec:

tam si lahko kupil dobre stvari, ki pa seveda nimajo podpisa, kot praviš, ker jih šivajo v samih butikih...za zeloooo zmerne cene...

Včasih, ko se mi je še dalo..oz. sem potrebovala več oblačil...sem vsako sezono šla v zg...

Mi moraš povedat, kje in kako je zdaj...saj veš, jaz, fanica čevljev... x:Ix

čeprav mislila, da bo tale vikend izi...me je včeraj moj gospod zvlekel ven...sam za par ur, ampka dovolj, da imam danes mačka... x:Ix ...sem morala hitro pit, ker nisem bila dolgo... x:Dx

prejela en fajn sms...ta ni zamezmagala...dober anagram.. :palec:

mejte se...uživajte nedeljo... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

ja Astra smo tudi mi hodili en čas raje v Zagreb kot v Trst, takrat Udine še niso bile v igri. Punkti so tam kjer so bili na Ilici, ne znam točno povedati kje, te znam pa do tam pripeljat x:Dx sicer pa ni tako veliko, da ne bi našla.

Potem je še galerija Importanne, ni da ni tam. Zatem pa še v King Crosu mallu, ki je na vhodu v Zg., ki naj bi bil kopija King crossa ali Brent crossa iz Londona predpostavljam....no ja....malo jim še manjka ampak bo že....Pa galerija Kaptol, samo do tja še nisem prišla, vedno zmanjka časa.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

lepo se imejte, Bobnar, pa dober tek! :palec:

Astra, jat tud vceraj - pa ker sem ves dan izirala, me je za danes vse pocakalo, no saj sem kar nekaj ze naredila, mdr. tudi bila ze v mestu pri mami in dobila strudelj (kot vsako nedeljo, tradicionalno ga pece, ceprav jaz ne shizim, pac pa necak, pa se pac oglasim, itak, da ni sama v nedeljo, pa se strudelj vzamem).

Lep preostanek nedelje vsem! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dečve zmagale obe tekmi, kul, brez poškodb in solzic šlo ta vikend... igrala dobro, samo mami bo morala malce manj glasno navijat :sori: v dveh ekipah je mala že napredovala, z eno se pa še borijo za preboj v četrt finale...

mislim da Hrvatje k nam hodijo po živilske izdelke...

mejte se xsrcx

Nino, bogi si.

Ah, dons se pocutm tk...spucana. :eek: Bla vcer v savni, prsla domov ob 20h in v trenutku zaspala do dons do 7h. Se morm se mal ucit, kr mam v tork kolokvij.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Dober večer ekipa :palec:

Še ena brezvezna nedelja :xx!:, čaji, župa in mini bolnica

Moj mili Velikan :2src: ima dalje hudo gripo :O: , že 8 dan :eek:

In ker je naš osnovni zdravnik težka mona :xx!: (in ga nikoli ni, vendar ga do sedaj nismo potrebovali :fiju:), sem poklicala od naj prijateljice moža, ki je zdravnik.

Razložila, da ima Velikan vsak dan višjo temperaturo in da mu jo težko zbijam :o|o: , pa kosti ga strašno bolijo.

In kaj izvem? :eek: Da po Italiji in razsaja nova huda gripa, a v Trstu imamo pravo epidemijo, kakršne ne pomnijo najstarejši ( se pravi 110 letniki x:px ), ki traja do 18 dni, ki ves čas 'lomi kosti' , udari na živce in povzroča hudo temperaturo :eek: :O: :V: :OO!: , in cepivo, ki so ga tudi to sezono toliko ponujali in vse starce pocepili- NE POMAGA!

Presneto, podvomim, včasih je gripa trajala tri,štiri dni in še en dan je billo treba biti doma, da se ne bi ponovila. Ja, pravi doktor: včasih se tudi nismo toliko družili s Kitajci! :eek: :sniky: :sniky: :vragec:

:xx!:

Ruby, kaj berem!!!!! :OO!:

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

Grozno... sranje, tudi jabolcni kis na podplatih ne zniza temp.? :sori:

Takole sem jaz nekoc imela 3 tedne 39 vrocine ali vec.

Blazno izcrpavanje za srce, sem mislila, da ne bom nikol vec imela energije...

Pa se potem obnovi, hkrati pa pridobis totalno imunost in imas pol mir za nadaljnih 10 let!! x^x

na vsak nacin - cimprej se pocajtajte vsi do konca in v nulo!! :palec: :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo mene opet doma x:Dx x:Dx , v Lj torej x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj ostala brez zoba  Puljenje..in grozna diagnoza  gronolom...

xcrossfingx :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz mam pa mal macka. :>||

Drugac sem se mela pa dbest.

Thanx, Aakhut!

x:Dx x:Dx xokx

<{POST_SNAPBACK}>dečve zmagale obe tekmi, kul, brez poškodb in solzic šlo ta vikend... igrala dobro, samo mami bo morala malce manj glasno navijat    v dveh ekipah je mala že napredovala, z eno se pa še borijo za preboj v četrt finale...

xokx xsmx

<{POST_SNAPBACK}>Razložila, da ima Velikan vsak dan višjo temperaturo in da mu jo težko zbijam, pa kosti ga strašno bolijo.

In kaj izvem?  Da po Italiji in razsaja nova huda gripa, a v Trstu imamo pravo epidemijo, kakršne ne pomnijo najstarejši ( se pravi 110 letniki ), ki traja do 18 dni, ki ves čas 'lomi kosti' , udari na živce in povzroča hudo temperaturo , in cepivo, ki so ga tudi to sezono toliko ponujali in vse starce pocepili- NE POMAGA!

Jeeeeeej :eek: tole pa tko neverjetno zveni :eek: - adijo pamet! No, upam, da bo šlo kmal na boljš xcrossfingx xcrossfingx

Bla doma dva dni... blažen mir je bil, ker je bila mama dežurna čez vikend, nobenega priganjanja in dretja, hvalabogu x;)x kljub temu vse lepo opravljeno, vse zrihtano, za vse poskrbljeno... kolk se imamo mi trije flegmatiki (jaz, brat in fotr) fajn, če nam noben po glavi ne skače z nekimi prisilami. :vio: No ja.

Drugač pa... danes sem šla pokropit Marcela... noro, ko sem prišla na pokopališče, ogromno mladih ljudi... res moja generacija... nekateri čist paf in zlomljeni, drugi še kar pokonci... pa ogromno staršev - sosedov iz naselja... z bolečino v očeh :sori: potem pa voščit sožalje bratu in mami, zaboga :sori: Brat se mi je zjokal, mama me je kar v objem stisnila, pa sem jo držala ful cajta... xrainbowx Potem so ga pa odpeljali v Soško dolino, kjer je bil danes pokopan ob svojem očetu v enem kraju tam gor... midve s prijateljico sva šle takrat že v Lj, ker se ji je mudilo. Hvaležna sem, da sem se imela možnost poslovit od njega... Ko sem zagledala njegovo sliko poleg krste, me je kar poneslo spet... v otroštvo in vse tiste male neumnosti, ki smo jih ušpičili skupaj... solza. Marcel x:Xx xsrcx

Potem sem pa v Ljubljani dobila en čist nepričakovan in ful lep obisk - namreč, na vrata sta se mi nalimala Natrix in Contess! x:Dx xsrcx Ja, tu mač, kaj vse se ne zgodi. xokx Smo fajn poklepetali kakšno uro ali še več, potem sta pa šibala dalje. prav pasalo je. x:)x

Zdaj me pa delo čaka, tako da... lepo se imejte, pobože vsem makarončkom, pa poljubčke vsem x;)x x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

xrolleyesx

pri nas si tamaladva kar izmenjavata neke viruse, imamo že dva meseca obsedeno stanje. Sem prav srečna, če je kako zatišje vsaj dva tri dni.

Moram potrkati, pri vsem tem štrapacu sem zdrava kot konj (ne se ne dam, sploh ne tam enim gripam in virozam, prosim lepo. Sem tko sklenila in pika. x^x ) Že več kot eno leto nisem bila niti prehlajena.

Med tednom sem skočila za par ur posmučkat, da sem ugotovila, kaj je to sveži zrak in sonce (je bilo ravno tisto zatišje od malo prej.. xDDx ), zdaj ko so oboleli, sem pa Fata čistačica in sestra Franja, pa še kako vlogo obvladam. :xx!:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Heej, dejte se pocajtat vsi. xcrossfingx

Soncna, :(, xcrossfingx

Bobnar, lepo si tamle rekel, ja tako je in tega ne odkrijemo prvi... xDDx

Tak... grem v horizontalo, moram zgodaj vstat, pa svicat tjale. :D

Pa tud... danes je bil ubitacan tempo... poleg napovedi se en text pod streho, pa vse zivo... kul, dober izkupicek dneva. xyesx

Tako da grem lohk lezat brez slabe vesti, ker je napoved ze gor in texti ze poslai mitji. x^x

Mejte se pa dobr spite pa fajn zacetek delovnega tedna vsem... x;)x x:px :vragec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...