Marsa 23. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2005 - ze prejsnji teden, sem bila ze 3x. Dbest, ker ne pretiravam imam nekaksen 'splosen tempo'... mislim tako, sirse... vedno tako nanese in se izkaze, da je v nekaksnem enakomernem intervalu... ful dobro...Ce zdajle pomislim, se mi pod razno ne da, pa si kar vse pripravim, si natimam uro in se kar zdrmam - zase sem se kar pridna vcasih. Tko. Zdej se pa res pokcam dol. mejte se!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Kaj to berem... neke pljučnice in gripe... pa Natalyin zob Vsem želim, da se pozdravite Midva tudi bila pri starših na kosilu... ni ga čez mamino kuhinjo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 tata Velikan, Ruby, Nataly, Kroko, Mucamaca kids Da se čimprej pozdravite. Sončna, dobro si prenesla tole slovo, mene vedno udari v bed..... Selene, čestitke mali Men pa dogaja neki sploh ne znam razložiti, tko vse neki zahamotan. Ok...itaq se mi vedno dogajajo kake nerazložljive stvari, tole pa kar presega meje moje domišljije. Coccinelle a ne ni ga čez mamino kuhinjo jaz sem bila včeraj pa še danes sem bila povabljena, ker je toliko ostalo od včeraj Prilezla na Šmarno mama je bila hitrejša od mene pa ni ona tamlajša Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepa nedelja bla. (beri, sit k prasec)Mam fajn stare. Bolj se od njih "oddaljuješ", bolj to vidiš. No, mnogi so to verjetno že ugotovili pred mano, pa vseeno. hehe js tud sit ko prasec hihi pa čist se strinjam, bolj ko so daleč boljši so... hkrati pa jih je fajn met blizu ... za kakšno kosilce... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 dobro jutro. no evo pa sem spet v službi. popldne me čaka izpit. upam, da bom vsaj kej znala... čist sem se odvadla tok zgodi vstajat... no sej ta teden bom že not pršla nazaj... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 in jaz se sprašujem zakaj sem tempirana bomba, delujoči vulkan, pa še kakšen drseči plaz... tale konj. tvori konj. z mojo luno... ah ja,lep dan vam želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Aiwa, Diana- razfakejta! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Prijeten teden vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Hvala, Marsa, teb tud Ce jutr prezvim, bom zvela se 60 let. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Kaksna hecna postavka! jasno, da jutri prezivis in lahko racunas morda tudi se na kako leto vec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ma ne, sej to ni tk resno . To ponavad recem, kadar me caka kej tezkega, kao: ce nardim ta izpit, nardim tud doktorat Jutr mam neke pizdarije na faksu, pa se mi mal rola, tk da ce to prezvim, pol bom zvela se 61 let. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 ja, ja, saj se mi je zdelo, sam ko tko za prmej jemljes - ne sam tegale... Pejt se rajs ucit kot da jamras, zdaj imas se moznost, ko bo izpita konec, te moznosti vec ne bo. 'vsaka zmaga pomeni zmago manj - tisto, ki je ne bo vec mogoce doseci'... (mislim da je avtor remarque)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 dan vsem......na zahodu nič novega. glihkar me je spet skenslalo iz seznama prijavljenih. ok...če sem kot vidni član me pa ne bo...že znane finte... devica, sej bo selene, včasih je menda dobro tud mal počit aiwa pa spet eno super dobro ikonco ...no, mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Usran viknd! :xx!: Ta dolg dežurstvo,včer zvečer pa še dobim sporočiu, da se je dobra frendica ponesrečla u Franciji. Dons popoldne grem tja,ker je u nihovm špetalu, pa neki so poškodvana vratna vretenca, pa jo ne smejo prevažat okol, tko, da čist bulšit! Spau sam šter ure dons,sm kt zombi,pa jezn in sitn in slabe vole. Skrbi me, če bo punca sploh še hodla, pa je strastna plezauka in smučarka, tko da Šajz! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 drzim pesti, xxx... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Dej dej, smrt pred stotim letom je samomor!je pa res, da je kvaliteta vaznejsa od kvantitete! good luck--------<{POST_SNAPBACK}> Ma ne, sej to ni tk resno . To ponavad recem, kadar me caka kej tezkega, kao: ce nardim ta izpit, nardim tud doktorat Jutr mam neke pizdarije na faksu, pa se mi mal rola, tk da ce to prezvim, pol bom zvela se 61 let. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Diana, Aiwa, devica Triple za prijateljico, upam, da bo vse ok. V Franciji so res malce včasih čudni v bolnicah ....Res držim pesti, da bo vse ok Neki me je zagrabla tapridna grem dokler me še drži, take momente je treba izkoristiti. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Marsa, hvala za brco v rit- vcasih rabm to. Free Hvala, cosma Triple: drzimo pesti... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 tnx!!! upam, da bo. če ne pa še enkrat. sej res ni treba vse v prvo narest. tripčk upam, da bo vse ok. k to je pa res bad. amis lubica!!! sm te tko pogrešawa! xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ah ja....aiwa res strup ikonca, bem mu bejbe ena lepša od druge. Huh, vroče Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ja triple za prijateljico! Sem brala od bolnc na 24 ur.. kaj je včasih pa v čeških blo, cosma, tile so šele čudn bli.Devička uč se držim , pol boš pa Selene bi blo fajn da se vseen mal razbremeniš, avti pa to :OO!: Bogi Nataly, sej bo.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 snezit zacenja!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 kje kje? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Na GR vse mirno, ni snega. Marsa mogoče pri vas v Šiški. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ne pr nas v šiški nč. pa gledam in bulim mi skor oči ven padejo. ampak mamo sam tok umazane šipe. snega ni. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts