Amis 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 o bejbe cosma, devica, selene, marsa, aiwa... 3x...držim pesti in še mal pri nas hladno....burja nosi vzorce snežink....heh, zima.... xrosex xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 ja, veter je prinesel 17 snezink ocitno. Lazni alarm... Ampaj je tko tapravo zgledal... kar naletavat je zacel, primerna temp., oblacno malo... glih prav... saj morda bo pa se, no jaz sem cote not umaknila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 si se pripravila na sneg.res je smešna "zima" ampak zih še bo sneg. čeprav men ga tle po lj ne paše kej preveč. ajd en mau nej bo... za vzorc... drugač nej pa na deželi pada... tm je lepoooo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 mene pol v koncnih fazah tud moti... a vseen ga maram... je tako izi vse...carobno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ah.. sneg..ko ga ne bi blo.. niti za vzorc ga ne nucam. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 joj narobe svet - glih ti si kozorog. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ja, sam tak zmrznjen. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 ja saj, tud tu je logika...mene pa razganja in me vrocina dushi in ubija... kap zadeva pa taksno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 sej. pol se je pa polet k je vroče treba v vodi hladit. kt bi bla kšna riba. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 aha... TU sem pa cist. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Tko smo kot če mačke gledaš, une "ta jesenske" in tiste bolj "poletne" oz pomladne..ko uni jesenski jih kr trrrrrreeeessssseeeee...pa še nizek pritisk mam, pa gledam zadnjič eno oddajo in je reku en dohter bolj karikirano kot ne, da je slabost unih k majo nizkega da sploh živijo ne.. Glih ne drži, ampak kake stresne situacije mi pritiska ne dvignejo, glas pa.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 hja, če te kej drugega ne zjebe. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he, smotan dohtar.tisti z nizkim pritiskom dlje živimo Jaz se tud s tem "tolazim" Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Meni je moj dohtar rekel: "Ne se sekirat. Še noben ni umrl zaradi prenizkega pritiska..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Fajn tole brat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj narobe svet - glih ti si kozorog. Ja, to si že meni rekla. Zdaj imaš pa vzorec. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 zmrzljivci...ste za v toplicke kot kake bakice... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Jaz imam itak olajševalno okoliščino, ker sem Primorka.... Ribice pa v akvarij... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 saj jaz tud ne maram mraza... komu pa pase, ce ga v noge zebe? Samo lazje ga prenasam..Pa o vzdusju govorim, ne tolk o temperaturah in tem... Mi je vsec belina in mir...se rajs mam pa jasno, da lohk v vodo skocim, tega pa se pozimi glih ne lotevam, razen v kakih toplicah, ko gres pol se ven, to pa je uzitek. ne vem, zakaj mi je zima tolk vsec, ko pa niti ne smucam niti nic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Kozorog, ki mu je všeč tako belina, kot vročina na broju...a se bo tole že skidalo iz moje lune al ne...sedajle prišla iz dela, mater še nadure tolčem ne ne nisem preobremenjena, nekaj drugega je bilo.. glavo sem imela v oblakih pa avto ni padel v moj zorni kot nič grem pospravljat, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 O vzdušju? Ko boš enkrat prišla na naš konec na eno kafe, boš vidla kako vržem hišo u luft..... Da popravim....organizirano jo vržem u luft... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ....ČE.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 x:Dx ma 1x bom pa ze najbrz spravila svojo leno crnogorsko rit do tebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... leno crnogorsko rit... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts