Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

Uh -Ruby, bogi atek :V: Bo bolje :palec:

In pa čestitke za vozniški izpit :palec: ..to še nas čaka.

Ampak kaj sem pa zdaj delala - pravo reševalno akcijo - golobov.

Neki pametnjakovič se je ustrašil kontrole ter v sneg odvrgel 4 snežno bele golobe.

Pokličem domov(deja vu)..kaj če bi imeli bele golobe?

Ja..ok..pol pa prinesi enega.

Sodelavec ulovi enega, ga prinese na toplo(zunaj nimajo šans, da preživijo) občudujemo..potem pa lov na ostale - ki so zbežali na streho - sicer so v bližini reflektorji.

Potem pa panika - kaj pa če imajo ptičjo gripo??

In kličem veterinarsko postajo..pa še..eno..probajte jih nekako spraviti na toplo, ker bodo zmrznili..in verjetno nimajo ptičje gripe...in potem bo jutri ponje prišel nekdo iz Društva za zaščito živali......

Torej - zdajle grem nekako zbezati golobčke x:o)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sneg x:px Očistili so ceste in zaradi mene je lahko še kakšen mesec. S kakšnim veseljem sem zvlekla vse preproge nanj in skakljala po njih. Takšna eko - čistilna akcija tole bila x:Dx Sosedi čudno gledali :vio:

In pes ful uživa. Valja po njem, da je pravi sneženi mož. Mlajša pa kooončno sankala. Jutri menda snežak na vrsti x:o)x

Ruby :sori: še od mene pobož za Velikana xcrossfingx :detelca: xupx xwizardx

Čestitke Daši za izpit :palec: in seveda srečno vožnjo xcrossfingx pa da ne bi preveč mami v zelje hodila x:o)x

Astra... bad tole z enrgijo... in škoda punce :sori:

A je opeklina bolje?

Nataly... ti imaš pa vedno kakšne živalske zgode in nezgode v rokavu xDDx

xcrossfingx za golobe.

Ah, sneg... v LJ ga ni in ga prav nič ne pogrešam :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>Sonček se vztrajno trudi in zaenkrat mu lepo uspeva! x:)x Samo, da ni snega!

Jeah baby sneg sneg sneg :D juhuhuhuhuhuh :D zjutraj mi je golf skor zamrznu :D pa burja je pihala na avtocesti obožujem zimo :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ruby72....za okrevanje xrainbowx :flower: xwizardx xyesx

pa za novo voznico... :palec:

pa vsem ostalim xrosex

...sicer pa bila v savni in sem lepo pregreta tja do kostnega mozga....njami.... x:px ...tole čista uživancija x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Golobi so še vedno na strehi. Nisem pa ziher v kakšnem stanju. :V:

In menda je naša velecenjena občina končno nabavila adsl....kar pomeni x;)x x;)x končno dodatni stroški x:Dx

Dobro jutro vsem. Nataly, upam, da je z zobom bolje, Astra da se tvoja rana zdravi, da je Velikan boljšega počutja. Sem pa včeraj razmišljala da je Aliana zadnjič pisala o obisku pri zdravniku, Aliana upam, da je vse ok xsrcx

pri nas pa celo noč pihalo, uf... sicer je bilo prav prijetno poslušati veterček iz tople postelje, samo ne vem kakšno stanje je zunaj. Vleraj z malo uživali ob gledanju rokometne tekme, uživali predvsem zadnje minute, uf... po službi ima pregled pri alergologu, upam, da ji ne bo alergije pokazalo na ptičje perje (potem naš Čopko išče novi dom). Danes me torej čaka samo dopoldansko delo.

Aja še to, upam, da ste vsi, ki ste včeraj pisali izpit opravili svojo nalogo

mejte se xsrcx

Joj kolk se meni igra kitara pa še ni ura za take stvari prezgodi sem vstal :D :D al pa tud ne vredu se počutim zjutraj... grem mal potelovadit, pol na en plenilski pohod po hladilniku... :D pol pa pokracat forum :D :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dobro jutrooooo....ja, seveda...za golobčke, pa za vse, ki rabijo zdravje/zdravljenje xwizardx

...piha, zaenkrat je še bolj temno, delovni zagon v porastu...pa čakanje na pomlad x:Dx

mejte se.... :palec:

Br'Jutro

Daši, čestitke :palec: x:Xx in pa varno vožnjo xcrossfingx . Ponosni mami pa mirne živčke xwizardx pa da bo čim večkrat avto posodila.

Astra :eek: huh nisem vedela, da imamo tudi pri nas take situacije. V USA to vidiš na vsakem koraku, se kar v grozdu držijo, pri nas je pa to bolj izjema, kot običaj.

Nataly Zoo report x:Dx

Danes pa 2 urice telovadbice x:Dx samo sem prestavila za eno uro, ne po svoji krivdi. Zdrav duh v zdravem telesu.

Včeraj gledali, s Tinko, Z glavo ob zid :2src: huh kakšen passion film. Priporočam.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nataly, a maš vsaj vrabca v roki x:Dx

hura za izpit, (joj kdaj ga bom pa jaz naredila?? po moje sem preveč tupa in zakomplicirana za vožnjo. Ko jaz naredim izpit, bo to največja zmaga v mojem življenju. Resno. Poem je vse mogoče. Potem ZMOREM VSE!!)

Blagor vsem, ki imate več kot 0,5cm snega, tu pri nas piha, zoprn veter ošter da kar pika.

Ko bi le bili zdravi do sobote, ko gremo v hribe. OO, ko bi le bili. Glede na to, da je cela šola skoraj v objemu gripe in viroz. Jaz se zaenkrat ne dam.

jutro.

kwa sm polomlena dons. eh bomo že zdržal. sem šla eno uro kasnej v službo... sm še mal poležavala. no zdej je pa že 9... tko da bo hitro minil.... na srečo je glih prov za delat, da mi ni dolgčas in se mi ne vleče... in ne preveč da bi se mi snel... glih prov. a ni to fajn? ja

popoldne pa predavanje... ne vem če mi bo uspelo, ker trenutno mi gre samo postelja po glavi... mehka postelca...

en lep dan vsem skupaj. jz si ga bom tud zrihtala.

spet se mi je na bolš poslabšal

Dobar jutar! :palec: :vio:

Kako smo kaj danes? :)

Je Velikanu vrocina sla mal dol? :8):

Je Getzek se v enem kosu? xDDx x;)x

Nataly bi morala imet nekaksno 'zivalsko rubriko'. :D

A tko pol pravis, bos pol kuhana in pecena torej na netu? :P

Astra - shit..

Ampak ne - seveda ne smes nic rect!

ves kok je punca rabila jajc, da se je ponovno vpisala?

Vsi jo pogledajo, ko gre, mrmrajo, glej, se debelejsa je...

Nimas kaj...

Jaz bi se zarad kaksnega velik blizje meni razpocila od jeze, ker nic ne stori, pa nimam kaj praskat... :|||

Jaz pa glih s fitnesa - Amis, dons bi mi pa za spremembo tud savna se dobr slisala... Tolk blazno piha, da me je cist do kosti zmrazilo... Tako da se mi ni dal... OJOJ!!!!! Pa se zracim sto na uro!!!

sem sla zapret... ... zrak mi je vsec, mraz pa ne... xDDx x:px

Zdaj moram pa urgentno nekaj naredit, ko mi vceraj ni ratalo dokoncat.

Fajn sredo zelim vsem! xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nataly... x:Dx ..golobi na strehi... x;)x

kako so kaj naši "izpitniki" x?x Upam, da vse ok... xsrcx

Marsa, saj imaš prav, da naj držim jezik, samo sem pomislila, kaj pa če ji nihče ne reče, iz uvidevnosti, pa morda ne ve, da lahko pri takšni teži dobi brezplačno zdravniško pomoč...da je možno tudi hujšanje v bolnici...

Ker kolikor vem...ni zaposlena in kakšnega keša za razne shujševalne ravno nima...

pridna že navsezgodaj...mal tečno sicer :o|o: ..ker ravno ne gre po načrtih, ampak imam filing, da lahko sama precej naredim, da bo boljše... xupx

mejte se...v mb zoprno vreme, mrzlo, piha, naletava sneg... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Morning!!! x:)x

Sam tolk, da vas obvestim, da so mi vceri koncno zmontirali internet tule v stanovanju in bom zdaj spet mal bolj redno tezila :)

x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uf, zdaj se bo pa treba ful za nazaj spravit brat, da bom malo bolj na tekocem..

ampak ne zdajle, se mi ful zanimiv dan obeta.. me caka eno snemanje, pa si grem se laske oprat.. Mmmm, ful dobre visnjeve muffine sem naredila, mam njami zajtrk zdaj :)

loesje

Spet nazaj -

o astra hvala za pozornost. rezultate od izpita zvem v ponedeljek. sem upala, da bi bili že v petek... pa bo treba še malo počakat...

Iz tovarne Teol v ljubljanskih Mostah so opazili rumen dim, ki naj bi ga povzročilo uhajanje dušikove kisline.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rn...nu=8&c_id=65181

:xx!: :xx!: :xx!: Halo.... me je dragi klical, naj zaprem vsa okna, ker to draži sluznico.... :xx!: :xx!:

Selene, je pri vas boljše? :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pr nas pa posteno snezi, tako da danes ostajam doma. Nic Ljubljane. Se mi niti ne da po teh cestah. Mi ni treba nujno it, zato bo se en dan ob knjigah in delu, ki ga moram nadoknadit.

http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...1716.php?Nxn=20

Tako pa zgleda tisti plin. Ah ja...pa da ne govorimo o smradu, ki ga spuscajo Mocna krmila, al kaj je ze tisto xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

madona, ne se mi zadusit...! :o|o: :o|o: :o|o:

kaj berem ruby.... :sori:

upam, da bo zdaj boljse, res je ze cas..sem se tudi ravno vceraj spomnila nate parkrat,

ni cudno, ce si bila tako napaljena :V:

naj mu gre dobro xwizardx

dbest tole, mateja, za izpit :vio: :palec: :palec: :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Joooj! :mad2:

Ampak maste sreco, po0 drugi strani... ker vsaj kadite ne. x:o)x :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pri kajenju se vsaj sam odlocas.. a se hoces zastrupljat ali ne... :!!:

loesje

Spet nazaj -

se strinjam. madonca. kr na enkrat se zavem, da mi je ful dobro ratalo... in kriza je mimo... aiwy ne kadi... enkratno. včeri sem bla na enem rojstnem dnevu... seveda se ga je pilo... mi je enkrat vmes ful zapasov... ampak ga seveda nisem... mi je blo logično da ga ne bom... pač zapaše pa še kdaj, ampak seitak zavedam, da če bi zdaj potegnila bi se zadušila in ne bi blo tko "fino" k prej k sem kadila.

uh ja še malo pa bom šla lahko domov. komaj čakam. me je maček kr zmatral.

mystica...ja dobr dobr pol pa ne.... xsingx ... x;)x

men se pa ne da več...bi šla kr domov al pa še raj kaj naokrog...no ja...iluzije... x:Dx :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...