Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 15

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kako snemanje? :inocent: :vio:

snemanje fajn je fajn je fajn je fajn.... :vio:

--------

<{POST_SNAPBACK}>Uf, zdaj se bo pa treba ful za nazaj spravit brat, da bom malo bolj na tekocem..

ampak ne zdajle, se mi ful zanimiv dan obeta.. me caka eno snemanje, pa si grem se laske oprat.. Mmmm, ful dobre visnjeve muffine sem naredila, mam njami zajtrk zdaj :)

Deli na socialnih omrežjih

Ja, vem, dobu sliko iz pisarne skoraj zraven.

pravi moje deklca da ju s sodelavko obe boli glava :o|o: :sori: :xx!:

http://cokolada.net/lunin_net/teol.jpg

---------

<{POST_SNAPBACK}>Iz tovarne Teol v ljubljanskih Mostah so opazili rumen dim, ki naj bi ga povzročilo uhajanje dušikove kisline.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rn...nu=8&c_id=65181

:xx!:  :xx!:  :xx!: Halo.... me je dragi klical, naj zaprem vsa okna, ker to draži sluznico.... :xx!:  :xx!:

Selene, je pri vas boljše? :sori:

:OO!: Haloo!!!

In tako nevarno celo da je, groza!! :nuke: :ph34r:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja in glava da ju boli, ja, cudno?

Shit - in kaj je zdaj? Sta OK?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, zgleda da ni panike, sam neugodno pa je useen.

pr takih zadevah clovk skor ne more vedet v koliksni meri mu je skodila :o|o: ane.

verjetno so dolocene raziskave, toda mi jih ne poznamo.

se tolk bolj, bomo active-h jedeli pa olivca zvrkljali! x:Dx :palec:

Ja, cimprej razstrupljat - drugac je pa dbest za kaj taksnega stara dobra cebula - torej idealno ena cebulna juhca recimo. :)

Ce mara(ta/te). :vio:

Picasso

Ja, thanx, totalna shtala, frka! :o|o:

Nekaj se je pobrkalo, kar nisem mogla v administracijo pa taksno....

Morda zaradi nadgradnje ostalega nekako to ni vec kompatibilno - al kaj tacga... skoz so v glavnem frke...

Sem dobila ze par mailov tud danes. :||

Zoprno je, ker Mitja cele dneve dela... potem pa sploh ne pride(va) do vsega...

Ja, bomo zrihtal.

Whitches so dbest - moje najljubse, ceprav uporabljam najvec rider waitove - iz prakticnih razlogov - ker so najmanjse - mini pocket varianta. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mam rezervirane karte za U2  :hepko:  :hepko: sele junija, ampak ok  x;)x

Kje si rezervirala :irs: kje je koncert?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ERNST-HAPPEL STADION, DUNAJ

sobota, 02.07.2005

predprodaja ustavljena

--------------------

STADIO G. MEAZZA (SAN SIRO), MILANO

torek, 19.07.2005

še ni v prodaji

--------------------

OLYMPIASTADION, MÜNCHEN

sreda, 03.08.2005

še ni v prodaji

www.koncerti.net

Prodajajo se rekordno hitro. Danes so zaceli in ze ustavili predprodajo za Dunaj.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

helou... najprej hvala vsem za čestitke Daši... kolk se ji je dobr zdel x^x x:Ix ...

teol :xx!: :angry: :angry2:

... obležala danes čist kaput :ill: :sick: ... čajčki, limonce, medek šibajo... dans bi morala po karte za Indigo :C: ...

mejte se :palec:

(haha, Bobnar, na zapadu ništa novog, al kako že :P ;) :D )

:D bobnar ... teh škorpijonk maš tolk da nveš kaj z njimi :D zapakiri eno v paket pa mi pošlji na dom :D ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

E, kok kul, ko vam lahko lahko noc recem :)

Bil kar naporen dan, mi ze cist ocke skup vlece, tko da se bom kar pod dekco spravla..

Free - snemal nasa mala klinika, sam statista sem se sla.. je blo pa fajn spet mal videt, kako stvar zgleda..

Hehe, spet sem strikat zacela.. se mi zdi, da me kar vsako zimo prime tole.. saj ne, da sem ze kaj dokoncala.. No, tokrat sem se namest puloverja lotila sal delat, ko se bom navelicala, ga bom pac zakljucla, bo vsaj ena stvar dokoncana.. Ja, itak skoz podiram, ker mi ne vem kako uspe vsakih par vrstic iz 25 zank jih 26 naredit :o|o:

Cvekica sem dons x:Ix Lepo spanckajte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, pride dam pa rece da jo usta pecejo :O:

kwa, sm reku pejt dohtarju dati napise izvide pa tozi.

pa ni hotla. mogoce se ji ne da ukvarjat..

spila kozarc mleka, kao da je za zastrupitve xnckrivx

----------

<{POST_SNAPBACK}>Ja, cimprej razstrupljat - drugac je pa dbest za kaj taksnega stara dobra cebula - torej idealno ena cebulna juhca recimo. :)

Ce mara(ta/te). :vio:

Eh, jst bom skor dobro jutro reku :o|o:

s mi po predavanju se ni slo spat :inocent:

pol pa delam mal pa se mal pa tuki neki... x:Dx

statist si :vio: kE so te pa nasli? :palec:

kdaj bos pol na TV :vio: :hepko:

kwas taka bakica strikarska!? x:Dx ma ne, sej hecam; sm slisu da se da meditirat zravn :inocent: x:Dx

----------

E, kok kul, ko vam lahko lahko noc recem :)

Bil kar naporen dan, mi ze cist ocke skup vlece, tko da se bom kar pod dekco spravla..

Free - snemal nasa mala klinika, sam statista sem se sla.. je blo pa fajn spet mal videt, kako stvar zgleda..

Hehe, spet sem strikat zacela..  se mi zdi, da me kar vsako zimo prime tole.. saj ne, da sem ze kaj dokoncala.. No, tokrat sem se namest puloverja lotila sal delat, ko se bom navelicala, ga bom pac zakljucla, bo vsaj ena stvar dokoncana.. Ja, itak skoz podiram, ker mi ne vem kako uspe vsakih par vrstic iz 25 zank jih 26 naredit  :o|o:

Cvekica sem dons  x:Ix  Lepo spanckajte!

1 bozoslav za tebe! xflowx xcrossfingx

--------

<{POST_SNAPBACK}>helou... najprej hvala vsem za čestitke Daši... kolk se ji je dobr zdel  x^x  x:Ix ...

teol  :xx!:  :angry:  :angry2:

... obležala danes čist kaput  :ill:  :sick: ... čajčki, limonce, medek šibajo... dans bi morala po karte za Indigo  :C: ...

mejte se  :palec:

(haha, Bobnar, na zapadu ništa novog, al kako že    :P  ;)  :D )

jutro... mam dela zmeri zjutri vse prebrat...

včeri nisem šla na faks... se mi ni dal... dons mam pa ful enih opravkov. upam, da bom vse nardila. x:Dx x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro vsemmmm.....mrzlo, piha, skratka nič novega. vsi ste nekam pridni opažam, pa zaposleni z vsem mogočim...lepo....najraj bi mela par dni dopusta pa dala na off...eh, sanje o koruzi... x:Dx

no, mejte se.... :palec:

aiwa, jutrček x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

o amis!!! x:Xx x:Xx

jz bi tud en dopust... ampak tko ene 2 mesca.... noge u luft... brez skrbi... sam težko je bit brez skrbi... če ne delaš in ni dinarčkov...

zdele mene tle v službi neki v skrb spravljajo s službo. pol me pa more ponoč tlačjo in sanjam same bedarije (o službi). :xx!: sem za določen čas... in zdej ga neki serjejo in ne vem a mi bojo podaljšali... bom mogla kr vprašat mal. da me bo nehalo skrbeti.

spet se mi je na bolš poslabšal

aiwa, držim :palec: , da ti podaljšajo, pa da minejo more, ker tko res ne gre. sicer mam pa jaz tud za določen čas, sam se bom s tem ubadala prihodnje leto x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...